15.2 C
Athens
23.3 C
Washington
31.4 C
Melbourne
6.9 C
London
12.2 C
New York
10.5 C
Sydney
Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Γαλλία: Η Υπουργός Πολιτισμού Roselyne Bachelot Υπό Θεραπεία Ενισχυμένου Οξυγόνου – Μια Συσκευή που Επιτρέπει “να Μην Καταφεύγει σε Διασωλήνωση”, Εξηγεί ο Αναζωογονητής

Δημοφιλέστερα

Η θεραπεία ενισχυμένου οξυγόνου γίνεται με την χορήγηση οξυγόνου με υψηλό ρυθμό ροής μέσω της μύτης, μιας διαδικασίας που χρησιμοποιείται «στη ρουτίνα», αναλύει ο επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Raymond Poincaré.

Μια πρόσθετη παροχή οξυγόνου υποδεικνύεται όταν το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα μειώνεται σε κρίσιμο επίπεδο“, εξηγεί ο Γάλλος καθηγητής Djillali Annane, επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré, στο Garches (Hauts-de-Seine), ο οποίος παρείχε την λεπτομέρειες μετά την θεραπεία ενισχυμένου οξυγόνου στην Υπουργό Πολιτισμού, Roselyne Bachelot, που νοσηλεύτηκε με Covid-19.

Η θεραπεία με οξυγόνο είναι η θεραπεία παροχής οξυγόνου που χρειάζεται σε άτομα με αναπνευστική ανεπάρκεια. “Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χορηγηθεί αυτό το επιπλέον οξυγόνο, συνεχίζει ο Djillali Annane. Σε ορισμένους ασθενείς, επειδή το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα είναι πολύ χαμηλό, χρησιμοποιούμε αυτό που ονομάζεται οξυγόνο υψηλής ροής. Αυτό σημαίνει το ενισχυμένο οξυγόνο.”

Νέα Υόρκη: Μετά τον Μαζικό Εμβολιασμό και το Άνοιγμα της Οικονομίας Καλπάζει η Νέα "Ντόπια" Μετάλλαξη του Covid-19

Χρησιμοποιούμε μια συσκευή που η λειτουργία της δεν βοηθά στην αναπνοή, ούτε είναι αναπνευστήρας, επιμένει ο καθηγητής Annane. Είναι μια συσκευή που καταστά δυνατή την παραγωγή πολύ μεγάλων ποσοτήτων οξυγόνου και με χαμηλό ρυθμό. Πολύ υψηλό ρυθμό ροής, το οποίο θα χορηγηθεί μέσω μικρού ρινικού σωληνίσκου που τοποθετείται στα ρουθούνια. Αυτό είναι κάτι που χρησιμοποιείται στη ρουτίνα και είναι αυτό το οποίο χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις και όχι η χρήση «διασωλήνωσης και μηχανικού αερισμού». Η διασωλήνωση ασθενών σε αναπνευστική δυσχέρεια παρουσιάζει πράγματι κινδύνους.

Δείτε Επίσης:

Γαλλία για Εμβόλιο AstraZeneca: Είμαστε σε Συναγερμό […] Εν Αναμονή των “Διευκρινίσεων” Συνεχίζεται ο Εμβολιασμός για τους Άνω των 55 Ετών”

Ο Δρ. Geert Vanden Bossche Πρώην Αξιωματούχος στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και στον GAVI Προτρέπει για Παύση του Μαζικού Εμβολιασμού Πριν Επέλθει η Καταστροφή!

Παν/μια Cambridge και Harvard: «Ανοσία για Πάντα Μετά από Φυσική Νόσηση του Covid-19 – Όποιοι Νοσήσουν δεν Είναι Μεταδοτικοί Ξανά»

Γερουσία ΗΠΑ: Rand Paul στον Fauci: «Εμβολιάστηκες και Παρελαύνεις Τριγύρω με Δύο Μάσκες για το “Θέατρο”» […] «Δεν Υπάρχουν Μελέτες για Αυτά που Λες»

To Κορυφαίο Επιστημονικό Περιοδικό JAMA: «Εποχική Γρίπη ο Κορονοϊός» – Τί Ισχύει για την Μετάδοση, Εμβόλια, Μεταλλάξεις και Ανοσία

Facebook Comments Box

Νέα Υόρκη: Μετά τον Μαζικό Εμβολιασμό και το Άνοιγμα της Οικονομίας Καλπάζει η Νέα "Ντόπια" Μετάλλαξη του Covid-19

Κόσμος

Η Γαλλία Απαγορεύει την Τουρκική Εθνικιστική Ομάδα Γκρίζοι Λύκοι

Jacob Rothschild: “Εάν οι Άνθρωποι Δεν Συμμορφωθούν, θα Εμφανιστεί Δεύτερο Κύμα, με Έλλειψη Τροφής και Πλήρη Κυριαρχία των Κυβερνήσεων” + Zacques Attali: “Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος”

Read this article in English here.Τα εύσημα ανήκουν στον άνθρωπο που ανακοίνωσε την πανδημία πριν από 40 χρόνια. Και αν αυτό το πρώτο κύμα, όπως έχει πει, είναι απλώς μια "πλανδημική" που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να πειθαρχήσουν σκληρά ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την ελευθερία, το επόμενο θα είναι τρομερό και θανατηφόρο επειδή θα συνοδεύεται από ακόμη πιο δρακόντεια...
Αναγνώστης του TGNews καταγγέλλει την ρήψη αποβλήτων και απορριμμάτων των εργαστηρίων Γενετικής και Βιοπαθολογείας του ΕΟΠΥΥ στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στα Ιλίσια σε ανοιχτό κάδο μπάζων! Ο καταγγέλλων έκανε την διαπίστωση ..επ' αυτοφώρω.. την στιγμή που είδε μια εργαζόμενη του ΕΟΠΥΥ να πηγαίνει να αφήνει τα απορρίμματα των εργαστηρίων περί τα 50 μέτρα πιο κάτω από την είσοδο του ΕΟΠΥΥ...

Δημοφιλέστερα Άρθρα