14.2 C
Athens
16.7 C
Washington
26 C
Melbourne
7 C
London
11.8 C
New York
21.9 C
Sydney
Τρίτη, 11 Μαΐου, 2021

Ηνωμένο Βασίλειο: Τρομακτική Αύξηση στους Θανάτους Άνω των 80 Ετών Μετά τον Μαζικό Εμβολιασμό

Δημοφιλέστερα

Το Twitter αναδεικνύει την ανησυχία όλο και περισσότερων πολιτών για την πιθανότητα ότι το πρόγραμμα εμβολίων Covid-19 του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να βλάπτει περισσότερους ανθρώπους από τον ίδιο τον «ιό», όπως αποκαλύπτει το παραπάνω γράφημα.

Οι ηλικιωμένοι ήταν οι πρώτοι που έκαναν τα εμβόλια και, συμπτωματικά, διαπιστώνεται ραγδαία αύξηση στους θανάτους, από την ημέρα που άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, κάτι που πολλούς οδηγεί στις ανησυχίες ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι πιο θανατηφόρο από τον ιό.

Στα παρακάτω Tweets φαίνεται η αύξηση της ανησυχίας ότι αποκρύπτονται τα πραγματικά στοιχεία περί θνησιμότητας και επίδρασης των εμβολίων σε αυτή.

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης δεν κρύβει ότι απαιτούνται δραστικές μειώσεις του πληθυσμού, ιδίως μεταξύ των ηλικιωμένων, για τη μείωση του φόρων / και συντάξεων, επειδή οι ηλικιωμένοι τώρα «ζουν πολύ καιρό».

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στην The Telegraph όπου όπως εξηγεί το οικονομικό όφελος της μείωσης των δαπανών στις συντάξεις δεν επικρατεί της οικονομικής ζημίας που έχουν επιφέρει τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Λάβετε υπόψη ότι ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος διέχυσε ανελέητα την τρομολαγνεία του Covid-19, αντιμετωπίζει κατηγορίες γενοκτονίας.

Τα Lockdowns και τα εμβόλια Covid-19 είναι εδώ για να ελέγχουν, να αποδυναμώνουν και να σκοτώσουν.

Ελλείψει ανησυχιών για τις πρόσθετες βλάβες που προκαλούν τα μέτρα, οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο φαίνεται να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της τάξης των δισεκατομμυριούχων. Οι εξαιρετικά πλούσιοι είδαν τον πλούτο τους να αυξάνεται μαζικά κατά τη διάρκεια αυτής της ψεύτικης πανδημίας, ενώ οι υπόλοιποι έχουν υποστεί απόλυτη δυστυχία χωρίς τέλος.

Επίτροπος Γιούροβα για τη Λίστα Πέτσα και την Προπαγάνδα: «Δεν Είμαστε Χρήσιμοι Ηλίθιοι για να Κάνουν οι Κυβερνήσεις των Κρατών-Μελών Προπαγάνδα»
Πρόστιμο 1.500 Ευρώ σε Ναό στο Κορωπί – Η Απάντηση της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας στον Κρυπτόμενο Καταδότη

Στη Βρετανία, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πιέζει τώρα για lockdown μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ο Τζόνσον αντιμετωπίζει μεγάλη εξέγερση από τους πολίτες καθώς η εξάμηνη παράτασή του έρχεται χωρίς στρατηγική εξόδου από τα εθνικά lockdown. Όλοι και όλα για την καταπολέμηση ενός ιού με ποσοστό θνησιμότητας μικρότερο από 0,3 τοις εκατό. Όπως και στις περισσότερες άλλες χώρες, δεν υπάρχει ανάλυση κόστους / οφέλους. Οι ηγέτες δεν μπορεί να είναι τρελοί …όλοι.. Πληρωμένοι ναι, τρελοί.. ..δύσκολο..

Οι πολιτικοί ηγέτες προσποιούνται ότι είναι αφοσιωμένοι στην αρχή της προφύλαξης, η οποία είναι παράλογη για τον περιορισμό της εξάπλωσης ενός εποχιακού κοινού κρυολογήματος / γρίπης, αγνοώντας εσκεμμένα τα αυξανόμενα εκατομμύρια που υφίστανται ατέλειωτες οικονομικές στερήσεις και ψυχική αγωνία που σχετίζονται με απώλειες θέσεων εργασίας κ.α.

Η Επίτροπος για τα Παιδιά @annelongfield επισημαίνει, στο Twitter, τις σοβαρές βλάβες που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο «για να ανοίξουν τα σχολεία πριν από το Πάσχα, χρειάζονται ένα σχέδιο», λέει ο @ChildrensComm στο @ BBCr4today.

Εκείνοι που αντέχουν οικονομικά περισσότερο κάθισαν στο σπίτι τους και ήταν τυχεροί απέναντι στο 40 τοις εκατό του πληθυσμού που αντιμετωπίζει απώλειες θέσεων εργασίας και περισσότερες περικοπές εισοδήματος. θα πρέπει να σταματήσουν να υποβιβάζουν συνεχώς τις «ανεπιθύμητες συνέπειες» μιας στρατηγικής που εξελίσσεται σε φούσκα που άρχισε από ένα απλό lockdown 15 ημερών για μια.. «ευθυγράμμιση της καμπύλης (flatten the curve)».

 

Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία για τα ποσοστά θνητότητας για ολόκληρο το 2020 αποδεικνύονται ελάχιστα, ακόμα και για τις χώρες που σημείωσαν αύξηση της συνολικής θνητότητας για την περασμένη χρονιά. Η ανάλυση των επίσημων δεδομένων της βρετανικής κυβέρνησης δείχνει μόνο 13.844 πραγματικές καταγεγραμμένες «μολύνσεις» του Covid-19 κατά τη διάρκεια του 2020, όπως φαίνεται στις επίσημες καταγραφές στο gov.uk.

Τις δυσμενέστερες / θανατηφόρες συνέπειες υπέστησαν οι φτωχότερες οικογένειες οι οποίες «χρειάζονται ελπίδα και σαφήνεια για το τι θα ακολουθήσει» με αυτό που επιμένουν περισσότεροι από 20.000 επαγγελματίες ιατρικής και επιστήμης είναι μια εντελώς δυσανάλογη αντίδραση που μοιάζει με μέτρα πανικού και όχι με επιστήμη.

AstraZeneca: 49χρονη Βρετανίδα που Εμβολιάστηκε Μεταμορφώθηκε, Όπως Λέει, σε «Εξωγήινο» από τις Κοκκινίλες και τα Εξανθήματα - Κατηγορεί του Γιατρούς της (Φωτό)
Δυτική Αττική - Covid-19: Επέμβαση της Αστυνομίας για να Κάνουν Τεστ οι Πολίτες (Βίντεο)

Αυτοί οι εμπειρογνώμονες υπογράφουν τη Διακήρυξη του Great Barrington με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό καθώς η τραγωδία δεν βλέπει τέλος. Μας λένε:

«Ως επιδημιολόγοι μολυσματικών ασθενειών και επιστήμονες της δημόσιας υγείας έχουμε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις επιζήμιες επιπτώσεις της σωματικής και ψυχικής υγείας των επικρατούμενων πολιτικών Covid-19 και προτείνουμε μια προσέγγιση που ονομάζουμε προστατευμένη εστίαση»

Οι πολιτικές των κυβερνήσεων δεν συνάδουν με τους καταγεγραμμένους αριθμούς θνητότητας από τον Covid-19. Το ποσοστό θνητότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2020 ήταν 10,3 ανά 1000 άτομα. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2003. Το 2000 το ποσοστό έφτασε τα 10,4 ανά 1000 άτομα. Δεν υπήρξε πανδημία.

Το ONS ανέφερε αριθμούς θανάτων στην Αγγλία και την Ουαλία:

506.790 το 2013,

501.424 το 2014,

529.655 το 2015,

525.048 το 2016,

533.253 το 2017,

541.589 το 2018,

530.841 το 2019,

542.463 το 2020 – είναι 874 περισσότερα από το 2018.

Υπήρξε πανδημία εκείνο το έτος;

Η ζωή είναι ένα ολόκληρο κουτί κινδύνων, δεν μπορούμε να περάσουμε τη ζωή μας με τον φόβο αυτών των κινδύνων ή ποτέ δεν θα μείνουμε στο κρεβάτι να πεθάνουμε από τα ζητήματα που θα προκαλεστούν από αυτό. Δεν υπήρξε κανένα από αυτά τα μέτρα όταν η πανδημία της γρίπης του Χονγκ Κονγκ (ένας κορονοϊός) έπληξε τον κόσμο το 1968 κι όμως είμαστε ακόμα εδώ.

Εάν ένας θάνατος σε 10.000 περιπτώσεις Covid-19 καταλήγει σε lockdown, σίγουρα ένας θάνατος σε 10.000 εμβόλια θα πρέπει να οδηγήσει στη διακοπή του προγράμματος, δεν θα έπρεπε;

Αλλά ακόμη και οι πιο λαμπροί και καλύτεροι στη φαρμακευτική βιομηχανία βγαίνουν τώρα λέγοντας ότι ο μαζικός εμβολιασμός ενός υγιούς πληθυσμού δεν είναι μόνο άσκοπος, οδηγεί σε πιο δυσάρεστες συνέπειες.

Πορτογαλία: Ανησυχία για τον Θάνατο 41χρονης Ιιατρού που Είχε εμβολιαστεί 2 Ημέρες Πριν Πεθάνει

Γνωρίζουμε τώρα ότι η Merck έπαυσε τα δικά της εμβόλια Covid-19 και άρχισε την παρασκευή φαρμάκων τεκμηριώνοντας ότι είναι πιο αποτελεσματικό για τους περισσότερους ανθρώπους απλά να πιάσουν τον ιό και να ανακάμψουν φυσικά ή με την φαρμακευτκή αγωγή.

Εκατοντάδες Πουλιά Νεκρά στους Δρόμους της Ρώμης από τα Πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο δεν θα σας εμποδίσει να πάρετε ή να μεταδώσετε τον ιό σε άλλους. Ο σκοπός λοιπόν των εμβολίων και των διαβατηρίων εμβολίων για ποιόν λόγο μεθοδεύεται;

Ο Έλληνας πρωθυπουργός το πρότεινε, ως πρωτοπόρος της νέας εποχής που οραματίζεται, στην ΕΕ, ενώ έκανε διμερή συμφωνία με την Σερβία για την εφαρμογή του, καθώς σε ευρωπαϊκό επίπεδο δείχνει να.. σκοντάφτει, λόγο αντιδράσεων από άλλους ηγέτες χωρών, όπως η δημόσια αντίδραση / δήλωση του Ρουμάνου ομόλογού του.

Άρα, ένα «εμβόλιο» που δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να πάρουν τον «ιό» ή να το «εξαπλώσουν», σημαίνει ότι δεν αρθούν οι «κανόνες»…. Μακάρι να εξηγήσουν τί σημαίνει πλέον η λέξη «εμβόλιο»… ..

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν. Όπως: Γιατί η Βρετανία έχει τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας Covid-19; Τι συνέβη στο σύστημα Test and Trace (Τεστ και Ιχνηλάτησης); Γιατί η κυβέρνηση (όπως και στα υπόλοιπα κράτη) διοχέτευσε όλες τις συμβάσεις PPE με στους φίλους της;

Διαφαίνεται ένα συντεταγμένο έργο από τις περισσότερες κυβερνήσεις με όπλο την συνεχόμενη διατάραξη των λαών, με την αδιαφορία και την προφανή κερδοσκοπία του 1% της κοινωνίας να επιθυμούν, όλοι οι υπόλοιποι, απλώς να κλείσουν και να «κάνουν το εμβόλιο».

Δείτε Επίσης:

Ηνωμένο Βασίλειο: Περισσότερα από Ένα στα Τρία Άτομα Αναφέρουν Παρενέργειες Από το Εμβόλιο της Pfizer

ΗΠΑ: Ακαδημαϊκοί από Harvard, Duke, and Johns Hopkins Προειδοποιούν Ότι τα Lockdowns θα Προκαλέσουν στις ΗΠΑ 1+ Εκατομμύρια Περισσότερους Θανάτους

«Η Μεγάλη Επανεκκίνηση»: Πώς τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας Θέλουν να Διαμορφώσουν την Μετά-COVID Εποχή – The Great Reset

Το 30% του Πληθυσμού στο Ισραήλ και το 20% στα ΗΑΕ Έχουν Εμβολιαστεί, και Σημειώνουν Νέο Υψηλό Ρεκόρ Κρουσμάτων!

CDC: Αύξησε Αυθαίρετα Κατά 1600% τους Θανάτους από Covid-19 το 2020 – Το Έγγραφο/ Οδηγός Προς Τα Νοσοκομεία από το CDC για την Καταχώρηση Θανάτων ως από Covid-19

Τα Επτά Βήματα από την Πανδημία στον Ολοκληρωτισμό

5G: Το Γεωπολιτικό Σημείο Καμπής της Δύσης με την Κομμουνιστική Κίνα

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα