13.3 C
Athens
8.9 C
Washington
23.6 C
Melbourne
15 C
London
14.4 C
New York
23.3 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Οι Μελέτες Εμβολίων της Pfizer Βασίζονται στην Απάτη και Θέτουν τη Ζωή των Ανθρώπων σε Κίνδυνο, Προειδοποιεί ο Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer

Δημοφιλέστερα

Ο Δρ Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, έχει παρουσιάσει αποδείξεις για εκτεταμένη επιστημονική απάτη στον “αγώνα” της Pfizer για την παρασκευή εμβολίου για τον Covid-19.

Επιδιώκοντας την ταχεία κανονιστική έγκριση, η Pfizer παρέλειψε κάθε επιστημονική ακεραιότητα. Ο σχεδιασμός της μελέτης για τα νέα εμβόλια mRNA βασίζεται σε δόλια διαγνωστικά πρωτόκολλα που χειρίζονται τα τελικά σημεία των δεδομένων και αποκρύπτουν τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια τους.

Ο Δρ Yeadon πρόβηκε στην κατηγορία μαζί με τον Γερμανό πνευμονολόγο, Dr. Wolfgang Wodarg. Οι δύο γενναίοι γιατροί υπέβαλαν επείγουσα αίτηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής, κατηγορώντας τη μελέτη εμβολίων BioNtech / Pfizer ότι βασίζεται σε ΑΠΑΤΗ.

Οι μελέτες εμβολίων mRNA βασίζονται σε απάτη, αποκρύπτουν σοβαρούς τραυματισμούς εμβολίων

Οι γιατροί αποδεικνύουν ότι οι μελέτες εμβολίων της Pfizer θα πρέπει να σταματήσουν έως ότου μπορέσει να παρουσιαστεί ένας αξιόπιστος σχεδιασμός μελέτης, που δεν θα παραποιεί τα τελικά σημεία δεδομένων και θα αντιμετωπίζει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα ασφάλειας. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι το εμβόλιο της Pfizer συνδυάζει μη ειδικά συμπτώματα ασθένειας και τα διαγιγνώσκει ως Covid-19, ενώ χρησιμοποιεί τα ανακριβή, σε υψηλούς κύκλους / επαναλήψεις τεστ PCR για διάγνωση. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου παραμορφώνεται επειδή ο σχεδιασμός της μελέτης αποτυγχάνει να διαγνώσει σωστά τα αληθινά περιστατικά του Covid-19 και δεν επιβεβαιώνει τη μόλυνση χρησιμοποιώντας τη μέθοδο προσδιορισμού αλληλουχίας Sanger. Καταλήγουν δε στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος ασθένειας και το πιθανό όφελος εμβολίου δεν μπορούν να μετρηθούν ή να προσδιοριστούν με ακρίβεια. Απαιτούν διακοπή όλων των ανθρώπινων πειραμάτων με τα νέα εμβόλια mRNA.

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης Κατηγορεί την Κυβέρνηση για Παραποίηση της Πραγματικότητας Σχετικά με τις «Νέες Κλίνες ΜΕΘ»
Από την.. Ελλάδα 2.0 στην.. Παράνοια 2.0 από τον.. "Λοιμωξιολόγο".. Υπ. Μεταφορών Κ.Α. Καραμανλή: «Τα Μέσα Μεταφοράς Δεν Είναι Εστίες Υπερμετάδοσης»

Οι Yeadon και Wodarg προειδοποιούν επίσης ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι των πρωτεϊνών του SARS-CoV-2 είναι πραγματική μέτρηση της ανοσολογικής αντίδρασης, αλλά αυτό το αποτέλεσμα θα προκαλέσει επίσης αυτοάνοσα προβλήματα. Μεταξύ αυτών των αυτοάνοσων ζητημάτων είναι η καταστροφή του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Τα εμβόλια θα παράγουν προσωρινά αντισώματα έναντι του κορονοϊού, προσβάλλοντας τις ομόλογες πρωτεΐνες της συγκυτίνης. Όχι τυχαία, η συγκυτίνη-1 είναι επίσης απαραίτητη για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά και ανθρώπους. Επομένως, τα εμβόλια θα μπορούσαν να προκαλέσουν στειρότητα, αποβολή και γενετικές ανωμαλίες και η Pfizer δεν αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες σε ασθενείς.

Η χρήση πολυαιθυλενογλυκόλης θα προκαλέσει επίσης αυτοάνοσες αντιδράσεις, ένα πρόβλημα που ήδη παρατηρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια μελέτη του 2016 στην Αναλυτική Χημεία διαπίστωσε ότι υπήρχαν αντισώματα anti-PEG στο 72% των ανθρώπινων δειγμάτων και το 8% αυτών των δειγμάτων περιείχε υψηλά επίπεδα, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένες ανεπιθύμητες ενέργειες και εξασθένηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου.

Η Pfizer παρέλειψε τις μελέτες σε ζώα για να κρύψει την παθογόνο εκκίνηση, μια θανατηφόρα επίδραση των εμβολίων κορονοϊού

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι η δυναμική του εμβολίου για παθογόνο εκκίνηση. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό των λεγόμενων «μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων» που προκάλεσαν θάνατο σε ζώα σε προηγούμενες μελέτες κορονοϊού.

Επειδή το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί για την πραγματική προληπτική του δράση όταν οι άνθρωποι επανεκτίθενται στον άγριο ιό, τότε φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί για αποτελεσματικότητα είναι ΑΠΑΤΗ. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο προλαμβάνει πραγματικά τη μόλυνση. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο είναι αλήθεια. Όλες οι μελέτες σε ζώα για εμβόλια κορονοϊού δείχνουν εισροή μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων που προκαλεί υπερβολική ανοσοαπόκριση. Όταν το ζώο εκτίθεται στον άγριο ιό αργότερα, το ανοσοποιητικό του σύστημα αντιδρά υπερβολικά, καταστρέφοντας τον εαυτό του. Αυτή η υπερδραστήρια ανοσοαπόκριση προκάλεσε το θάνατο όλων των ζώων που εκμεταλλεύτηκαν στη μελέτη. Αυτές οι μελέτες σε ζώα παρακάμφθηκαν στις δοκιμές εμβολίων Covid-19, επειδή οι επιστήμονες γνώριζαν καλά για τους θανάτους των ζώων από προηγούμενα πειράματα κορονοϊού.

Δρ. Δ.Κούβελας: «Ο Ανεμβολίαστος Κινδυνεύει από τον Εμβολιασμένο - Η Μετάλλαξη Δέλτα Είναι 10 Φορές Λιγότερο Θανατηφόρα - Γιατί Βάζουμε σε Κίνδυνο Παιδιά»
Δρ. Δ.Κούβελας: «Ο Ανεμβολίαστος Κινδυνεύει από τον Εμβολιασμένο - Η Μετάλλαξη Δέλτα Είναι 10 Φορές Λιγότερο Θανατηφόρα - Γιατί Βάζουμε σε Κίνδυνο Παιδιά»

Αυτή η εξαρτώμενη από τα αντισώματα υπερδραστήρια ανοσοαπόκριση συμβαίνει μετά τον εμβολιασμό, αλλά η βλάβη κρύβεται στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, όταν το ζώο ή το άτομο εκτεθεί στον άγριο ιό σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η θανατηφόρα ανοσολογική αντίδραση προκαλείται από το εμβόλιο, αλλά αμέσως την αποδίδουν σε επακόλουθη μόλυνση από τον άγριο ιό. Αυτό είναι το τέλειο άλλοθι για εγκληματίες κατασκευαστές εμβολίων όπως η Pfizer.

Δείτε Επίσης:

Εξώδικο Στον ΕΜΑ Για Στειρότητα Στις Γυναίκες & Συστατικά Βιο-Εντοπισμού Στο Εμβόλιο της Pfizer/BionTech Από τους Δρ. Michael Yeadon και Δρ. Wolfgang Wodarg – Ο Ένας Είναι Πρώην Αντιπρόεδρος του A&R της Pfizer (Δείτε το Εξώδικο)

Περού – Δικαστική Απόφαση: «Ο COVID-19 Είναι Δημιούργημα του Μ.Γκέιτς και του Τζ.Σόρος – Αυτοί τον Κατασκεύασαν»

Νορβηγία: Έρευνα για τον Θάνατο 23 Ανθρώπων που Πέθαναν Μετά το Εμβόλιο Κατά του Covid-19

Πρόεδρος Ρουμανίας για την Πρόταση του Μητσοτάκη στην Ε.Ε. για Πιστοποιητικό Εμβολιασμού: «Δεν Νομίζω ότι Είναι Καλή Ιδέα. Πρέπει να Υπάρχει Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, Αλλά Πρέπει να Χρησιμοποιείται για Ιατρικούς Λόγους, Όχι για ταξίδια.»

 

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box