13.3 C
Athens
6.7 C
Washington
20.5 C
Melbourne
14.9 C
London
13.1 C
New York
24.1 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Ο ΠΟΥ και ο NIH του Fauci Εμμένουν στους Όρους Εμπιστευτικότητας της Κομμουνιστικής Κυβέρνησης της Κίνας

Δημοφιλέστερα

(Washington, DC – 1η Μαρτίου 2021) Τα ιδρύματα Judicial Watch και Daily Caller News Foundation (DCNF) έλαβαν 301 σελίδες μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και άλλα αρχεία των Dr. Anthony Fauci και Dr. H. Clifford Lane από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, στα οποία φαίνεται ότι οι αξιωματούχοι των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) προσαρμόζουν τα έντυπα εμπιστευτικότητας στους όρους της Κίνας και ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) πραγματοποίησε μια μη δημοσιευμένη, «αυστηρά εμπιστευτική» επιδημιολογική ανάλυση για τον COVID-19 τον Ιανουάριο του 2020.

Επιπλέον, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο στην Κίνα, επισημαίνοντας τους ασυνεπείς αριθμούς περιστατικών COVID-19 που αποστέλλονταν από την Κίνα στον Αναπληρωτή Διευθυντή Κλινικής Έρευνας και Ειδικών Προγραμμάτων του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων του NIH Cliff Lane.

Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Απαγορεύει τα Διαβατήρια Εμβολιασμού: «Δεν θα Ζητάμε Απόδειξη από Κάποιον για να Ζήσει Απλά τη Ζωή του» - Αυστηρές Ποινές στους Παραβάτες

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ελήφθησαν σε απάντηση σε αγωγή βάση του νόμου της Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) που κατατέθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Κολούμπια από την Judicial Watch εξ ονόματος του DCNF (Daily Caller News Foundation κατά Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ ( Νο. 1: 20-cv-01149)).

Η αγωγή υποβλήθηκε αφού το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) απέτυχε να ανταποκριθεί στο DCNF την 1η Απριλίου 2020, ζητώντας από το FOIA:

  • Επικοινωνίες μεταξύ του Δρ. Fauci και του αναπληρωτή διευθυντή Lane και αξιωματούχων της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας σχετικά με το αφήγημα κορονοϊού.
  • Ανακοινώσεις του Δρ. Fauci και του αναπληρωτή διευθυντή Lane σχετικά με τον ΠΟΥ, τον αξιωματούχο του ΠΟΥ Bruce Aylward, τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ Tedros Anhanom και την Κίνα.
Μόλις το 13% της Ηλικιακής Ομάδας 30-39 Ετών Έκλεισαν Ραντεβού για Εμβολιασμό

Τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν μια συνομιλία σχετικά με τα έντυπα εμπιστευτικότητας στις 14-15 Φεβρουαρίου 2020, μεταξύ του Lane και του τεχνικού υπαλλήλου στον ΠΟΥ Mansuk Daniel Han. Ο Χαν γράφει: «Οι φόρμες αυτή τη φορά είναι προσαρμοσμένες στους όρους της Κίνας, οπότε δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε εκείνες που είχαμε από πριν».

Ενημέρωση από τον ΠΟΥ που εστάλη στις 13 Φεβρουαρίου 2020, σε αξιωματούχους της NIH που ταξιδεύουν στην Κίνα ως μέρος της ομάδας διερεύνησης του COVID-19, ζητούσε από τους αξιωματούχους να περιμένουν μέχρι να συμφωνήσουν με την Κίνα πριν να μοιραστούν και δημοσιοποιήσουν πληροφορίες: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε να το αντιμετωπίζετε ως ευαίσθητο και όχι για δημόσιες επικοινωνίες έως ότου έχουμε συμφωνημένες επικοινωνίες με την Κίνα.»

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα με ημερομηνία 20 Ιανουαρίου 2020, αξιωματούχος του ΠΟΥ συζητά την επιδημιολογική ανάλυση που διεξήγαγε για τον COVID-19 νωρίτερα εκείνο το μήνα και δηλώνει ότι είναι «αυστηρά εμπιστευτικό», είναι «μόνο για» την Στρατηγική και Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα Κινδύνων Λοιμώξεων (STAG-IH) και «δεν πρέπει να διαδίδονται περαιτέρω».

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα με ημερομηνία 4 Μαρτίου 2020, από τον Κινέζο δημοσιογράφο Zeng Jia έως τον Lane, έναν δημοσιογράφο της Caixin Media, επισημαίνεται στον Cliff Lane, αναπληρωτή του Fauci, ότι ο αριθμός των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν στην κοινή έκθεση του ΠΟΥ και της Κίνας, είναι ασυμβίβαστος με τον αριθμό που ανέφερε η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας της Γουχάν:

Η έκθεση του ΠΟΥ, στη σελίδα 6, αναφέρει ότι υπήρχε τουλάχιστον ένα κλινικά διαγνωσμένο κρούσμα κορονοϊού στις 2 Δεκεμβρίου 2019, στη Γουχάν και από τις 11 έως τις 17 Ιανουαρίου υπήρχαν νέες κλινικά διαγνωσμένες και επιβεβαιωμένες περιπτώσεις καθημερινά στην Γουχάν, κάτι που δεν συμφωνεί με τους αριθμούς της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας της Γουχάν.

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα με ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2020, ο Gauden Galea, επικεφαλής του γραφείου του ΠΟΥ στην Κίνα, ενημερώνει τα μέλη της κοινής αποστολής που ταξιδεύουν στην Κίνα ότι όλες οι δραστηριότητές τους θα διοργανώνονται από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της κινεζικής κυβέρνησης.

Ιδού το Πρακτικό Από τη Συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με την Απόφαση για Παράταση του Μέτρου Απαγόρευσης Θρησκευτικών Τελετών!

«Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδεικνύουν νωρίς το ξέσπασμα του κορονοϊού. Είναι σαφές ότι ο ΠΟΥ επέτρεψε στην Κίνα να ελέγχει τη ροή πληροφοριών από την αρχή. Η πραγματική διαφάνεια είναι ζωτικής σημασίας», δήλωσε ο Ethan Barton, αρχισυντάκτης του Daily Caller News Foundation.

Ελληνική Δικαιοσύνη: Αθώοι 3 Έλληνες Πολίτες για Παραβίαση της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 1/2-1-2021), που Αναφέρεται στην Απαγόρευση Κυκλοφορίας και στη Χρήση Μάσκας!

“Αυτά τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν τους ειδικούς χειρισμούς του ΠΟΥ και του NIH του Fauci σχετικά με τις κινεζικές κομμουνιστικές προσπάθειες για τον έλεγχο και την ροή πληροφοριών για τον COVID-19”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Judicial Watch Tom Fitton.

Αυτή είναι η τελευταία πληροφορία που αποκτήθηκε από το Judicial Watch και την συνεχιζόμενη έρευνα του DCNF σχετικά με την απάντηση του Fauci και του NIH στην πανδημία του κορονοϊού. Το Judicial Watch και το DCNF αποκάλυψαν προηγουμένως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν ότι οντότητα του ΠΟΥ πιέζει για δελτίο τύπου, εγκεκριμένο από τον Δρ. Fauci, το οποίο υποστηρίζει «ειδικά» την απάντηση της Κίνας για τον COVID-19.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ Ντάμπνεϋ Λ. Φρίντριχ διέταξε το HHS να αρχίσει να επεξεργάζεται τα ανταποκρινόμενα στην υπόθεση αρχεία. Σε κατάθεσή της 21ης ​​Σεπτεμβρίου στο δικαστήριο η HHS δήλωσε ότι η εταιρεία μπορεί να αρχίσει να παράγει 300 σελίδες ανταποκρινόμενων στην υπόθεση αρχείων στο DCNF, ξεκινώντας στις 30 Νοεμβρίου, οκτώ μήνες μετά την παραλαβή του αιτήματος της Daily Caller για λογαριασμό της FOIA. Ο συνολικός αριθμός των ανταποκρινόμενων εγγραφών είναι περίπου 4.200, αριθμός που θα αποπεράτωνε την πλήρη κυκλοφορία των εγγραφών μέχρι τουλάχιστον το 2022. Το HHS ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Fauci πρέπει να ελέγξει προσωπικά κάθε ένα από τα email του πριν τα κυκλοφορήσει.

Δείτε Επίσης:

CNN Αποκαλυπτικό: Διέρρευσαν Κινεζικά Έγγραφα που Δείχνουν ότι το Πεκίνο Είπε Ψέματα για τα Κρούσματα

Σύμβουλος ΠΟΥ: Η Πανδημία COVID-19 Πιθανότατα Ξεκίνησε Μέσω Διαρροής από το Εργαστήριο της Wuhan και Όχι από την Αγορά που Πωλούνται Ζωντανά Ζώα

Ιδού το Πρακτικό Από τη Συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με την Απόφαση για Παράταση του Μέτρου Απαγόρευσης Θρησκευτικών Τελετών!

Ν. Τραμπ: Μετά τις Εκλογές Θυμηθήκατε τις Αποκαλύψεις για την Κίνα;

Το “Αμαρτωλό” Χρονικό του Covid-19 από το 1998 – Όλες οι Ενέργειες

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box