31.1 C
Athens
10.8 C
Washington
24 C
Melbourne
13.5 C
London
17.2 C
New York
14.6 C
Sydney
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Πόσο Σοβαρά Έχουν Άνθρωποι Τραυματιστεί από Ρινικά Τεστ; – Οι Οδηγίες του Εφευρέτη των PCR Τεστ, Δρ. Kary Mullis, για τον Σκοπό και την Χρήση τους

Δημοφιλέστερα

Καθώς οι ενστάσεις ιατρών, όπως η επιστολή της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής σχετικά για τους κινδύνους των ρινικών επιχρισμάτων που χρησιμοποιούνται στα τεστ Covid-19 απασχολούν όλο και περισσότερο τους πολίτες μετά την τελευταία οδηγία της κυβέρνησης για δωρεάν τεστ από το φαρμακείο που θα κάνει ο πολίτης μόνος του ή αν προτίθεται να δώσει το κάτι τις του, με την βοήθεια του φαρμακοποιού.

Ψάξαμε λοιπόν να βρούμε τί μπορεί να πάει στραβά στην χρήση του ρινικού επιχρίσματος του τεστ για τον Covid-19 και βρήκαμε περιπτώσεις στις οποίες η λάθος χρησιμοποίηση του επέφερε θανάσιμους τραυματισμούς. Τί μπορεί λοιπόν να πήγε στραβά;

Οι κίνδυνοι του Covid Test είναι ζωτικής σημασίας, καθώς υπήρξαν αναφορές για παιδιά που “σταμάτησε η αναπνοή τους” και πέθαναν στον ύπνο τους μετά από τεστ (άπνοια που προκλήθηκε από βλάβη στο μάκτρο;), ενήλικες με αιμορραγίες εγκεφάλου και διαρροές εγκεφαλονωτιαίου υγρού που προκλήθηκαν από βλάβη στο στυλεό (Q-tip δλδ η μπατονέτα που χρησιμοποιείται στο τεστ), ένα παιδί από τη Σαουδική Αραβία που πέθανε από ένα σπασμένο στυλεό κολλημένο μέσα στο κρανίο του και έναν ενήλικα με σπασμένο μάκτρο ενσωματωμένο στον πνεύμονα μετά από τραχειοστομία. Οι πολυάριθμες αναφορές για άτομα που χάνουν την αίσθηση της γεύσης και της μυρωδιάς ταιριάζουν με τα σχόλια του Tom O’Mason σχετικά με τη ζημιά στο λεπτό πορώδες κόκαλο που χωρίζει την περιοχή του ρινικού επιχρίσματος από τον οσφρητικό βολβό. ”

Ας δούμε αυτές τις περιπτώσεις αναλυτικά

Η πρώτη ιστορία αφορά μια γυναίκα περίπου 40 ετών στην οποία άρχισε να διαρρέει εγκεφαλικό υγρό από τη μύτη της μετά την εισχώρηση του ρινικού επιχρίσματος για το τεστ  για τον Covid-19.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης συχνά περιγράφουν, αστειευόμενοι, τα ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα – τα πολύ μεγάλα στυλεά (“μπατονέτες” / Q-tips) που χρησιμοποιούνται σε διάφορα τεστ κορονοϊών – εργαλεία «ξυσίματος του εγκεφάλου».

Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer για Covid-19: «Τουλάχιστον 17 Χρόνια Ανοσία ή για Πάντα Μετά από Φυσική Νόσηση Σύμφωνα με τα Εγκυρότερα Δεδομένα που Υπάρχουν»
Δρ. Κ.Φαρσαλινός: Απαράδεκτο και Ανήθικο ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός - Kαμία Ιατρική Πράξη Χωρίς Προσωπικό Όφελος

Δυστυχώς, για την γυναίκα της Αϊόβα, αυτό το αστείο ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Λίγο μετά τη δοκιμή Covid-19, η μύτη της γυναίκας άρχισε ακατάπαυστη καταρροή, το κεφάλι της άρχισε να πονάει και ένιωσε ναυτία που την οδήγησε σε έμετο.

Το κεφάλι και ο λαιμός της γίνονταν δύσκαμπτα και είχε μια μεταλλική γεύση. Η γυναίκα πήγε στο γιατρό, όπου οι σαρώσεις (ακτινογραφίες κλπ.) αποκάλυψαν μια τρύπα στη βάση του κρανίου της.

Η δεύτερη ιστορία αφορά ένα 18χρονο μικρό παιδί της Σαουδικής Αραβίας που πέθανε στις αρχές του Φεβρουαρίου όταν ένα στυλεό έσπασε μέσα στη μύτη του, ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να καθορίσουν εάν υπέφερε από τον ιό COVID-19.

Το άρθρο γράφει:

«Το αγόρι είχε πυρετό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Shaqra στην κεντρική Σαουδική Αραβία από τους γονείς του. Το ιατρικό προσωπικό έκανε τεστ στο αγόρι επειδή υποψιάστηκαν ότι η υψηλή θερμοκρασία του μπορεί να οφείλεται στο Covid-19.

Κατά τη διάρκεια του τεστ, το επίχρισμα έσπασε μέσα στη μύτη του παιδιού. Οι γιατροί πραγματοποίησαν εγχείρηση για να εξαγάγουν το στυλεό, το οποίο είπαν ότι ήταν επιτυχές, σύμφωνα με δηλώσεις του θείου του παιδιού στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όταν το παιδί ξύπνησε μετά τη χειρουργική επέμβαση, η μητέρα του ζήτησε επανειλημμένα από το ιατρικό προσωπικό να ελέγξει τον γιο της, αλλά δεν ερχόταν κάποιος γιατρός ώσπου στις 9 π.μ. το παιδί λιποθύμησε και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο θείος του είπε ότι οι ακτινογραφίες εμφάνισαν απόφραξη στον αεραγωγό του παιδιού. Καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε, ο θείος του ζήτησε να μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο στο Riad, αλλά το παιδί πέθανε πριν από την άφιξη ασθενοφόρου».

Η τρίτη ιστορία αφορά την Sarah Simental, 18 ετών, η οποία πέθανε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τη διάγνωσή της με το Covid-19, αφού ο ιός προκάλεσε αιμορραγία του εγκεφάλου και ταχεία επιδείνωση των νεφρών.

Ισραήλ - Pfizer: Δεκάδες Περιστατικά Καρδιακής Φλεγμονής σε Εμβολιασμένους Νεαρούς Άνδρες

Η The Mirror αναφέρει:

«Η Sarah Simental πέθανε την Κυριακή, λιγότερο από μια εβδομάδα αφού διαγνώστηκε με τον δολοφονικό ιό (Covid-19). H Sarah Simental είχε γίνει μόλις 18 ετών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η μαθήτρια του Λυκείου, από το Tinley Park, κοντά στο Chicago των ΗΠΑ, ήταν ένα υγιές παιδί, αλλά ο ιός «την νίκησε», οδηγώντας την σε εγκεφαλική σε αιμορραγία και αλλοίωση των νεφρών, σύμφωνα με τους γονείς της Debora και Donald.

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η Sarah άρχισε να υποφέρει με ήπια συμπτώματα όπως το κρύο, αλλά τα πράγματα κλιμακώθηκαν γρήγορα και η μητέρα της την πήγε για τεστ στις 19 Δεκεμβρίου, από όπου επέστρεψε θετική.

Τις επόμενες τρεις μέρες, η κατάσταση της μαθήτριας του Λυκείου Lincoln-Way East συνέχισε να επιδεινώνεται με εμετό, ρίγη και πόνο στο σώμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Silver Cross στις 23 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Chicago όπου πέθανε την πρώτη ημέρα μετά τα Χριστούγεννα (Boxing Day), αναφέρει το Chicago Tribune. Η Ντέμπορα 8μητέρα της μικρής) είπε στο WLS-TV: «Προχώρησε σε καρδιακή ανακοπή, είχε αιμορραγία από τον εγκέφαλο, χειροτέρευαν τα νεφρά της και απλά την “έφαγε”. Κανένας γονέας δεν πρέπει ποτέ να δει το παιδί του να το περνά αυτό. Κανείς.”

Στη συνέχεια, ένας μαθητής νηπιαγωγείου πέθανε από το Covid-19 στην Ανεξάρτητη Σχολική Περιφέρεια Amarillo στο βόρειο Texas, όπως αναφέρει η θυγατρική της NBC, KAMR.

«Οι γονείς Lastassija White και Quincy Drone είπαν στην KAMR ότι η πεντάχρονη κόρη τους Tagan πέθανε ξαφνικά μετά από μια σύντομη μάχη με τον ιό. «Μου άρεσε πολύ να μάθει», είπε η Λευκή, προσθέτοντας ότι η κόρη της ήταν τόσο επιμελής στο να φοράει μάσκα που το υπενθυμίζε ακόμη και στη μητέρα της αν ξεχνούσε τη δική της.

Η White είπε ότι η Tagan ήταν πολύ νυσταγμένη όλη την περασμένη εβδομάδα και στη συνέχεια άρχισε να κάνει εμετό, όταν και την πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών όπου έδειξε θετική για τον κορονοϊό.

Η Tagan δεν είχε εμφανή συμπτώματα όπως πυρετό ή βήχα. Η White είπε στο KAMR ότι οι γιατροί είπαν ότι η κόρη της «θα ήταν καλά» επειδή ο Covid-19 «δεν επηρεάζει τα παιδιά».

Η Tagan όμως συνέχισε να εξασθενεί και οι γονείς της δήλωσαν ότι κάλεσαν το ασθενοφόρο αφού κατάλαβαν ότι είχε σταματήσει να αναπνέει. Πέθανε μετά από λίγο». Περισσότερα για αυτήν την ιστορία εδώ.

Τέλος, η Mirror αναφέρει ότι ένα στυλεό κολλήθηκε στον πνεύμονα του ασθενούς από την διεξαγωγή τεστ Covid-19 το οποίο αφαιρέθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση. Η γυναίκα, η οποία πρόσφατα είχε τοποθετήσει τραχειοστομία κατά την οποία αφαιρέθηκε μικρό μέρος του κρανίου της, έσπασε ένα μικρό κομμάτι από το στυλεό στον πνεύμονα της, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λέστερ.

«Όταν η ασθενής στάλθηκε για ακτινογραφία, οι γιατροί δεν μπορούσαν να δουν το στυλεό μέσα της. Μια μεταγενέστερη αξονική τομογραφία έδειξε ότι υπήρχε κάποιο πρήξιμο στον δεξί της πνεύμονα. Οι γιατροί αποφάσισαν να βάλουν μια κάμερα μέσα στο όργανο η οποία τους βοήθησε να εντοπίσουν το στυλεό και να το τραβήξουν με οροσκόπηση. Η υπόθεση, η οποία έλαβε χώρα στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Λέστερ, επισημάνθηκε στο British Medical Journal.”

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει εμπειρική ιατρική απόδειξη ότι η ρινική επάλειψη είναι πιο αποτελεσματική στη συλλογή ενός δείγματος DNA από ένα στοματικό μάκτρο.

Τουλάχιστον πέντε τεστ σάλιου έχουν λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) από το FDA, συμπεριλαμβανομένης μιας που αναπτύχθηκε στο Yale.

Η εξέταση PCR

Κυβέρνηση: Τέλος το AstraZeneca στους Nέους Αφού Πρώτα Εμβολίασε Όσους Πρόλαβε Χωρίς να τους Αφήνει Άλλη Επιλογή Ενώ Όλη η Ευρώπη Δεν το Χορηγεί στους Νέους
Ισραήλ - Pfizer: Δεκάδες Περιστατικά Καρδιακής Φλεγμονής σε Εμβολιασμένους Νεαρούς Άνδρες

Τα επιχρίσματα, είτε από στόματος είτε ρινικά, υποβάλλονται σε διαδικασία εξέτασης PCR η οποία φέρεται να καθορίζει εάν υπάρχει ο ιός. Ωστόσο, το τεστ PCR δεν σχεδιάστηκε ποτέ για το σκοπό αυτό και προορίζεται να χρησιμοποιείται απλώς για «ενίσχυση» ή δημιουργία μεγαλύτερων αντιγράφων ενός μικρού δείγματος. Αυτή ήταν η μόνιμη εξήγηση του εφευρέτη του τεστ, Δρ. Kary Mullis.

Επισημαίνεται ότι Πορτογαλικό Δικαστήριο έχει βγάλει απόφαση για την αναξιοπιστία των τεστ RT-PCR βασισμένο σε μελέτη που αποπδεικνύει ότι το 97% των θετικών αποτελεσμάτων είναι ψευδώς θετικά σε Covid-19 αφού η επεξεργασία τους γίνεται στους 35 κύκλους ενισχύσεως και άνω, όπου επεξεργάζονται τα PCR τεστ τα περισσότερα εργαστήρια, αν όχι όλα.

Παρακολουθήστε το παρακάτω σύντομο βίντεο, όπου ο Fauci ξεκαθαρίζει ότι όταν το PCR τεστ επεξεργάζεται στους 36 κύκλους ενισχύσεως και άνω, τότε τα τεστ βγαίνουν Ψευδώς Θετικά:

Επίσης έκθεση 23 Διεθνών Επιστημόνων αποδεικνύει ότι όλα τα PCR τεστ, σε Πραγματικό Χρόνο (RT-PCR) Βγαίνουν “Ψευδώς ΘΕΤΙΚΑ”.

Για αυτό και δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε περισσότερο από αυτήν τη μελέτη του Πανεπιστημίου του Yale, η οποία διαπίστωσε ότι τα τεστ με σάλιο για την ανίχνευση του κορονοϊού φάνηκαν να αποδίδουν τόσο καλά όσο τα ρινικά επιχρίσματα αφού τα PCR,  σύμφωνα με τον εφευρέτη τους και τους ειδικούς που αναφέρονται παραπάνω, είναι άχρηστα γι αυτόν τον σκοπό.

Τα τεστ με σάλιο μπορεί να ενθαρρύνουν τη συχνότερη χρήση αυτο-συλλεγόμενων δειγμάτων εφόσον πήραν και αυτά άδεια χρήσης Έκτακτης Ανάγκης από τον FDA, πράγμα που δημιουργεί ανυσηχίες για την άρση των περιοριστικών μέτρων που σε παγκόσμιο επίπεδο ουσιαστικά βασίζεται στα ψευδός θετικά PCR τεστ.

Pfizer: Η Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα των Εμβολίων με τα Έως Τώρα Δεδομένα και οι Ανησυχίες για το Μέλλον
Πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer για Covid-19: «Τουλάχιστον 17 Χρόνια Ανοσία ή για Πάντα Μετά από Φυσική Νόσηση Σύμφωνα με τα Εγκυρότερα Δεδομένα που Υπάρχουν»

Όπως αναφέρεται στο myhealthyclick.com:

«Δρ. Η Anne Wyllie της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale και η ομάδα της πραγματοποίησαν τεστ σε 70 νοσοκομειακούς ασθενείς που είχαν ήδη εξεταστεί θετικοί στον Covid-19 μέσω δειγμάτων ρινικού επιχρίσματος. Μετά από 1 έως 5 ημέρες διάγνωσης, περισσότερο από το 80% των δειγμάτων σάλιου ήταν θετικά σε σύγκριση με το 71% των δειγμάτων ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος.

Ο Δρ Wyllie και οι συντάκτες δημοσίευσαν τα ευρήματά τους στο New England Journal of Medicine. Ο Δρ. Wyllie είπε στο Medscape Medical News ότι το 76% των τεστ σάλιου ήταν θετικό στις 6 έως 10 ημέρες μετά τη διάγνωση σε σύγκριση με το 65% των δειγμάτων ρινικού επιχρίσματος.”

Ο Jason Farley από τις Σχολές Νοσηλευτικής και Ιατρικής του Johns Hopkins είπε στο Medscape Medical News ότι αυτά τα ευρήματα αντιπροσωπεύουν «μια σημαντική πρόοδο στα τεστ» για τον Covid-19.

Ο Farley, ο οποίος δεν συμμετείχε στην εργασία της ομάδας Yale, έχει εργαστεί σε δοκιμές στο Hopkins σε άτομα που χρησιμοποιούν δείγματα σάλιου για να ανιχνεύσουν τη μόλυνση με Covid-19 είπε: «Η ρεαλιστική προσέγγιση που χρησιμοποίησε η ομάδα του Yale αποφεύγει το είδος των προβλημάτων με τις ελλείψεις ιατρικών προμηθειών που παρεμπόδισαν τα τεστ στις ΗΠΑ. Αυτό μας παροτρύνει να ασχοληθούμε ειδικότερα με τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics).”

Δείτε Επίσης:

Πανεπιστήμιο Johns Hopkins: Ναι, Μπορεί να Γίνει Εμβολιασμός Μέσω Τεστ Εισαγόμενο Από την Μύτη Και Στοχεύοντας τον Εγκέφαλο

Τα Ρινκά Επιχρίσματα των Τεστ Covid-19 που Περιέχουν Νανοσωματίδια Προκαλούν Βλάβη στον Εγκέφαλο! (Μελέτες)

Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας: «Επικίνδυνα για τους Πολίτες και Αναποτελεσματικά τα Τεστ – Παράνομη η Εκτέλεση Ιατρικών Πράξεων Από Πολίτες ή Φαρμακοποιούς»

Δρ. Giulio Tarro: «Ο Mullis που Εφήυρε τα Τεστ Είπε: “Μην τα Χρησιμοποιείτε για Διάγνωση”, και Πήρε το Νόμπελ» (Βίντεο)

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

Τα Τεστ με Σάλιο Μπορούν να Ανιχνεύσουν Μόλυνση από Κορονοϊό – 5 Έχουν Πάρει Άδεια Έκτακτης Ανάγκης (EUA) από τον FDA

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα