13.3 C
Athens
8.9 C
Washington
23.6 C
Melbourne
15 C
London
14.4 C
New York
23.3 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Γερουσία ΗΠΑ: Rand Paul στον Fauci: «Εμβολιάστηκες και Παρελαύνεις Τριγύρω με Δύο Μάσκες για το “Θέατρο”» […] «Δεν Υπάρχουν Μελέτες για Αυτά που Λες»

Δημοφιλέστερα

Σε ακρόαση της Γερουσίας  για την πανδημία COVID-19 την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας “έντονης συζήτησης”, ο γερουσιαστής Rand Paul του Kentucky κατηγόρησε τον Δρ. Anthony Fauci ότι εμπαίζει τους πολίτες και “παίζει θέατρο” φορώντας δύο μάσκες μετά τον εμβολιασμό.

Ο Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAD) και επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της διοίκησης του Μπάιντεν, κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Βοήθειας, Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων της Γερουσίας, όπου υπήρξαν σοβαρές κατηγορίες και έντονοι διαξιφισμοί από τον γερουσιαστή Rand Paul.

Ο Paul ξεκίνησε την ερώτησή του αναφέροντας πολυάριθμες μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί με τον κορονοϊό, αν επαναμολυνθούν παρουσιάζουν μόνο ελαφρά συμπτώματα ή καθόλου. Συνεχίζοντας τον ρώτησε: “Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει ότι κάποιος που έχει νοσήσει ή κάποιος που έχει εμβολιαστεί μπορεί να ξανανοσήσει πώς λες ότι οι πολίτες να φορούν μάσκα ως το 2022;

Λέτε σε όλους να φορούν μάσκα, είτε έχουν ήδη μολυνθεί είτε έχουν κάνει το εμβόλιο. Αυτό που λέω είναι ότι έχουν ανοσία και όλοι συμφωνούν ότι έχουν ανοσία“, είπε ο Paul. “Ποιές μελέτες έχετε που να αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι που έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν μολυνθεί διαδίδουν τη λοίμωξη; Εάν δεν διαδίδουμε τη μόλυνση, δεν είναι απλώς ένα “θέατρο”; Έκανες το εμβόλιο και φοράς δύο μάσκες, δεν είναι “θέατρο” αυτό;

Αξιωματούχος του ΕΜΑ: «Στοπ στο AstraZeneca Και για τους Άνω των 60 [...] Πλέον Είναι Περισσότερα Εμβόλια mRNA Διαθέσιμα»

Όχι, δεν είναι – ..πάμε πάλι με το “θέατρο”… Ας δούμε τα γεγονότα“, απάντησε ο Fauci, λέγοντας στον Paul ότι οι μελέτες που ανέφερε “εξετάζουν την in vitro (στο δοχείο) εξέταση  στη μνήμη της ανοσίας” και επισημαίνουν ότι οι συγγραφείς “συγκεκριμένα, αυτό δεν αφορά απαραίτητα την πραγματική προστασία – είναι in-vitro(στο δοχείο),

Ντ.Μπακογιάννη: «Εντολή» στους Ειδικούς να Μην Μιλάνε για τις Παρενέργειες του Εμβολίου της AstraZeneca!

Ο Paul του απάντησε: “Μα εσύ υπογραμμίζεις ότι υπάρχουν επαναμολύνσεις. Δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν κάτι τέτοιο.

Ο Fauci είπε ότι συμφώνησε με τον Paul ότι όσοι είχαν ήδη μολυνθεί πιθανότατα έχουν τουλάχιστον έξι μήνες ανοσίας έναντι του στελέχους Covid-19 με τον οποίο είχαν αρχικά μολυνθεί – αλλά είπε ότι αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση αναδυόμενων παραλλαγών και μεταλλάξεων που προκαλούν ανησυχία, όπως οι παραλλαγές B.1.1.7 και B.1.351. Αυτά, χωρίς και πάλι να επικαλείται καμία επιστημονική μελέτη παρά μόνο την.. ..ανησυχία του..

και συνέχισε: “Το άλλο είναι ότι όταν μιλάς για νέα μόλυνση και δεν εμμένεις με την έννοια των παραλλαγών, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι,” είπε ο Fauci. “Αυτός είναι ένας καλός λόγος για μια μάσκα.

Ο Fauci στην προσπάθειά του να συνεχίσει να μιλάει ανέφερε κάτι άσχετο από αυτά για τα οποία τον κατηγορούσε ο Paul.

Προσπάθησε να βρει “καταφύγιο” στη μελέτη της Johnson & Johnson στη Νότια Αφρική, η οποία διαπίστωσε ότι όταν άτομα που είχαν μολυνθεί με το αρχικό στέλεχος “άγριου τύπου” του ιού Covid-19, εκτέθηκαν στο νέο στέλεχος B.1.351 το οποίο είναι και το κυρίαρχο στην χώρα, και όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο Fauci: “ήταν σαν να μην είχαν μολυνθεί ποτέ πριν, δεν είχαν προστασία.“. Ο Paul όμως δεν μιλούσε για αυτή την ομάδα ανθρώπων αλλά για αυτούς που έχουν ήδη νοσήσει και αυτούς που έχουν εμβολιαστεί.

Δ. Σαρηγιάννης: «Κάνουμε Lockdown σαν Μέσο Αντίδρασης – Δεν Οδηγούμαστε Κάπου»

Έτσι, ο Paul, για να επαναφέρει τον Fauci από την.. ταραχή.. του επανέλαβε ότι δεν υπάρχει μελέτη που να έχει δείξει «σημαντικές» επαναμολύνσεις που να επέφεραν βαριά νόσηση ή νοσηλεία σε νοσοκομείο από επανεμφάνιση της νόσου ή από παραλλαγή / μετάλλαξή της.

Δρ. Φαρσαλινός για τις Δηλώσεις του Δρ. Αντωνίου Περί των Μεταλλάξεων του Covid-19

Ο Fauci απάντησε ότι δεν υπάρχει μελέτη, “Επειδή δεν έχει κυριαρχήσει ακόμα παραλλαγή / μετάλλαξη στις ΗΠΑ ακόμη“, προσθέτοντας για την παραλλαγή B.1.1.7, που αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ότι “αυξάνεται η επικράτησή της” στις Η.Π.Α, χωρίς όμως να μπορεί να τεκμηριώσει και να έχει αποδείξεις ότι η επαναμόλυνση είτε από τον αρχικό “άγριο” Covid-19 είτε από παραλλαγή / μετάλλαξη του ιού, μπορεί να επιφέρει βαριά νόσηση ή εισαγωγή του ασθενή που θα ξανανοσήσει σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ο Paul τον κατηγόρησε τον Fauci ότι “κάνει πολιτική βασισμένη σε εικασίες“, προσθέτοντας, “Εμβολιάστηκες και παρελαύνεις τριγύρω με δύο μάσκες για το θέατρο.

Επιτρέψτε μου απλώς να δηλώσω ότι οι μάσκες δεν είναι θέατρο – είναι προστατευτικές“, είπε ο Fauci.

Σε απάντηση σε ερώτηση του γερουσιαστή Patty Murray, της προέδρου της επιτροπής, ο Fauci επανάλαβε ότι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν κατά του στελέχους “άγριου τύπου” για παράδειγμα, «λαμβάνουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο αντισώματος που είναι συγκεκριμένο για ένα συγκεκριμένο ιικό στέλεχος».

Εάν υπάρχει μια κυκλοφορούμενη παραλλαγή, δεν την έχετε απαραίτητα. Έχετε κάποια μείωση στην ανοσία που μειώνει την προστασία οπουδήποτε από δύο έως οκτώ φορές. Άρα το σημείο που επισημαίνω είναι ότι υπάρχουν παραλλαγές που κυκλοφορούν τώρα“, πρόσθεσε ο Fauci, αναφέροντας την παραλλαγή B.1.1.7 και άλλες σχετικές παραλλαγές που αναδύονται από τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια, χωρίς και πάλι να επικαλεστεί κάποια μελέτη που να αντικρούει τις μελέτες βάση των οποίων τοποθετήθηκε ο Paul που αποδεικνύουν την εξάλειψη της επικυνδυνότητας του να νοσήσουν βαριά από Covid-19 ή από κάποια παραλλαγή / μετάλλαξή του, όσοι έχουν ήδη νοσήσει ή εμβολιαστεί.

Δρ. Φαρσαλινός για τις Δηλώσεις του Δρ. Αντωνίου Περί των Μεταλλάξεων του Covid-19
Ο Γενικός Εισαγγελέας William Barr Εξουσιοδοτεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) να Εξετάσει τις Παρατυπίες της Ψηφοφορίας

Στη συνέχεια, ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Chris Murphy επαίνεσε τον Fauci ως “παράδειγμα” που “δεν είχαν ακολουθήσει άλλοι ηγέτες σε αυτήν τη χώρα” φορώντας μάσκα.

Ο γερουσιαστής Tim Kοe της Βιρτζίνια, συνεχίζοντας το αφήγημα των δημοκρατικών με μια.. εσανς.. συναισθηματισμού αντί για τεκμηριωμένα επιχειρήματα, είπε: «Είχα Covid και εμβολιάστηκα και φοράω μάσκα», είπε. “Φοράω μάσκα για να κάνω τους άλλους να νιώθουν πιο ασφαλείς, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν παραλλαγές.

Ο Fauci σε εμφάνιση την Παρασκευή στο “CBS This Morning”, όντας μόνος του στην εκπομπή χωρίς την παρουσία κάποιου που θα αντίκρουε την “δημιουργική του ασάφεια”, σχετικά με την ακρόαση στην Γερουσία είπε ότι η θέση του Paul ήταν “τελείως λανθασμένη” και “έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα γνωρίζουμε για το πώς να αποτρέψουμε την εξάπλωση του ιού” υποστηρίζοντας ότι εκείνοι που είχαν ήδη COVID-19 δεν χρειάζεται να φοράνε μάσκες.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι ο Paul “Παραπέμπει επιλεκτικά στις μελέτες και άφησε σημαντικές μελέτες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να μολυνθούν ξανά“, δήλωσε ο Fauci στον Gayle King του CBS, ξανά χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το αν υπάρχουν μελέτες για αυτά που επικαλείται.

Το θέμα του ήταν αν εμβολιάζεστε, δεν πρέπει να φοράτε μάσκα“, συνέχισε ο Fauci, προσθέτοντας: “Αυτό είναι γελοίο.

Δείτε το Βίντεο της αντιπαράθεσης στην ακρόαση της γερουσίας και στην συνέχεια τα σχόλια του Fauci στο CBS This Morning:

Ντ.Μπακογιάννη: «Εντολή» στους Ειδικούς να Μην Μιλάνε για τις Παρενέργειες του Εμβολίου της AstraZeneca!

Δείτε το Βίντεο:

Δείτε Επίσης:

Πανεπιστήμιο Johns Hopkins: Ναι, Μπορεί να Γίνει Εμβολιασμός Μέσω Τεστ Εισαγόμενο Από την Μύτη Και Στοχεύοντας τον Εγκέφαλο

Ισραήλ: Πώς ο Νετανιάχου Έκανε τους Πολίτες Πειραματόζωα της Pfizer Χωρίς την Συγκατάθεσή τους

Γαλλία: Οι Αρχές Έβαλαν σε Ψυχιατρική Κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

Το “Αμαρτωλό” Χρονικό του Covid-19 από το 1998 – Όλες οι Ενέργειες

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box