18.3 C
Athens
9.4 C
Washington
25.3 C
Melbourne
11.3 C
London
13.3 C
New York
21 C
Sydney
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Εσάς Σας Φαίνεται Καλά Αυτός;; Η Συνέντευξη που Έδωσε στον Alpha (Βίντεο)

Δημοφιλέστερα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha και πραγματικά έδειξε να βρίσκεται σε μία εικονική πραγματικότητα.

Kάτι το πραγματικά ανησυχητικό δεδομένης της κρίσιμης κατάστασης της χώρας, αλλά και των συνεχών αποτυχημένων επιλογών στην διακυβέρνησή της. Και όλα αυτά στον απόηχο της τροπολογίας που απαλλάσσει τις επιτροπές των κυβερνητικών και των «ειδικών» για τις ευθύνες τους στην οικονομική και υγειονομική καταστροφή της χώρας.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι την ημέρα που η ΕΕ ακύρωσε την παραγγελία 100 εκατ. δόσεων του εμβολίου της AstraZeneca και σχεδόν οι μισές χώρες της ΕΕ το έχουν απαγορεύσει είπε ότι «όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή»!

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός με αρκετή δόση «μαύρου χιούμορ» είπε: «Κλείσαμε έγκαιρα για την πανδημία, γι’ αυτό δεν γίναμε Πορτογαλία». Μάλλον αναφερόταν στο 2020. Το 2021 έχουμε σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ λόγω του συνεχόμενου lockdown που επέλεξε η κυβέρνησή του.

Αλλάζει Ρότα η Ελληνική Κυβέρνηση, Αγορά Εμβολίων από 6 Εταιρείες - Δείτε Ποιές Είναι και το Σχέδιο για τους Εμβολιασμούς (PDF)

Ας δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία από την συνέντευξη:

«Η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι σταδιακή.

Το 2021 δεν είναι 2020. Οι εκκλησίες θα λειτουργήσουν (με 25 άτομα ανά ναό)!

Προτιμώ να βγεί κάποιος να φάει σε ελεγχόμενο χώρο, παρά στα σπίτια – ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει (και τότε γιατί είχαν κλείσει και διαλύσει την εστίαση;).

Έχουν γίνει πισωγυρίσματα. Όμως είναι άδικο να ισχυρίζεται κανείς ότι η Ελλάδα τα κατάφερε άσχημα (η Ελλάδα είχε πτωχεύσει πριν την πανδημία, αυτό δεν το σκέφθηκε κανείς. Τώρα απλά πήγε πίσω δεκαετίες ολόκληρες).

Καλύτερα οργανωμένα έξω, παρά ανεξέλεγκτα μέσα (και τότε γιατί έχουν επιβάλλει lockdown;)

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συμμορφώνεται στα μέτρα . Δεν θέλουμε τη λογική της καταστολής (η κυβέρνηση που έχει κάνει τον ξυλοδαρμό των πολιτών… σπορ!)

Μετά τη Γερμανία και η Ολλανδία Κρίνει Αντισυνταγματικό το Lockdown

Η Νέα Σμύρνη ήταν ένα λάθος. Δεν έπρεπε να συμβεί (παραιτήθηκε κανείς γι αυτό το λάθος;)

Πρόστιμα εξακολουθούν να μπαίνουν. Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί στις γιορτές (αλλίμονο…)

Η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών πρέπει να ανοίξει, αλλά όχι τώρα., που το ΕΣΥ κάνει μία μεγάλη προσπάθεια. Θα ξεκινήσει η συζήτηση το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθεί πριν επιβαρυνθούν, όπως γίνεται πάντοτε εκείνη την περίοδο , λόγω της γρίπης, τα νοσοκομεία.

Δεν πιστεύω ότι θα μπει στο μέλλον κανείς σε νοσοκομείο, χωρίς να φορά τη μάσκα του (άρα θα μείνουν για πάντα οι μάσκες).

Οι αρνητές του ιού είναι ελάχιστοι (τουλάχιστον το 30% του πληθυσμού)!.

Αναλάβαμε ρίσκο με το self test – το σύστημα δούλεψε πολύ καλά (φιάσκο ανεπανάληπτο και διάτρητα τα self test).

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη - Δεν Υπάρχει Σχέση της Εισαγωγής της με το Εμβόλιο που Έλαβε Μία Ημέρα Πριν

Θα προμηθευτούμε έναν μεγάλο αριθμό self test. Επειδή κάνουμε πολλά τεστ, η θετικότητα της Ελλάδας είναι πράσινη (η ποια;).

Το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές. Είναι πια αποδεδειγμένο. Όλα τα φάρμακα έχουν κάποιες εξαιρετικά σπάνιες παρενέργειες (να το πει αυτό στις λοιπές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που έχουν απαγορεύσει τα τεστ που αυτός τα δίνει στον ελληνικό λαό).

Η κυβέρνηση συζητά με την Επιτροπή – αλλά η κυβέρνηση αποφασίζει. Συντασσόμαστε με την Επιτροπή, 95 στις 100 φορές (να δοθούν τα πρακτικά των επιτροπών και θα δούμε ποιος και τι…).

Η συζήτηση για τα πρακτικά της Επιτροπής, είναι βαθύτατος λαϊκισμός. Το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου για την πανδημία, είναι θλιβερό (αν είναι δυνατόν: Χαρακτηρίζει «λαϊκισμό» το αυτονόητο).

Μόνο ο Νίκος Φίλης από την αντιπολίτευση (ναι.. αντιπολίτευση ακόμα εννοούμε τον ΣΥΡΙΖΑ για όσους δεν κατάλαβαν, παρά την.. σύμπλευσή του με την κυβέρνηση.. χάριν.. συντομίας..) είχε κάνει το εμβόλιο και εν συνεχεία ζητούσε (όπως και έγινε) και από τους υπόλοιπους να εμβολιαστούν (δηλαδή ο ευτραφής Νίκος Φίλης είναι η υγειονομική πυξίδα των Ελλήνων;).

Πέτσας για Άρση Lockdown: «Η 1η Δεκεμβρίου Δεν Είναι Ρεαλιστικός Στόχος»

Θα έχουμε ισχυρή ανάκαμψη μετά από την πανδημία (μόνο αυτός το λέει από όλες τις μελέτες και τις εκθέσεις των ξένων οίκων και κυρίως της Τράπεζας της Ελλάδας).

θα πάρουμε μέτρα στήριξης όπως με την εστίαση, και για τους άλλους κλάδους που έχουν πληγεί. Με τα μέτρα στήριξης, επενδύσαμε στο ανθρώπινο δυναμικό.

Βιώσιμο το χρέος της χώρας. Αλλιώς κανείς δεν θα μας δάνειζε. Δεν έχω καμία ανησυχία για το ύψος του δημοσίου χρέους (όσο μας εγγυάται τα ομόλογα η ΕΚΤ, ναι. Αν έπαυε να τα εγγυάται όπως έκανε το 2015, δεν θα βρίσκαμε ούτε τουρκική λίρα να μας δανείσουν}.

Ο Τζο Μπάιντεν Θα.. ..Φορτίζει.. για τους Επόμενους 2 Μήνες! - Χρέη Προέδρου στις ΗΠΑ Αναλαμβάνει η Κάμαλα Χάρις...

Η συνάντηση με τον Ερντογάν δεν θα αργήσει – και δεν θα έπρεπε να είναι είδηση (αλίμονο…).»

Δείτε την συνέντευξη:

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα