18.3 C
Athens
9.4 C
Washington
25.3 C
Melbourne
11.3 C
London
13.3 C
New York
21 C
Sydney
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Ο Δρ. Geert Vanden Bossche Πρώην Αξιωματούχος στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και στον GAVI Προτρέπει για Παύση του Μαζικού Εμβολιασμού Πριν Επέλθει η Καταστροφή!

Δημοφιλέστερα

Σε μήνυμά του στο twitter ο Βέλγος ιολόγος Δρ. Geert Vanden Bossche δημοσιοποιεί τις Επιστημονικές Αποδείξεις και προειδοποιεί ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του ιού COVID-19 θα έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα, κάνοντας έκκληση να σταματήσουν, πριν επέλθουν τα χειρότερα.

Ο Δρ. Geert Vanden Bossche, μεταξύ άλλων έχει διατελέσει ως Ανώτατο Στέλεχος στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates υπεύθυνος (Senior Program Officer, Global Health, Vaccine Discovery) για την εφαρμογή των Εμβολίων (HIV-1, Malaria, TB, Polio κ.α.) σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Άλλη μία από τις σημαντικότερες θέσεις του Βέλγου Ιολόγου είναι και η “θητεία” του στον GAVI ως Διευθυντής Προγράμματος (Program Manager) για την οργάνωση της εφαρμογής του εμβολίου κατά του Έμπολα ενός παγκόσμιου δικτύου μεταξύ των οποίων το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, ο WHO (ΠΟΥ), το CDC και η Unicef).

Επίσης, η καριέρα του Δρ. Geert Vanden Bossche περιλαμβάνει υψηλόβαθμες θέσεις σε εταιρείες-κολοσσούς του χώρου όπως η GlaxoSmithKline και η Novartis. Δείτε το πλήρες βιογραφικό του εδώ.

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του οι «προφυλακτικοί» εμβολιασμοί, ουσιαστικά ευθύνονται για την εμφάνιση των μεταλλάξεων, αλλά και για μη φυσιολογική εξέλιξη της πανδημίας, η οποία θα εξαφανιζόταν σταδιακά από την κοινωνική ανοσία, ή ανοσία της αγέλης.

CDC: Αύξησε Αυθαίρετα Κατά 1600% τους Θανάτους από Covid-19 το 2020 - Το Έγγραφο/ Οδηγός Προς Τα Νοσοκομεία από το CDC για την Καταχώρηση Θανάτων ως από Covid-19

Όπως λέει κανένας ιός, ούτε αυτός της ισπανικής γρίπης μετά ακριβώς το τέλος του Α΄ΠΠ δεν μπόρεσε να επιβιώσει για πάνω από δύο χρόνια, αφού αυτό είναι το μάξιμουμ της φυσικής εξέλιξής τους.

Ο Βέλγος ιολόγος τονίζει πως ο COVID-19 «θα είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από όλα τα εμβόλια».

«Το αρχικό στέλεχος του Covid-19 προκαλούσε μόνο ήπια συμπτώματα, ή ακόμη και καθόλου συμπτώματα, στην τεράστια πλειοψηφία των υγιών ατόμων. Έτσι, προτού συστήσουμε τη χορήγηση οποιουδήποτε τύπου εμβολίου σε όλους, θα έπρεπε πρώτα να βεβαιωθούμε ότι το όποιο εμβόλιο θα μείωνε το ρυθμό μεταδοτικότητας και θνησιμότητας κάτω από τους ρυθμούς που κάποιος θα μπορούσε λογικά να περιμένει όταν αφήσει την πανδημία να διατρέξει τη φυσική της πορεία».

Ο Αστυνομοξιολόγος «Ειδικός» της Κυβέρνησης Θ.Βασιλακόπουλος: Να πληρώνουν Πρόστιμο Όσοι Δεν Έχουν Εμβολιαστεί

Και αναρωτιέται ο Βέλγος επιστήμονας: «Συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα;». «Όχι» είναι η απάντησή του.

«Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ότι τα εμβόλια δεν είναι ικανά να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού από τους λήπτες εμβολίων που εκτίθενται σε αναδυόμενα και εξαιρετικά μολυσματικά στελέχη. Αυτό αποτρέπει την επίτευξη της ανοσίας της αγέλης.

Ενώ στην αρχή της πανδημίας, η έμφυτη ανοσία σε υγιείς ανθρώπους προέβλεπε μια σταθερή γραμμή ανοσολογικής άμυνας αυτό δεν συμβαίνει πλέον όταν τα μολυσματικά στελέχη κυριαρχούν όλο και περισσότερο στο τοπίο», λέει ο Geert Vanden Bossche για να συμπληρώσει:

«Συμπερασματικά: Ενώ ο εμβολιασμός μπορεί να βοηθήσει στην προσωρινή μόνο προστασία ενός ατόμου, ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας θα επιδεινώσει την κατάσταση “ενθαρρύνοντας” τον ιό να επιλέξει συγκεκριμένα “αντίμετρα” όπως διαφορετικές πρωτεΐνες-ακίδες (μέσω των μεταλλάξεων), που δεν περιλαμβάνονται στα υπάρχοντα εμβόλια.

Ως συνέπεια, ο παγκόσμιος πληθυσμός πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια χειρότερη εκδοχή του ιού με ότι αυτό συνεπάγεται».

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο Geert Vanden Bossche καλεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε ανοικτό διάλογο για να εκτεθούν οι επιστημονικές αποδείξεις για την αναγκαιότητα παύσης των εμβολιασμών:

Lockdown: Ποιες Περιοχές Ετοιμάζουν για Εκ Νέου Σκληρό «Κλείδωμα»

Παρακολουθήστε τα slides από την τελευταία του διάλεξη στο Ohio των ΗΠΑ.

Geert-vanden-Bossche

Παρακολουθήστε την τελευταία του συνέντευξη στα αγγλικά στο Mc Millan Research – Vejon Health:

Δείτε Επίσης:

Παν/μιο Rockefeller: Το Εμβόλιο της Pfizer/BioNTech Προκαλεί Μεταλλάξεις του Covid-19 Όπως Αυτές στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία – Η Καταγγελία του Δρ. Αντωνίου (Βίντεο)

Οι Τεχνολογίες των Εμβολίων – Ποιά Είναι τα Ασφαλέστερα – Ερωτήματα και Αμφιβολίες

Εξώδικο Στον ΕΜΑ Για Στειρότητα Στις Γυναίκες & Συστατικά Βιο-Εντοπισμού Στο Εμβόλιο της Pfizer/BionTech Από τους Δρ. Michael Yeadon (Πρώην Αντιπρόεδρος στο A&R της Pfizer) και Δρ. Wolfgang Wodarg

To Κορυφαίο Επιστημονικό Περιοδικό JAMA: «Εποχική Γρίπη ο Κορονοϊός» – Τί Ισχύει για την Μετάδοση, Εμβόλια, Μεταλλάξεις και Ανοσία

BioNtech CEO Ugur Sahin: Δυνατότητα Διάθεσης Νέου Εμβολίου για Μεταλλάξεις του Covid-19 σε 6 Εβδομάδες

Ο Γερμανότουρκος Ceo της BioNTech Ugur Sahin: «Είμαστε σε Συνομιλίες με την TUBITAK για να Ανοίξουμε μια Εγκατάσταση στην Τουρκία»

Οι Μελέτες Εμβολίων της Pfizer Βασίζονται στην Απάτη και Θέτουν τη Ζωή των Ανθρώπων σε Κίνδυνο, Προειδοποιεί ο Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer

 

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα