31.9 C
Athens
26.9 C
Washington
24.1 C
Melbourne
14.9 C
London
21.4 C
New York
17.6 C
Sydney
Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

Ιαπωνική Μελέτη: Τα Νανοσωματίδια του Εμβολίου mRNA Κυκλοφορούν σε Όλο το Σώμα: Εγκέφαλο, Σπλήνα, Παχύ Έντερο, Καρδιά, Ήπαρ, Πνεύμονες κ.α. – Η Πρωτεΐνη Spike Υπεύθυνη για Θρομβώσεις και Καρδιακά Επεισόδια

Δημοφιλέστερα

Τρομακτική μελέτη αποκαλύπτει ότι τα νανοσωματίδια εμβολίου mRNA κυκλοφορούν σε όλο το σώμα: εγκέφαλος, καρδιά, ήπαρ, ωοθήκες, όρχεις και άλλα.Δίνεται απάντηση γιατί προκαλούνται θρομβώσεις και καρδιακά επεισόδια μετά από εμβολιασμούς!

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα ψέματα είναι ότι «τα εμβόλια mRNA παραμένουν στον βραχίονα και δεν κυκλοφορούν τα νανοσωματίδια τους στο σώμα». Γνωρίζουμε τώρα ότι αυτό είναι ένα πλήρες ψέμα, καθώς νέα έρευνα από την Ιαπωνία δείχνει ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων (LNP) που περιέχουν τον κώδικα mRNA κυκλοφορούν ευρέως στο σώμα μετά τον εμβολιασμό, φτάνοντας στον εγκέφαλο, σπλήνα, το παχύ έντερο, την καρδιά, το ήπαρ, πνεύμονες και άλλα όργανα.

Το έγγραφο μελέτης, αρχικά γραμμένο στα Ιαπωνικά και αυτο-μεταφρασμένο στα Αγγλικά, μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Bloomberg: «Η Ελλάδα Έχει Το πιο Σκληρό και Άχρηστο Lockdown του Πλανήτη»

Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english

Με τίτλο “Pfizer Confidential”, η μελέτη είναι γνωστή ως μελέτη βιοκατανομής που χρησιμοποιεί ένζυμα λουσιφεράσης και δείκτες ραδιοϊσότοπου για να παρακολουθεί με ακρίβεια την κατανομή των Pfizer LNP mRNA στο σώμα. Η πρώτη ενότητα φέρει την ένδειξη:

Εμβόλιο SARS-CoV-2 mRNA (BNT162, PF-07302048)
2.6.4 Περίληψη της φαρμακοκινητικής μελέτης

Η μελέτη αποκαλύπτει πώς τα PNA στο mRNA διαδίδονται σε όλο το σώμα, επηρεάζοντας ακόμη και τις ωοθήκες και τους όρχεις, δημιουργώντας τεράστιες ερωτήσεις σχετικά με τη γονιμότητα των ατόμων που έλαβαν ενέσεις εμβολίου mRNA. Το παρακάτω γράφημα δείχνει τη μάζα του NLP (σε μικρογραμμάρια) που βρέθηκε σε κάθε όργανο μετά από εμβολιασμό mRNA. Παρατηρήτε πώς επιτίθεται στα επινεφρίδια;

Ο Καναδός Ιολόγος Δρ. Byram Bridle σε συνέντευξη που έδωσε σχετικά με τα mRNA Εμβόλια Covid: «Εμβολιάζοντας Ανθρώπους, τους Εμβολιάζουμε Ακούσια με μια Τοξίνη».

Στην συνέντευξη, ο Δρ Bridle λέει μερικά πολύ καταπληκτικά πράγματα. Ο Δρ Bridle είναι 100% υπέρ των εμβολίων και δεν έχει κάνει κριτικές για άλλα εμβόλια.

Πως θα Ενημερώνονται οι Πολίτες για να Κάνουν το Εμβόλιο για τον Covid-19

Ο Δρ. Byram Bridle προειδοποεί με βάση την εξαιρετική ιαπωνική μελέτη για τα λιπίδια και την πήξη των εμβολίων:

“Μέχρι πρόσφατα, ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι οι πρωτεΐνες Spike θα μπορούσαν να είναι τοξικές! Τα εμβόλια mRNA, τα οποία δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά σε ζώα και των οποίων οι μελέτες δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ, δείχνουν ότι τα mRNA νανοσωματιδίων δεν παραμένουν τοπικά στη θέση παρακέντησης του μυϊκού ιστού, όπως υποτίθεται και ισχυρίζονται οι κατασκευαστές, αλλά πηγαίνουν σε όργανα σε μερικές φορές δραματικές συγκεντρώσεις, όπου μεταφέρονται από κύτταρο σε κύτταρο και απορροφώνται συνεχώς.

Οι Αεροπορικές Εταιρείες Συνιστούν στους Εμβολιασμένους Ανθρώπους να μην Ταξιδεύουν Λόγω Κινδύνου Θρόμβωσης (Βίντεο)

Κάναμε λάθος. Η ίδια η πρωτεΐνη ακίδα είναι τοξική και επικίνδυνη για τον άνθρωπο. Μεταδίδεται ακόμη και μέσω μητρικού γάλακτος σε βρέφη που θηλάζουν.“

Η πρωτεΐνη Spike από μόνη της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για βλάβες στο καρδιαγγειακό σύστημα. Εάν αρχίσει να κυκλοφορεί, στην πραγματικότητα, εάν εγχύσετε την καθαρισμένη ακίδα πρωτεΐνη στο αίμα των πειραματόζωων, θα πάθουν κάθε είδους βλάβη στο καρδιαγγειακό τους σύστημα και μπορεί να διασχίσει το φράγμα το αιματοεγκαφαλικό και να προκαλέσει βλάβη στον εγκέφαλο.

Βρήκαν την ακίδα πρωτεΐνη να κυκλοφορεί στο αίμα σε 11 από τους 13 εργαζομένους στον τομέα της υγείας που είχαν λάβει το εμβόλιο. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν τεθεί σε κυκλοφορία. Τώρα έχουμε σαφή στοιχεία ότι τα εμβόλια που κατασκευάζουν στο σώμα μας ή τους μυς ή τα κύτταρα των δελτοειδών μυών μας παράγουν αυτήν την πρωτεΐνη, όχι το ίδιο το εμβόλιο, και η πρωτεΐνη εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.

AFLDS: Αντίκτυπος των Εμβολιασμών στη Θνησιμότητα Covid-19 σε Σχέση με τα Αποτελέσματα που Υπόσχονται οι Παρασκευάστριες Εταιρείες

Study

Καθώς κυκλοφορεί, η ακίδα πρωτεΐνη μπορεί να δεσμευτεί σε υποδοχείς που βρίσκονται στα αιμοπετάλια μας και στα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία μας. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να κάνει ένα από τα ακόλουθα δύο πράγματα.

Μπορεί είτε να προκαλέσει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πήξη. Γι ‘αυτό ακριβώς έχουμε δει αιμορραγικές διαταραχές που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια.

MHRA - Αγγλία: 3016% Αύξηση του Αριθμού των Γυναικών που Έχασαν το Αγέννητο Παιδί τους ως Αποτέλεσμα του Εμβολιασμού Covid

Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αιμορραγία. Και φυσικά η καρδιά εμπλέκεται, είναι ένα βασικό μέρος του καρδιαγγειακού συστήματος. Γι ‘αυτό βλέπουμε καρδιακά προβλήματα. Η πρωτεΐνη μπορεί επίσης να διασχίσει το φράγμα αιματοεγκεφαλικό και να προκαλέσει νευρολογική βλάβη. Επομένως, γι΄ αυτό σε σε θανατηφόρες περιπτώσεις θρόμβωσης αίματος, συχνά τη βρίσκουμε στον εγκέφαλο.

Εν ολίγοις, η ουσία είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο λάθος.

Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα. Έχουμε δει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι ένα εξαιρετικό αντιγόνο στόχο. Ποτέ δεν ξέραμε ότι η πρωτεΐνη ακίδα, από μόνη της, ήταν μια τοξίνη και μια παθογόνος πρωτεΐνη.

Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε κατά λάθος με μια τοξίνη, και σε μερικούς ανθρώπους κυκλοφορεί. Και όταν αυτό συμβαίνει σε μερικούς ανθρώπους, μπορεί να προκαλέσει βλάβη, ειδικά στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Υπάρχουν πολλές άλλες νόμιμες ερωτήσεις σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια αυτού του εμβολίου. Για παράδειγμα, με τη συσσώρευση στις ωοθήκες, μία από τις ερωτήσεις που εγύρονται είναι το  αν “πρόκειται να κάνουμε κάποιους νέους στείρους..”.

Ο Δρ. Bridle επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό, φυσικά. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι η τοξίνη και αυτή προκαλεί θρομβώσεις αίματος και θάνατο.

Το podcast Update Situation αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες:

Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών / Ομόφωνη Καταδίκη για Παραβίαση του Κράτους Δικαίου από Μητσοτάκη-Τσιάρα

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα