13.3 C
Athens
6.7 C
Washington
20.5 C
Melbourne
14.9 C
London
13.1 C
New York
24.1 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Ο Μητσοτάκης σε Ρόλο.. Γιωργάκη Παπανδρέου, Βαφτίζει το Νέο Μνημόνιο στην Ελλάδα «Νέο Σχέδιο Μάρσαλ» – Λεφτά Υπάρχουν!

Δημοφιλέστερα

Σε όλα τα κανάλια έρεε όλο το βράδυ χθες καμπανίτης οίνος. Όλα τα πάνελ ήταν έμφορτα από πλούσια, λουκούλλεια εδέσματα, λαχταριστά κρέατα και φρούτα. Η τηλεοπτική εικόνα που μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων ήταν ντυμένη από υπεραφθονία τροφίμων και ποτών. Διονυσιακή εικόνα παραγόμενη από στα εργαστήρια του Μαξίμου και προωθούμενη από τους μαγείρους του ΣΚΑΪ και των άλλων καλοπληρωμένων καναλιών. Πρώτη Οινίοχος η ανιψιά, η έγκριτη κυρία Σία Κοσιώνη. Προσέφερε τα καλύτερα κρασιά. Ούτε στη γιορτή του κρασιού δεν έβρισκες τόσα. «Λεφτά υπάρχουν. Λεφτά υπάρχουν», φώναζαν.

Ο Κυριάκος σε ρόλο Γιωργάκη Παπανδρέου! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε ξανά το μνημόνιο στην Ελλάδα. Το βάφτισε «νέο σχέδιο Μάρσαλ»! Αυτός ο «μοναδικός» πρωθυπουργός και ο κύριος Σκυλακάκης μοίρασαν χθες το βράδυ ολόκληρα κομμάτια από καλοψημένο γουρουνάκι στους Έλληνες και τους είπαν: «Θα φάτε με χρυσά κουτάλια. Έρχονται δισεκατομμύρια. Δεν έχει σημασία αν εμείς τα τρώμε καλά και εσείς θα βλέπετε από μακριά». Σημασία έχει ότι η θεία Μέρκελ άνοιξε την κάνουλα και ρέουν εκατομμύρια. Δεν έχει σημασία αν αυτά θα πάνε στις τσέπες των Ολιγαρχών, των Γερμανών βιομηχάνων και στις δικές τους. Σημασία έχει για αυτούς ότι «εσείς θα μυρίσετε το χρήμα, και το γεγονός ότι θα κοιμηθείτε πάλι νηστικοί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία»!

Lockdown: Ξεκινά ο Απόλυτος Εγκλεισμός - Η Εξειδίκευση των Νέων Περιοριστικών Μέτρων από τον Νίκος Χαρδαλιά - Τί Ακριβώς Θα Ισχύει

Αυτό συμβαίνει από την εποχή του Σημίτη. Από την εποχή του πατέρα του. Από τότε που το γερμανικό προτεκτοράτο γέμισε από ιδέες διανοουμένων, όπως ο κύριος Ροζάκης, η κυρία Ρεπούση, ο κύριος Καιρίδης και οι εθνομηδενιστές που κατέλαβαν τα τελευταία χρόνια αξιώματα, ακούμε ότι «λεφτά υπάρχουν». Μη ρωτάτε ποιος τα δίνει. Όπως πήραμε τόσα επί μνημονίου, έτσι θα ξαναπάρουμε και τώρα. «Λεφτά υπάρχουν», φώναξε ο καθοδηγούμενος από την καγκελαρία του Βερολίνου. «Διώξτε την πείνα και την ανεργία από το μυαλό σας. Εγώ σας εμβολίασα. Εγώ θα σας φέρω και τα τρένα γεμάτα ευρώ», είπε ο άνους του Μαξίμου. Όλα virtual reality. Εικονική πραγματικότητα.

Καστελόριζο: Φιλοτεχνήθηκε βραχογραφία της Παναγίας μετά τη ρίψη της κόκκινης μπογιάς

Όταν εμφανίζεται ανίκανος να αναχαιτίσει τον κορονοϊό, ανακαλύπτει λεφτόδεντρα, και φτιάχνει ρωμαϊκά συμπόσια. Όταν είναι ανίκανος, και αυτό φαίνεται σε όλη την επικράτεια, τότε χορταίνει με ψέματα όλον τον πληθυσμό.

Η ανιψιά (Σία Κοσιώνη) ήταν χθες ιδιαίτερα χαρούμενη που μίλαγε για λεφτά. Ξεπέρασε τον εαυτό της μετά από τον τρόμο και τον πανικό του κορονοϊού, καθώς ο θείος ανακάλυψε ευρώδεντρα! Και η φωνή του έμοιαζε με τον Γιωργάκη στο Καστελόριζο.

Δείτε Επίσης:

Θ. Σκυλακάκης Δεύτερη “Προενημέρωση..” για Επόμενο Μνημόνιο: «Κάθε Ευρώ που Ξοδεύουμε Τώρα είναι Φόροι και Δάνεια που θα τα Πληρώσουν οι Φορολογούμενοι»

Ο Σκυλακάκης Αποσύρει την Ρύθμιση για τα “Κορονοχρέη” και τα “Γυρνάει” για τις 120 Δόσεις

WEF: «Παγκόσμια Διακυβέρνηση Μέσω της Τεχνολογίας» – Στις 6-7 Απριλίου η Σύνοδος Κορυφής

Γι΄αυτό Έχει “Ταράξει” την Λέρο στα Lockdown ο Μητσοτάκης – Φτιάχνουν Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στο Πλέον Στρατηγικό Σημείο του Νησιού!

Καστελόριζο: Φιλοτεχνήθηκε βραχογραφία της Παναγίας μετά τη ρίψη της κόκκινης μπογιάς

Μητσοτάκης στο «Βήμα»: “Με Παρουσιάζουν σαν Κάτι που Δεν Είμαι!” – ..Αυτό.. Είναι το Μόνο Σίγουρο…

La Libre: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη Ελέγχει το 80% των ΜΜΕ και τα Χειρότερα Έπονται»

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box