19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Σκάνδαλο: Έκθεση 23 Διεθνών Επιστημόνων που Αποδεικνύει ότι Όλα τα PCR Τεστ, σε Πραγματικό Χρόνο (RT-PCR) Βγαίνουν “Ψευδώς ΘΕΤΙΚΑ”!

Δημοφιλέστερα

Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει από την Γερμανία για ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων, που αποδεικνύουν ότι όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν “Ψευδώς ΘΕΤΙΚΑ“.

Σε αυτά τα τεστ βασίστηκε όλη η πολιτική “αντιμετώπισης της πανδημίας”. Οι έρευνες, οι δρακόντιες επιστημονικές συμβουλές, για οικονομικά lockdown, για πρόστιμα, ξύλο, συλλήψεις, κοινωνική αποστασιοποίηση.

Το σκάνδαλο περιλαμβάνει τον τον.. “Τσιόδρα της Γερμανίας”, επικεφαλή της συμβουλευτικής ομάδας της Μέρκελ, για τον ιό, δόκτωρ Κρίστιαν Ντρόστεν.

Από τις 23 Ιανουαρίου του 2020, όταν οι θάνατοι, στην Κίνα, έφταναν μόλις τους 6 νεκρούς, ο Ντρόστεν με αρκετούς συναδέλφους του, στο Ινστιντούτο Ιολογίας του Νοσοκομείου “Σαριτέ”, καθώς και με τον επικεφαλής μιας μικρής εταιρίας βιοτεχνολογίας στο Βερολίνο , την “TIB Molbiol Syntheselabor GmbH” δημοσίευσε μία μελέτη, στο επιστημονικό περιοδικό “Eurosurveillance” , του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων της ΕΕ. Το άρθρο είχε τίτλο “Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR” (Eurosurveillance 25 (8) 2020).

Ο Ντρόστεν και η ομάδα του ισχυρίζονταν ότι ανέπτυξαν την πρώτη αποτελεσματική δοκιμή, για την ανίχνευση του ιού.

Δείτε Επίσης: Η Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: Δεν Εμπιστευόμαστε Αυτό το Εμβόλιο. Δεν Είναι Εμβόλιο. Είναι Γενετική Μηχανική, Προφυλακτική Γονιδιακή Θεραπεία….

Τα νέα χαιρετίστηκαν με άμεση έγκριση του τεστ, από τον Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του μοναδικού μη γιατρού επικεφαλή, Τέντρο Ανχάνομ.

Το ίδιο έκανε και η Μέρκελ.

Έκτοτε, το τεστ, που υποστηρίζεται από τον Ντρόστεν για τον ιό, έχει εξαπλωθεί μέσω του ΠΟΥ σε όλο τον κόσμο, ως το πιο χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο δοκιμών για να προσδιορίσει εάν ένα άτομο μπορεί να έχει COVID-19.

Νέα Υόρκη: Δωρεάν... Μαριχουάνα σε Όσους Κάνουν το Εμβόλιο Covid-19

Η πρώτη κίνηση που έκαναν 23 επιστήμονες, στις 27 Νοεμβρίου, μετά από μελέτες, ήταν να ζητήσουν από το επιστημονικό περιοδικό, την απόσυρση του “πορίσματος” Ντρόστεν, κατηγορώντας αυτόν και την ομάδα του, για “θανατηφόρα” επιστημονική ανικανότητα και ελαττώματα στην προώθηση των τεστ.

“Το έγγραφο Corman-Drosten υποβλήθηκε στην Eurosurveillance στις 21 Ιανουαρίου 2020 και έγινε δεκτό για δημοσίευση στις 22 Ιανουαρίου 2020. Στις 23 Ιανουαρίου 2020 το έγγραφο ήταν online.” τονίζουν οι επιστήμονες.

Το πρωτόκολλο δοκιμής του Ντρόστεν είχε αποσταλεί και υιοθετηθεί, από τον ΠΟΥ, ως παγκόσμιο τεστ, που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ιού, στις 17 Ιανουαρίου, πριν καν δημοσιευτεί, στο επιστημονικό περιοδικό!

Τόσο ο Ντρόστεν, όσο και ο συν-συγγραφέας της “έρευνας” δεν αποκάλυψαν, την σύγκρουση συμφερόντων, που υπήρχε. Ήταν και οι δύο μέλη της συντακτικής ομάδας του επιστημονικού περιοδικού.

Διαβάστε Επίσης: Λοιμωξιολόγος Δρ. Christian Perronne: Δεν Θέλουμε να Γίνουμε Σαν τις Μεταλλαγμένες Ντομάτες και το Καλαμπόκι. Δεν Είναι Εμβόλια, Αλλά Προϊόντα Γονιδιακής Θεραπείας. Μπορεί να Μεταδώσουμε τις Γενετικές Μεταλλάξεις στα Παιδιά μας. Αυτοί που τα Προωθούν Είναι Μαθητευόμενοι Μάγοι και Χρησιμοποιούν τους Πολίτες του Κόσμου ως Ινδικά Χοιρίδια..

Ένα ακόμη μέλος της ομάδας του Ντρόστεν, που έδωσε μια “κάλυψη” φαινομενικής αξιοπιστίας του τεστ, ήταν ο Ολφερτ Λάντ, επικεφαλής της εταιρίας “Tib-Molbiol”, στο Βερολίνο, που ανέλαβε την παραγωγή των τεστ και που ούτε κι αυτός αποκάλυψε την δεύτερη ιδιότητα του.

Ο ίδιος ο Ντρόστεν και οι επικεφαλής, στο Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης, όπου ισχυρίζεται ότι έλαβε το διδακτορικό του το 2003, κατηγορούνται για απάτη πτυχίου.

Ο Δρ Markus Kühbacher, ένας ειδικός που διερευνά την επιστημονική απάτη όπως και τις λογοτεχνικές διατριβές, κατηγορεί το Πανεπιστήμιο, για συγκάλυψη μιας διατριβής που ουδέποτε είχε κατατεθεί και έπρεπε να υπάρχει σε τρία αντίτυπα. Τα δύο αντίγραφα “εξαφανίστηκαν” και το τρίτο και μοναδικό έχει υποστεί ζημιά, από το νερό! Ο Ντρόστεν θ΄αντιμετωπίσει κατηγορία, για κατοχή ψευδούς διδακτορικού τίτλου.

Τα Τεστ με Σάλιο Μπορούν να Ανιχνεύσουν Μόλυνση από Κορονοϊό - 5 Έχουν Πάρει Άδεια Έκτακτης Χρήσης (EUA) από τον FDA

Με απλά λόγια, όλο το οικοδόμημα του Ιδρύματος Γκέιτζ, της κυβέρνησης Μέρκελ, του ΠΟΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Φαρμάκων(WEF), όπως και τα μη δοκιμασμένα εμβόλια, στηρίχθηκαν στ΄αποτελέσματα ενός τεστ PCR, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακριβοπληρωμένο σκουπίδι..

Δείτε την Έκθεση των 23 Διεθνών Ιολόγων, Μικροβιολόγων και σχετικών Επιστημώνων για τα Ψευδώς Θετικά Αποτελέσματα των PCR τεστ.

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα