7.2 C
Athens
0.4 C
Washington
17.4 C
Melbourne
2.4 C
London
-7.3 C
New York
25 C
Sydney
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Στο Δικαστήριο της Χάγης η Κυβέρνηση του Ισραήλ για τους Εμβολιασμούς Κατηγορούμενη για «Ιατρικά Πειράματα»

Δημοφιλέστερα

Αγωγή κατά της κυβέρνησης του Ισραήλ για τους μαζικούς εμβολιασμούς που πραγματοποιεί κατέθεσε ομάδα Ισραηλιτών.

Συγκεκριμένα επικριτές των μαζικών εμβολιασμών οι οποίοι έχουν σχηματίσει μια ομάδα που ονομάζεται Anshei Emet (άνθρωποι της αλήθειας), έχουν εγείρει αγωγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στην Χάγη.

Όπως μεταδίδει το RT, οι δικηγόροι Ruth Makhacholovsky και Aryeh Suchowolski κατηγορούν την ισραηλινή κυβέρνηση ότι διέπραξε «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» με την εκστρατεία εμβολιασμού COVID-19 και ότι παραβίασαν τον κώδικα της Νυρεμβέργης. Ζητούν να σταματήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι ένα σύνολο αρχών έρευνας όσον αφορά τα ζητήματα ηθικής που θίγουν το θέμα των επιστημονικών πειραμάτων με υποκείμενο το ανθρώπινο είδος. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των Δικών της Νυρεμβέργης μετά το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η δικηγόροι αναφέρουν στην αγωγή τους:

«Πρόθεσή μας είναι να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς πώς η κυβέρνηση του Ισραήλ, με τους υπουργούς και τα μέλη της Κνεσέτ, επικεφαλής δήμων και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη, παραβιάζουν παράνομα τον Κώδικα της Νυρεμβέργης στο ισραηλινό κράτος».

Όπως υπογραμμίζουν, ο Ισραηλινός λαός δεν έχει ενημερωθεί ότι συμμετέχουν σε ένα «ιατρικό πείραμα». Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε επίσης συνάψει συμφωνίες με την αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer για την λήψη μεγάλων ποσοτήτων εμβολίων, χρησιμοποιώντας τους Ισραηλινούς ως «πειραματιστές», συνεχίζουν. Η Anshei Emet υποστηρίζει επίσης ότι δεν προσφέρονται εναλλακτικές λύσεις για την θεραπεία του COVID-19 και ότι οι πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια είναι «κρυμμένες».

Σχολιάζοντας την κίνηση η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρει πως το κείμενο στερείται πλήρους νομικής βάσης και γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους. Η άλλη άποψη αναφέρει πως η κίνηση αυτή έχει ουσία, καθώς τα εμβόλια δεν έχουν ελεγχθεί επαρκώς για πιθανές παρενέργειες και πως πράγματι υπάρχουν εναλλακτικά φάρμακα θεραπείας, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα με υψηλότατο ποσοστό ίασης.

Ελληνική Κυβέρνηση: «Οι Εμβολιασμένοι στην Ελλάδα θα Έχουν Περισσότερα Δικαιώματα»

Σημειώνεται πως το Ισραήλ είναι η χώρα με τους περισσότερους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, με τα κρούσματα, ωστόσο, να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Επιπλέον, πολίτες κατηγορούν πως το εβραϊκό κράτος έχει ξεκινήσει διαχωρισμό μεταξύ εμβολιασμένων και μη, δίνοντας προνόμια στους πρώτους.

Δείτε Επίσης:

Ισραήλ: Πώς ο Νετανιάχου Έκανε τους Πολίτες Πειραματόζωα της Pfizer Χωρίς την Συγκατάθεσή τους

Ισραήλ: Με Εμβολιασμένο το 70% του Πληθυσμού Ανακοινώνει 2.241 Κρούσματα και Συνεχίζει τα Περιοριστικά Μέτρα

Pfizer: Ο Μπουρλά Ακύρωσε το Ταξίδι στο “Παγκόσμιο Εργαστήριο”, Όπως Αποκαλεί το Ισραήλ, Γιατί δεν Έχει Εμβολιαστεί

Ισραήλ: Σχεδόν 4.200 τα Κρούσματα – Κατέληξαν 16 Ασθενείς σε Μία Μέρα – Το 52% Έχει Λάβει την Πρώτη Δόση

Μπήκαν τα Πρώτα Βραχιολάκια Παρακολούθησης στο Δυστοπικό Ισραήλ του Νετανιάχου

Δρ. Δ. Κούβελας: Γιατί δεν Πέφτουν τα Κρούσματα στο Ισραήλ Παρά την Πρωτιά στους Εμβολιασμούς

Αντιδράσεις και Ερωτηματικά από τους Ευρωπαίους για την Ελληνο-Ισραηλινή Τουριστική Συμφωνία για Διαβατήριο Εμβολιασμού

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα