7.2 C
Athens
0.4 C
Washington
17.4 C
Melbourne
2.4 C
London
-7.3 C
New York
25 C
Sydney
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Ο Πρωταθλητής της Βλακείας Ξαναχτυπά: «Η Αριστερά Διαδίδει Σκόπιμα τον Ιό, για να Κρατήσει η Καραντίνα» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης (Βίντεο)

Δημοφιλέστερα

Ακόμα μία ψύχραιμη τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας.

Την δική του άποψη σχετικά με την αιτία της αύξησης των κρουσμάτων και της μη αποτελεσματικότητας του lockdown που υπάρχει από τον Νοέμβριο στην χώρα, κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης λοιπόν, φιλοξενήθηκε χθες στον Status FM της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων είπε: «Ας πούμε οτι λες οτι θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού; Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής. – Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης».

«Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε» τόνισε, συμπληρώνοντας, ότι «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού. Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

ΗΠΑ - Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Σύσταση για Αποφυγή των Ταξιδιών στην Ελλάδα Λόγω Covid - Περίπου 100 Χώρες στο «Επίπεδο Επικινδυνότητας 4»

Ο υπουργός ξεκαθάρισε τέλος, πως «όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη. Στο τέλος δεν θα έχει ούτε πολιτικά οφέλη. Γιατί θα χάσει από όλο αυτό αλλά θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημία στην Ελλάδα. Όταν είπε «δέχομαι το ρίσκο», στο μυαλό του είχε σχέδιο, δεν το είπε έτσι δεν ήταν τυχαίο».

Βέβαια, το ερώτημα είναι το εξής… Σε περιοχές όπως το Μέτσοβο, το οποίο εσχάτως μπήκε και αυτό σε καθεστώς σκληρό lockdown, υπάρχουν και εκεί διαδηλώσεις;

Ακούστε τον:

Δείτε Επίσης:

Στις 22 Μαρτίου θα Επιστρέψει τα Κλειδιά του Λιανεμπορίου ο Άδωνις Γεωργιάδης …ή.. στις 29… για Αγορές με SMS – Τί Δήλωσε

Συντονιστική Επιτροπή «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης» σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Πάρτε τα Κλειδιά και Συνταγή για Πατσά […] Έτσι και Αλλιώς από Εδώ και στο Εξής Ταβερνιάρης θα Είστε!»

Νέο Ρεκόρ Αυτογελοιοποίησης Άδωνι Γεωργιάδη: «Όποιος Επιχειρηματίας της Εστίασης Θέλει να Παραδώσει τα Κλειδιά της Επιχείρησης του Εγώ τα Παίρνω» – Τώρα Προσπαθεί να Μαζέψει την Γελοιότητά του: ‘Ηταν μια «Λεκτική Υπερβολή»

Ποιοι Είναι οι 11 Δεξιοί που Στέλνουν τον Πολιτικό Κλόουν Σπίτι του

Νέο Ρεκόρ Αυτογελοιοποίησης από τον Άδωνι Γεωργιάδη – Θλιβερή Προπαγάνδα με τους Νεκρούς από Covid-19

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα