19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Δικαστήριο Αυστρία: “Τα PCR Τεστ Δεν Έχουν Διαγνωστική Αξία” – Δικαστήριο Βέλγιο: «Ανάκληση Όλων των Μέτρων Κατά του Covid Εντός 30 Ημερών»

Δημοφιλέστερα

Αυστρία, Δικαστήριο στη Βιέννη: “Τα PCR τεστ δεν έχουν διαγνωστική αξία”

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στα Αγγλικά εδώ.

Στην Ευρώπη αυξάνονται οι αντιδράσεις για τα τεστ και τα μέτρα κατά του Covid. Η Αυστρία ακολουθεί κι αυτή την απόφαση του Πορτογαλικού δικαστηρίου και σε δικαστική διαμάχη στο διοικητικό δικαστήριο της Βιέννης σχετικά με την πολιτική “ταμπόν” που ακολουθεί στην πανδημία εξέδωσε απόφαση την 24η Μαρτίου 2021, με την οποία ακυρώνει την χρήση των τεστ PCR, με το πόρισμα ότι δεν είναι “κατάλληλα” για διάγνωση. Το διοικητικό δικαστήριο, το οποίο μελέτησε προσεκτικά τα βασικά της πολιτικής της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Αυστρίας, ο ορισμός που καθιερώνει ο υπουργός Υγείας Anschober για το τί είναι ασθένεια είναι εντελώς λανθασμένος και αβάσιμος.

Επιπλέον, σε απόσπασμα του κειμένου, το δικαστήριο υπογραμμίζει πώς η παραπληροφόρηση από τα κύρια μέσα ενημέρωσης δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να προκαλέσει αμφιβολίες και σύγχυση:

«Η υπηρεσίες υγείας στην πόλη της Βιέννης χρησιμοποιούν τις λέξεις “αριθμός κρουσμάτων”, “αποτελέσματα τεστ”, “περιστατικά κρουσμάτων” και “αριθμός λοιμώξεων”. Αυτοί οι όροι σύγχυσης δεν ανταποκρίνονται στην επιστημονική εκτίμηση της επιδημικής κατάστασης. Σύμφωνα με τον WHO ο καθοριστικός παράγοντας είναι ο αριθμός των άρρωστων ατόμων και όχι εκείνων που ήταν θετικοί σε τεστ ή άλλους «αριθμούς κρουσμάτων».

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ιατρός επιστήμονας Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης απέδειξε πρόσφατα σε μια νέα μελέτη που έχει αναρτηθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ότι το μέσο ποσοστό θανάτου από μόλυνση Covid-19 είναι κάτω από 0,23%(σελ. 8) παγκοσμίως, παρουσιάζοντας σημαντικές τοπικές διαφορές.

Βέλγιο – Δικαστήριο στις Βρυξέλλες: «Ανάκληση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid εντός 30 ημερών»

Πρωθυπουργικό "Ψέκασμα" Από τον Ψυχοπαθή Μέσω Alpha TV - Αρχές Ιανουαρίου 2021 οι Εμβολιασμοί – Για Όσους Δεν Θέλουν «Έχουμε Νομικό Οπλοστάσιο»!

Εξελίξεις σχετικά με τα δικαιώματα των πολιτών υπήρξαν στο Βέλγιο. Αυτή τη φορά σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα κατά του Covid-19. Σύμφωνα με το δικαστήριο των Βρυξελλών, το Βέλγιο πρέπει να «ανακαλέσει όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του Covid-19 εντός 30 ημερών», καθώς η νομική βάση τους είναι ανεπαρκής.

Η Ομάδα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπέβαλε την αγωγή πριν από αρκετές εβδομάδες αμφισβητώντας το βελγικό σύστημα εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων χρησιμοποιώντας υπουργικά διατάγματα, χωρίς καμία συνεργασία από το Κοινοβούλιο. Ο δικαστής του δικαστηρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Le Soir, έδωσε στο βελγικό κράτος «τριάντα ημέρες για να παράσχει μια σταθερή νομική βάση, ή κινδυνεύει να επιβάλει ποινή 5.000 € (ευρώ) την ημέρα για υπέρβαση αυτής της περιόδου, με μέγιστο όριο 200.000 €”.

Τα τρέχοντα μέτρα για τον κορονοϊό βασίζονται στον Νόμο περί Ασφάλειας του 2007, ο οποίος επιτρέπει στο κράτος να αντιδρά γρήγορα σε «εξαιρετικές περιστάσεις», αλλά ο δικαστής έχει αποφανθεί τώρα ότι αυτοί οι νόμοι δεν μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για υπουργικά διατάγματα, αναφέρει το The Brussels Times. «Ο δικαστής έκρινε ότι έχει παραβιαστεί η αρχή νομιμότητας, διότι ο τρέχων τρόπος εργασίας δεν είναι προβλέψιμος (δλδ. παίρνονται αυθαίρετα αποφάσεις)», επιβεβαίωσαν οι Ομάδα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων στον ραδιοφωνικός σταθμός VRT Kati Verstrepen, προσθέτοντας ότι οι συνέπειες δεν είναι τόσο δραματικές. Προσεχώς, τα μέτρα δεν θα ισχύουν πλέον στο Βέλγιο. Προς το παρόν δεν θα αλλάξουν, αλλά η ετυμηγορία μελετάται από την υπουργό Εσωτερικών Annelies Verlinden, αναφέρει η εφημερίδα De Standaard.

Η παρουσίαση της έφεσης κατά της δικαστικής απόφασης είναι ακόμα δυνατή, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για συνοπτική απόφαση, η έφεση δεν θα αναστείλει την εκτέλεση της απόφασης, αναφέρει η εφημερίδα The Brussels Times.

Δρ. Δ.Γάκης: Σας Τρομοκρατούν με την Ινδική Μετάλλαξη; Δείτε τα εκπληκτικά ευρήματα της Αγγλίας

Εν τω μεταξύ, το Δικαστικό Σώμα θα πρέπει να συζητήσει τον επικείμενο βελγικό νόμο για την πανδημία, ο οποίος θα πρέπει να παρέχει «μόνιμη νομική βάση για την έγκριση περιοριστικών μέτρων κατά τη διάρκεια πανδημίας».

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, ο σχεδιασμός και εφαρμογή του νόμου είναι απαραίτητα το συντομότερο δυνατό προκειμένου να αποφευχθεί η ακύρωση από τους δικαστές των «προστίμων για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων». Πρόταση για την οποία αυξάνεται η πίεση για να υιοθετηθεί γρήγορα.

Δείτε Επίσης:

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

http://52.28.84.54/%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b4%cf%81-luc-montagnier-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/

http://52.28.84.54/pcr-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-pcr-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-co/

Παν/μια Cambridge και Harvard: «Ανοσία για Πάντα Μετά από Φυσική Νόσηση του Covid-19 – Όποιοι Νοσήσουν δεν Είναι Μεταδοτικοί Ξανά»

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα