19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Τα Επτά Βήματα από την Πανδημία στον Ολοκληρωτισμό

Δημοφιλέστερα

Υπάρχουν 7 βήματα από την εμφάνιση της πανδημίας έως τον μόνιμο ολοκληρωτισμό.

Σαν να είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων, δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγκάζονται βαθμιαία να περάσουν σε έναν ριζικά διαφορετικό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει πολύ λιγότερη προσωπική, σωματική και οικονομική ελευθερία και την δυνατότητα του ατόμου να δρα.

Αυτά είναι τα 7 βήματα από την πανδημία στον ολοκληρωτισμό.

ΒΗΜΑ 1
Ένας νέος ιός αρχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κηρύσσει πανδημία.

Διεθνείς υπηρεσίες, αξιωματούχοι δημόσιας υγείας, πολιτικοί, μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλοι που ασκούν επιρροή, διατυμπανίζουν τον φόβο εστιάζοντας σχεδόν αποκλειστικά στη μεταδοτικότητα του ιού και τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων, προειδοποιώντας για την εξαιρετική επικινδυνότητα του ιού.

Μέσα σε λίγες μέρες, οι κυβερνήσεις σε εθνικό και τοπικό επίπεδο κηρύσσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Επιβάλλουν μέτρα και lockdowns αστραπιαία, περιορίζοντας τους περισσότερους ανθρώπους στα σπίτια τους – ξεκινώντας από το κλείσιμο σχολείων – και κλείνοντας μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας. Οι παγκόσμιες αγορές καταρρέουν.

Το αναισθητοποιημένο, φοβισμένο και ευκολόπιστο κοινό – που πείστηκε τα τελευταία χρόνια ότι το σώμα του δεν έχει τη φυσική ικανότητα να αντιδρούν στα παθογόνα παράγοντας αντισώματα που παρέχουν μακροχρόνια ανοσία – συμμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό με προθυμία.

Το πρώτο εβδομαδιαίο εικονικό “μάθημα” για την αντίδραση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και κρίσεων από τον Covid-19 πραγματοποιείται για δήμαρχους και άλλους αξιωματούχους πόλεων σε όλο τον κόσμο. Συντονισμένο από μια χούφτα αμερικανικών οργανώσεων στον ακαδημαϊκό, ιατρικό, οικονομικό, πολιτικό και μεταφορικό τομέα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν επισκέπτες από τον Μπαράκ Ομπάμα έως τον Μπιλ Γκέιτς.

ΒΗΜΑ 2
Εθνικοί, περιφερειακοί, νομαρχιακοί και δημοτικοί ηγέτες, καθώς και αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας, ξεκινούν καθημερινές συνεντεύξεις τύπου. Τις χρησιμοποιούν για να προβάλλουν τρομακτικά στατιστικά στοιχεία και μοντέλα εστιάζοντας και υπερτονίζοντας το ότι ο ιός έχει τη δυνατότητα να σκοτώσει πολλά εκατομμύρια κόσμο.

Σε Φιάσκο Οδηγείται το Πρόγραμμα Εμβολιασμών - Ελάχιστη η Προσέλευση των Πολιτών στα Εμβολιαστικά Κέντρα

Οι περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες είναι δύσκολο να “αποκρυπτογραφηθούν” με αποτέλεσμα να μην έχουμε εικόνα της πραγματικότητας της φυσικής πορείας εξάπλωσης του ιού σε κάθε γεωγραφική περιοχή.

Οι αξιωματούχοι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποβαθμίζουν ή διαστρεβλώνουν τα χαμηλά ποσοστά θανάτου από τον ιό και επικεντρώνονται σε ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία που παράγονται από συμμορφούμενους προς τις κυβερνήσεις ακαδημαϊκούς, επηρεαστές των κοινωνικών μέσων και οργανισμούς με υψηλού προφίλ.

Το κύριο μήνυμα είναι ότι πρόκειται για πόλεμο και διακυβεύονται πολλές ζωές, εκτός αν σχεδόν όλοι μένουν στο σπίτι τους. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενισχύουν την διάσταση που θέλει τον κόσμο να βρίσκεται στο έλεος του ιού.

Ταυτόχρονα, οι κεντρικές τράπεζες και οι κυβερνήσεις διανέμουν τεράστια ποσά μετρητών, σε μεγάλο βαθμό προς όφελος των μεγάλων τραπεζών. Φέρνουν με αναθέσεις, χρηματοοικονομικές εταιρείες-γίγαντες του ιδιωτικού τομέα για να διαχειριστούν τη διαδικασία παρά το ότι, σε πολλές περιπτώσεις του παρελθόντος, το ιστορικό αυτών των παγκόσμιων εταιρειών είναι σκοτεινό. Οι κυβερνήσεις επίσης αρχίζουν γρήγορα να δημιουργούν προγράμματα αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνουν την αποζημίωση επιχειρήσεων και εργαζομένων για τις απώλειες που σχετίζονται με τα lockdowns.

ΒΗΜΑ 3
Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια από όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης και της δημόσιας υγείας για να επιταχυνθούν άμεσα μαζικά τεστ για τον Covid-19 (ιϊκό RNA), μαζί με την παραγωγή εξοπλισμού ατομικής προστασίας.

Παραγκωνίζουν την ανάγκη ρυθμιστικού πλαισίου, συμπεριλαμβανομένων προτύπων ποιότητας και ανεξάρτητης επαλήθευσης του ποσοστού ακρίβειας των δοκιμών, επιμένοντας ότι η γρήγορη έγκριση και η εφαρμογή είναι επιτακτική για τη διάσωση ζωών.

Προβάλλονται στατιστικά μοντέλα που προβλέπουν χιονοστιβάδες σε αριθμό κρουσμάτων, νοσηλεία και θανάτους ακόμη και στα σενάρια με τις καλύτερες περιπτώσεις.

Αίσχος: Καταργούν την Υποδοχή του Άγιου Φωτός με Τιμές Αρχηγού Κράτους και το "Γιορτάζουν" που θα Έρθει με Ταπεινότητα

Την ίδια περίπου περίοδο, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας χαλαρώνουν σημαντικά τα κριτήρια αντιμετώπισης για ιογενών λοιμώξεων, εστιών μόλυνσης του ιού και θανάτων, ιδιαίτερα για τα γηραιότερα μέλη της κοινωνίας. Αυτό αυξάνει τον αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων που αποδίδονται στο νέο Covid-19.

Τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν την προπαγάνδα για περισσότερα τεστ και σοβαρή τιμωρία των ατόμων που δεν συμμορφώνονται πλήρως με τα μέτρα που επιβάλλουν τα lockdowns.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μικρή αντίδραση στην επιβολή της αστυνομίας και του στρατού που με τις νέες δυνάμεις επιβάλλουν τα μέτρα με αυστηρές ποινές ή ακόμη και ποινές φυλάκισης σε όσους παραβιάζουν τις “εντολές”. Τα κράτη παρακολουθούν παράνομα, τεράστιο αριθμό των πολιτών μέσω των κινητών τους.

Τεράστιος αριθμός ανθρώπινων πόρων επικεντρώνεται στην ανίχνευση και καταγραφή των ατόμων που είχαν επαφή με κάποιο άλλο άτομο που ήταν θετικό στον ιό (ιχνηλάτηση) και στον περιορισμό τους στα σπίτια τους. Έτσι, ο αριθμός των ατόμων που εκτίθενται στον ιό παραμένει σχετικά χαμηλός.

Η κατάσταση συμβάλλει επίσης στην κοινωνική απομόνωση. Μεταξύ των πολλών εφέ, αυτό επιτρέπει σε εκείνους που έχουν τον έλεγχο και την εξουσία, να καταπατήσουν σε μέγιστο βαθμό τις ατομικές και συλλογικές επιλογές, τις φωνές τους και την δύναμή τους.

ΒΗΜΑ 4
Όταν ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων αρχίζει να σταθεροποιείται, οι τοπικοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι είναι πολύ νωρίς για να πουν εάν ο ιός έχει παύσει να διατρέχει τον πληθυσμό και, ως εκ τούτου, πρέπει να συνεχιστούν τα περιοριστικά μέτρα.

Μια εναλλακτική αφήγηση είναι ότι εάν δεν ληφθούν τέτοια μέτρα θα υπάρξει επανεμφάνιση κρουσμάτων και θανάτων. Επίσης, η συνεχιζόμενη αύξηση των θανάτων των ηλικιωμένων σημαίνει ότι όλα το τοπία για το πότε θα αρθούν τα μέτρα θολώνει ακόμα περισσότερο.

Παραδέχονται ότι τα αρχικά μοντέλα προέβλεπαν λανθασμένα ότι θα υπήρχε τσουνάμι περιπτώσεων, εισαγωγών στις ΜΕΘ και θανάτων. Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος για να καθοριστεί εάν είναι ασφαλές να χαλαρώσουν μερικούς από τους περιορισμούς και να αφήσουν τα παιδιά να επιστρέψουν στο σχολείο ή τους ενήλικες να επιστρέψουν στη δουλειά.

ΣτΕ: Ο Θάνατος ή οι Παρενέργειες από το Εμβόλιο Εγείρουν Δικαίωμα Αποζημίωσης από το Δημόσιο

Οι αξιωματούχοι δεν υπολογίζουν το συνολικό κόστος που ανεβαίνει στα ύψη για τους πληθυσμούς και την οικονομία, ως επακόλουθο των διακοπών λειτουργίας των επιχειρήσεων και της εφαρμογής των υπόλοιπων μέτρων, ούτε καν συζητούν ποιο επίπεδο κόστους μπορεί να είναι πολύ υψηλό και επικίνδυνο για την οικονομία.

Τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης πιέζουν επίσης να γίνει μαζικός αριθμός τεστ για τον Covid-19, για την παρακολούθηση του γενικού πληθυσμού σχετικά με την μόλυνση από τον Covid-19. Ταυτόχρονα, ξεκινούν εντατικά τα τεστ με εξετάσεις αίματος για αντισώματα κατά του ιού.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύονται νέα δεδομένα που δείχνουν ότι ο ιός έχει υψηλή ικανότητα μετάλλαξης. Επιστήμονες και αξιωματούχοι το ερμηνεύουν ως ανάδειξη της ανάγκης για μεγαλύτερο ιατρικό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση του ιού.

ΒΗΜΑ 5
Περίπου δύο ή τρεις εβδομάδες αργότερα, η δραματική αύξηση των τεστ για Covid-19 παράγει τον επιθυμητό στόχο μιας σημαντικής αύξησης του αριθμού των ατόμων που βρέθηκαν θετικά για τον ιό.

Αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας φουσκώνουν ψευδώς την αύξηση του ιού, αποδίδοντας τους θανάτους, κατά μεγάλο αριθμό, στον Covid-19, προσθέτοντας ακόμη και άτομα που απλά υποπτεύονται ότι μπορεί να ήταν θετικά στον ιό – και δεν έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά – ότι είχαν κολλήσει τον ιό. Οι πολιτικοί και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας λένε στον πληθυσμό ότι αυτό σημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους ή σε άλλες δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

Οι κυβερνήσεις συνεργάζονται με οργανισμούς δημόσιας υγείας, ακαδημαϊκούς, βιομηχανίες, τον ΠΟΥ και άλλους οργανισμούς για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή συστημάτων διαβατηρίων ασυλίας με την χρήση τεστ αντισωμάτων ώστε να προσδιορίζουν ποιος μπορεί να απελευθερωθεί από τα lockdowns και ποιός όχι. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς στόχους που περιλαμβάνονται στο βήμα 7.

MIT: Αποθήκευση Ιατρικών Πληροφοριών Κάτω από την Επιφάνεια του Δέρματος

Εν τω μεταξύ, οι κυβερνητικοί ηγέτες συνεχίζουν να τονίζουν τη σημασία των εμβολίων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του ιού.

ΒΗΜΑ 6
Ξεκινούν μεγάλης κλίμακας δοκιμές σε ανθρώπους για πολλούς διαφορετικούς τύπους αντιιϊκών και εμβολίων, χάρη στη συντονισμένη προώθηση από τον ΠΟΥ, τον Μπιλ Γκέιτς και τους συνεργάτες του, τις φαρμακευτικές και τις εταιρείες βιοτεχνολογίας, τις κυβερνήσεις και τα πανεπιστήμια.

Μεγάλα τμήματα του πληθυσμού δεν έχουν αντισώματα έναντι του ιού, επειδή δεν έχουν εκτεθεί σε αυτόν. Αναμένουν με ανυπομονησία τα φάρμακα παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά με ανεπαρκείς δοκιμές ασφάλειας. Πιστεύουν τα συγκεκριμένα ιατρικά προϊόντα παρέχουν τη μόνη ελπίδα για να ξεφύγουν από την απειλή του ιού και τα περιοριστικά μέτρα.

ΒΗΜΑ 7
Σύντομα ο νέος ιός ξεκινά έναν άλλο κύκλο σε όλο τον κόσμο – όπως ακριβώς και η γρίπη και άλλοι ιοί κάθε χρόνο για χιλιετίες. Αξιωματούχοι και πάλι ανάβουν τις φλόγες του φόβου προπαγανδίζοντας την απειλή εκατομμυρίων θανάτων ανθρώπων που δεν έχουν ακόμη προστασία από τον ιό.

Γίνονται τάχιστα μαζικά τεστ για τον ιό και για αντισώματα ξανά, ενώ οι εταιρείες πωλούν δισεκατομμύρια περισσότερες δόσεις αντιιϊκών φαρμάκων και εμβολίων.

Οι κυβερνήσεις παραχωρούν ταυτόχρονα τον έλεγχο όλων των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων που έχουν απομείνει σε παγκόσμιες εταιρείες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι φορολογικές βάσεις των τοπικών και εθνικών κυβερνήσεων αποδεκατίστηκαν κατά το Βήμα 1 και ουσιαστικά χρεοκόπησαν από τις άνευ προηγουμένου δαπάνες τους στον “πόλεμο” κατά του ιού στα υπόλοιπα βήματα.

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι η πλήρης ιατρική αντιμετώπιση της απόκρισης στον ιό, η οποία σε επίπεδο πληθυσμού δεν είναι πιο επιβλαβής από τη γρίπη.

Αυτό συνδυάζεται με τη δημιουργία μόνιμου ολοκληρωτισμού καθοδηγούμενου από παγκόσμιες εταιρείες και ένα αστυνομικό κράτος επιθετικής παρακολούθησης 24/7 που υποστηρίζεται από την ευρεία άνθηση της «έξυπνης» τεχνολογίας.

Β.Κικίλιας: «Θα Εμβολιάσουμε Όλα τα Παιδιά από 12 Ετών και Άνω από Σεπτέμβριο» (Βίντεο)

Οι βασικοί παίκτες επαναλαμβάνουν τον κύκλο υστερίας και μαζικής χορήγησης αντιιϊκών φαρμάκων και εμβολίων κάθε λίγους μήνες, εφαρμόζοντας μια παραλλαγή των βημάτων 1 έως 7 όταν εμφανίζεται ένα άλλο νέο παθογόνο στον πλανήτη.

Ακούγεται υπερβολικό; Δυστυχώς, δεν είναι.

Με την άφιξη του Covid-19 οι δυτικές χώρες χώρες ολοκλήρωσαν γρήγορα τα βήματα 1, 2 και 3, και μετάβηκαν συγχρονισμένα στο βήμα 4.

Το βήμα 5 έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαΐου και τους τελευταίους μήνες διανύουμε το βήμα 6.

Δείτε Επίσης:

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

«Η Μεγάλη Επανεκκίνηση»: Πώς τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας Θέλουν να Διαμορφώσουν την Μετά-COVID Εποχή – The Great Reset

Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά: Δεν Είμαι Σίγουρος αν το Εμβόλιο της Pfizer του Σταματά τη Μετάδοση του Covid-19

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

Το Εμβόλιο RNA της Moderna Περιέχει Luciferin Διαλυμένη με 66,6 ml Αποσταγμένου Φωσφορικού – Πώς Συμβάλλει Αυτό στην Λειτουργία του Εμβολίου;

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα