31.1 C
Athens
10.8 C
Washington
24 C
Melbourne
13.5 C
London
17.2 C
New York
14.6 C
Sydney
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι Αεροπορικές Εταιρείες Συνιστούν στους Εμβολιασμένους Ανθρώπους να μην Ταξιδεύουν Λόγω Κινδύνου Θρόμβωσης (Βίντεο)

Δημοφιλέστερα

Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 μπορεί να αποκλείσει τους εμβολιασμένους από τα αεροπορικά ταξίδια. Αυτός ήταν ο τίτλος άρθρου του Ρωσικού ειδησεογραφικού osnmedia.ru.

Υπάρχουν αμέτρητες άλλες πύλες ειδήσεων που ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα.

Ισπανικός ιστότοπος ειδήσεων mpr21 αναφέρει: Οι αεροπορικές εταιρείες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των θρόμβων αίματος συνιστώντας στους εμβολιασμένους ανθρώπους να μην ταξιδεύουν.

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου συζητούν εάν είναι σκόπιμο να επιτρέπεται στους εμβολιασμένους πελάτες να επιβιβάζονται στο αεροσκάφος λόγω του κινδύνου θρόμβων αίματος από τον πειραματικό εμβόλιο mRNA. Για πολλά χρόνια είναι ο κανόνας ότι τα άτομα με αυξημένο κίνδυνο θρόμβων αίματος επιτρέπεται να πετούν μόνο υπό στενή παρακολούθηση.

Οι θρόμβοι δεν είναι συμβατοί με τις πτήσεις

Συνιστάται αυτοί οι άνθρωποι να μην πετούν εκτός εάν βρίσκονται σε απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Οι εμβολιασμένοι, πάνω από ένα ορισμένο υψόμετρο, εάν είναι ευαίσθητοι, διατρέχουν κίνδυνο επιπλοκών όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, θρόμβωση ή καρδιακή προσβολή.

Ο Γάλλος Πρεσβευτής Καλεί τους Γάλλους στην Ελλάδα σε Ατομική Επαγρύπνηση Για Τρομοκρατική Επίθεση

Υπάρχουν αρκετές αναφορές που προειδοποιούν ότι όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο (ανεξαρτήτως από το ποιο εμβόλιο έχουν κάνει) ενδέχεται να έχουν προβλήματα πήξης και αιμορραγίας ως μία από τις κύριες αντιδράσεις. Όλες αυτές οι αναφορές και οι περιορισμοί σχετικά με τις θρομβώσεις και τα αεροπορικά ταξίδια επιβατών υφίστανται εδώ και χρόνια.

Η ρωσική πύλη ειδήσεων live24.ru αναφέρει: Όποιος εμβολιάζεται κατά του κορονοϊού SARS-CoV-2 ενδέχεται να αποκλειστεί από τα αεροπορικά ταξίδια.

Ο γιατρός Evgeny Kovalev δήλωσε στην Υπηρεσία Δημοσίων Ειδήσεων ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για όσους εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού να ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

Η δυνατότητα περιορισμού των αεροπορικών ταξιδιών για εμβολιασμένους ανθρώπους συζητείται ήδη στην Ευρώπη. Το γεγονός είναι ότι τα εμβόλια κορονοϊού επηρεάζουν τη λειτουργία που σχετίζεται με την πήξη του αίματος αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης. Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ο ταξιδιώτης βρίσκεται σε καθιστή θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτό κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη, είπε ο Κοβάλεφ.

Επανέρχεται το Ισλαμικό Κράτος – Έβαλαν Φωτιά σε Πετρελαιοπηγές στο Κιρκούκ!

Επίσης προσθέτει ότι οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα έχουν επινοήσει ακόμη και τον όρο «θρόμβωση ταξιδιού», που σημαίνει τίποτα περισσότερο από μεγάλες περιόδους που κάποιος είναι καθισμένος σε μια καρέκλα. Μια τέτοια στάση επηρεάζει τις φλέβες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η θρόμβωση προστατεύει ένα άτομο από μείζονα απώλεια αίματος. Θεωρείται μια φυσιολογική διαδικασία, η αποτυχία της οποίας μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες συνέπειες.

Ως εκ τούτου, ο Κοβάλεφ συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να πετούν μόνο με χαλαρά ρούχα μετά τον εμβολιασμό, κάτι που δεν εμποδίζει την κίνηση. Επιπλέον, οι πολίτες που ανήκουν στην ομάδα κινδύνου πρέπει να πίνουν περισσότερο νερό.

Κωδικός 4 στο 13033: Τι Μπορεί να μας Ρωτήσει ο Αστυνομικός στον Έλεγχο (Βίντεο)

Δείτε το ρεπορτάζ του Sky News Australia για το θέμα με ελληνικούς υπότιτλους:

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα