32.3 C
Athens
8.8 C
Washington
24 C
Melbourne
19.3 C
London
16.7 C
New York
12.4 C
Sydney
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Ιός του Κομουνιστικού Κόμματος της Κίνας

Δημοφιλέστερα

Αρχικά υπήρξαν πολυφωνίες σχετικά με το πως να ονομαστεί ο ιός που έχει προκαλέσει την παγκόσμια πανδημία. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (Κ.Κ.Κ.) προτιμά το «νέο κοροναϊό (novel coronavirus)». Άλλοι το έχουν αναφέρει ως «ιό της Wuhan», από τον τόπο καταγωγής του, όπως είναι συνηθισμένο στην ονομασία ασθενειών.

Το πιο ακριβές όνομα είναι ο «Ιός του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας».

Ως γνωστόν, το Κ.Κ.Κ. είναι υπεύθυνο για την απρόσεκτη παραβίαση της ανθρώπινης ζωής και την επακόλουθη αναπαραγωγή μιας πανδημίας που έχει θέσει αμέτρητους αριθμούς ανθρώπων σε χώρες σε όλο τον κόσμο σε κίνδυνο, ενώ δημιουργεί εκτεταμένο φόβο και καταστρέφει τις οικονομίες των εθνών που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτήν την ασθένεια.

Οι αξιωματούχοι του Κ.Κ.Κ. γνώριζαν στις αρχές Δεκεμβρίου ότι ο ιός εμφανίστηκε στη Wuhan, αλλά απέκρυπταν πληροφορίες συστηματικά για έξι μήνες (τουλάχιστον). Συνέλαβαν όσους προσπάθησαν να προειδοποιήσουν για τον κίνδυνο, κατηγορώντας τους ότι διέδιδαν «φήμες», και χρησιμοποίησαν την αυστηρή λογοκρισία του καθεστώτος για να αποτρέψουν την δημοσιοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης και να διαγράψουν τυχόν αναφορές του για τον ιό από τα κοινωνικά μέσα.

Ο Ραντ Πολ Αποκαλύπτει το Παρασκήνιο για την Προέλευση του Κορονοϊού

Αυτό που θα μπορούσε να περιοριστεί αφέθηκε σιωπηλά να εξαπλωθεί, να εμφανιστεί σε όλη την Κίνα. Άτομα που θα μπορούσαν να προστατευτούν έγιναν θύματα, σε αριθμούς πολύ μεγαλύτερους από ό,τι έχει αναγνωρίσει το Κ.Κ.Κ.. Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, υπήρχαν αναφορές ότι όλα τα κρεματόρια στη Wuhan λειτουργούσαν 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουν τη αύξηση των νεκρών.

Medical workers in overalls stretch a patient under intensive care into the newly built Columbus Covid 2 temporary hospital to fight the new coronavirus infection, on March 16, 2020 at the Gemelli hospital in Rome. (Photo by ANDREAS SOLARO / AFP) (Photo by ANDREAS SOLARO/AFP via Getty Images)

Εν τω μεταξύ, τα μέτρα που ελήφθησαν για την καραντίνα και τη θεραπεία του πληθυσμού της Wuhan ήταν τρομερά απάνθρωπα. Οι πολυκατοικίες σφραγίστηκαν. Δημιουργήθηκαν προσωρινά «νοσοκομεία» που στην πραγματικότητα χρησημοποιούταν ως φυλακές για εκείνους που πίστευαν ότι είναι άρρωστοι με τον ιό. Κλειδωμένοι σε αυτά τα μέρη χωρίς ιατρική περίθαλψη και με λίγη τροφή, πολλοί άτυχοι παγιδεύτηκαν εκεί μέχρι θανάτου.

Ο Δρ. Φαρσαλινός για την Παράνομη και Ανήθικη Πρόταση Μητσοτάκη να Ταξιδεύουν Ελεύθερα Όσοι Έχουν Εμβολιαστεί

Στην ψευδή εικόνα σχετικά με τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Κίνα, το Κ.Κ.Κ. διενήργησε σύμφωνα με το συνηθισμένο σενάριό του. Η κυρίαρχη αφήγηση του Κ.Κ.Κ. είναι ότι το Κόμμα είναι «υπέροχο, ένδοξο και σωστό». Βέβαια, η παρουσία του θανατηφόρου Ιού του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας στο Wuhan ή, το 2003, του ιού SARS, δεν ταιριάζει στο σενάριο. Όπως και με το SARS, η πρώτη απάντηση των Κ.Κ.Κ. για τον ιό ήταν η άρνηση.

Όμως, κατά την αντιμετώπιση αυτού του ιού, η άρνηση δεν είναι αποδεκτή. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει την προέλευσή του και το Κ.Κ.Κ. αρνήθηκε να συνεργαστεί. Δεν έχουν επιτραπεί εξωτερικοί εμπειρογνώμονες στο Wuhan.

Και υπάρχει κατανοητή ανησυχία για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, το μοναδικό εργαστήριο P4 της Κίνας, που είναι σχεδιασμένο για εργασίες με εύκολα μεταδιδόμενα παθογόνα που μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρες ασθένειες. Καθώς οι επίσημες αφηγήσεις που προσφέρονται για την προέλευση του ιού έχουν διαψευσθεί, εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το εάν διέρρευσε ο ιός του Κ.Κ.Κ. από το Ινστιτούτο.

Ο Δρ. Φαρσαλινός για την Παράνομη και Ανήθικη Πρόταση Μητσοτάκη να Ταξιδεύουν Ελεύθερα Όσοι Έχουν Εμβολιαστεί

Σε κάθε περίπτωση, καθώς τα ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του ιού δεν έχουν απαντηθεί, το Κ.Κ.Κ. άρχισε να ρίχνει άγριες κατηγορίες για τις οποίες έδειχνε υπεύθυνες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πράγμα το οποίο άκουσε όλος ο κόσμος με αμηχανία, αν όχι με γελοιοποίηση.

Ωστόσο, το Κ.Κ.Κ. χρησιμοποιεί αυτές τις κατηγορίες περί ευθυνών των ΗΠΑ για το εγχώριο κοινό του. Το Κ.Κ.Κ. έχει θυσιάσει τον κινεζικό λαό στην πρώτη του άρνηση του ιού και τώρα προσπαθεί να μεταφέρει την ευθύνη για τις ενέργειές του σε άλλους.

Περισσότεροι από 400 Πρώην Αξιωματικοί των Υπηρεσιών Πληροφοριών για τη Διερεύνηση Νοθείας στις Εκλογές

Και αυτό επισημαίνει γιατί απαιτείται το όνομα «Ιός του Κ.Κ.Κ.», για να ξεχωρίσουμε τα θύματα από το θύτη. Ο λαός της Wuhan και της Κίνας είναι τα θύματα της αλαζονείας και της ανικανότητας του Κ.Κ.Κ., που εκφράζεται σε αυτήν την ιογενή πανδημία.

Το όνομα Ιός του Κ.Κ.Κ. ακούγεται τώρα πια ως προειδοποίηση αφού τα έθνη και τα άτομα που είναι κοντά του είναι αυτά που υποφέρουν περισσότερο από τις επιπτώσεις αυτού του ιού, όπως φαίνεται από τις μολύνσεις στους στενό σύμμαχους του Κ.Κ.Κ., το Ιράν και την Ιταλία, την μόνη χώρα από τους G-7 που υπέγραψε την Πρωτοβουλία Belt and Road Initiative. Η Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ, που έχουν απορρίψει το Κ.Κ.Κ. – η Ταϊβάν σε πρόσφατες εθνικές εκλογές και το Χονγκ Κονγκ σε μήνες μαζικών διαδηλώσεων – είχαν σχετικά λίγες μολύνσεις.

Τέλος, ο ιός του Κ.Κ.Κ. υπενθυμίζει στους ανθρώπους του κόσμου ότι η πηγή του ιού είναι ο ίδιος κακός. Αυτός είναι ένας κομμουνιστικός ιός, και με το όνομα του Κ.Κ.Κ., θα πρέπει να υπενθυμίζεται στον κόσμο η θεραπεία: Ο τερματισμός του Κ.Κ.Κ.

Πρόβλεψη Καθηγητή Ιωαννίδη για 10.000 Νεκρούς στην Ελλάδα Μέχρι τον Φεβρουάριο: Το lockdown «Σκοτώνει Περισσότερες Ζωές από ό,τι Σώζει και Αμφιβάλλω αν Σώζει καν».

Δείτε Επίσης:

Το “Αμαρτωλό” Χρονικό του Covid-19 από το 1998 – Όλες οι Ενέργειες

Ανοσία για την Pfizer και την Moderna …στις Αγωγές.. Δεν Μπορείτε να Κάνετε Μύνηση εάν Έχετε Σοβαρές Παρενέργειες από το Εμβόλιο. Η Κυβέρνηση Πιθανότατα δεν θα σας Αποζημιώσει Ούτε και Αυτή

Οι Μεγάλες «Συμπτώσεις» του Εμβολίου: Εργαστήριο Wuhan, Pfizer, Blackrock Inc. & Soros Fund… «Εις Σάρκαν Μίαν»;

Ο Γερμανότουρκος Ceo της BioNTech Ugur Sahin: «Είμαστε σε Συνομιλίες με την TUBITAK για να Ανοίξουμε μια Εγκατάσταση στην Τουρκία»

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα