15.1 C
Athens
1.1 C
Washington
12.8 C
Melbourne
6.7 C
London
2.7 C
New York
17.3 C
Sydney
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Νέα Σμύρνη: Προς Φιάσκο και η Υπόθεση του 30χρονου «Ινδιάνου» – Αποσύρθηκε η Κατάθεση που τον Ενοχοποιεί! (Βίντεο με τον Μάρτυρα)

Δημοφιλέστερα

Τελικά Ποιός Ήταν ο «Σπρίντερ» που Έριξε τον Αστυνομικό από το Μηχανάκι;

Προς νέο φιάσκο βαδίζει η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, καθώς αποσύρθηκε η μοναδική κατάθεση που ενοχοποιεί τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό «ινδιάνο», αυτή του κουνιάδου του, ο οποίος κατηγορείται πως με καταδρομικό σπριντ έριξε τον αστυνομικό της ομάδας Δράση από το μηχανάκι.

Αν και αυτή η υπόθεση εξελιχθεί σε φιάσκο θα είναι το δεύτερο για το ίδιο περιστατικό μετά από αυτό με τη λανθασμένη σύλληψη και δημόσια διαπόμπευση ενός 22χρονου ως «ξυλοδάρτη» του αστυνομικού για ένα σχόλιο… στο facebook.

«Δεν γνωρίζω εάν ήταν ο κουνιάδος μου αυτός που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, απλά ο κουνιάδος μου ήταν ανάμεσα στο πλήθος που έτρεξε προς τον αστυνομικό που έπεσε….».

Αυτό φέρεται να έχει καταθέσει, μεταξύ άλλων, στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την έρευνα για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης και την επίθεση σε βάρος του 28χρονου αστυνομικού, ο κουνιάδος του 30χρονου άντρα, αποκαλούμενος και ως «ινδιάνου».

Ο 30χρονος κατηγορείται από τις αρχές ως εκείνος που έριξε «καταδρομικά» τον αστυνομικό από τον μηχανάκι του και αμέσως μετά ξεκίνησε την επίθεση εναντίον του.

Μάλιστα, ο άντρας αυτός απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πλην όμως αρνείται την κατηγορία και δια του δικηγόρου του Παύλου Σαράκη, υποστηρίζει πως η εμπλοκή του στην υπόθεση προέκυψε μετά «από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία – κατάθεση προσώπου», με το οποίο έχει διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Επίσης, ο δικηγόρος του 30χρονου κατηγορούμενου έχει αναφέρει ακόμη τα εξής για τον εντολέα του: «Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στη δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν τη θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διερευνώμενα θλιβερά συμβάντα».

Παύλος Χαϊκάλης: Ενεπλάκη σε Τροχαίο Ατύχημα με Ανασφάλιστο Όχημα – Η Απάντηση του Ηθοποιού (Βίντεο)

Μάλιστα, η πλευρά του 30χρονου έχει αναφέρει πως εκείνος «ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στη Δ. Αττική και όχι στη Νέα Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιμγατοθέτησής του [GPS] κατά τους επίδικους χρόνους».

Τι κατάθεσε ο κουνιάδος

Τώρα, καταθέτοντας χθες στην ανακρίτρια ο κουνιάδος του 30χρονου κατηγορούμενου φέρεται να ανέφερε πως είδε τον κατηγορούμενο «μαζί με τον φίλο του να τρέχουν στο μπούγιο», όχι όμως «να χτυπάει τον αστυνομικό». Δήλωσε, δε, πως δεν γνωρίζει εάν ο 30χρονος κουνιάδος του είναι εκείνος που έριξε τον άτυχο αστυνομικό από το μηχανάκι του.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει στην ανακρίτρια: «Του είπα «μη χτυπήσεις κόσμο και αστυνομικούς» και μου απαντάει «γιατί θα με δώσεις στους δικούς σου τους μπάτσους»; και εγώ του απάντησα «ναι» και αμέσως έφυγα για να μην φάω ξύλο από τους αναρχικούς».

Ξαφνικά άκουσα κάποιον να φωνάζει «έρχονται οι μπάτσοι με τα παπάκια» και τότε κάνανε ντου. Τότε είδα κάποιον να τρέχει προς την μεριά των αστυνομικών και τους υπόλοιπους να τον ακολουθούν. Είδα και τον κουνιάδο μου μαζί με τον φίλο του να τρέχουν στο μπούγιο αλλά δεν είδα τον κουνιάδο μου να χτυπάει τον αστυνομικό.

Ερώτηση: Αναγνωρίζετε τον κουνιάδο σας στο άτομο που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι;

Απάντηση: Δεν γνωρίζω εάν ήταν ο κουνιάδος μου αυτός που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, απλά ο κουνιάδος μου ήταν ανάμεσα στο πλήθος που έτρεξε προς τον αστυνομικό που έπεσε.

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Τί Ισχύει για την Μεγάλη Εβδομάδα - Λεπτομέρειες για Επιτάφιο, Ανάσταση κι Θεία Κοινωνία

Ακόμη ο κουνιάδος του 30χρονου φέρεται να κατάθεσε στην ανακρίτρια πως: «Μετά από όλα αυτά εγώ επέστρεψα στο σπίτι μου και την επόμενη ημέρα, το μεσημέρι, πήγα στη ΓΑΔΑ και είπα στους αστυνομικούς ότι στα επεισόδια ήταν ο κουνιάδος μου και ένας φίλος του. Τον κατήγγειλα πριν δω το βίντεο στα κανάλια. Στην αστυνομία μου έδειξαν ένα βίντεο και τότε αναγνώρισα τον κουνιάδο μου και τον φίλο του στο πλήθος. Όταν αποφάσισα να πάω να καταγγείλω τον κουνιάδο μου δεν φανταζόμουν ότι θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ούτε ότι τα επεισόδια αυτά θα έπαιρναν τόσο μεγάλη διάσταση.

Αποφάσισα να τον καταγγείλω γιατί σέβομαι τον νόμο και την τάξη…Εάν είχα οποιαδήποτε αμφιβολία ότι δεν ήταν ο κουνιάδος μου στα επεισόδια θα σας το έλεγα. Πιστεύω ότι γενικά τον κουνιάδο μου τον παρασέρνουν οι παρέες του….Τέλος να σας πω ότι λέω την αλήθεια γιατί υπάρχει Θεός και ότι επιθυμώ να εξεταστώ από μηχάνημα ανίχνευσης ψεύδους».

Δείτε το βίντεο του μάρτυρα:

Την ίδια στιγμή νέες καταγγελίες κυβερνητικής βίας έρχονται στην επιφάνεια, με αστυνομικούς να εισβάλουν σε σπίτι και να συλλαμβάνουν νέους γιατί τους… ειρωνεύτηκαν ενώ χτύπησαν και κοπέλα στο κεφάλι!

Δείτε Επίσης:

 

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα