19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Οι Μελέτες Εμβολίων της Pfizer Βασίζονται στην Απάτη και Θέτουν τη Ζωή των Ανθρώπων σε Κίνδυνο, Προειδοποιεί ο Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer

Δημοφιλέστερα

Ο Δρ Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, έχει παρουσιάσει αποδείξεις για εκτεταμένη επιστημονική απάτη στον “αγώνα” της Pfizer για την παρασκευή εμβολίου για τον Covid-19.

Επιδιώκοντας την ταχεία κανονιστική έγκριση, η Pfizer παρέλειψε κάθε επιστημονική ακεραιότητα. Ο σχεδιασμός της μελέτης για τα νέα εμβόλια mRNA βασίζεται σε δόλια διαγνωστικά πρωτόκολλα που χειρίζονται τα τελικά σημεία των δεδομένων και αποκρύπτουν τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια τους.

Ο Δρ Yeadon πρόβηκε στην κατηγορία μαζί με τον Γερμανό πνευμονολόγο, Dr. Wolfgang Wodarg. Οι δύο γενναίοι γιατροί υπέβαλαν επείγουσα αίτηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής, κατηγορώντας τη μελέτη εμβολίων BioNtech / Pfizer ότι βασίζεται σε ΑΠΑΤΗ.

Οι μελέτες εμβολίων mRNA βασίζονται σε απάτη, αποκρύπτουν σοβαρούς τραυματισμούς εμβολίων

Οι γιατροί αποδεικνύουν ότι οι μελέτες εμβολίων της Pfizer θα πρέπει να σταματήσουν έως ότου μπορέσει να παρουσιαστεί ένας αξιόπιστος σχεδιασμός μελέτης, που δεν θα παραποιεί τα τελικά σημεία δεδομένων και θα αντιμετωπίζει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα ασφάλειας. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι το εμβόλιο της Pfizer συνδυάζει μη ειδικά συμπτώματα ασθένειας και τα διαγιγνώσκει ως Covid-19, ενώ χρησιμοποιεί τα ανακριβή, σε υψηλούς κύκλους / επαναλήψεις τεστ PCR για διάγνωση. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου παραμορφώνεται επειδή ο σχεδιασμός της μελέτης αποτυγχάνει να διαγνώσει σωστά τα αληθινά περιστατικά του Covid-19 και δεν επιβεβαιώνει τη μόλυνση χρησιμοποιώντας τη μέθοδο προσδιορισμού αλληλουχίας Sanger. Καταλήγουν δε στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος ασθένειας και το πιθανό όφελος εμβολίου δεν μπορούν να μετρηθούν ή να προσδιοριστούν με ακρίβεια. Απαιτούν διακοπή όλων των ανθρώπινων πειραμάτων με τα νέα εμβόλια mRNA.

Μαγιορκίνης: Πυρήνας Μετάδοσης του Κορονοϊού η Ελληνική Οικογένεια

Οι Yeadon και Wodarg προειδοποιούν επίσης ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι των πρωτεϊνών του SARS-CoV-2 είναι πραγματική μέτρηση της ανοσολογικής αντίδρασης, αλλά αυτό το αποτέλεσμα θα προκαλέσει επίσης αυτοάνοσα προβλήματα. Μεταξύ αυτών των αυτοάνοσων ζητημάτων είναι η καταστροφή του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Τα εμβόλια θα παράγουν προσωρινά αντισώματα έναντι του κορονοϊού, προσβάλλοντας τις ομόλογες πρωτεΐνες της συγκυτίνης. Όχι τυχαία, η συγκυτίνη-1 είναι επίσης απαραίτητη για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά και ανθρώπους. Επομένως, τα εμβόλια θα μπορούσαν να προκαλέσουν στειρότητα, αποβολή και γενετικές ανωμαλίες και η Pfizer δεν αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες σε ασθενείς.

Η χρήση πολυαιθυλενογλυκόλης θα προκαλέσει επίσης αυτοάνοσες αντιδράσεις, ένα πρόβλημα που ήδη παρατηρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια μελέτη του 2016 στην Αναλυτική Χημεία διαπίστωσε ότι υπήρχαν αντισώματα anti-PEG στο 72% των ανθρώπινων δειγμάτων και το 8% αυτών των δειγμάτων περιείχε υψηλά επίπεδα, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένες ανεπιθύμητες ενέργειες και εξασθένηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου.

Η Pfizer παρέλειψε τις μελέτες σε ζώα για να κρύψει την παθογόνο εκκίνηση, μια θανατηφόρα επίδραση των εμβολίων κορονοϊού

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι η δυναμική του εμβολίου για παθογόνο εκκίνηση. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων» που προκάλεσαν θάνατο σε ζώα σε προηγούμενες μελέτες κορονοϊού.

Επειδή το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί για την πραγματική προληπτική του δράση όταν οι άνθρωποι επανεκτίθενται στον άγριο ιό, τότε φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί για αποτελεσματικότητα είναι ΑΠΑΤΗ. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο προλαμβάνει πραγματικά τη μόλυνση. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο είναι αλήθεια. Όλες οι μελέτες σε ζώα για εμβόλια κορονοϊού δείχνουν εισροή μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων που προκαλεί υπερβολική ανοσοαπόκριση. Όταν το ζώο εκτίθεται στον άγριο ιό αργότερα, το ανοσοποιητικό του σύστημα αντιδρά υπερβολικά, καταστρέφοντας τον εαυτό του. Αυτή η υπερδραστήρια ανοσοαπόκριση προκάλεσε το θάνατο όλων των ζώων που εκμεταλλεύτηκαν στη μελέτη. Αυτές οι μελέτες σε ζώα παρακάμφθηκαν στις δοκιμές εμβολίων Covid-19, επειδή οι επιστήμονες γνώριζαν καλά για τους θανάτους των ζώων από προηγούμενα πειράματα κορονοϊού.

Μέτρα στην Αθήνα, Πάρτυ στην Μύκονο

Αυτή η εξαρτώμενη από τα αντισώματα υπερδραστήρια ανοσοαπόκριση συμβαίνει μετά τον εμβολιασμό, αλλά η βλάβη κρύβεται στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, όταν το ζώο ή το άτομο εκτεθεί στον άγριο ιό σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η θανατηφόρα ανοσολογική αντίδραση προκαλείται από το εμβόλιο, αλλά αμέσως την αποδίδουν σε επακόλουθη μόλυνση από τον άγριο ιό. Αυτό είναι το τέλειο άλλοθι για εγκληματίες κατασκευαστές εμβολίων όπως η Pfizer.

Δείτε Επίσης:

Εξώδικο Στον ΕΜΑ Για Στειρότητα Στις Γυναίκες & Συστατικά Βιο-Εντοπισμού Στο Εμβόλιο της Pfizer/BionTech Από τους Δρ. Michael Yeadon (Πρώην Αντιπρόεδρος στο A&R της Pfizer) και Δρ. Wolfgang Wodarg

Δανία – Κορονοϊός: Μετά από 9 Ημέρες Διαδηλώσεων Διαμαρτυρίας Απέσυραν Νόμο για Υποχρεωτικό Εμβολιασμό των Πολιτών – Τί Γίνεται με τον Κοινωνικό Αποκλεισμό Όμως;

Η Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: Δεν Εμπιστευόμαστε Αυτό το Εμβόλιο. Δεν Είναι Εμβόλιο. Είναι Γενετική Μηχανική, Προφυλακτική Γονιδιακή Θεραπεία….

Η Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: Δεν Εμπιστευόμαστε Αυτό το Εμβόλιο. Δεν Είναι Εμβόλιο. Είναι Γενετική Μηχανική, Προφυλακτική Γονιδιακή Θεραπεία….

 

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα