19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Δρ. Φαρσαλινός για τις Δηλώσεις του Δρ. Αντωνίου Περί των Μεταλλάξεων του Covid-19

Δημοφιλέστερα

Σε σημερινή του ανάρτηση ο Δρ. Φαρσαλινός τοποθετείται στις απόψεις του Δρ. Αντωνίου για τις μεταλλάξεις του Covid-19.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Θερμή παράκληση προς τους πολλούς που μου στέλνουν είτε σε προσωπικό μήνυμα είτε με σχόλια σε ποστ ερωτήματα σχετικά με τις “αποκαλύψεις” του συναδέλφου κ. Αντωνίου.

Ο κ. Αντωνίου έχει κάνει 3 “αποκαλύψεις”:

1. Τα εμβόλια mRNA περιέχουν γενετικά τροποποιημένο μικρο-οργανισμό.
ΑΝΑΛΗΘΕΣ
Τα εμβόλια mRNA περιέχουν γενετικό υλικό που κωδικοποιεί μια πρωτεϊνη (spike) που θα παραχθεί από τα ριβοσώματα χωρίς να τροποποιήσει το γενετικό μας υλικό. Το spike είναι τμήμα του ιού.

2. Ο ΕΜΑ δεν έδωσε ποτέ έγκριση στα εμβόλια mRNA, απλά έδωσε συστάσεις. Άρα είναι άκυρη η διαδικασία και πρέπει να σταματήσει η χορήγηση του εμβολίου.
ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και άρα ΑΝΑΛΗΘΕΣ
Ο ΕΜΑ πάντα σύσταση δίνει την οποία στη συνέχεια υιοθετεί η ΕΕ. Μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.ema.europa.eu/…/obtaining-eu-marketing…
“The European Commission is the authorising body for all centrally authorised products, who takes a legally binding decision based on EMA’s recommendation.
Once granted by the European Commission, the centralised marketing authorisation is valid in all EU Member States as well as in the European Economic Area (EEA) countries Iceland, Liechtenstein and Norway.”

3. Μελέτη από το πανεπιστήμιο του Rockefeller “αποδεικνύει” ότι τα εμβόλια είναι εκείνα που προκαλούν τις μεταλλάξεις.
ΑΝΑΛΗΘΕΣ
Αναφέρεται σε αυτή τη μελέτη: https://www.biorxiv.org/…/2021.01.15.426911v1.full.pdf
Η μελέτη περιγράφει ότι τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ που παράγονται από τον εμβολιασμό έχουν μειωμένη εξουδετερωτική δραστικότητα σε μεταλλαγμένα στελέχη.

Έχουμε λοιπόν σκορ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ-ΑΝΟΗΣΙΑΣ = 0-3, με 3 στις 3 προσπάθειες.
Δεν με ενδιαφέρουν τα πτυχία και το ιστορικό του κ. Αντωνίου.

Πόσο Σοβαρά Έχουν Άνθρωποι Τραυματιστεί από Ρινικά Τεστ; - Οι Οδηγίες του Εφευρέτη των PCR Τεστ, Δρ. Kary Mullis, για τον Σκοπό και την Χρήση τους

Αυτά που λέει είναι ανοησίες, που σημαίνει ότι είτε δεν γνωρίζει να διαβάσει τις μελέτες και δεν γνωρίζει τί κάνει ο ΕΜΑ, είτε παραπληροφορεί εσκεμμένα.

Δεν έχει σημασία τί από τα δύο συμβαίνει. Όταν σε 3 δήθεν αποκαλύψεις παρουσιάζονται 3 ακραίες ανακρίβειες, δεν βλέπω οποιαδήποτε πιθανότητα την 4η φορά να πει οτιδήποτε ακριβές.

Θα παρακαλούσα λοιπόν να ΜΗΝ ξαναερωτηθώ για οποιαδήποτε δήθεν “αποκάλυψη” του κ. Αντωνίου. Δεν θα μπω καν τη διαδικασία να ξαναδιαβάσω ή να ξανακούσω δηλώσεις του, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να σπαταλάμε το χρόνο μας σε γνωστές μέχρι τώρα, και αναμενόμενες και στο μέλλον ανακρίβειες.

Θα συστήσω σε όλους να αναρωτηθούν για την σκοπιμότητα παρακολούθησης και διάδοσης της άποψης ανθρώπων με τόσο καθαρό σκορ ανακρίβειας και αναξιοπιστίας

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε Επίσης:

ΠΟΥ Φόρουμ: «Ο Κόσμος Χρειάζεται Πολλαπλά Εμβόλια που Λειτουργούν σε Διαφορετικούς Πληθυσμούς για να Τερματίσει το Ξέσπασμα του Covid-19»

http://52.28.84.54/%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-covid-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b7-%ce%b3/

Ν. Τραμπ: Μετά τις Εκλογές Θυμηθήκατε τις Αποκαλύψεις για την Κίνα;

ΠΟΥ Φόρουμ: «Ο Κόσμος Χρειάζεται Πολλαπλά Εμβόλια που Λειτουργούν σε Διαφορετικούς Πληθυσμούς για να Τερματίσει το Ξέσπασμα του Covid-19»

Κοζάνη: Ο Περιφερειάρχης Ζήτησε την Παρέμβαση Εισαγγελέα για τους Ψευδείς Αριθμούς Κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ

18 εκατ. Ευρώ το Τίμημα από Space Hellas/ Epsilon Νet για την Εξαγορά της Singular Logic – Υπεγράφη η Συμφωνία Πώλησης

Event 201: Η Άσκηση Πανδημίας Υψηλού Επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη (Βίντεο)

 

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα