18.3 C
Athens
9.4 C
Washington
25.3 C
Melbourne
11.3 C
London
13.3 C
New York
21 C
Sydney
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Ισραήλ: 240 Άτομα που Έκαναν το Εμβόλιο της Pfizer/BioNTech Μολύνθηκαν από Covid-19

Δημοφιλέστερα

Με το εμβόλιο να μην παρέχει άμεση ανοσία στον κορονοϊό, περισσότεροι από 240 Ισραηλινοί πολίτες έχουν διαγνωστεί με την ασθένεια λίγες μέρες μετά τη λήψη των εμβολίων Pfizer/BioNTech, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε Επίσης: Το Πρόγραμμα Μαζικών Εμβολιασμών για τον Covid-19 του Ηνωμένου Βασιλείου Στοχεύει Πολιτικά: Εξαιρούνται οι «Πλούσιοι»

Ο αριθμός αυτών που μολύνθηκαν με Covid-19 παρά τον εμβολιασμό τους ήταν περίπου 240 άτομα, σύμφωνα με στοιχεία των times of israel.

Το εμβόλιο Pfizer / BioNTech, στο οποίο βασίζονται οι ισραηλινές υγειονομικές αρχές, δεν περιέχει τον κορονοϊό και δεν μπορεί να μολύνει τον λήπτη. Αλλά απαιτείται χρόνος για τον γενετικό κώδικα του φαρμάκου για να εκπαιδεύσει το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίσει και να επιτεθεί στην ασθένεια.

Η πορεία του αμερικανικού εμβολίου απαιτεί δύο δόσεις. Σύμφωνα με τις μελέτες, η ανοσία στο Covid-19 αυξάνεται μόνο από οκτώ έως δέκα ημέρες μετά την πρώτη ένεση και τελικά φτάνει το 50%.

Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά: Δεν Είμαι Σίγουρος αν το Εμβόλιο της Pfizer του Σταματά τη Μετάδοση του Covid-19

Η δεύτερη δόση χορηγείται 21 ημέρες από την πρώτη, ενώ η δηλωμένη ανοσία του 95% επιτυγχάνεται μόνο μια εβδομάδα μετά από αυτήν, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία. Και φυσικά, υπάρχει ακόμη πέντε τοις εκατό πιθανότητα μόλυνσης, ακόμη και αν το εμβόλιο είναι στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Όποιος έχει μολυνθεί λίγες ημέρες πριν από την πρώτη δόση του εμβολίου ή τις εβδομάδες πριν επιτευχθεί η πλήρης αποτελεσματικότητα εξακολουθεί να κινδυνεύει να αναπτύξει συμπτώματα. (Ακόμα και όταν το εμβόλιο φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητάς του, υπάρχει πιθανότητα 5% να γίνει αυτό.)

Διαβάστε Επίσης: Covid-19: Τα Εμβολιασμένα Άτομα Είναι Πιθανό να Μολύνουν Άλλους – Δηλαδή Μάσκα και Καραντίνα Μέχρι Πότε;

Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι μελέτες δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει εάν το εμβόλιο επιτρέπει σε ένα άτομο να μεταφέρει την ασθένεια και να την εξαπλώσει, χωρίς να αρρωστήσει: Είναι πιθανό ότι ενώ ο οργανισμός του ανθρώπου θα προστατευόταν σε μεγάλο βαθμό από τον ιό μετά τον εμβολιασμό, βλεννώδεις στοιβάδες στο ρινικές διόδους πέρα ​​από την εμβέλεια των αντισωμάτων, θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τον πολλαπλασιασμό σωματιδίων του ιού.

5G: Το Γεωπολιτικό Σημείο Καμπής της Δύσης με την Κομμουνιστική Κίνα

Αν και αυτά δεν θα βλάψουν τον φορέα – καθώς οποιοσδήποτε ιός που εισέρχεται βαθύτερα στο σώμα θα καταστραφεί γρήγορα από το ανοσοποιητικό σύστημα που έεχι αντισώματα λόγω του εμβολίου – μπορεί να αποβληθούν μέσω της μύτης και του στόματος και να μολύνουν άλλους.

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν ήταν αδυναμία, ζάλη και πυρετός, με 319 συνδυασμένες περιπτώσεις, ανέφερε το υπουργείο υγείας. Πέντε ανέφεραν επίσης ότι υποφέρουν από διάρροια. Άλλα 293 άτομα ανέφεραν τοπικά συμπτώματα όπου η ένεση χορηγήθηκε όπως πόνος, περιορισμός κίνησης, πρήξιμο και ερυθρότητα. Δεκατέσσερα άτομα δήλωσαν ότι είχαν αλλεργικές αντιδράσεις όπως κνησμό και πρήξιμο της γλώσσας και του λαιμού.

100+ Οικονομολόγοι σε ΕΚΤ: «Διαγράψτε Τώρα Όλα τα Χρέη στην ΕΕ»

Επιπρόσθετα, 26 άτομα υπέφεραν από αυτό που το υπουργείο περιέγραψε ως «νευρολογικά συμπτώματα», ενώ 19 διαμαρτύρονταν για μια έντονη αίσθηση στο χέρι τους.

Το υπουργείο σημείωσε ότι μόνο 51 άτομα (0.008%) εκείνων που ανέφεραν ότι υπέφεραν από παρενέργειες δήλωσαν ότι ζήτησαν ιατρική βοήθεια για τα συμπτώματά τους.

Δείτε Επίσης: Ο Νομπελίστας Dr. Luc Montagnier για τα Εμβόλια mRNA, τον Covid-19 και τον Πόλεμο που Έχει Δεχθεί για την Επιστημονική του Τεκμηρίωση Σχετικά με τον Covid-19 (Βίντεο – Υπότιτλοι)

Σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Kan, υπήρξαν τέσσερις περιπτώσεις όπου άνθρωποι στο Ισραήλ πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου, αλλά τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις θεωρήθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και τους γιατρούς ότι δεν είχαν σχέση με τους εμβολιασμούς. Η τέταρτη περίπτωση, ένας 88χρονος άνδρας που είχε σοβαρά προηγούμενα προβλήματα υγείας, διερευνάται.

Το εβραϊκό κράτος αυτές τις ημέρες διεξάγει μαζική εκστρατεία εμβολιασμού, με ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα ή σχεδόν το 12 τοις εκατό του πληθυσμού να έχει κάνει το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech.

Δείτε Επίσης:

Γαλλία: Οι Αρχές Έβαλαν σε Ψυχιατρική Κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

Πανεπιστήμιο Johns Hopkins: Ναι, Μπορεί να Γίνει Εμβολιασμός Μέσω Τεστ Εισαγόμενο Από την Μύτη Και Στοχεύοντας τον Εγκέφαλο

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα