15.2 C
Athens
23.3 C
Washington
31.4 C
Melbourne
6.9 C
London
12.2 C
New York
10.5 C
Sydney
Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ο Νομπελίστας Δρ. Luc Montagnier Υποστηρίζει την Προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ για Διακοπή του Μαζικού Εμβολιασμού

Δημοφιλέστερα

Ο καθηγητής Luc Montagnier o βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής υποστηρίζει την προσφυγή για τη διακοπή μαζικού εμβολιασμού στο Ισραήλ που υποβλήθηκε από Ισραηλινούς επιστήμονες στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στα Αγγλικά εδώ.

Η επιστολή του πλέον ειδήμονα στον πλανήτη, δεν απευθύνεται μόνο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ αλλά σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Kαλεί, κάθε κράτος να σταματήσει άμεσα τον μαζικό εμβολιασμό με εμβόλια mRNA.

Όπως δημοσιεύει το FranceSoir σε επιστολή της 21ης ​​Μαρτίου 2021 που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Nakim.org, ο καθηγητής Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ στην Φυσιολογία ή Ιατρική για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, υποστηρίζει την προσφυγή του Δρ. Seligmann και του μηχανικού Haim Yativ για αναστολή του εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Απευθύνεται στον Πρόεδρο, στους Δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κράτους του Ισραήλ:

Η επιστολή του υποστηρίζει την αίτηση αναστολής του εμβολιασμού κατά του Covid-19 που σας υποβλήθηκε από τους κ. Yativ και Seligmann.

Είμαι ο Luc Montagnier, καθητής της ιατρικής, ομότιμος καθηγητής στο Ινστιτούτο Pasteur στο Παρίσι, διευθυντής ομότιμης έρευνας στο CNRS, και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ στη Φυσιολογία ή Ιατρική για την ανακάλυψη του ιού του AIDS.

 

Είμαι ειδικός στην ιολογία, έχοντας αφιερώσει μεγάλο μέρος της έρευνάς μου σε ιούς RNA, ιδίως σε εγκεφαλομυοκαρδίτιδα ποντικού, ιό σαρκώματος Rous, ιό HIV 1 και HIV 2.

 

Έχει γίνει σημαντική προσπάθεια εμβολιασμού κατά του coronavirus covid-19 που είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια πανδημία. Συγκεκριμένα, το κράτος του Ισραήλ έχει οργανώσει μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού του μέχρι στιγμής, το 49% του συνολικού πληθυσμού του έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου Pfizer.

 

Πρώτα θα ήθελα να τονίσω τη καινοτομία αυτού του τύπου εμβολίου.

Σε συμβατικά εμβόλια, οι γενετικές πληροφορίες που μεταφέρονται από ιικό DNA ή RNA απενεργοποιούνται και οι πρωτεΐνες ιών χρησιμοποιούνται για την πρόκληση αντισωμάτων εμβολίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιός παραμένει ζωντανός, αλλά εξασθενεί από διαδοχικά περάσματα in vitro (στο δοχείο).

 

Στην περίπτωση των εμβολίων RNA messenger, αυτά τα εμβόλια παρασκευάζονται από ένα ενεργό κλάσμα του RNA του ιού το οποίο θα εγχυθεί στο εμβολιασμένο άτομο. Συνεπώς διεισδύει στα κύτταρα του ατόμου με το οποίο θα κατασκευάσει τις πρωτεΐνες εμβολίου από τον κώδικα του ενέσιμου RNA.

 

Μπορούμε αμέσως να δούμε ότι αυτό το τελευταίο βήμα εξαρτάται πολύ από την επιτυχία του στη φυσιολογική κατάσταση του παραλήπτη.

Θα ήθελα να συνοψίσω τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων σε μια πολιτική μαζικού εμβολιασμού:

 

1. Βραχυπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες: αυτές δεν είναι οι φυσιολογικές τοπικές αντιδράσεις που εντοπίζονται για οποιοδήποτε εμβολιασμό, αλλά οι σοβαρές αντιδράσεις περιλαμβάνουν τη ζωή του παραλήπτη, όπως αναφυλακτικό σοκ που συνδέεται με ένα συστατικό του μείγματος εμβολίων ή σοβαρές αλλεργίες ή αυτοάνοση αντίδραση μέχρι την απλασία των κυττάρων.

 

2. έλλειψη προστασίας εμβολίου:

 

2.1 πρόκληση αντισωμάτων διευκόλυνσης – τα επαγόμενα αντισώματα δεν εξουδετερώνουν μια ιογενή λοίμωξη, αλλά αντίθετα την διευκολύνουν ανάλογα με τον παραλήπτη. Το τελευταίο μπορεί να έχει ήδη εκτεθεί στον ιό ασυμπτωματικά. Ένα χαμηλό επίπεδο φυσικώς επαγόμενων αντισωμάτων μπορεί να ανταγωνίζεται τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο.

 

2.2 Η παραγωγή αντισωμάτων που προκαλούνται από εμβολιασμό σε έναν πληθυσμό πολύ εκτεθειμένο στον ιό θα οδηγήσει στην επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών σε αυτά τα αντισώματα. Αυτές οι παραλλαγές μπορεί να είναι πιο μολυσματικές ή πιο μεταδοτικές. Αυτό βλέπουμε τώρα. Μια ατελείωτη φυλή ιών-εμβολίων που θα στραφεί πάντα στο πλεονέκτημα για τον ιό.

 

3. Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις: Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών εμβολίων RNA messenger, υπάρχει κίνδυνος ενσωμάτωσης του ιικού RNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Πράγματι, καθένα από τα κύτταρα μας έχει ενδογενείς ρετροϊούς με την ικανότητα να αντιστρέφει τη μεταγραφάση RNA σε DNA. Αν και αυτό είναι ένα σπάνιο συμβάν, δεν μπορεί να αποκλειστεί η μετάβασή του μέσω DNA γεννητικών κυττάρων και η μετάδοσή του στις μελλοντικές γενιές.

 

*Αντιμέτωποι με ένα απρόβλεπτο μέλλον, είναι καλύτερο να απέχουν.*

 

Καθηγητής Luc Montagnier

Δείτε το πρωτότυπο της επιστολής:

Νοσ/μείο Νίκαιας: Απεβίωσε Δεμένος και Γυμνός σε Διασωλήνωση Εκτός ΜΕΘ
Ο ΔΣ της Pfizer και η Αγοραπωλησία των 5,6 Εκ. Δολαρίων σε Μετοχές Καθώς η Εταιρεία Ανακοίνωσε Δεδομένα Για το Εμβόλιο του Covid-19 Που Εκτίναξαν την Μετοχή της

Prof-Luc-Montagnier-expert-advice-on-covid19-vaccine-to-suprem-court-of-Israel-3

Δείτε Επίσης:

Γαλλία: Οι Αρχές Έβαλαν σε Ψυχιατρική Κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

Ο Δρ. Geert Vanden Bossche Πρώην Αξιωματούχος στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και στον GAVI Προτρέπει για Παύση του Μαζικού Εμβολιασμού Πριν Επέλθει η Καταστροφή!

Βρετανική Κλινική Δοκιμή: Η Ιντερφερόνη Μειώνει τον Κίνδυνο Σοβαρής Covid-19 – Ο Σ. Τσιόδρας το Γνωρίζει από τον Απρίλιο του 2020!

PCR Τεστ: Ποια τα «Λάθη» με τα Τεστ PCR για τον Covid-19; – Είναι Απλά Ένα.. «Εργαλείο» για να «Δικαιολογούν» τα Lockdowns οι Κυβερνώντες;

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δρ. Βανταράκης: «Χωρίς να Ξέρουμε την Διασπορά στην Κοινότητα Συζητάμε για Lockdown, με Ποια Επιστημονική Εξήγηση; [...] Τα Μέλη της Επιτροπής Πρέπει να Παραιτηθούν»

Υγειονομική Βόμβα στα Ιλίσια: Ο ΕΟΠΠΥ Πετάει τα Ιατρικά Απόβλητα σε Ανοιχτό Κάδο Μπάζων σε Κεντρικό Δρόμο Έξω από τον Λευκό Σταυρό και Καταλήγουν στην Χωματερή!

Αναγνώστης του TGNews καταγγέλλει την ρήψη αποβλήτων και απορριμμάτων των εργαστηρίων Γενετικής και Βιοπαθολογείας του ΕΟΠΥΥ στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στα Ιλίσια σε ανοιχτό κάδο μπάζων! Ο καταγγέλλων έκανε την διαπίστωση ..επ' αυτοφώρω.. την στιγμή που είδε μια εργαζόμενη του ΕΟΠΥΥ να πηγαίνει να αφήνει τα απορρίμματα των εργαστηρίων περί τα 50 μέτρα πιο κάτω από την είσοδο του ΕΟΠΥΥ...
Read this article in English here.Τα εύσημα ανήκουν στον άνθρωπο που ανακοίνωσε την πανδημία πριν από 40 χρόνια. Και αν αυτό το πρώτο κύμα, όπως έχει πει, είναι απλώς μια "πλανδημική" που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να πειθαρχήσουν σκληρά ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την ελευθερία, το επόμενο θα είναι τρομερό και θανατηφόρο επειδή θα συνοδεύεται από ακόμη πιο δρακόντεια...

Δημοφιλέστερα Άρθρα