18.3 C
Athens
9.4 C
Washington
25.3 C
Melbourne
11.3 C
London
13.3 C
New York
21 C
Sydney
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Ο Νομπελίστας Dr. Luc Montagnier για τα Εμβόλια mRNA, τον Covid-19 και τον Πόλεμο που Έχει Δεχθεί για την Επιστημονική του Τεκμηρίωση Σχετικά με τον Covid-19 (Βίντεο – Υπότιτλοι)

Δημοφιλέστερα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Richard Boutry για την FranceSoir στις 17/12/20 ο Καθηγητής Luc Montagnier, που έχει τιμηθεί με το βραβείο Nobel της Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, ερωτηθείς για την γνώμη του για τα εμβόλια τύπου mRNA δήλωσε: ”Θα επιχειρήσω να μετριάσω τον ενθουσιασμό γι’ αυτού του τύπου το εμβόλιο το οποίο απαιτεί ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό σε βάθος χρόνου, κι εδώ ζητάνε από τον κόσμο να πάει αμέσως (να εμβολιαστεί) που αν το δεχθούν (να εμβολιαστούν) θα είναι λάθος γιατί κινδυνεύουμε να έχουμε αποτελέσματα απολύτως απρόβλεπτα για παράδειγμα καρκίνους,…κ.α όταν μάλιστα ξέρουμε ότι παίζεται ολοκληρωτικά το έργο ενός μαθητευόμενου μάγου..[…] Είναι μαθητευόμενοι μάγοι απολύτως. Είναι πολύ νωρίς, βέβαια έγιναν πολλές μελέτες με ζώα κ.λπ. αλλά πιστεύω ότι δεν επαρκούν για να προβλέψουμε τα αποτελέσματα αν το ίδιο γίνει στον άνθρωπο.. Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιείται ως ινδικό χοιρίδιο δεν πρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούνται ως ινδικά χοιρίδια. Είναι απολύτως ανήθικο γιατί υπήρξαν νεκροί εξαιτίας εμβολίων.

Lockdown: «Χαλάρωση» των Μέτρων από το Σάββατο - Τί Αλλάζει

Δείτε Επίσης: Γαλλία: Οι Αρχές Έβαλαν σε Ψυχιατρική Κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

Στην ερώτηση αν υπάρχει σήμερα κίνδυνος να δηλητηριαστούν μελλοντικές γενιές (απόγονοι) από το εμβόλιο, απάντησε..

Δεν ξέρουμε δεν μπορούμε να το πούμε, ίσως αλλά είναι μεγάλη κουβέντα ο δηλητηριασμός δεν μπορούμε να προβλέψουμε αυτό που θα συμβεί μετά από 1, 2, 3, 4, 5 γενιές από τον εμβολιασμό

Στην ερώτηση αν το εμβόλιο είναι η καλύτερη λύση απαντά.. ”Το εμβόλιο είναι μια λύση αλλά όχι η μόνη λύση… Υπάρχουν θεραπείες που είναι φθηνότερες όπως η Azithromycine, η Hydroxychloroquine και πολλές άλλες που ομοίως βοηθούν όπως αυτές για μαλάρια που επίσης βοηθούν” … Δεν ξέρουμε τη ρίζα του ιού…. Δεν ξέρουμε τι συνέβη στο Γουχάν και σε μερικά εργαστήρια αμερικάνικα που προηγήθηκαν.‘

Ο «Πρωτοπόρος» Μητσοτάκης Καταπατά το Σύνταγμα Μέσω.. Σερβίας.. - Υποχρεωτικός ο Εμβολιασμός Ελλήνων και Σέρβων που Ταξιδεύουν οι Μεν στην Χώρα των Δε

‘Δεν θα εμβολιαστώ” είπε και γελώντας είπε ”εμβολιάστηκα στη παιδική ηλικία. Τώρα έχω γρίπη….”

Αυτός ήταν ο επίλογος της συνέντευξης ενώ αρχικά τοποθετήθηκε σχετικά με τon πόλεμο που έχει δεχθεί για μήνες ολόκληρους για τις θέσεις του. Είναι μια μάχη επιστημονική και μη επιστημονική είπε. Νευρίασα γιατί άκουσα ανοησίες για το θέμα, ανοησίες με την εννοώντας κακούς υπολογισμούς, πίσω σκέψεις, και συχνά επικαλούμαι αυτό που είπε ο Ανιστάιν: Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος σχετικά με το σύμπαν.

Ο «Πρωτοπόρος» Μητσοτάκης Καταπατά το Σύνταγμα Μέσω.. Σερβίας.. - Υποχρεωτικός ο Εμβολιασμός Ελλήνων και Σέρβων που Ταξιδεύουν οι Μεν στην Χώρα των Δε

Για το κλίμα επιστημονικής τρομοκρατίας που υπάρχει κι ασκείται κι εναντίον του είπε ότι είναι πολύ ανησυχητικό.. στην αρχή οι Κινέζοι ξεκίνησαν να ψεύδονται μετά και οι άλλοι βοήθησαν πολύ κι έτσι τώρα δεν ξέρουμε πια που είναι η αλήθεια. Αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί κατ΄ αυτόν τον τρόπο η επιστήμη χάνει το κύρος της την αξιοπιστία της.

Επανέλαβε ότι υπάρχει ένα μέρος της ιατρικής κι ακαδημαϊκής κοινότητας που αν και είναι μειονοτικό είναι εν τούτοις πεπεισμένο ότι υπήρξε μια χειραγώγηση του ιού. Ένα μέρος του είναι φυσικό κι ένα κατασκευάστηκε σε εργαστήρια. Πρόκειται για μια θέση που έχει αναπτύξει και στο παρελθόν σύμφωνα με την οποία ο SARS-CoV-2 είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα. Κατασκευάστηκε σε εργαστήριο, υπήρξε χειραγώγησή του ενός μέρους του… Στη συνέντευξη είπε επίσης ή τον ιό τον άφησαν λίγο να ξεφύγει στο πληθυσμό να δουν τι αντίκτυπο θα έχει ή ήταν ατύχημα ή ελεγχόμενη διαφυγή του.

Διαβάστε Επίσης: Ισραήλ: 240 Άτομα που Έκαναν το Εμβόλιο της Pfizer/BioNTech Μολύνθηκαν από Covid-19

Γνωρίζαμε ότι στη Γουχάν υπάρχει εργαστήριο που κάνει πειράματα, είναι ευρέως γνωστό. Πάντως είπε πίσω από την υγειονομική σημερινή διαχείριση κρύβονται άνθρωποι από πίσω που δεν είναι ειδήμονες, π.χ ο Γκέιτς που είναι φιλάνθρωπος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άγιος, ενώ στην υγειονομική επιτροπή Γαλλίας δεν υπάρχει επιτροπή Λοιμωξιολογίας. Γενικά μόνο οι ειδήμονες πρέπει να διαχειρίζονται αυτά τα θέματα.

Τανζανία: Απορρίπτει Lockdown και Εμβόλια

Ο Luc Montagnier διετέλεσε Καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ και Διευθυντής της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας από 1972 -2000 και Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College, City University of New York και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Σαγκάης. Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίων Βουκουρεστίου, Λιέγης, Μόντρεαλ, Μπολόνια, Βηρυτού, Καποδιστριακού Αθηνών και ΑΠΘ Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κ.α.

Δρ. Α.Φάουτσι: «Χρηματοδοτούσαμε το Εργαστήριο στη Γουχάν»

Δείτε το Βίντεο:

Δείτε Επίσης:

Πανεπιστήμιο Johns Hopkins: Ναι, Μπορεί να Γίνει Εμβολιασμός Μέσω Τεστ Εισαγόμενο Από την Μύτη Και Στοχεύοντας τον Εγκέφαλο

Δρ. Giulio Tarro: «Ο Mullis που Εφήυρε τα Τεστ Είπε: “Μην τα Χρησιμοποιείτε για Διάγνωση”, και Πήρε το Νόμπελ» (Βίντεο)

Λοιμωξιολόγος Δρ. Christian Perronne: Δεν Θέλουμε να Γίνουμε Σαν τις Μεταλλαγμένες Ντομάτες και το Καλαμπόκι. Δεν Είναι Εμβόλια, Αλλά Προϊόντα Γονιδιακής Θεραπείας. Μπορεί να Μεταδώσουμε τις Γενετικές Μεταλλάξεις στα Παιδιά μας. Αυτοί που τα Προωθούν Είναι Μαθητευόμενοι Μάγοι και Χρησιμοποιούν τους Πολίτες του Κόσμου ως Ινδικά Χοιρίδια..

Η Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: Δεν Εμπιστευόμαστε Αυτό το Εμβόλιο. Δεν Είναι Εμβόλιο. Είναι Γενετική Μηχανική, Προφυλακτική Γονιδιακή Θεραπεία….

Σκάνδαλο Παγκόσμιας Εμβέλειας με τα PCR Τεστ: Η Έκθεση των 23 Διεθνών Επιστημόνων που Αποδεικνύουν ότι Όλα τα PCR Τεστ,σε Πραγματικό Χρόνο (RT-PCR) Βγαίνουν “Ψευδώς ΘΕΤΙΚΑ”.

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα