15.2 C
Athens
23.3 C
Washington
31.4 C
Melbourne
6.9 C
London
12.2 C
New York
10.5 C
Sydney
Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Πάνω από 40 Κρούσματα Covid-19 στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» – Νοσούν Παρόλο που Είχαν Κάνει το Εμβόλιο

Δημοφιλέστερα

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά τον εντοπισμό 41 κρουσμάτων σε νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς.

Δύο κλινικές έχουν κλείσει, ενώ πολλοί από όσους νόσησαν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όπως φαίνεται δεν πρόλαβαν επιτέλους να ανοίξουν επιπλέον κλινικές και τώρα τις κλείνουν μία μία.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»: «Είναι 15 από το υγειονομικό προσωπικό και οι υπόλοιποι είναι συνοδοί ασθενών και ασθενείς. Αν με ρωτάτε από πού ξεκίνησε δεν ξέρω να σας πω ακόμα».

Αξιοσημείωτη είναι η δημιουργική ασάφεια της κας Παγώνη όπου μιλώντας για τους νοσούντες είπε: «Οι μισοί είχαν εμβολιαστεί και οι άλλοι μισοί είχαν περάσει την νόσο, δηλαδή δεν ήταν σε ποσοστό που δεν είχαν εμβολιαστεί». Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..

Αυτό που δείχνουν οι μελέτες πάντως είναι ότι όσοι έχουν νοσήσει φυσικά από τον ιό αν ξαναμολυνθούν νοσούν πολύ ελαφρά ή καθόλου αφού, σύμφωνα με τα εγκυρότερα δεδομένα που υπάρχουν, έχουν ανοσία για τουλάχιστον 17 χρόνια έως για πάντα.

Δείτε το βίντεο:

Νέο Σκληρό Lockdown στο Λονδίνο

Δείτε Επίσης:

Βρετανική Κλινική Δοκιμή: Η Ιντερφερόνη Μειώνει τον Κίνδυνο Σοβαρής Covid-19 – Ο Σ. Τσιόδρας το Γνωρίζει από τον Απρίλιο του 2020!

Μελέτη στο Oxford Academic: Η Λοίμωξη από Κοινό Κρυολόγημα Εμποδίζει την Αναπαραγωγή του SARS-CoV-2 Εντός του Αναπνευστικού Επιθήλιου

Α. Λινού: Κάναμε λάθος- Κλείσαμε τους Ανθρώπους Μέσα και Αυξήσαμε τη Διασπορά (Βίντεο)

Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer για Covid-19: «Τουλάχιστον 17 Χρόνια Ανοσία ή για Πάντα Μετά από Φυσική Νόσηση Σύμφωνα με τα Εγκυρότερα Δεδομένα που Υπάρχουν»

Facebook Comments Box

Πορτογαλία: Ανησυχία για τον Θάνατο 41χρονης Ιιατρού που Είχε εμβολιαστεί 2 Ημέρες Πριν Πεθάνει

Κόσμος

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα Δεν Θα Καταστήσει Υποχρεωτικό τον Εμβολιασμό ή Προϋπόθεση για τα Ταξίδια, οι Εμβολιασμένοι Πρέπει να Είναι Ελεύθερα να Ταξιδεύουν.

Jacob Rothschild: “Εάν οι Άνθρωποι Δεν Συμμορφωθούν, θα Εμφανιστεί Δεύτερο Κύμα, με Έλλειψη Τροφής και Πλήρη Κυριαρχία των Κυβερνήσεων” + Zacques Attali: “Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος”

Read this article in English here.Τα εύσημα ανήκουν στον άνθρωπο που ανακοίνωσε την πανδημία πριν από 40 χρόνια. Και αν αυτό το πρώτο κύμα, όπως έχει πει, είναι απλώς μια "πλανδημική" που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να πειθαρχήσουν σκληρά ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την ελευθερία, το επόμενο θα είναι τρομερό και θανατηφόρο επειδή θα συνοδεύεται από ακόμη πιο δρακόντεια...
Αναγνώστης του TGNews καταγγέλλει την ρήψη αποβλήτων και απορριμμάτων των εργαστηρίων Γενετικής και Βιοπαθολογείας του ΕΟΠΥΥ στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στα Ιλίσια σε ανοιχτό κάδο μπάζων! Ο καταγγέλλων έκανε την διαπίστωση ..επ' αυτοφώρω.. την στιγμή που είδε μια εργαζόμενη του ΕΟΠΥΥ να πηγαίνει να αφήνει τα απορρίμματα των εργαστηρίων περί τα 50 μέτρα πιο κάτω από την είσοδο του ΕΟΠΥΥ...

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας