31.3 C
Athens
9.1 C
Washington
24.8 C
Melbourne
13.4 C
London
15.7 C
New York
22.3 C
Sydney
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Περισσότεροι από 400 Πρώην Αξιωματικοί των Υπηρεσιών Πληροφοριών για τη Διερεύνηση Νοθείας στις Εκλογές

Δημοφιλέστερα

Πάνω από 400 άτομα από την Κοινότητα Πληροφοριών (IC), το στρατό, την αστυνομία και το δικαστικό σώμα έχουν δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο για τη διερεύνηση της νοθείας στις εκλογές του 2020.

Δείτε Επίσης: Ο Τραμπ στην Μάχη των Μαχών: “Θα Είμαι Εκεί. Ιστορική Ημέρα!” για το Ράλι – Πορεία στις 06/01

Ο Robert Caron, ένας από τους διοργανωτές του δικτύου, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA). Αργότερα εργάστηκε για την Ομάδα Ειδικής Κατάστασης, μια ειδική ομάδα που ιδρύθηκε από τον Πρόεδρο George H.W. Μπους που περιλαμβάνει στρατηγικό σχεδιασμό, τεχνολογίες και εγχώριες και ξένες έρευνες.

Προσλήφθηκε στο δίκτυο το 2014, κατά τη διάρκεια του οποίου πολλοί από την κοινότητα πληροφοριών (IC) διαπίστωσαν αύξηση σε ακατάλληλες επιχειρήσεις διαπλοκής. Πολλοί αξιωματικοί της IC απέκρυψαν πληροφορίες από τους ηγέτες τους και οι ηγέτες τους απέκρυψαν πληροφορίες από το κοινό. Ο Caron ανέφερε ότι το 2014, ο υπολοχαγός Michael Flynn είχε επικρίνει τον τότε πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ότι «δεν ενεργούσε όπως έπρεπε με  τις πληροφορίες».

Johnson & Johnson: Ανακαλεί Αντηλιακά – Εντοπίστηκε Καρκινογόνο Χημικό

Την ίδια χρονιά, ο Ομπάμα απέλυσε τον Φλιν για θέματα διαχείρισης. Στις 7 Αυγούστου 2014, ο Flynn αποχώρησε από τη θέση του ως Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) και ολοκλήρωσε τα 33 χρόνια καριέρας του στο στρατό. Αφού ο Πρόεδρος Donald Trump συγχώρεσε τον Flynn τον περασμένο μήνα, ο Flynn σε συνέντευξή του στο The New York Post δήλωσε ότιεν μέρει περιορίστηκε από την έρευνα για τη Ρωσική συμπαιγνία επειδή ο Ομπάμα φοβόταν την ικανότητα του Flynn να αποκαλύψει τη διαφθορά του.

“Ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν ενεργούσε σωστά για τις πληροφορίες που έλαβε σχετικά με τη Βεγγάζη”, δήλωσε ο Caron, αναφερόμενος σε επίθεση σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο αρκετών αξιωματούχων των ΗΠΑ. Είπε ότι πιστεύει ότι τότε ήταν πολλά άτομα από την κοινότητα πληροφοριών και άρχισαν να προσλαμβάνουν ανθρώπους για να ενταχθούν στο δίκτυο.

Ο Μπάιντεν Υπέρ της Άρσης των Πατεντών των Εμβολίων

Ο συνταξιούχος αρχηγός Mike Flynn μιλά μεταξύ των υποστηρικτών του Προέδρου Donald Trump που συγκεντρώνονται στην Ουάσιγκτον, στις 12 Δεκεμβρίου 2020

Μετά από πολλές αναφορές για νοθείες στις εκλογές του 2020, το δίκτυο έρευνας επεκτάθηκε. Πολλοί έχουν επικεντρωθεί στη διερεύνηση των εκλογών, σύμφωνα με τον Caron, ο οποίος είπε ότι οι περισσότεροι είναι εθελοντές, ενώ μερικοί πληρώνονται για την έρευνα. Είπε ότι, όσο γνωρίζει, το μέγεθος του δικτύου είναι «πάνω από 400» και ότι κάθε μέλος του δικτύου βλέπει προφανή απάτη εκλογών με βάση τις δικές τους παρατηρήσεις.

Ο Caron είπε ότι το δίκτυο περιλαμβάνει πρώην αξιωματικούς από τις υπηρεσίες, πληροφοριών, αναλυτές, πράκτορες, στρατιωτικούς, αστυνομικούς και το δικαστικό σώμα από το FBI, τη CIA, τη Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, το DIA και την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), μεταξύ άλλων, καθώς και πολλούς πρώην αξιωματικούς υπηρεσιών πληροφοριών σε άλλες χώρες.

ΗΠΑ Μαϊάμι: Έρευνα για τον Θάνατο Ιατρού 16 Ημέρες Μετά την Λήψη του Εμβολίου της Pfizer - Η Ανάρτηση της Συζύγου του: "Σώστε Ζωές Κάνοντας τις Πληροφορίες Είδηση"

«Η απάτη ήταν τόσο μαζική και τόσο κραυγαλέα, παρά τα όσα είπαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι πρέπει να κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες στο κοινό», δήλωσε ο Caron. “Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότεροι άνθρωποι από την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών και την αστυνομία “φωνάζουν”, κάτι που δεν ακούγεται στε μέσα μαζικής ενημέρωσης.”

Ο Caron μοιράστηκε ένα παράδειγμα ελέγχου πληροφοριών από τα μέσα ενημέρωσης που είδε στο McAllen του Τέξας, όταν ο Trump επισκέφθηκε το τείχος των συνόρων τον Ιανουάριο του 2019.

Είπε ότι είδε δύο ομάδες και στις δύο πλευρές του δρόμου. Μια ομάδα περίπου 100 ατόμων ήταν στη μία πλευρά και μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα ήταν στην άλλη πλευρά. «Πολλοί άνθρωποι, εξαιτίας αυτών που ειπώθηκαν στα μέσα ενημέρωσης, πίστευαν ότι όλοι οι άνθρωποι στο μεγάλο πλήθος ήταν αυτοί ενάντια στον πρόεδρο. Αλλά όχι, ήταν αυτοί που ήταν με τον πρόεδρο. ”

Εξώδικο Στον ΕΜΑ Για Στειρότητα Στις Γυναίκες & Συστατικά Βιο-Εντοπισμού Στο Εμβόλιο της Pfizer/BionTech Από τους Δρ. Michael Yeadon (Πρώην Αντιπρόεδρος στο A&R της Pfizer) και Δρ. Wolfgang Wodarg

Είπε ότι τους ρώτησε πως αισθάνονταν και απάντησαν ότι το τείχος των συνόρων έκανε τις οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλέστερες και ότι χωρίς τον τοίχο διάφορες μεξικανικές εγκληματικές οργανώσεις θα διέσχιζαν τα σύνορα και θα έβαζαν τα παιδιά τους να πουλάνε ναρκωτικά.

Μία από τις τρέχουσες έρευνες του δικτύου IC επικεντρώνεται στις ξένες παρεμβάσεις κατά των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα να παίζει σημαντικό ρόλο.

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα