27.9 C
Athens
7.8 C
Washington
20.8 C
Melbourne
18.1 C
London
18 C
New York
17.1 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Νέα Αθώωση για Πρόστιμα Άρνησης Τεστ, και Προηγούμενη για μη Χρήση Μάσκας και μη Τήρηση Απαγόρευσης Κυκλοφορίας

Δημοφιλέστερα

Ένας πατέρας και τα δύο ενήλικα παιδιά του ερχόμενοι από την Βουλγαρία συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών επειδή κατά την είσοδό τους στο Ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/01/21. Σε βάρος των συλληφθέντων που είναι Έλληνες υπήκοοι σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Το τεστ είναι Ιατρική πράξη. Η κυβέρνηση έχει καταστρατηγήσει τα άρθρα του Συντάγματος και υποχρεώνει τους πολίτες να κάνουν τεστ με Αντισυνταγματικό Νόμο στις εισόδους της Χώρας. Δεν υπάρχει επιλογή του ποιος θα τελέσει την ιατρική πράξη. Υπάρχουν “συνεργεία” που βάζουν στην μύτη ξυλάκι που δεν γνωρίζει ο πολίτης ούτε τον ενημερώνει κανείς για το τί μπορεί έχει στην άκρη, ή έστω αν έχουν ημερομηνία λήξεως καθώς πολλά Covid-19 τεστ τα είχε παραγγείλει η Ελλάδα από το 2017 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.. Επίσης δεν υπάρχει επιλογή για το ποιος θα τελέσει αυτή την Ιατρική πράξη και αν θα είναι rapid, PCR, Μοριακός έλεγχος.

Όλα αυτά γίνονται από συνεργεία άγνωστων ατόμων που οι πολίτες δεν έχουν ιδέα για την εκπαίδευσή τους, τα οποία βρίσκονται στα σύνορα και ερήμην συμφωνίας των πολιτών προσπαθούν να τους υποχρεώσουν να δεχτούν την Ιατρική πράξη όταν ήδη ο κατασκευαστής των PCR αλλά και μέλη της Κυβερνητικών επιτροπών Υγείας έχουν αναφέρει ότι βγάζει θετικούς υγιείς που έχουν αντισώματα χωρίς να διαχωρίζει τον Covid-19.

Η οικογένεια (τρία μέλη) έλαβε πρόστιμο 5000 έκαστος. Συντάχθηκε Δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και τους έστειλαν στο Δικαστήριο ..με Αυτόφωρη Διαδικασία..

Ο Ιός του Κομουνιστικού Κόμματος της Κίνας

Η απόφαση βγήκε αθωωτική και για τρία μέλη της οικογένειας. Επίσης ακυρώθηκε το πρόστιμο…

Πρόκειται για τον Νικόλαο Ζέρβα του Θεοχάρη και τα παιδιά του τον Θεοχάρη Ζέρβα του Νικολάου και Ευανθία Ζέρβα του Νικολάου.

Η Υπόθεση εκδικάστηκε στις 05/02/21 από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών με την υπ.αριθμό απόφαση 11/2021 όπως βλέπεται και στο έγγραφο του Πρωτοδικείου Σερρών.

Οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν για τις πράξεις του άρθρου 1 παράγραφοι 1 και 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 25/02/20 σε συνδυασμό με την Κ.Υ.Α υπ.αριθμό Δ1α/Γ Ποικ.959/07/01/21.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή από τις ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές, την αποστασιοποίηση του Αντώνη Σαμαρά από την Εξωτερική Υποτελή Πολιτική του Μητσοτάκη, και τις εισηγήσεις των βουλευτών της ΝΔ για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, και η Δικαιοσύνη σε Σέρρες και Αθήνα γκρεμίζουν το αρρωστημένες ορέξεις του πιο μεγαλύτερου προδότη της Μεταπολίτευσης και των φασιστικών του μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι τα Αθηναϊκά Δικαστήρια έχουν βγάλει και άλλη αθωωτική απόφαση σε 3 συμπολίτες μας για μη τήρηση απαγόρευσης κυκλοφορίας και μη χρήση μάσκας που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ, ή να δείτε μόνο την αθωωτική απόφαση παρακάτω. 

Δείτε τις δύο αθωωτικές αποφάσεις για την άρνηση υποβολής σε τεστ και την μη χρήση μάσκας σε Σέρρες και Αθήνα αντίστοιχα:

  1. Αθωωτική απόφαση για άρνηση υποβολής σε τεστ

2. Αθωωτική απόφαση για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Αθήνα σχετικά με την εφαρμογή της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 1/2-1-2021), που αναφέρεται στην απαγόρευση κυκλοφορίας και στην χρήση μάσκας.

Δείτε Επίσης:

Ο Μπάιντεν Επιλέγει την Τρανσέξουαλ Δρ. Ρέιτσελ Λεβίν για Υφυπουργό Υγείας – Η Πρώτη Ανοιχτά Τρανσέξουαλ σε Τόσο Υψηλή Θέση

Event 201: Η Άσκηση Πανδημίας Υψηλού Επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη (Βίντεο)

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

Δρ. Giulio Tarro: «Ο Mullis που Εφηύρε τα PCR Τεστ Είπε: “Μην τα Χρησιμοποιείτε για Διάγνωση”, και Πήρε το Νόμπελ» (Βίντεο)

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα