19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Λοιμωξιολόγος Δρ. Christian Perronne: «Δεν Είναι Εμβόλια, Είναι Προϊόντα Γονιδιακής Θεραπείας – Μπορεί να Μεταδώσουμε τις Γενετικές Μεταλλάξεις στα Παιδιά μας»

Δημοφιλέστερα

H γαλλική francesoir δημοσιεύει στις 3/12/20 την επιστολή καταπέλτη του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian PERRONNE με τίτλο ”Eμβόλιο mRNA: ηχηρή κλήση από τον Pr Perronne” όπου αναπαράγει την ανοιχτή επιστολή του που δημοσίευσε στο προσωπικό του facebook και για την οποία μίλησε και στο Sud Radio.Προειδοποιεί υπάρχει κίνδυνος τα εμβόλια αυτά να τροποποιήσουν οριστικά τα γονίδια μας.

Courrier du Pr Perronne

Η Γαλλία ( σσ.η Ελλάδα να δεις), που ζει σ΄έναν εφιάλτη εδώ και μήνες ξυπνάει.
Σε πολλές πόλεις της ωραίας χώρας μας ο λαός κάνει πορείες για να ξαναβρεί την ελευθερία του για ν΄απαιτήσει την επιστροφή στη δημοκρατία (σσ. στην Ελλάδα ο Μορφέας χτύπησε λίγο περισσότερο).

Δείτε Επίσης: Μακρόν: “Δεν Θα Είναι Υποχρεωτικός Εμβολιασμός Για Ένα Εμβόλιο Που Δεν Γνωρίζουμε”

Ως γιατρός, εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσα σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων ,προσμετρώ κάθε μέρα τις αβεβαιότητες που δημιουργούν τον φόβο και την αυξανόμενη ψυχική διαταραχή των συμπολιτών μας.
….
Πολλοί Γάλλοι υπνωτίστηκαν από την πολιτική του φόβου. …

….Η γενικευμένη χρήση μασκών στον πληθυσμό δεν έχει κανένα συμφέρον αποδεδειγμένο επιστημονικά έναντι της επιδημίας SARS-COV-2.Η χρήση μασκών όφειλε να είναι στοχευμένη για ασθενείς, το περιβάλλον τους (κυρίως άτομα σε ευπαθή ομάδα) και νοσηλευτές γιατρούς που έρχονται σ΄επαφή.

ή η επιδημία υποχωρεί και δεν επέφερε καμιά αποκάλυψη,…. το κύμα επιδημίας τελείωσε…

Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και αντικατοπτρίζει επίσης τη συλλογική ανοσία που εξελίσσεται στον πληθυσμό και που μας προστατεύει φυσικά.

Δείτε Επίσης: Η Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: Δεν Εμπιστευόμαστε Αυτό το Εμβόλιο. Δεν Είναι Εμβόλιο. Είναι Γενετική Μηχανική, Προφυλακτική Γονιδιακή Θεραπεία….

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι που συμβαίνουν σε πολύ ηλικιωμένους, πολύ παχύσαρκα άτομα ή άτομα που πάσχουν από σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιοαναπνευστικές ή νεφρικές παθήσεις-ανεπάρκεια. Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν αναγνωρίζονται τέλεια. Τα υγειονομικά μέτρα πρέπει επομένως να στοχεύουν στην προστασία, την ανίχνευση και τη θεραπεία τους το συντομότερο δυνατόν από την έναρξη των συμπτωμάτων με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια επιβεβαιώνονται ευρέως, εάν δοθεί η θεραπεία. Πολλοί θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Από 14 Μαΐου Θα Απαιτείται το «Υγειονομικό Πάσο» για τις Μετακινήσεις : Πώς θα Ταξιδεύετε σε Άλλους Νομούς και στα Νησιά

(Αφού επιχειρηματολογεί γιατί το lockdown δεν συνέβαλε στην μείωση εξάπλωσης του ιού προσθέτει:)

Οι μάσκες

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέχιση της δίωξης των παιδιών μας πίσω από περιττές μάσκες παραμένει ακατανόητη. Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται έτσι ώστε οι Γάλλοι (σσ. και κατ΄επέκταση οι Έλληνες) να απαιτούν ένα εμβόλιο. Ποιο είναι λοιπόν το όφελος ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; ‘Οχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.

 

Τα εμβόλια

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας (σσ. και της Ελλάδας), λένε ότι είναι έτοιμες για εμβολιασμό τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχουν επιταχυνθεί ενώ κανένα αποτέλεσμα αποτελεσματικότητας ή της επικινδύνοτητας αυτών των εμβολίων δεν δημοσιεύθηκε ως σήμερα.

Δείτε Επίσης: Προειδοποίηση της Βρετανικής Κυβέρνησης για Εμβόλιο Pfizer: «Να Μην το Κάνουν οι Έγκυες & Όσες Θέλουν να Μείνουν Έγκυες»

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που μας προτείνονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε μ΄ενέσιμη μέθοδο νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή στοιχείων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε απολύτως τις συνέπειες αυτής της ένεσης, επειδή είναι μια πρεμιέρα στον άνθρωπο. Κι αν τα κύτταρα κάποιων «εμβολιασμένων» παρήγαγαν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, οδηγώντας σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας; Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν projects με DNA. Κανονικά, στα κύτταρα μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA στο RNA, αλλά το αντίστροφο είναι δυνατό σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρα μας από την πρωτόλεια εποχή εμπεριέχουν τους λεγόμενους “ενδογενείς” ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας. Αυτοί οι “εξημερωμένοι” ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως μη επιθετικοί (σε ​​αντίθεση με τον ιό HIV, για παράδειγμα το ρετροϊό του AIDS), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη μεταγραφάση (σσ. αναφερόμενη και σαν ανάστροφη τρανσκριπτάση είναι ένζυμο πρωτεϊνικής φύσεως που βρέθηκε σε RNA-ιούς), ικανή να μεταγράφει προς τα πίσω, από το RNA στο DNA. Έτσι, ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγούμενο με ένεση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το DNA, όπως και το ξένο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας.

Πέτσας: Lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για 14 ημέρες -Με sms οι μετακινήσεις

Υπάρχει επομένως πραγματικός ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από την τροποποίηση των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας. Τα πρόσωπα που κάνουν την προώθηση αυτών των γονιδιακών θεραπειών λανθασμένα αποκαλούμενων ως« εμβόλια » είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους (σσ. και τους Έλληνες) και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια.(σσ. γι αυτό προσέλαβαν κτηνίατρο για να μας αντιμετωπίσουν ως ινδικά χοιρίδια και πειραματόζωα;) Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι τα γενετικά τροποποιημένα , τα μεταλλαγμένα των OGM (οργανισμοί γενετικά τροποιημένοι).Ένας ιατρικός υπέυθυνος ενός από τα φαρμακευτικά παρασκευαστικά εργαστήρια δήλωσε πριν κάποιες μέρες ότι ήλπιζε σ΄ένα αποτέλεσμα ατομικής προστασίας ,αλλά δεν θα έπρεπε πολύ να ελπίζει σ΄έναν αντίκτυπο στη μεταδοτικότητα του ιού επομένως επί της δυναμική της επιδημίας.

Αυτή είναι εν πολλοίς μια συγκαλυμμένη παραδοχή ότι δεν είναι εμβόλιο. Κρίμα.
Είμαι τόσο πολύ πιο τρομαγμένος που πάντα ήμουν υπέρ των εμβολίων και έχω προεδρεύσει για χρόνια σε φορείς που διαμορφώνουν την πολιτική εμβολιασμού. Σήμερα, πρέπει να σταματήσουμε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό σχέδιο. Ο Louis Pasteur θα γυρίσει πλευρό στον τάφο του.
Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και πάνω απ ‘όλα η κοινή λογική πρέπει ν΄αντιπαρατεθούν.

 

Christian PERRONNE

Eίναι πλέον και θέμα Βιοθικής σύμφωνα με τον Καθηγητή Λοιμωξιολόγο.Σε άλλη αποστροφή του λόγου του δηλώνει: συγχέουμε την ταχύτητα με την πρόληψη αναφορικά με τη βιασύνη περί εμβολίων…Ενώ μιλάει για κοινό εκβιασμό των αρχών: ”Ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι για το πως αντιλαμβάνεται ο πληθυσμός την ανταλλαγή που προτείνουν οι αρχές μεταξύ εμβολίου και επιστροφής στην ελευθερία. “ Στο Sud Radio δήλωσε στις 2.12.20 :” των Moderna, Pfizer, αυτά δεν είναι εμβόλια, πρόκειται για γονιδιακή θεραπεία”.

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα