10.3 C
Athens
-0.7 C
Washington
24.5 C
Melbourne
3.7 C
London
0.7 C
New York
18.2 C
Sydney
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer για Covid-19: «Τουλάχιστον 17 Χρόνια Ανοσία ή για Πάντα Μετά από Φυσική Νόσηση Σύμφωνα με τα Εγκυρότερα Δεδομένα που Υπάρχουν»

Δημοφιλέστερα

Οι Αμερικανοί Γιατροί Πρώτης Γραμμής (AFLDS) είχαν προσκεκλημένο σε συνέντευξη τον πρώην Αντιπρόεδρο και Επιστημονικό Διευθυντή της Pfizer Δρ. Mike Yeadon. Ο Δρ. Yeadon ερωτήθηκε σχετικά με τις απόψεις του για το εμβόλιο κατά του Covid-19, την υδροξυχλωροκίνη και την ιβερμεκτίνη, τις ρυθμιστικές αρχές και πολλά άλλα.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στα αγγλικά εδώ.

Αρχικά, ο Δρ. Yeadon είπε: «Γνωρίζω καλά τα παγκόσμια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται εναντίον μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού.

«Αισθάνομαι μεγάλο φόβο, αλλά δεν αποτρέπω να δώσω μαρτυρίες ως ειδικός σε πολλές ομάδες ικανών δικηγόρων όπως ο Rocco Galati στον Καναδά και ο Reiner Fuellmich στη Γερμανία.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στην παρουσία μιας διαβολικά κακής κατάστασης (δεν έχω ξαναδώσει ποτέ πριν τέτοιο προσδιορισμό σε ολόκληρη την 40ετή μου ερευνητική καριέρα) και επικίνδυνων παρασκευασμάτων.

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι απολύτως σαφές ότι οι αρχές είναι στραμμένες στο δρόμο της χορήγησης «εμβολίων» σε όσους περισσότερους γίνεται. Αυτό είναι τρέλα, γιατί ακόμη και αν αυτοί οι ουσίες ήταν νόμιμες, η ανοσία θα έπρεπε να απαιτείται μόνο για εκείνους που έχουν ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο θανάτου από τον ιό. Σε αυτούς τους ανθρώπους, μπορεί να ισχύει το επιχείρημα ότι αξίζει το ρίσκο. Και σίγουρα υπάρχουν οι κίνδυνοι όπως τους αποκαλώ «μηχανιστικοί/μηχανικοί»: αφού αποτελούν τον τρόπο λειτουργίας τους.

«Όμως, όλοι οι άλλοι άνθρωποι, όσοι είναι σε καλή υγεία και ηλικίας κάτω των 60 ετών, ή λίγο μεγαλύτεροι, δεν χάνονται από τον ιό. Σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα, είναι απολύτως ανήθικο να εφαρμόσεις κάτι νέο για το οποίο οι πιθανότητες ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από μερικούς μήνες είναι εντελώς άγνωστες.

«Σε μια άλλη εποχή, ίσως και να ήταν φρόνιμο το να κάνεις αυτό που συστήνεται ως πρέπων (δλδ. να λάβεις το εμβόλιο).

«Εφόσον εγώ το ξέρω αυτό με βεβαιότητα και το ξέρουν και αυτοί που καθοδηγούν τα πράγματα, πρέπει να αναρωτηθούμε: Ποιο είναι το κίνητρό τους;

«Αν και δεν ξέρω, έχω ισχυρές θεωρητικές απαντήσεις και μόνο μία από αυτές σχετίζεται με τα χρήματα και δεν φαίνεται ότι τελικά αυτό μπορεί να είναι το κίνητρο, γιατί μπορεί να επιτευχθεί το ίδιο διπλασιάζοντας το μοναδιαίο κόστος και χορηγώντας το εμβόλιο στο ήμισυ του πληθυσμού. Το δίλημμα λύθηκε. Άρα είναι κάτι άλλο.

Λαμία: Γιατρός που Απέτρεπε τους Πολίτες σε Εμβολιαστικό Κέντρο να Εμβολιαστούν, Οδηγήθηκε στο Πειθαρχικό - Τί Δηλώνει η Ίδια

Εκτιμώντας ότι, από ολόκληρο τον πληθυσμό, προορίζεται επίσης να συμπεριληφθούν στο δίχτυ ανήλικα παιδιά και τελικά μωρά, και αυτό ερμηνεύω ως κακή πράξη.

«Δεν υπάρχει ιατρική λογική για αυτό. Γνωρίζοντας, από ότι έχω κάνει ως τώρα, ότι ο σχεδιασμός αυτών των «εμβολίων» έχει ως αποτέλεσμα, την έκφραση στα σώματα των ληπτών της πρωτεΐνης των ακίδων, η οποία έχει δικές της ανεπιθύμητες βιολογικές επιπτώσεις, οι οποίες σε μερικούς ανθρώπους είναι επιβλαβείς ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό «σύστημα συμπληρώματος»), είμαι αποφασισμένος να επισημάνω ότι όσοι δεν διατρέχουν κίνδυνο από αυτόν τον ιό δεν πρέπει να εκτίθενται στον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών από αυτούς τους παράγοντες.»

AFLDS: Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την ακύρωση των περιορισμών των πτήσεων λόγω COVID αναφέρει: «Στο μέλλον, τυχόν νέοι περιορισμοί στα ταξίδια εντός ή εκτός του Ισραήλ χρειάζονται, από νομική άποψη, μια ολοκληρωμένη, πραγματική, βάση δεδομένων.»

Σε μια ομιλία (βίντεο στο άρθρο του συνδέσμου) που δώσατε πριν από τέσσερις μήνες, είπατε:

«Η πιο πιθανή διάρκεια ανοσίας σε ιό του αναπνευστικού όπως ο SARS CoV-2 είναι πολλά χρόνια. Γιατί το λέω αυτό; Στην πραγματικότητα έχουμε τα δεδομένα για έναν ιό που διέτρεξε σε διάφορα μέρη του κόσμου πριν από δεκαεπτά χρόνια που ονομάζεται SARS και θυμόμαστε ότι ο SARS CoV-2 είναι 80% παρόμοιος με τον SARS, γι’ αυτό νομίζω ότι είναι η καλύτερη σύγκριση που μπορεί να κάνει κανείς.»

«Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα: Αυτοί οι πολύ έξυπνοι κυτταρικοί ανοσολόγοι μελέτησαν όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν ανοσία αφού είχαν νοσήσει και επιζήσει από τον SARS πριν από 17 χρόνια. Πήραν δείγματα αίματος και εξέτασαν αν ανταποκρίθηκαν ή όχι στο αρχικό SARS και όλοι είχαν ανταποκριθεί. Όλοι είχαν απόλυτα φυσιολογική, στιβαρή μνήμη των Τ κυττάρων και προστατεύθηκαν επίσης από τον SARS CoV-2, επειδή είναι τόσο παρόμοιοι ιοί. Πρόκειται για διασταυρούμενη ανοσία.»

«Θα έλεγα ότι σύμφωνα με τα εγκυρότερα δεδομένα που υπάρχουν η ανοσία θα πρέπει να είναι ισχυρή για τουλάχιστον 17 χρόνια και νομίζω ότι είναι απολύτως πιθανό να είναι και για πάντα. Το στυλ των ανταποκρίσεων των Τ κυττάρων αυτών των ανθρώπων ήταν το ίδιο σαν να είχαν εμβολιαστεί και μετά να επέστρεψαν χρόνια αργότερα για να δουν εάν έχει διατηρηθεί η ανοσία. Νομίζω, λοιπόν, ότι τα στοιχεία που δείχνουν ότι η διάρκεια της ανοσίας θα είναι πολλά χρόνια και πιθανότατα δια βίου είναι πραγματικά ισχυρά.»

Με άλλα λόγια, η προηγούμενη έκθεση για τον SARS – δηλαδή, μια παραλλαγή παρόμοια με το SARS CoV-2 – δημιούργησε ανοσία και για τον SARS CoV-2.

Αναισθησιολόγος Βρέθηκε Θετική στον Κορονοϊό Λίγο Πριν Μπει σε Χειρουργείο στο Νοσοκομείο Γεννηματάς -Δεν Είχε Κάνει το Εμβόλιο και Εξηγεί Γιατί

Η ισραηλινή κυβέρνηση αναφέρει νέες μεταλλάξεις για να δικαιολογήσει τα lockdowns, την απαγόρευση πτήσεων, τους περιορισμούς και την έκδοση Green Passport. Λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, πιστεύετε ότι είναι πιθανό να προληφθούν μελλοντικά κυβερνητικά μέτρα με ακριβείς πληροφορίες σχετικά με μεταλλάξεις, ανοσία, ανοσία αγέλης κ.λπ.;

Yeadon: «Αυτό που περιέγραψα σε σχέση με την ανοσία με το SARS είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε με τον SARS-CoV-2. Η μελέτη προέρχεται από ένα από τα καλύτερα εργαστήρια στον τομέα τους.

«Έτσι, θεωρητικά, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ελέγξουν την ανοσία των Τ κυττάρων τους μετρώντας τις αποκρίσεις των κυττάρων σε ένα μικρό δείγμα του αίματός τους. Υπάρχουν τέτοια τεστ και κοστίζουν μερικές εκατοντάδες δολάρια ούτε καν χιλιάδες όταν παραχθούν σε μεγάλη κλίμακα. Το τεστ που γνωρίζω εγώ ότι υπάρχει δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο εμπόριο και ερευνάται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ωστόσο, αναμένω ότι η εταιρεία θα μπορούσε να παράσχει κιτ του συγκεκριμένου τεστ «για έρευνα» σε μεγάλη κλίμακα, με την επιφύλαξη συμφωνίας. Εάν επρόκειτο να κανονίσετε να τεστάρετε μερικές χιλιάδες Ισραηλινούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Με βάση τις εμπειρίες άλλων χωρών, το 30-50% των ανθρώπων είχε προηγούμενη ανοσία και επιπλέον περίπου το 25% έχουν μολυνθεί και τώρα είναι άνοσα.»

«Προσωπικά, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τις κρατικές αρχές με τους δικούς τους όρους: ότι υποψιάζονται τους πάντες ως πηγή μόλυνσης έως ότου αποδειχθεί το αντίθετο. Δεν πρέπει να αποδεικνύετε ότι δεν είστε κίνδυνος για την υγεία των άλλων. Εκείνοι χωρίς συμπτώματα δεν αποτελούν ποτέ απειλή για την υγεία των άλλων. Και σε κάθε περίπτωση, όταν αυτοί που ανησυχούν για τον ιό εμβολιαστούν, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα για κανέναν άλλον που χρειάζεται να εμβολιαστεί.»

Η κατανόησή μου για ένα «ατελές εμβόλιο (leaky vaccine)» είναι ότι μειώνει μόνο τα συμπτώματα στον εμβολιασμένο, αλλά δεν σταματά τη μετάδοση. Επιτρέπει επομένως την εξάπλωση αυτού που στη συνέχεια γίνεται πιο θανατηφόρος ιός.

Άργος: Παρέμβαση Εισαγγελέα για τους Ψευδείς Αριθμούς Κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ

Για παράδειγμα, στην Κίνα χρησιμοποιούν σκόπιμα ατελή εμβόλια γρίπης των πτηνών προκειμένου να σφαγιάζουν συντομότερα μεγάλα κοπάδια κοτόπουλων και επομένως να έχουν γρηγορότερη παραγωγή, επειδή τα μη εμβολιασμένοι πεθαίνουν εντός τριών ημερών.

Στην ασθένεια του Marek, από την οποία έπρεπε να σώσουν όλα τα κοτόπουλα, η μόνη λύση ήταν να εμβολιαστεί το 100% του κοπαδιού, επειδή όλα τα μη εμβολιασμένα θα διέτρεχαν υψηλό κίνδυνο θανάτου. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται ένα ατελές εμβόλιο (leaky vaccine) καθοδηγείται από την πρόθεση, δηλαδή, είναι πιθανό η πρόθεση να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στους μη εμβολιασμένους.

Τα ισχυρότερα στελέχη συνήθως δεν διαδίδονται μέσω του πληθυσμού επειδή σκοτώνουν τον ξενιστή πολύ γρήγορα, αλλά εάν ο εμβολιασμένος βιώνει μόνο λιγότερο σοβαρή ασθένεια, τότε διαδίδουν αυτά τα στελέχη στους μη εμβολιασμένους που προσβάλλονται από σοβαρή ασθένεια και πεθαίνουν.

Συμφωνείτε με αυτήν την αξιολόγηση; Επιπλέον, συμφωνείτε ότι εάν οι μη εμβολιασμένοι γίνουν οι ευαίσθητοι, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι η προφύλαξη με Υδροξυχλωροκίνη (HCQ) για εκείνους που δεν είχαν ήδη Covid-19;

Θα λειτουργούσε το πρωτόκολλο Zelenko ενάντια σε αυτά τα ισχυρότερα στελέχη, εάν συμβαίνει αυτό;

Και εάν πολλοί έχουν ήδη την προαναφερθείσα «17χρονη ασυλία SARS», τότε αυτό δεν θα προστατεύει από καμία υπερ-μετάλλαξη;

«Νομίζω ότι η ιστορία του Gerrt Vanden Bossche είναι πολύ ύποπτη. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο εμβολιασμός οδηγεί ή θα οδηγήσει σε «επικίνδυνες μεταλλάξεις». Ανησυχώ ότι είναι ένα είδος κόλπου.

«Κατά γενικό κανόνα, οι μεταλλάξεις σχηματίζονται πολύ συχνά, και συνήθως τείνουν να γίνονται λιγότερο επικίνδυνες και πιο μολυσματικές με την πάροδο του χρόνου, καθώς έρχεται σε ισορροπία με τον ανθρώπινο ξενιστή. Οι μεταλλάξεις γενικά δεν γίνονται πιο επικίνδυνες.

«Καμία μετάλλαξη δεν διαφέρει από την αρχική ακολουθία περισσότερο από 0,3%. Με άλλα λόγια, όλες οι παραλλαγές είναι τουλάχιστον 99,7% ταυτόσημες με την ακολουθία Wuhan.

«Είναι μια φαντασία και ένα κακό σε αυτό, ότι οι μεταλλάξεις είναι πιθανό να «ξεφύγουν από την ανοσία».

«Όχι μόνο είναι εγγενώς απίθανο – γιατί αυτός ο βαθμός ομοιότητας στις μεταλλάξεις σημαίνει μηδενική πιθανότητα ένα άτομο με ανοσία (είτε από φυσική μόλυνση είτε από εμβολιασμό) να αρρωστήσει από μια μετάλλαξη – αλλά υποστηρίζεται εμπειρικά από έρευνα υψηλής ποιότητας.

Α.Πελώνη για Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς: Κλιμακωτή η Προσέγγιση της Κυβέρνησης -Όλα Εξετάζονται

«Η έρευνα στην οποία αναφέρομαι δείχνει ότι τα άτομα που αναρρώνουν από λοίμωξη ή έχουν εμβολιαστεί, έχουν ΟΛΑ ένα ευρύ φάσμα ανοσοκυττάρων που αναγνωρίζουν ΟΛΕΣ τις μεταλλάξεις.

«Αυτή η εργασία δείχνει ΓΙΑΤΙ η εκτεταμένη μοριακή αναγνώριση από το ανοσοποιητικό σύστημα κάνει τις μικροσκοπικές αυτές αλλαγές του ιού στις μεταλλάξεις άσχετες.

«Δεν μπορώ να μην πω αρκετά έντονα: Οι ιστορίες σχετικά με μεταλλάξεις και η ανάγκη για συμπληρωματικά εμβόλια είναι ΛΑΘΟΣ. Ανησυχώ ότι υπάρχει ένας πολύ κακός λόγος πίσω από όλα αυτά. Σίγουρα δεν υποστηρίζεται από τους καλύτερους τρόπους εξέτασης για να διαπιστωθεί πρώτα αν υπάρχει ανοσία. Οι ισχυρισμοί δεν έχουν πάντα ουσία όταν εξετάζονται και χρησιμοποιούνται διάφορα τεχνάσματα, όπως χειρισμός των συνθηκών για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας των αντισωμάτων. Τα αντισώματα είναι μάλλον ασήμαντα στην προστασία του ξενιστή έναντι αυτού του ιού. Υπήρξαν μερικά «φυσικά πειράματα», άτομα που δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν αντισώματα, αλλά είναι σε θέση να αποκρούσουν με επιτυχία αυτόν τον ιό. Είναι σίγουρα καλύτερα με αντισώματα παρά χωρίς. Αναφέρομαι σε αυτούς τους σπάνιους ασθενείς, επειδή δείχνουν ότι τα αντισώματα δεν είναι απαραίτητα για την ανοσία του ξενιστή, οπότε κάποια επινοημένη δοκιμή σε εργαστήριο αντισωμάτων και τροποποιημένοι ιοί μετάλλαξης ΔΕΝ δικαιολογούν την ανάγκη για συμπληρωματικά εμβόλια.

«Οι μόνοι άνθρωποι που μπορεί να παραμείνουν ευάλωτοι και χρειάζονται προφύλαξη ή θεραπεία είναι εκείνοι που είναι ηλικιωμένοι ή / και άρρωστοι και δεν επιθυμούν να κάνουν εμβόλιο (όπως είναι το δικαίωμά τους).

«Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές: υδροξυχλωροκίνη, ιβερμεκτίνη, βουδεσονίδη (εισπνεόμενο στεροειδές που χρησιμοποιείται στα ασθματικά) και φυσικά από του στόματος βιταμίνη D, ψευδάργυρος, αζιθρομυκίνη κ.λπ. Αυτά μειώνουν τη σοβαρότητα σε τέτοιο βαθμό που αυτός ο ιός δεν πρέπει να αποτελεί κρίση για τη δημόσια υγεία.

Πιστεύετε ότι το FDA κάνει καλή δουλειά ως Ρυθμιστική Αρχή των προϊόντων των Μεγάλων Φαρμακοβιοηχανιών (Big Pharma); Με ποιες διαδικασίες περνάνε οι Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες από την Ρυθμιστική Αρχή; Πιστεύετε ότι τηρήθηκαν αυτές οι διαδικασίες και για τα εμβόλια mRNA;

«Μέχρι πρόσφατα, είχα μεγάλο σεβασμό στους παγκόσμιους ρυθμιστές φαρμάκων. Όταν ήμουν στην Pfizer, και αργότερα Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρίας βιοτεχνολογίας που ίδρυσα (Ziarco, που αργότερα εξαγοράστηκε από τη Novartis), επικοινωνήσαμε με σεβασμό με το FDA, τον EMA και το MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι αλληλεπιδράσεις ήταν πάντα καλής ποιότητας.

Ο Μπάιντεν Υπέρ της Άρσης των Πατεντών των Εμβολίων

«Πρόσφατα, παρατήρησα ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates (BMGF) είχε κάνει επιχορήγηση στη Ρυθμιστική Υπηρεσία MHRA για τα φάρμακα και την υγειονομική περίθαλψη! Μπορεί ποτέ αυτό να είναι σωστό; Οι Ρυθμιστικές Αρχές χρηματοδοτούνται από δημόσια χρήματα. Δεν πρέπει ποτέ να δέχονται χρήματα από ιδιωτικό φορέα.

«Λοιπόν, εδώ είναι ένα παράδειγμα όπου η ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου αντιμετωπίζει σύγκρουση συμφερόντων.

«Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων απέτυχε να απαιτήσει ορισμένα πράγματα όπως αποκαλύπτονται από το «χακάρισμα» των αρχείων τους κατά την εξέταση του εμβολίου από την Pfizer.

“Μπορείτε να βρείτε παραδείγματα στο “Corona Committee” του Reiner Fuellmich στο διαδίκτυο.

«Δεν πιστεύω λοιπόν ότι οι ρυθμιστικές αρχές είναι σε θέση να μας προστατεύουν.

Επομένως, η «έγκριση» δεν έχει νόημα.

«Δρ. Ο Wolfgang Wodarg και εγώ καταγγείλαμε τον EMA την 1η Δεκεμβρίου 2020 σχετικά με τα γενετικά εμβόλια. Μας αγνόησαν.

«Πρόσφατα, γράψαμε ιδιωτικά σε αυτούς, προειδοποιώντας για θρόμβους αίματος, μας αγνόησαν. Όταν δημοσιοποιήσαμε την επιστολή μας, λογοκριθήκαμε εντελώς. Ημέρες αργότερα, περισσότερες από δέκα χώρες σταμάτησαν τη χρήση του εμβολίου για το οποίο αναφέρθηκαν θρόμβοι αίματος.

«Νομίζω ότι τα πολλά χρήματα από τις Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες και ο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates (BMGF) δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου η άρνηση δεν αποτελεί πια επιλογή για την Ρυθμιστή Αρχή.

«Πρέπει να επιστρέψω στο ζήτημα των «συμπληρωματικών εμβολίων» (αναμνηστικά εμβόλια) τα οποία αποτελούν και το αφήγημα που φοβάμαι ότι θα εκμεταλλευτούν και θα χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν απαράμιλλη δύναμη πάνω μας.

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ προειδοποιήστε τον καθέναν να μην πλησιάζει τα συμπληρωματικά εμβόλια. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη απολύτως.

«Δεδομένου του ότι δεν υφίσταται ανάγκη για συμπληρωματικά εμβόλια, και του ότι κατασκευάζονται στις Μεγάλες Φαρμακοβιομχανίες και οι Ρυθμιστικές Αρχές έχουν παραμένουν στην άκρη (δεν υπάρχει έλεγχος ασφάλειας), μπορώ να συμπεράνω ότι θα χρησιμοποιηθούν για κακόβουλους σκοπούς.

«Για παράδειγμα, εάν κάποιος ήθελε να βλάψει ή να σκοτώσει ένα σημαντικό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού τα επόμενα χρόνια, τα συστήματα που θα τεθούν σε εφαρμογή τώρα θα το επιτρέψουν.

“Κατά την άποψή μου, είναι απολύτως πιθανό να χρησιμοποιηθεί για μαζική ερήμωση.”

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα