10.3 C
Athens
-0.7 C
Washington
24.5 C
Melbourne
3.7 C
London
0.7 C
New York
18.2 C
Sydney
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Οι 7 Κυριότεροι Λόγοι για τους Οποίους Πολλοί Άνθρωποι Βγαίνουν Θετικοί στον Covid-19 Μετά τον Εμβολιασμό

Δημοφιλέστερα

Πάνω από ένα εκατομμύριο Ισραηλινοί έχουν ήδη λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer / BioNTech mRNA. Παρά τη μεγάλη υπόσχεση για εμβολιασμό, αξιωματούχοι υγείας έχουν ήδη εντοπίσει 240 εμβολιασμένους Ισραηλινούς που αργότερα διαγνώστηκαν με Covid-19. Αυτοί οι άνθρωποι παρουσίασαν διάφορα συμπτώματα ασθένειας. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για αυτό το ιατρικό σφάλμα. Πολλοί από τους λόγους έχουν ήδη τεκμηριωθεί από τις φαρμακευτικές εταιρείες σε κλινικές δοκιμές ή έχουν εξηγηθεί από πρώην στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών.

Γιατί οι άνθρωποι νοσούν από Covid-19 και μετά τον εμβολιασμό;

Οι 7 απ΄τους κυριότερους λόγους είναι:

  1. Πρώτον, ο σχεδιασμός μελέτης για το Pfizer / BioNTech δημιουργήθηκε με απάτη για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Χρησιμοποιώντας δοκιμές PCR υψηλού ορίου κύκλων (που δημιουργούν έως και 97 τοις εκατό ψευδώς θετικά) και αποτυγχάνοντας να επιβεβαιώσει την πραγματική λοίμωξη χρησιμοποιώντας τη μέθοδο προσδιορισμού αλληλουχίας Sanger, ο σχεδιασμός της μελέτης απέτυχε να μετρήσει εάν το εμβόλιο είχε καθόλου επίδραση στην παρεμπόδιση της μετάδοσης ιών ή στη διακοπή αντιγραφή ιού σε σύγκριση με τους μάρτυρες.
  2. Η δεύτερη εξήγηση βασίζεται στην ίδια υπόθεση ψευδών θετικών διαγνώσεων. Οι περισσότερες από τις 240 διαγνώσεις covid-19 που παρατηρήθηκαν μετά τον εμβολιασμό θα μπορούσαν να είναι ψευδείς θετικές οι ίδιες, ανάλογα με τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές PCR. Οι περισσότερες πολιτείες δεν απαιτούν εργαστήρια να αναφέρουν τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν. Ο ιδανικός αριθμός είναι δεκαεπτά κύκλοι, αλλά τα κιτ των τεστ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κύκλους ενίσχυσης 34 ή μεγαλύτερους. Αυτή η έλλειψη διαφάνειας προκαλεί λανθασμένη διάγνωση, καθώς ασαφή συμπτώματα ασθένειας ταξινομούνται εσφαλμένα ως SARS-CoV-2 (η οποία είναι μια πιο σοβαρή μορφή αναπνευστικής νόσου που προσβάλλει τους πνεύμονες.) Πολλά από τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να αναπτύξουν μεγαλύτερη προστασία από την πρωτεΐνική ακίδα του κορονοϊού, αλλά εξακολουθούν να αρρωσταίνουν σε άλλες, παρόμοιες λοιμώξεις ιών, ωστόσο, μόνο για να εμφανιστούν ψευδώς θετικά όταν δοκιμάζονται αργότερα. Τα κιτ των τεστ δεν προσδιορίζουν το ιικό φορτίο και επομένως είναι άσκοπα για παρακολούθηση. Ούτως ή άλλως είναι γνωστό ότι ο εφευρέτης των PCR τεστ, Δρ. Kary Mullis, είχε εξηγήσει ότι τα PCR τεστ δεν κάνουν για διάγνωση, και του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ για την εν λόγω εφεύρεση / αναάλυψη.
  3. Η τρίτη εξήγηση είναι ότι τα εμβολιασμένα άτομα αρρωσταίνουν επειδή το εμβόλιο Pfizer / BioNTech βεβαίως δεν σταματά τη μετάδοση του ιού ή προστατεύει κανέναν από αυτόν. Η λεγόμενη αποτελεσματικότητα του εμβολίου βασίζεται στη μείωση των συμπτωμάτων, σε σύγκριση με εκείνους που αρρωσταίνουν σοβαρά από τη μόλυνση από τον ιό SARS-CoV-2. Τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί ακόμη να μολυνθούν, αλλά μπορεί να είναι πιο ικανά να παρουσιάσουν λιγότερο σοβαρά συμπτώματα. Αυτή είναι μια κρίσιμη απόκλιση από την επιστήμη του εμβολιασμού που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μάθει να εμπιστεύονται. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα εμβόλια δεν είναι καθόλου εμβόλια. Είναι πειραματικές πλατφόρμες τεχνολογίας mRNA.
  4. Η τέταρτη εξήγηση για τα εμβολιασμένα άτομα που αρρωσταίνουν είναι ότι το mRNA καταστρέφεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς πριν διεισδύσει στα κύτταρα του δέκτη. Αυτή είναι μια από τις προκλήσεις της πλατφόρμας mRNA για την οποία προειδοποίησαν οι επιστήμονες. Εάν το mRNA προσβληθεί προτού τα θραύσματα RNA κωδικοποιηθούν στα ριβοσώματα του κυττάρου, δεν θα ξεκινήσει καμία ανοσοποιητική διαδικασία όπως προορίζεται. Γι ‘αυτό το mRNA επικαλύπτεται σε πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG), ώστε να μπορεί να διεισδύσει στο σώμα. Αυτό αντιπροσωπεύει το πέμπτο πρόβλημα που θα μπορούσε να συμβεί.
  5. Η πέμπτη εξήγηση για την εξασθένιση της ανοσίας σε εμβολιασμένα άτομα είναι ο επιπολασμός της PEG, η οποία μπορεί να προκαλέσει την υπερβολική αντίδραση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, οδηγώντας στην ανάπτυξη αντισωμάτων κατά του PEG που τελικά εξασθενίζουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά για άτομα που έχουν ήδη αντισώματα κατά της PEG και ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.
  6. Η έκτη εξήγηση για μείωση της ανοσίας σε εμβολιασμένα άτομα είναι ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν ανοσία για πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φαρμακευτικές εταιρείες ξεκινούν με δύο δόσεις στην πρώτη πειραματική απελευθέρωση του εμβολίου. Προειδοποιούν ότι το πρώτο δεν είναι αρκετό και παρέχει μόνο “50 τοις εκατό ανοσία”. Ακόμη και μετά τη δεύτερη δόση, η ανοσία δεν είναι εγγυημένη. Στην πραγματικότητα, οι κλινικές δοκιμές της δεύτερης φάσης δείχνουν ότι η ανοσία μειώνεται στους τρεις μήνες, δίνοντας το εμβόλιο άσκοπο. Προκειμένου να παραμείνουν συνεπείς με την επιστήμη, οι αποδέκτες εμβολίων θα εξαρτώνται από το πρόγραμμα λογισμικού mRNA και να απαιτείται να λαμβάνουν έως και τέσσερις λήψεις του εμβολίου κάθε χρόνο.
  7. Η έβδομη εξήγηση για την ασθένεια μετά τον εμβολιασμό είναι ότι το εμβόλιο προκαλεί συμπτώματα ασθένειας σε υγιείς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, ο FDA έχει απαριθμήσει είκοσι έξι σοβαρές και θανατηφόρες ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να συμβούν μετά τη λήψη αυτών των εμβολίων από άτομα. Σύμφωνα με τις κλινικές δοκιμές φάσης 3, ο επιπολασμός της εμφάνισης παρενεργειών από το εμβόλιο αυξήθηκε σημαντικά με τη δεύτερη δόση. Έχουν ήδη αναφερθεί χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες από τα εμβόλια Pfizer / BioNTech.

Δείτε Επίσης:

Covid-19: Τα Εμβολιασμένα Άτομα Είναι Πιθανό να Μολύνουν Άλλους

Το Εμβόλιο RNA της Moderna Περιέχει Luciferin Διαλυμένη με 66,6 ml Αποσταγμένου Φωσφορικού – Πώς Συμβάλλει Αυτό στην Λειτουργία του Εμβολίου;

Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά: Δεν Είμαι Σίγουρος αν το Εμβόλιο της Pfizer του Σταματά τη Μετάδοση του Covid-19

Πορτογάλοι Δικαστές: 97% ή Υψηλότερη η Πιθανότητα Ενός Ατόμου να Βγει Ψευδώς Θετικό στον Covid-19 από τεστ PCR

Facebook Comments Box
Τροπολογία Κικίλια για Χορήγηση Ειδικής Βεβαίωσης σε Όποιους Κάνουν το Εμβόλιο

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα