14.2 C
Athens
16.7 C
Washington
26 C
Melbourne
7 C
London
11.8 C
New York
21.9 C
Sydney
Τρίτη, 11 Μαΐου, 2021

Εξώδικο Στον ΕΜΑ Για Στειρότητα Στις Γυναίκες & Συστατικά Βιο-Εντοπισμού Στο Εμβόλιο της Pfizer/BionTech Από τους Δρ. Michael Yeadon (Πρώην Αντιπρόεδρος στο A&R της Pfizer) και Δρ. Wolfgang Wodarg

Δημοφιλέστερα

“Η Pfizer/BionNTech εισάγει ένα συστατικό που εξάγεται από ένα θαλάσσιο ασπόνδυλο, το mNeonGreen, μέσα στο εμβόλιό της. Το συστατικό αυτό έχει βιο-φωταυγείς ιδιότητες, που το καθιστούν χρήσιμο για σκοπούς ιατρικής απεικόνισης, αλλά είναι ασαφές γιατί ένα ενέσιμο εμβόλιο θα χρειαζόταν να έχει αυτή την ιδιότητα. Το mNeonGreen έχει άγνωστη αντιγονικότητα”!

Στο εξώδικο που μόλις κατατέθηκε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) από δύο κορυφαίους επιστήμονες της Ευρώπης, το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο: το “εμβόλιο της Pfizer/Biontech περιέχει συστατικά οπτικού εντοπισμού. Ενδεχομένως προκαλεί στειρότητα στις γυναίκες”!

Εξώδικο: Σταματήστε τώρα την διαδικασία για το “εμβόλιο” της Pfizer/Biontech!

Φέρουμε στην δημοσιότητα το εξώδικο των διακεκριμένων ιατρών Wolfgang Wodarg (Γερμανία) και Michael Yeadon (Μεγάλη Βρετανία, Πρώην Αντιπρόεδρος της Ερευνητικής Μονάδας του A&R της Pfizer). Το εξώδικο φέρει ημερομηνία 1η Δεκεμβρίου 2020. Απευθύνεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, την Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Φαρμακευτικά Προϊόντα (Committee for human medicinal products – CHMP) και την Ομάδα Εργασίας του EMA για την πανδημία COVID-19 (COVID-ETF).

Δείτε Επίσης: Ο Διακεκριμένος Ιταλός Kαθηγητής Mικροβιολογίας Andrea Crisanti: Δεν θα έκανα το Εμβόλιο για τον Κορονοϊό

Τί αιτούνται:

(α) Tην επείγουσα παύση της διαδικασίας Φάσης ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών για το εμβόλιο της Pfizer/Biontech με ονομασία BNT162b, μέχρι ο σχεδιασμός της μελέτης να αναθεωρηθεί για να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που εκτίθενται στο Εξώδικο, και

Βασιλακόπουλος για τον Δείκτη Θετικότητας των Τεστ και Γιατί το Lockdown Δεν Αποδίδει Όσο Περίμεναν

(β) την επείγουσα παύση όλων των άλλων κλινικών δοκιμών υποψηφίων εμβολίων σχεδιασμένων να εμποδίζουν την μετάδοση του ιού από τον λήπτη του εμβολίου σε άλλους και/ή να αποτρέπουν ή να μετριάζουν τα συμπτώματα της COVID-19, για τους οποίους τεστ PCR είναι το κύριο αποδεικτικό στοιχείο μόλυνσης.

Αλλάζει Ρότα η Ελληνική Κυβέρνηση, Αγορά Εμβολίων από 6 Εταιρείες - Δείτε Ποιές Είναι και το Σχέδιο για τους Εμβολιασμούς (PDF)

Το αίτημα κατατίθεται για να παύσουν οι διαδικασίες που προηγούνται: Έγκρισης Εκτάκτου Ανάγκης / Υπό Όρους Έγκρισης και/ή Έγκρισης Χωρίς Περιορισμούς (Emergency Authorization/Conditional Approval and/or Unrestricted Authorization).

Δείτε Επίσης: Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Ηνωμένου Βασιλείου: Δεν Θα κάνω το Εμβόλιο, Δεν Έχω Επαρκείς Πληροφορίες

Αιτιολογική Έκθεση που προκαλεί σεισμό!

Στην Αιτιολογική τους Έκθεση, οι δύο διαπρεπείς επιστήμονες σημειώνουν τους λόγους για τους οποίους αιτούνται επείγουσας παύσης της διαδικασίας ελέγχων και αδειοδότησης:

(α) Το υφιστάμενο μελετητικό σχέδιο για την Φάση II/III των δοκιμών του εμβολίου BNT162b τηςPfizer/BioNTech “είναι ανεπαρκές για την ακριβή αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας”. Ομοίως και για τα λοιπά αξιολογούμενα υποψήφια εμβόλια.

(β) Το πρωτόκολλο δοκιμών της Pfizer/BioNTech και των άλλων δεν είναι επί του παρόντος σχεδιασμένα για να καθορίζουν αν μπορεί να επιτευχθεί ο σκοπός “να σταματά η μετάδοση του ιού και να να μειωθεί η νόσηση και οι θάνατοι από COVID-19”.

(γ) Τόσο το εμβόλιο της Pfizer/Biontech όσο και τα λοιπά αξιολογούμενα βασίζονται σε δοκιμές RT-qPCR, οι οποίες τεκμηριώθηκε πως “ενδέχεται να οδηγούν σε ψευδή θετικά αποτελέσματα”, όταν μάλιστα τα τεστ PCR λαμβάνονται υπόψιν ως η μόνη αποδεικτική μέθοδος για την μόλυνση από τον Νέο Κορονοϊό 2019.

(δ) Για να λειτουργήσει ένα εμβόλιο, το ανοσοποιητικό μας σύστημα πρέπει να τονωθεί, ώστε να παράγει εξουδετερωτικό αντίσωμα, σε αντίθεση με ένα μη-εξουδετερωτικό αντίσωμα.

Δείτε Επίσης: Οι Μεγάλες «Συμπτώσεις» του Εμβολίου: Εργαστήριο Wuhan, Pfizer, Blackrock Inc. & Soros Fund… «Εις Σάρκαν Μίαν»;

Ένα εξουδετερωτικό αντίσωμα μπορεί να αναγνωρίσει και να δεσμευτεί σε κάποια περιοχή του ιού, και στη συνέχεια επιβάλει στον ιό είτε να μην εισέλθει, είτε να μην αναπαραχθεί στα κύτταρα. Ένα μη εξουδετερωτικό αντίσωμα μπορεί να συνδεθεί με τον ιό, αλλά για κάποιο λόγο, το αντίσωμα δεν εξουδετερώνει τη μολυσματικότητα του ιού.

Το Πείραμα Συμμόρφωσης του Asch
Το Πείραμα Συμμόρφωσης του Asch

Σε ορισμένους ιούς, εάν ένα άτομο φιλοξενεί ένα μη-εξουδετερωτικό αντίσωμα έναντι του ιού, επακόλουθη μόλυνση από τον ιό μπορεί να προκαλέσει μια πιο σοβαρή αντίδραση στον ιό, λόγω της παρουσίας του μη-εξουδετερωτικού αντισώματος. Το φαινόμενο ονομάζεται Εξαρτημένη Ενίσχυση Αντισωμάτων (Antibody Dependent Enhancement – ADE).

Πρόκειται για συνηθισμένο πρόβλημα με τον ιό του δάγκειου πυρετού, τον ιό Ebola, τον ιό HIV, τον RSV και την οικογένεια των κορονοϊών.

Ίσως Σας Ενδιαφέρει: Δρ. Sucharit Bhakdi: “Τα Εμβόλια θα σας Καταστρέψουν” – Απαντήσεις Από το Best Seller στην Γερμανία Βιβλίο του Για τον Covid-19 (4 Βίντεο)

Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα της ADE είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο πολλές προηγούμενες δοκιμές εμβολίων για άλλους κορονοϊούς απέτυχαν: Εάν αυτή η αντίδραση εμφανιστεί, η απόκρισή του ατόμου στον ιό μπορεί να είναι χειρότερη από την αντίστοιχη απόκρισή τους, εάν δεν είχε ποτέ αναπτύξει πρώτα ένα αντίσωμα.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερφλεγμονώδη απόκριση, καταιγίδα κυτταροκινών, και μια γενική απορρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, που επιτρέπει στον ιό να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη στους πνεύμονες και σε άλλα όργανα του σώματος. Επιπλέον, νέοι τύποι κυττάρων σε όλο το σώμα είναι πλέον ευαίσθητοι σε ιογενείς λοιμώξεις, λόγω της πρόσθετης πορείας εισόδου που αποκτά ο ιός.

Τα παραπάνω ισχύουν ιδιαιτέρως στην περίπτωση της οικογένειας των ιών SARS.

(ε) Καμία από τις μεθοδολογίες για τα υποψήφια εμβόλια δεν έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει αν το εμβόλιο δύναται να μειώσει τα έντονα συμπτώματα COVID-19 ορισμένα ως: εισαγωγές σε νοσοκομείο, μονάδες ΜΕΘ ή θάνατο.

(στ) Τα πρωτόκολλα που έχουν υποβληθεί για έλεγχο δεν έχουν σχεδιαστεί να διαπιστώνουν αν το εμβόλιο δύναται να διακόψει την μετάδοση του ιού.

Βασιλακόπουλος για τον Δείκτη Θετικότητας των Τεστ και Γιατί το Lockdown Δεν Αποδίδει Όσο Περίμεναν

(ζ) Οι παραπάνω αδυναμίες καθιστούν τα εξεταζόμενα εμβόλια ως ένα είδος θεραπευτικού φαρμάκου, με την διαφορά πως το εμβόλιο παρέχεται σε υγιέστατους ανθρώπους με εξαιρετικά αυξημένο κίνδυνο να προκληθούν οι παραπάνω πιθανές σφοδρές επιβλαβείς αντιδράσεις ανοσοαπόκρισης.

Αλλάζει Ρότα η Ελληνική Κυβέρνηση, Αγορά Εμβολίων από 6 Εταιρείες - Δείτε Ποιές Είναι και το Σχέδιο για τους Εμβολιασμούς (PDF)

(η) Στον υποψήφιο εμβόλιο Pfizer/BioNTech τύπου mRNA, η πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) βρίσκεται στην επίστρωση νανοσωματιδίων λιπαρών λιπιδίων γύρω από το mRNA. 70% των ανθρώπων δημιουργούν αντισώματα στην PEG και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, δημιουργώντας μια ανησυχητική κατάσταση όπου πολλοί θα μπορούσαν να έχουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες, αντιδράσεις σε ένα εμβόλιο που περιέχει PEG. Τα αντισώματα PEG μπορούν επίσης να μειώσουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Συστατικά απεικόνισης και εντοπισμού

Το Pfizer/BioNTech εισάγει επίσης ένα συστατικό που προέρχεται από ένα θαλάσσιο ασπόνδυλο, το mNeonGreen, στο εμβόλιό της. Το συστατικό έχει ιδιότητες βιοφωταύγειας, καθιστώντας το ελκυστικό για ιατρικούς σκοπούς απεικόνισης, αλλά δεν είναι σαφές γιατί ένα ενέσιμο εμβόλιο θα πρέπει να έχει αυτή την ιδιότητα. Το mNeonGreen έχει άγνωστη αντιγονικότητα.

Δείτε Επίσης: Ο Απλός και Ευφυής Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer και η Αγοραπωλησία των 5,6 Εκατομμυρίων Δολαρίων σε Μετοχές Καθώς η Εταιρεία Ανακοίνωσε Δεδομένα Για το Εμβόλιο του Covid-19 Που Εκτίναξαν τις Μετοχές στα Ύψη

Στειρότητα στις γυναίκες

Αρκετοί τύποι υποψήφιων εμβολίων αναμένεται να προκαλέσουν το σχηματισμό χημικών αντισωμάτων κατά των πρωτεϊνικών ακίδων του SARS-CoV-2. Τέτοια είναι η Syncytin-1. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εάν αντισώματα κατά των πρωτεϊνών των ιών SARS θα ενεργούσαν επίσης σαν αντισώματα κατά της Syncytin-1: Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει τον σχηματισμό πλακούντα, που θα είχε ως αποτέλεσμα οι εμβολιασμένες γυναίκες να καταστούν ουσιαστικά στείρες.

Τα Ρινικά Επιχρίσματα των Τεστ Covid-19 που Περιέχουν Νανοσωματίδια Προκαλούν Βλάβη στον Εγκέφαλο! (Μελέτες)

Από όσα γνωρίζουμε, η Pfizer/BioNTech δεν έχει ακόμη παράσχει πληροφορίες, σχετικά με (πιθανούς) ειδικούς κινδύνους γονιμότητας που προκαλούνται από αντισώματα ένεκα του εμβολιασμού με το εξεταζόμενο εμβόλιό της.

Δείτε Το Πρωτότυπο Έγγραφο

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα