32.3 C
Athens
8.8 C
Washington
24 C
Melbourne
19.3 C
London
16.7 C
New York
12.4 C
Sydney
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Καναδοί Ιατροί Λύνουν την Σιωπή τους – Οι Θεραπείες που Ακολούθησαν Όταν Νόσησαν οι Ίδιοι ή οι Ασθενείς τους από Covid

Δημοφιλέστερα

Read this article in English here.

Η πρώτη αρχή της ιατρικής και της υγειονομικής πρακτικής είναι να μην κάνει κακό(«Μη Βλάπτειν»).

Οι τεκμηριωμένες ιατρικές πληροφορίες θα πρέπει να είναι ο καθοριστικός παράγοντας σε όλους τους κυβερνητικούς κανόνες, πολιτικές και διαδικασίες της υγειονομικής περίθαλψης.

Τα τρέχοντα κυβερνητικά μέτρα σχετικά με το COVID δεν υποστηρίζονται από ιατρική έρευνα βάσει αποδεικτικών στοιχείων και πολλά από αυτά τα μέτρα είναι επιβλαβή για τα άτομα, τις οικογένειες και την κοινωνία γενικότερα.

Στη Liberty Coalition Canada, σε συνεργασία με την Canadian Health Alliance, με βάση την έλλειψη ιατρικών στοιχείων και την πρόκληση βλάβης, καλούμε όλα τα επίπεδα κυβέρνησης να σταματήσουν άμεσα να προωθούν τα ακόλουθα μέτρα:

 • Lockdown και φυσική απόσταση
 • Προώθηση της χρήσης μάσκας
 • Πλύσιμο των χεριών και επιφάνειες καθαρισμού με τοξικά απολυμαντικά
 • Καραντίνες ασυμπτωματικών ανθρώπων και κοινωνική απομόνωση
 • Χρήση των RT-PCR τεστ
 • Υποστήριξη και προώθηση των ανεπαρκώς δοκιμασμένων εμβολίων γονιδιακής τροποποίησης COVID-19 (ανεπαρκείς δοκιμές σε ανθρώπους και ζώα)
 • Περιττές πολιτικές COVID-19 σε νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις της υγειονομικής περίθαλψης
 • Κλείσιμο επιχειρήσεων ή περιορισμοί
 • Περιορισμοί σε εκκλησίες και χώρους λατρείας
 • Κλείσιμο δημόσιων εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένων σχολείων, παιδικών χαρών, πάρκων και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων
 • Παραπλανητική παρουσίαση της κατάστασης COVID από τα μέσα ενημέρωσης
 • Η χρήση του φόβου και άλλων τεχνικών ψυχολογικού εξαναγκασμού
Βρετανία: Τέλος το AstraZeneca για Όλους Κάτω των 40 Ετών

Το παρακάτω βίντεο έχει ως σκοπό την εξάλειψη φόβου που έχουν προκαλέσει τα ΜΜΕ στους ανθρώπους, μέσω των παραπλανητικών αριθμών κρουσμάτων των ψευδώς θετικών PCR τεστ, τον αυξανόμενο αριθμό αναγκών για ΜΕΘ που αν ανατρέξει κάποιος σε προηγούμενα έτη συμπεραίνει ότι υπήρχα οι ίδιες ανάγκες για ΜΕΘ και άλλων δόλιων πρακτικών, παραθέτοντας και τα ανάλογα γραφήματα/πηγές.

Δ.Κούβελας για Εμβόλια: «Στο Ισραήλ ο Κόσμος Εξακολουθεί να Νοσεί και να Πεθαίνει - Κανείς δεν Ξέρει Τίποτα»!

Για όλα τα παραπάνω, το TG News ενημερώνει από την αρχή της πανδημίας, αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι φαρμακευτικές αγωγές που έχουν ακολουθήσει οι εν λόγω ιατροί, για τους ασθενείς τους ή και τους ίδιους όταν νόσησαν από Covid. Επίσης ενημερώνουν και για συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνουν ως μέτρο πρόληψης τον καιρό της πανδημίας. Να συμβουλεύεστε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό για οτιδήποτε θέλετε να λάβετε ως διατροφικό συμπλήρωμα ή ως φαρμακευτική αγωγή, είτε χρειάζεται συνταγογράφηση είτε όχι.

Πρόληψη

Η Δρ. Dorle Kneifel MD, BC Canada, ως πρόληψη την εποχή της πανδημίας, συμβουλεύει τον κόσμο να ασκείται, να τρέφεται θρεπτικά, να περνάει χρόνο στην φύση, και να λαμβάνει συμπληρώματα όπως η βιταμίνη D, C, το Μαγνήσιο και ο Ψευδάργυρος, ώστε να διατηρείται το ανοσοποιητικό σε υψηλά επίπεδα και να είναι έτοιμο να μπορεί να ανταπεξέλθει στα συμπτώματα μόλυνσης από Covid. Όπως λέει η ίδια, μόλις εκείνη ένοιωσε συμπτώματα Covid, πήρε αμέσως 60.000 IU βιταμίνης D την ημέρα ώσπου να φύγουν τα συμπτώματα. Τα συμπτώματα φύγανε μέσα σε δύο ημέρες.

Θεραπεία

Ο Δρ. Bill Code MD, BC Canada, με 40 έτη εμπειρία στην Φαρμακολογία και 30 ως Αναισθησιολόγος με FRCPC, εξηγεί δύο φαρμακευτικές αγωγές για την θεραπεία Covid. Η μία απαιτεί συνταγογράφηση ενώ η άλλη όχι.

Καταγγελία-Προσφυγή των Δρ. Giulio Tarro - Δρ. Paquale Bacco - Ιατροδικαστής Angelo Giorgianni: «Σκοτώσαμε Ανθρώπους Επειδή Ακολουθούσαμε Κυβερνητικές Εντολές»!

Φαρμακευτική αγωγή χωρίς συνταγογράφηση (Δρ. Bill Code MD, BC Canada):

Κουερσετίνη: 500mg 2 φορές την ημέρα για 14 ημέρες

Ψευδάργυρος: 30-50mg την ημέρα για 30 ημέρες

Βιταμίνη C: 1g την ώρα για 5 ημέρες και 1g δύο φορές την ημέρα για άλλες 14 ημέρες

Βιταμίνη D: 10.000 διεθνής μονάδες (IU) την ημέρα για 3 ημέρες, και στην συνέχεια 5.000 IU την ημέρα

Δρ. Φαρσαλινός για τις Δηλώσεις του Δρ. Αντωνίου Περί των Μεταλλάξεων του Covid-19

Φαρμακευτική αγωγή με συνταγογραφούμενα φάρμακα (Δρ. Bill Code MD, BC Canada):

Υδροξυχλωροκίνη: 400mg την ημέρα για 5 ημέρες

Αζιθρομυκίνη: 500mg την ημέρα για 5 ημέρες

Σε κάποιες περιπτώσεις (το κρίνει ο ιατρός), επιπροσθέτως για τα μετά την νόσηση συμπτώματα, Ιβερμεκτίνη: 0.2mg ανά κιλό (π.χ. για άτομο 60 κιλά 12mg)

Αν το προσωπικό οξύμετρο, που πρέπει να χρησιμοποιείται για να παρακολουθείται ο ασθενής, δείξει μειωμένο οξυγόνο, τότε χρειάζεται και συμπλήρωμα οξυγόνου με Ρινική Οξυγονοθεραπεία Υψηλής Ροής (σωληνάκια ρουτίνας με ροή οξυγόνου από την μύτη).

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα