32.3 C
Athens
8.8 C
Washington
24 C
Melbourne
19.3 C
London
16.7 C
New York
12.4 C
Sydney
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Βρετανία: Εντοπίστηκε η Μετάλλαξη της Νέας Υόρκης Σε Συναγερμό οι Γιατροί

Δημοφιλέστερα

Η κυβέρνηση του Λονδίνου επιβάλλει πρόστιμα σε όσους κάνουν άσκοπα ταξίδια στο εξωτερικό ύψους πέντε χιλιάδων λιρών.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές της Βρετανίας καθώς για πρώτη φορά, εντόπισαν τη μετάλλαξη του κορονοϊού από τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με Βρετανούς αξιωματούχος της Δημόσιας Υγείας, μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τρία κρούσματα της νεοϋορκέζικης μετάλλαξης «Β.1.5261» και, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, πρόκειται για ταξιδιώτες.

Οι ΗΠΑ έχουν καταγράψει, μέχρι στιγμής, πάνω από 2.565 κρούσματα
της νεοϋορκέζικης μετάλλαξης του κορονοϊού, γεγονός που απασχολεί ιδιαίτερα τους επιστήμονες. Όσοι νόσησαν από αυτή τη μετάλλαξη του κορονοϊού, μπορεί να επαναμολυνθούν από τον ιό, ακόμη κι αν έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid- 19, προειδoποιούν ορισμένοι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας.

Κι ενώ στη Βρετανία έχει σημάνει συναγερμός μετά τον εντοπισμό της μετάλλαξης του κορονοϊού από τη Νέα Υόρκη, η κυβέρνηση του Λονδίνου καθιστά πιο αυστηρά τα μέτρα για τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό. Οι παραβάτες που θα ταξιδεύουν χωρίς σοβαρό λόγο στο εξωτερικό θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδες λιρών.

Προϋπάρχοντα Αντισώματα SARS-CoV-2 σε μη Μολυσμένα Άτομα, Υψηλότερα σε Παιδιά

Οι Βρετανοί βουλευτές θα ψηφίσουν για τη νέα νομοθεσία την Πέμπτη. Εφόσον το σχέδιο νόμου εγκριθεί, θα τεθεί σε ισχύ την επόμενη Δευτέρα – 29 Μαρτίου.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Daily Mail», οι Βρετανοί θα μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για λόγους εργασίας, σπουδών, νομικών υποχρεώσεων ή εκλογές, μετακόμιση, λόγοι παιδικής μέριμνας ή για να είναι κανείς παρών κατά τη γέννηση παιδιού, επίσκεψη σε συγγενή ή στενό φίλο του οποίου η υγεία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, κηδεία, παρουσία σε γαμήλια τελετή στενού συγγενή και ιατρικά ραντεβού.

Ο Τούρκος CEO της BioNTech Ugur Sahin: Ξεκινούν Δοκιμές Εμβολίων Covid-19 σε Μωρά από 6 Μηνών - Ιούνιο Ξεκινούν Εμβολιασμοί Παιδιών 12-15 Ετών Κανονικά

Η απαγόρευση δεν ισχύει για όσους ταξιδεύουν στην περιοχή των Νησιών της Μάγχης, της Νήσου Μαν και την Ιρλανδία, εκτός εάν αυτός δεν είναι ο τελικός προορισμός.

Δείτε Επίσης:

Νέα Υόρκη: Μετά τον Μαζικό Εμβολιασμό και το Άνοιγμα της Οικονομίας Καλπάζει η Νέα “Ντόπια” Μετάλλαξη του Covid-19

Παν/μιο Rockefeller: Το Εμβόλιο της Pfizer/BioNTech Προκαλεί (Εξελικτικά) τις Μεταλλάξεις του Covid-19 Όπως Αυτές στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία – Έτσι Εξηγούνται τα Ορφανά Κρούσματα σε Όλη την Επικράτεια – Η Καταγγελία του Δρ. Αντωνίου στον Άρειο Πάγο και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (Βίντεο)

Ο “Παθιασμένος” των Εμβολίων Δρ. Geert Vanden Bossche Έχοντας Διοικήσει τα Μεγαλύτερα Παγκόσμια Προγράμματα Εμβολιασμών στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και τον GAVI Προτρέπει για Παύση του Μαζικού Εμβολιασμού Πριν Επέλθει η Καταστροφή!

Ανατρεπτική Μελέτη Παν/μίων Cambridge και Harvard: «Ανοσία για Πάντα Μετά από Φυσική Νόσηση – Γιατί τα PCR Μπορεί να Βγαίνουν και Μετά την Νόσηση Θετικά – Όποιοι Νοσήσουν δεν Μπορούν να Είναι Μεταδοτικοί Μετά την Νόσηση»

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα