19.2 C
Athens
23.3 C
Washington
25.9 C
Melbourne
14.9 C
London
17.8 C
New York
15.6 C
Sydney
Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Ελλάδα ΜΜΕ: Κορονοτρομοκρατία με.. Πλάνα Ινδίας την Ώρα που η Ελλάδα Έχει Αναλογικά 4+ Φορές Περισσότερους Θανάτους που Αποδίδονται σε Covid-19

Δημοφιλέστερα

Είναι κάμποσες ημέρες που τα “μπουκωμένα” κανάλια τρομοκρατούν καθημερινά τους Έλληνες πολίτες με πλάνα αποτέφρωσης νεκρών στην Ινδία “προειδοποιώντας” μας για.. τα χειρότερα, “πετώντας” στον αέρα νούμερα μολύνσεων και θανάτων, “ξεχνώντας” ότι η Ινδία έχει περί τους 1,36 δισεκατομμύρια πολίτες (απογραφή 2019).

Τα διαλεγμένα πλάνα των μεγάλων καναλιών, δείχνουν μια μακάβρια κατάσταση από μία χώρα που η λειτουργία και νοοτροπία της ουδεμία σχέση έχουν με την Ελλάδα.

Το πιο αξιολύπητο όμως είναι το ότι τρομοκρατούν τους πολίτες με ψευδείς ειδήσεις, με όποιες επιπτώσεις έχει αυτό στην υγεία τους, προκειμένου να.. “τους προφυλάξουν ώστε να μην γίνει και η Ελλάδα ..Ινδία..“, αποκρύπτοντας την πραγματικότητα, δηλαδή ότι στην Ελλάδα αναλογικά έχουμε 4,17 φορές περισσότερους θανάτους που δηλώνονται Covid-19 από ότι στην Ινδία!

Μόλις το 13% της Ηλικιακής Ομάδας 30-39 Ετών Έκλεισαν Ραντεβού για Εμβολιασμό

Στο παρακάτω διάγραμμα δεδομένων το οποίο (την ώρα σύνταξης του παρόντος άρθρου) έχει ενημέρωση μέχρι τις 26 Απριλίου (ακουμπήστε τον κέρσορα στα σημεία), βλέπουμε ότι η Ινδία έχει 1,8 θανάτους Covid-19 ανά εκατομμύριο ανθρώπων ενώ η Ελλάδα 7.5 που σημαίνει 7.5 / 1.8 = 4.16667 φορές περισσότερους από την Ινδία!

Βέβαια, η γνωστοποίηση της αλήθειας, θα έφερνε στο φως και την “αποσύνθεση” του Συστήματος Υγείας το οποίο αν και έχει εστιάσει και παρέχει τις υπηρεσίες του στην “μοναδική” νόσο Covid-19, έχοντας αναστείλει το 80% των τακτικών χειρουργείων, αποτυγχάνει πλήρως στην διαχείριση της nόσου Covid-19. Πόσοι είναι οι πολίτες που φοβούνται να πάνε σε νοσοκομείο μήπως κολλήσουν τον “θανατηφόρο” ιό, με την.. κάτω του 0,23% θνησιμότητα;

Μήπως η “μεγάλη” θνησιμότητα Covid-19 οφείλεται στα “βαφτίσια” των θανάτων επιβαρυμένων ανθρώπων και παρατημένων από την Δημόσια Υγεία, σε θανάτους Covid-19, όπως είχε δηλώσει και ο “ειδικός” Τσιόδρας;

Α.Τσίπρας στο OPEN TV: «Ο Κόσμος Βγαίνει Έξω Γιατί Αισθάνεται να Περιορίζεται η Ανάσα του [...] Η Αντίδραση των Πολιτών Μετά το Ξύλο Από τους Αστυνομικούς Ήταν Υγιής»

Βέβαια ακόμα και που ψευδώς αποδίδονται οι περισσότεροι θάνατοι σε Covid-19, τα δεδομένα της Ελλάδας είναι τόσο πολύ “φουσκωμένα” (4+ φορές περισσότερα από της Ινδίας) που δημιουργούν την υποψία ότι το κατεστραμμένο Σύστημα Υγείας και οι ψευδής Covid-19 θάνατοι, σε συνδυασμό με την αισχρή τρομοκρατία των αποδεδειγμένα πληρωμένων ΜΜΕ, αποτελούν συντονισμένα εργαλεία ενός σχεδίου εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων Πολιτών.

Ειδικότερα, και μεταξύ άλλων, τί εισπράττει ο Έλληνας πολίτης από την Ελληνική Κυβέρνηση:

  • Ανεπάρκεια του Συστήματος Υγείας σε θανάσιμο βαθμό,
  • Απόδοση των περισσότερων νεκρών σε Covid-19
  • Πλάνα κατάντιας στην τηλεόραση, που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, με μοναδικό στόχο την τρομοκρατία του κόσμου…
Γερμανία: Μαζικές Προσφυγές και Διαδηλώσεις Κατά των Lockdowns και των Περιοριστικών Μέτρων

Και αυτή είναι μια “δουλειά” που καλά κρατεί από τις αρχές της πανδημίας όταν τα ΜΜΕ παίζανε με μανία νεκροσακούλες από την Λατινική Αμερική που όπως είδαμε και σε άρθρο του TG News, ο ένας “νεκρός” κάπνιζε μέσα από την νεκροσακούλα μέχρι να στήσουν και τους υπόλοιπους για την.. φωτογράφηση..

Υ.Γ.: Όσο το φιάσκο απογυμνώνεται, τόσο θα βγάζει τα δόντια του. Ο συντονισμός με ομαδικές αγωγές και από πολλαπλούς φορείς είναι απαραίτητα να ξεκινήσουν.Έφτασε ο καιρός για ενέργειες.

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα