19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Το “Αμαρτωλό” Χρονικό του Covid-19 από το 1998 – Όλες οι Ενέργειες

Δημοφιλέστερα

Από τη στιγμή της ονομασίας “COVID-19” – και ιδιαίτερα μετά την επιβολή πρωτοφανών περιορισμών στη “ζωή, την ελευθερία και την επιδίωξη της ευτυχίας” – ορισμένοι άνθρωποι ένιωσαν μια έντονη δυσοσμία. Και με κάθε εβδομάδα που περνάει, η δυσοσμία γίνεται ακόμα εντονότερη.

Αυξανόμενες φωνές από απλού πολίτες μέχρι και παγκοσμίου φήμης ιατρικοί και επιστημονικοί εμπειρογνώμονες θέτουν ερωτήματα σχετικά με ζητήματα που κυμαίνονται από την προέλευση του κορονοϊού έως το σκεπτικό για συνεχιζόμενα lockdowns (δείτε εδώ, εδώ και εδώ)

Τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης ασκούν στο έπακρο επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε και όλων αυτών που δεν συμφωνούν, που σκέφτονται, που δεν “συμμορφώνονται” κατονομάζοντάς του “αρνητές” ή και “ψεκασμένους”. Ωστόσο, όλοι έχουν κατανοήσει ότι η ασθένεια και οι θάνατοι που σχετίζονται με το COVID-19 υπάρχουν αλλά σε κάθε κράτος υπάρχει επίσης και καθοδήγηση από ατζέντες που ευθύνονται για πολλές από τις “υπερβολές και την τρομολαγνεία” που εισπράττουμε από αυτά που ακούμε για τον SARS-CoV-2.

Διαβάστε Επίσης: Δανία – Κορωνοϊός: Μετά από 9 Ημέρες Διαδηλώσεων Διαμαρτυρίας Απέσυραν Νόμο για Υποχρεωτικό Εμβολιασμό των Πολιτών – Τί Γίνεται με τον Κοινωνικό Αποκλεισμό Όμως;

Οι πολίτες αφυπνίζονται από το γεγονός ότι οι χώρες, οι αξιωματούχοι και οι δημόσιες προσωπικότητες που εναγκαλιάζουν τις δρακόντειες παρεμβάσεις, όπως πιστοποιητικά ασυλίας, μικροτσίπ, αναγκαστικός εμβολιασμός και απομάκρυνση παιδιών από τα σπίτια τους, επίσης εγκρίνουν τη απάλειψη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων – είτε στο να κερδίζουμε τα προς το ζην, είτε στην διατήρηση της ακεραιότητας του σώματος μας και στις συγκεντρώσεις για την εξάσκηση της πνευματικότητάς μας, στην απόλαυση των τεχνών ή στην προστασία και εκπαίδευση των παιδιών μας – τα οποία θα εξαρτηθούν τώρα πια από την αποδοχή ή μη των μέτρων και τεχνολογιών του Big Brother.

Για να διευκολυνθείτε να αξιολογήσετε το τι συμβαίνει και τι διακυβεύεται, παρουσιάζεται το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένων ενεργειών. Καλούμε τους αναγνώστες να εξετάσουν πώς αυτά τα γεγονότα – μερικά από αυτά φαινομενικά άσχετα – και το δίκτυο συνεργασιών και σχέσεων που απεικονίζουν συνέβαλαν στο ξεδίπλωμα του συνόλου των περιστάσεων τις οποίες βιώνουμε τώρα.

Ενώ τα lockdowns είναι κατακλυσμός για την παγκόσμια οικονομία, αποτελούν “ευκαιρία” για τον Bill Gates και τη δισεκατομμυριούχο αδελφότητά του.

Σημειώσεις / Επεξηγηματικό πλαίσιο

Έρευνα Οφέλους-Λειτουργίας: Ο COVID-19 προκάλεσε νέα ερωτήματα σχετικά με έναν μακρά συζητημένο κλάδο ιολογίας που, γύρω στο 2012, οι επιστήμονες αναδιαμόρφωσαν την έρευνα του ως έρευνα «Οφέλους-Λειτουργίας» (Gain-of-Function/GOF). Τα πειράματα GOF επιδιώκουν να δημιουργήσουν ιούς «με ιδιότητες που δεν υπάρχουν στη φύση» ή, εξηγώντας το αλλιώς, «να αλλάξουν ένα παθογόνο για να γίνει πιο μεταδοτικό ή θανατηφόρο».

Διαβάστε Επίσης: Οι Μεγάλες «Συμπτώσεις» του Εμβολίου: Εργαστήριο Wuhan, Pfizer, Blackrock Inc. & Soros Fund… «Εις Σάρκαν Μίαν»;

Ένας από τους κορυφαίους υποστηρικτές της έρευνας GOF είναι ο Δρ Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας-Chapel Hill (UNC), ένας «θρύλος στην κορονοϊολογία» και «πρωτοπόρος στις τεχνικές συνθετικής γονιδιωματικής χειραγώγησης» που ειδικεύεται στη μηχανική θανατηφόρων κορονοιών από την «αναδημιουργία του κορονοϊού από το DNA του (mail-order DNA)». “Ο Μπάικ και άλλοι λάτρεις του GOF υποστηρίζουν ότι αυτός ο τύπος ιογενών ερευνών είναι «κρίσιμος για την ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών ευρείας βάσης», αλλά κριτικοί, όπως ο Δρ Thomas Inglesby (διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ασφάλειας Johns Hopkins), αμφισβητούν αυτό το πιθανό όφελος.

Big Data και Big Telecom: Ο πρόεδρος της Υπεράσπισης της Υγείας των Παιδιών Robert F. Kennedy, Jr και Dafna Tachover (διευθυντής του «Stop 5G and Wireless Harms Project» της CHD έγραψε στις 8 Μαΐου: «Το 5G δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τη βελτίωση της ζωής σας. Έχει να κάνει με τον έλεγχο της ζωής σας, την εμπορία προϊόντων και τη συλλογή των δεδομένων σας για σκοπούς Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο “μαύρος χρυσός” του 21ου αιώνα είναι τα δεδομένα. “Σημειώνουν επίσης, ότι ο Μπιλ Γκέιτς, μαζί με πολλούς άλλους “παίκτες” και εταιρείες, βοηθούν στη δημιουργία ενός «ιστού αράχνης που εκπέμπει ακτινοβολία μικροκυμάτων που θα επιτρέψει στη Big Data / Big Telecom και τον Big Brother να συλλέγει αυτό που συμβαίνει μέσα και έξω από κάθε άνθρωπο σε κάθε στιγμή της ζωής του» χρησιμοποιώντας μια διεπαφή εγκεφάλου-μηχανής και άλλες τεχνολογίες, πολλές από τις οποίες χρηματοδοτούνται από τον Bill Gates. Εν ολίγοις, «Ενώ το lockdown είναι κατακλυσμός για την παγκόσμια οικονομία, αποτελλεί ευκαιρία για τον Gates και τη δισεκατομμυριούχο αδελφότητά του, η οποία υποστηρίζετε σθεναρά από έναν ανεπιθυμητο στόλο υποτακτικών ιατρών και επιστημόνων, ανδρών-“μάλιστα κύριε” (yes-sir)..

Διαβάστε Επίσης: Προϋπάρχοντα Αντισώματα SARS-CoV-2 σε μη Μολυσμένα Άτομα, Υψηλότερα σε Παιδιά

Χρονολόγιο Συγκεκριμένων Eνεργειών

1998
18 Μαΐου: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DOJ) και 20 πολιτείες καταγγέλλουν κατηγορίες για παραβίαση της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας εναντίον της Microsoft.

2000
2000: Ο Bill Gates αποχωρεί από τη θέση του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, και ο Bill και η Melinda Gates ξεκινούν το Ίδρυμα με την επωνυμία τους Bill & Maelinda Gates Foundation

2000: Το Ίδρυμα Gates (μαζί με άλλους συνεργάτες) εγκαινιάζει την Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση (GAVI), γνωστή σήμερα ως GAVI. Το ίδρυμα έχει δώσει 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο GAVI τα τελευταία 20 χρόνια.

2001
Νοέμβριος: Αφού έχασε αρχικά την αντιμονοπωλιακή αγωγή και άσκησε έφεση για την απόφαση, η Microsoft διευθετεί την υπόθεσή της με το DOJ εκτός δικαστηρίου.

2002
Νοέμβριος 2002: Ο ερευνητής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας-Chapel Hill (UNC), Ralph Baric, δημοσιεύει μια «πρωτοποριακή εργασία» στην έρευνα GOF (μελέτες που μεταβάλλουν τα παθογόνα για να τα καταστήσουν πιο μεταδοτικά ή θανατηφόρα, βλ. Σημειώσεις παραπάνω Έρευνα Ωφέλους-Λειτουργίας), περιγράφοντας τη δημιουργία ενός συνθετικού κλώνου ενός φυσικού κοροναϊού ποντικού.

Νοέμβριος 2002: Η επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας αναφέρει την πρώτη περίπτωση «άτυπης πνευμονίας» (αργότερα ονομάστηκε SARS).

Εκπρόσωπος Κομισιόν: Συστήνουμε Μηχανισμό Διαφάνειας για τις Εξαγωγές Εμβολίων - Φον Ντερ Λάιεν: “Οι Παρασκευαστές Εμβολίων να Τιμήσουν τις Υποχρεώσεις τους”

Η ταχύτητα της ομάδας Baric δείχνει πόσο γρήγορα μια εξειδικευμένη ομάδα ιολόγων μπορεί να δημιουργήσει έναν συνθετικό κλώνο από έναν φυσικό ιό, και ως εκ τούτου να κάνει γενετικές τροποποιήσεις σε αυτόν.

2003
28 Οκτωβρίου: Ένα έγγραφο της ερευνητικής ομάδας Baric στο UNC περιγράφει τη συνθετική αναπαράσταση του «προηγουμένως απαρατήρητου» κορονοϊού SARS. (Γράφοντας το 2020, ένας επιστήμονας δηλώνει: «Η ταχύτητα της ομάδας Baric δείχνει πόσο γρήγορα μια εξειδικευμένη ομάδα ιολόγων μπορεί να δημιουργήσει έναν συνθετικό κλώνο από έναν φυσικό ιό, και ως εκ τούτου να κάνει γενετικές τροποποιήσεις σε αυτόν. Αυτό ήταν το 2003. Σήμερα, ένα εξειδικευμένο εργαστήριο μπορεί να κάνει αυτά τα βήματα μέσα σε λίγες εβδομάδες.”)

2005
Δεκέμβριος: Το Κογκρέσο εγκρίνει τον νόμο για την ετοιμότητα του κοινού και την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης (PREP), ο οποίος εξουσιοδοτεί τον γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) «να εκδώσει μια δήλωση νόμου του PREP. . . που παρέχει ασυλία από την ευθύνη για τυχόν απώλειες που προκαλούνται, προκύπτουν από, σχετίζονται με ή προκύπτουν από τη χορήγηση ή τη χρήση αντιμέτρων για ασθένειες, απειλές και καταστάσεις που καθορίζονται στη δήλωση νόμου του PREP ότι αποτελούν έναν παρόντα ή αξιόπιστο κίνδυνο μελλοντικής έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία.”

2009
2009-σήμερα (και νωρίτερα): Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates απονέμει εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια χρηματοδότηση για την υγεία στο Imperial College London. Η χρηματοδότηση καλύπτει τομείς όπως η πολιομυελίτιδα, ο ιός HIV, ο οικογενειακός προγραμματισμός, η ελονοσία, η παροχή υγειονομικής περίθαλψης, η γεωργική ανάπτυξη, η τεχνολογία πληροφοριών και η «ευαισθητοποίηση του κοινού και ανάλυση».

2009: Το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδοτεί δοκιμές εμβολίου ανθρώπινου θηλώματος (HPV) στην Ινδία, χορηγώντας το εμβόλιο σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες επαρχίες. Επτά θάνατοι και περίπου 1.200 πάσχουν από αυτοάνοσες καταστάσεις, διαταραχές γονιμότητας ή άλλες σοβαρές αντιδράσεις. Οι ηθικές παραβιάσεις περιλαμβάνουν πλαστά έντυπα συγκατάθεσης και άρνηση ιατρικής περίθαλψης για τα τραυματισμένα κορίτσια.

Οκτώβριος 2009: Ο Δρ Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), δηλώνει στο YouTube ότι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες για το εμβόλιο της γρίπης H1N1 είναι «πολύ, πολύ, πολύ σπάνιες». Μήνες αργότερα, σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως αποβολές, ναρκοληψία και εμπύρετοι σπασμοί εκρήγνυνται σε πολλές χώρες.

Δείτε Επίσης: Η Ελβετία Δεν Εγκρίνει τα Νέα Εμβόλια – Ετοιμάζεται για Δημοψήφισμα

2010
Ιανουάριος: Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί 10 δισεκατομμύρια δολάρια τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και ανακοινώνει την «Δεκαετία των Εμβολίων».

18 Μαΐου: Ο γερουσιαστής και ο γιατρός Tom Coburn καλούν τον Δρ Fauci για παραπλανητικές δηλώσεις που αφορούσαν «σημαντική πρόοδο στην έρευνα εμβολίων για τον ιό HIV» – έρευνα που οδήγησε εκατομμύρια στα ταμεία της NIAID. Ο Δρ Coburn δήλωσε, «Οι περισσότεροι επιστήμονες που εμπλέκονται στην έρευνα για το AIDS πιστεύουν ότι ένα εμβόλιο για τον HIV είναι πιο μακριά από ποτέ».

2011
30 Δεκεμβρίου: Ο Δρ. Fauci προωθεί την έρευνα για τη λειτουργία των ιών της γρίπης των πτηνών, υποστηρίζοντας ότι η έρευνα αξίζει τον κίνδυνο. Κίνδυνο που ανησυχεί πολλούς έμπειρους ερευνητές.

2012
20 Απριλίου: Οι ερευνητές του Baylor College δημοσιεύουν την αξιολόγησή τους για τέσσερις υποψήφιους εμβολίου για το SARS, υποδεικνύωντας «Προσοχή στην επικινδυνότητα κατά τη διαδικασία εφαρμογής ενός εμβολίου SARS-CoV στον άνθρωπο».

Μάιος: Τα 194 κράτη μέλη της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας εγκρίνουν το Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης Εμβολιασμού (GVAP), με επικεφαλής το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates σε συνεργασία με τους NIAID, ΠΟΥ (WHO), GAVI, UNICEF και άλλους. Ο Δρ Fauci είναι ένα από τα πέντε μέλη του Συμβουλίου Ηγεσίας του GVAP.

2014
2014: Η Δρ Deborah Birx παίρνει το τιμόνι του PEPFAR (το Πρόγραμμα Έκτακτης Ανάγκης του Προέδρου για την Ανακούφιση από το AIDS), το οποίο βοήθησε να ξεκινήσει ο Δρ Fauci (το 2003) και το οποίο επωφελείται από τη γενναιόδωρη υποστήριξη του Ιδρύματος Gates. Η Birx και ο Fauci είναι μακροχρόνιοι σύμμαχοι, έχουν συνεργαστεί κατά τα πρώτα χρόνια του AIDS και μοιράζονται αλληλεπικαλυπτόμενες καριέρες.

7 Οκτωβρίου: Ο διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (ΝΙΗ) Francis Collins ανακοινώνει μια «νέα φάση συνεργασίας» μεταξύ του ΝΙΗ και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας για την ανάπτυξη εμβολίων.

Οκτώβριος 17: Υπό τον Πρόεδρο Ομπάμα, το NIH σταματά την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για έρευνα κερδοσκοπίας και ζητά από ομοσπονδιακούς ερευνητές GOF να «συμφωνήσουν σε ένα εθελοντικό μορατόριουμ». Η παύση χρηματοδότησης ισχύει για 21 μελέτες που «εύλογα αναμένεται να αποδώσουν χαρακτηριστικά σε ιούς γρίπης, MERS ή SARS όπως την αυξημένη παθογένεια και / ή μεταδοτικότητα στα θηλαστικά μέσω της αναπνευστικής οδού». Το NIH επιτρέπει αργότερα 10 από τις μελέτες να συνεχίσουν.

Αυτά τα δεδομένα και οι περιορισμοί αντιπροσωπεύουν ένα σταυροδρόμι ερευνητικών προβληματισμών [οφέλειας-λειτουργίας / GOF]. Η δυνατότητα προετοιμασίας και μετριασμού των μελλοντικών εστιών πρέπει να σταθμίζεται έναντι του κινδύνου δημιουργίας πιο επικίνδυνων παθογόνων.

2015

2015: Το NIAID, υπό τον Fauci, απονέμει μια πενταετή επιχορήγηση 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην EcoHealth Alliance (της οποίας ο διευθυντής λαμβάνει πίστωση για μεταγενέστερες δημοσιεύσεις για «απόκτηση χρηματοδότησης» αντί για επιστημονική εργασία) για τη διεξαγωγή μελετών κέρδους-λειτουργίας (GOF) σχετικά με τον «κίνδυνο εμφάνιση κορoνοϊού νυχτερίδας. «Το δέκα τοις εκατό του βραβείου βγαίνει στο Ινστιτούτο ιολογίας της Γουχάν, το οποίο κάνει «την μαζική επιτόπια συλλογή και ανάλυση δειγμάτων».

24 Σεπτεμβρίου: Το Ralph Baric της UNC λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη δημιουργία χιμαιρικών ακίδων πρωτεϊνών κορονοϊού.

9 Νοεμβρίου: Ο Baric και ο Shi Zheng-Li του Ινστιτούτου Wuhan (ο κορυφαίος ερευνητής κορονοϊού GOF στην Κίνα) δημοσιεύουν αυτό που κάποιοι αναφέρονται ως «το πιο διάσημο έγγραφο ιολογίας κέρδους-λειτουργίας» (στην Nature Medicine), περιγράφοντας τη δημιουργία του συνθετικού χιμαιρικού κορονοϊού. Οι συγγραφείς δηλώνουν: «Αυτά τα δεδομένα και οι περιορισμοί αντιπροσωπεύουν ένα σταυροδρόμι των ερευνητικών προβληματισμών του GOF. Η δυνατότητα προετοιμασίας και μετριασμού των μελλοντικών εστιών πρέπει να σταθμίζεται έναντι του κινδύνου δημιουργίας πιο επικίνδυνων παθογόνων [προστίθεται έμφαση]. Κατά την ανάπτυξη πολιτικών που προχωρούν, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η αξία των δεδομένων που παράγονται από αυτές τις μελέτες και εάν αυτοί οι τύποι μελετών χιμαιρικών ιών δικαιολογούν περαιτέρω διερεύνηση έναντι των εγγενών κινδύνων.

Ο Χάρτης της Αμερικανικής Εταιρείας Πληροφοριών και Γεωπολιτικών Αναλύσεων Stratfor για την Επιρροή της Τουρκίας ως το 2050

Διαβάστε Επίσης: Οι Μεγάλες «Συμπτώσεις» του Εμβολίου: Εργαστήριο Wuhan, Pfizer, Blackrock Inc. & Soros Fund… «Εις Σάρκαν Μίαν»;

2016
2016: Το Εθνικό Επιστημονικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια δηλώνει ότι «πολύ λίγα πειράματα κέρδους-λειτουργίας που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση αποτελούν σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία».

… Οι ερευνητές κατηγορούν την εκστρατεία εμβολιασμού πολιομυελίτιδας που χρηματοδοτείται από το Γκέιτς για σχεδόν μισό εκατομμύριο περιπτώσεις παιδικής παράλυσης.

2017
8 Φεβρουαρίου: Η κυβέρνηση Modi στην Ινδία διασυνδέεται με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, αφού οι ερευνητές κατηγορούν την εκστρατεία εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας που χρηματοδοτείται από το Γκέιτς για σχεδόν μισό εκατομμύριο περιπτώσεις παιδικής παράλυσης.

30 Νοεμβρίου: Ο Shi Zheng-Li και οι συγγραφείς δημοσιεύουν ένα έγγραφο στο PLoS Pathogens που περιγράφει τη δημιουργία οκτώ νέων συνθετικών κοροναϊών.

19 Δεκεμβρίου: Το NIAID του NIH και του Dr. Fauci αποκαθιστούν την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για έρευνα Οφέλους-Λειτουργίας (GOF), τερματίζοντας το μορατόριουμ που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014.

19 Δεκεμβρίου: Ο Δρ Marc Lipsitch της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ λέει στους New York Times ότι ο τύπος των Ερευνών/Πειραμάτων Οφέλειας-Κέρδους από τη λειτουργία που ενέκρινε το NIAID του Δρ. Fauci «δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να βελτιώσει την ετοιμότητά μας για πανδημίες και ωστόσο διακινδύνευε» δημιουργώντας μια τυχαία πανδημία.”

Το NIAID απονέμει εξαετή επιχορήγηση ανανέωσης 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην EcoHealth Alliance και το Ινστιτούτο ιολογίας της Γουχάν για να συνεχίσουν τις ερευνές τους σχετικά με τον κορονοϊό.

2019
2019: Το NIAID απονέμει εξαετή επιχορήγηση ανανέωσης 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην EcoHealth Alliance και το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν για να συνεχίσει τις μελέτες κέρδους-λειτουργιών σχετικά με τους κορονοϊούς νυχτερίδας. Η ανανέωση εγκρίνεται «ασυνήθιστα γρήγορα», λαμβάνοντας «πραγματικά εξαιρετικά υψηλή προτεραιότητα για χρηματοδότηση».

14 Αυγούστου: Τα αρχεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (Securities and Exchange Commission SEC) δείχνουν ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates κατέχει 5,3 εκατομμύρια μετοχές της Crown Castle International Corp., που αντιπροσωπεύει τη δεύτερη μεγαλύτερη τεχνολογική εταιρεία του Ιδρύματος μετά τη Microsoft. Το Crown Castle κυριαρχεί στην κυριότητα υποδομών 5G σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πύργων κυψελών, μικρών κυψελών και ινών.

Οκτώβριος: Μια έκθεση που κυκλοφόρησε από το NBC News τον Μάιο του 2020 δηλώνει, «Η ανάλυση δεδομένων εμπορικής τηλεμετρίας στο Γουχάν υποδηλώνει ότι η πανδημία COVID-19 ξεκίνησε νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά αναφερθεί» και «υποστηρίζει την απελευθέρωση του COVID-19 στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν ” Η σύνοψη του NBC στις 8 Μαΐου αναφέρει ότι «δεν υπήρχε δραστηριότητα κινητού τηλεφώνου στο τμήμα υψηλής ασφάλειας του Ινστιτούτου ιολογίας της Wuhan από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 24 Οκτωβρίου 2019 και ότι ενδέχεται να υπήρχε ένα «επικίνδυνο συμβάν» κάποια στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου 6 και 11 Οκτωβρίου.”

6 Οκτωβρίου: Στις 5 Μαΐου 2020, Βρετανοί και Γάλλοι ερευνητές δημοσιεύουν μια μελέτη που εκτιμά ότι το COVID-19 θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει ήδη από τις 6 Οκτωβρίου 2019.

18 Οκτωβρίου: Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας συγκαλούν μια «επιτραπέζια άσκηση» μόνο με πρόσκληση, που ονομάζεται Event 201 για να χαρτογραφήσει την ανταπόκριση σε μια “υποθετική” παγκόσμια πανδημία κορονοϊού.

Νοέμβριος-Δεκέμβριος: Οι γενικοί ιατροί στη βόρεια Ιταλία αρχίζουν να παρατηρούν μια «περίεργη πνευμονία».

Διαβάστε Επίσης: Σκάνδαλο Παγκόσμιας Εμβέλειας με τα PCR Τεστ: Η Έκθεση των 23 Διεθνών Επιστημόνων που Αποδεικνύουν ότι Όλα τα PCR Τεστ,σε Πραγματικό Χρόνο (RT-PCR) Βγαίνουν “Ψευδώς ΘΕΤΙΚΑ”.

2-3 Δεκεμβρίου: Επιστήμονες εμβολίων που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Ασφάλεια των Εμβολίων του ΠΟΥ επιβεβαιώνουν σημαντικά προβλήματα στην ασφάλεια των εμβολίων σε όλο τον κόσμο.

18 Δεκεμβρίου: Οι ερευνητές στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) αναφέρουν την ανάπτυξη ενός «νέου τρόπου καταγραφής του ιστορικού εμβολιασμού ενός ασθενούς», χρησιμοποιώντας νανοκρυστάλλους αναγνώσιμους από smartphone που ονομάζονται «κβαντικές κουκίδες» ενσωματωμένοι στο δέρμα χρησιμοποιώντας μικροδόνδυλους – αυτή η εργασία χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

31 Δεκεμβρίου: Κινέζοι αξιωματούχοι ενημερώνουν τον ΠΟΥ για ένα σύμπλεγμα περιπτώσεων «μυστηριώδους πνευμονίας». Αργότερα, η South China Morning Post αναφέρει ότι μπορεί να εντοπίσει την πρώτη υπόθεση έως τις 17 Νοεμβρίου.

Ο Δρ. Peter Hotez του Baylor College… λέει σε μια επιτροπή του Κογκρέσου ότι τα εμβόλια κοροναϊού είχαν πάντα ένα «μοναδικό πιθανό πρόβλημα ασφάλειας»

2020
7 Ιανουαρίου: Οι κινεζικές αρχές επισημαίνουν επίσημα εντόπισαν έναν «νέο συνθετικό ή μη» κορονοϊό.

10 Ιανουαρίου: Η Κίνα δημοσιοποιεί την ακολουθία του γονιδιώματος του νέου κορονοϊού.

11 Ιανουαρίου: Η Κίνα καταγράφει τον πρώτο θάνατο που αποδίδεται στον νέο κορονοϊό.

20 Ιανουαρίου: Η πρώτη περίπτωση κορονοϊού των ΗΠΑ αναφέρεται στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.

23 Ιανουαρίου: Η Shi Zheng-Li κυκλοφόρησε μια εφημερίδα που αναφέρει ότι ο νέος κορονοϊός είναι πανομοιότυπος με ένα στέλεχος που το εργαστήριό της απομόνωσε από νυχτερίδες το 2013 αλλά ποτέ δεν δημοσιεύθηκε.

30 Ιανουαρίου: Ο ΠΟΥ κήρυξε το νέο κορονοϊό ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία».

31 Ιανουαρίου 2020: Μια ομάδα Ινδών επιστημόνων δημοσιεύει μια μελέτη που βρίσκει αλληλουχίες HIV στον κορονοϊό 2019-nCoV. Οι επιστήμονες αποσύρουν τη μελέτη απέσυρε τη μελέτη εντός 24 ωρών, πιθανώς υπό κάποια πίεση.

4 Φεβρουαρίου: Με μόλις 11 άτομα στις ΗΠΑ που έχουν επιβεβαιωθεί ότι έχουν COVID-19, το HHS εκδίδει μια Δήλωση, που δημοσιεύθηκε στις 17 Μαρτίου στο Ομοσπονδιακό Μητρώο, που θέτει τον νέο κοροναϊό κάτω από την ομπρέλα του νόμου PREP 2005, κάνοντας ιατρικά αντίμετρα. (συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων) απαλλαγμένο από ευθύνη.

Κούλη τα Κατάφερες.. ο Μπάιντεν Αρχίζει τη Μοιρασιά.. - Μπράιζα ΗΠΑ: «Η Τουρκία να εγκαταλείψει Κρήτη και Ρόδο και η Ελλάδα το Καστελόριζο»! (Βίντεο)

5 Φεβρουαρίου: Ο Bill και η Melinda Gates ανακοινώνουν χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για προσπάθειες έρευνας και θεραπείας εμβολίων κορoνοϊού.

Δείτε Επίσης: Δρ. Sucharit Bhakdi: “Τα Εμβόλια θα σας Καταστρέψουν” – Απαντήσεις Από το Best Seller στην Γερμανία Βιβλίο του Για τον Covid-19 (4 Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου: Γάλλοι και Καναδοί επιστήμονες δημοσιεύουν ένα άρθρο σχετικά με το νέο κορονoϊό που περιγράφει μια «σημαντική» ανωμαλία – 12 επιπλέον νουκλεοτίδια – που δεν παρατηρήθηκε σε προηγούμενους κορονoϊούς. Υποδηλώνουν ότι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό «μπορεί να παρέχει ένα Όφελος-Λειτουργίας (GOF). . . για αποτελεσματική εξάπλωση στον ανθρώπινο πληθυσμό.”

11 Φεβρουαρίου: Η ΠΟΥ δίνει στην ασθένεια που πιστεύεται ότι προκαλείται από το νέο κορονοϊό το όνομα: «COVID-19». Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ εξηγεί: «Έπρεπε να βρούμε ένα όνομα που δεν αναφέρεται σε μια γεωγραφική τοποθεσία, ένα ζώο, ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων, και το οποίο είναι επίσης προφανές και σχετίζεται με την ασθένεια».

24 Φεβρουαρίου: Η Moderna, Inc. στέλνει την πρώτη παρτίδα του πειραματικού εμβολίου κορανοϊού, mRNA-1273, στον ερευνητικό συνεργάτη της, NIAID.

25 Φεβρουαρίου: Οι μετοχές της Moderna διαπραγματεύονται 27.8% υψηλότερα.

29 Φεβρουαρίου: Οι ΗΠΑ αναφέρουν τον πρώτο θάνατο COVID-19.

5 Μαρτίου: Ο Δρ. Peter Hotez του Baylor College (ο οποίος στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να αναπτύξει ένα εμβόλιο SARS) λέει σε μια επιτροπή του Κογκρέσου ότι τα εμβόλια κορονοϊού είχαν πάντα ένα «μοναδικό πιθανό πρόβλημα ασφάλειας» – ένα «είδος παράδοξου φαινομένου ενίσχυσης του ανοσοποιητικού».

6 Μαρτίου: Ο Πρόεδρος Τραμπ υπογράφει ένα πακέτο επείγουσας δαπάνης κορονοϊού 8,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μεγάλο μέρος του οποίου «ωφελεί άμεσα τη βιομηχανία φαρμάκων».

10 Μαρτίου: Ο Δρ Paul Offit από το Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας εκφράζει ανησυχίες σχετικά με την ώθηση για «βιασύνη [ενός εμβολίου]», ιδιαίτερα απουσία «ιστορικού δημιουργίας εμβολίου κοροναϊού».

10 Μαρτίου: Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, Wellcome και Mastercard δεσμεύουν 125 εκατομμύρια δολάρια για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση, την ανάπτυξη και την αύξηση των θεραπειών COVID-19, σχηματίζοντας, όπως τον ονομάζει, έναν “Συντονιστή – Επιταχυντή” Εύρεσης Θεραπείας για τον Covid-19  το “COVID-19 Therapeutics Accelerator”. Η χρηματοδότηση του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων αποτελεί μέρος της χρηματοδότησης COVID-19 συνολικού ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων που ανακοίνωσε το ίδρυμα Gates στις 5 Φεβρουαρίου.

11 Μαρτίου: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το COVID-19 πανδημία.

13 Μαρτίου: Ο Bill Gates αποχωρεί από τα διοικητικά συμβούλια της Microsoft και του Berkshire Hathaway για να «αφιερώσει περισσότερο χρόνο στις φιλανθρωπικές προτεραιότητες».

16 Μαρτίου: Ο Neil Ferguson του Imperial College London, επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, δημοσιεύει τις προσομοιώσεις του υπολογιστή του προειδοποιώντας ότι θα υπάρξουν πάνω από δύο εκατομμύρια θάνατοι COVID-19 στις ΗΠΑ, εκτός εάν η χώρα υιοθετήσει «εντατικά και σκληρά κοινωνικά μέτρα».

16 Μαρτίου: Ο Δρ Fauci λέει στους Αμερικανούς ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να «λάβουν πιο δραστικά μέτρα» και «να περιοριστούν σημαντικά» για να επιβραδύνουν την εξάπλωση του κορονοϊού.

16 Μαρτίου: Το NIAID ξεκινά δοκιμή Φάσης 1 σε 45 υγιείς ενήλικες του εμβολίου mRNA-1273 κοροναϊού που αναπτύχθηκε από την NIAID και τη Moderna, Inc. Η δοκιμή παραλείπει το συνηθισμένο βήμα της δοκιμής του εμβολίου σε ζωικά μοντέλα πριν προχωρήσει σε δοκιμές σε ανθρώπους.

17 Μαρτίου: Η Εφημερίδα “The Nation” δημοσιεύει μια ανάλυση που αποκαλύπτει συγκρούσεις συμφερόντων στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Gates, περιγράφοντας «περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκπτώσεις φόρων από φιλανθρωπικές δωρεές σε ιδιωτικές εταιρείες», συμπεριλαμβανομένης της GlaxoSmithKline (GSK), και «σχεδόν 250 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικές επιχορηγήσεις. . . σε εταιρείες στις οποίες το ίδρυμα κατέχει εταιρικά αποθέματα και ομόλογα», συμπεριλαμβανομένων των Merck, GSK, Sanofi και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών. Κριτικές δηλώνουν ότι το ίδρυμα «δημιούργησε ένα από τα πιο προβληματικά προηγούμενα στην ιστορία του ιδρύματος, “κλείνοντας το μάτι” στις εταιρείες να βλέπουν τους εαυτούς τους ως αξιοκρατικούς φιλανθρωπικούς ενάγοντες σε μια εποχή που τα εταιρικά τους κέρδη βρίσκονται στο υψηλότερο όλων των εποχών».

Διαβάστε Επίσης: Covid-19 ΤΕΛΟΣ: 84,5% Λιγότερες Πιθανότητες να Νοσήσετε Σοβαρά με τα Φάρμακα Bamlanivimab και Etesevimab. Εγκεκριμένα από το FDA!

22 Μαρτίου: Ο ειδικός των ΗΠΑ στα βιολογικά όπλα Δρ. Francis Boyle επαναλαμβάνει προηγούμενες δηλώσεις ότι ο σκοπός των εργαστηρίων βιοασφάλειας επιπέδου 4 (BSL-4) όπως το Ινστιτούτο ιολογίας στη Wuhan «είναι η έρευνα, ανάπτυξη, δοκιμή και αποθήκευση επιθετικών βιολογικών όπλων» και ότι ο νέος ιός είναι ένας «οπλισμένος» κορονoϊός SARS που διέρρευσε από το εργαστήριο Wuhan BSL-4.

Δείτε Επίσης: Covid-19 ΤΕΛΟΣ: 84,5% Λιγότερες Πιθανότητες να Νοσήσετε Σοβαρά με τα Φάρμακα Bamlanivimab και Etesevimab. Εγκεκριμένα από το FDA!

Ο Bill Gates ανακοινώνει σημαντική χρηματοδότηση στην εταιρεία EarthNow, η οποία θα καλύψει τη Γη με 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε δορυφόρους παρακολούθησης με βίντεο.

24 Μαρτίου: Ο Bill Gates ανακοινώνει σημαντική χρηματοδότηση για μια εταιρεία, EarthNow, η οποία θα καλύψει τη Γη με 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε δορυφόρους παρακολούθησης βίντεο.

26 Μαρτίου: Η Microsoft ανακοινώνει ότι εξαγοράζει τα Επιβεβαιωμένα Δίκτυα, μια εταιρεία που επικεντρώνεται στα δίκτυα 5G και στα «Ολοκληρωμένα Σύστημα Εξυπηρέτησης Για Ένα Ευρύ Φάσμα Περιβαλλόντων (Edge Computing)».

26 Μαρτίου: Ο Δρ Fauci δημοσιεύει ένα άρθρο στο New England Journal of Medicine (με τον ανώτερο αξιωματούχο του NIAID H. Clifford Lane και τον διευθυντή του CDC Robert Redfield), δηλώνοντας ότι «οι συνολικές κλινικές συνέπειες του Covid-19 μπορεί τελικά να είναι περισσότερο παρόμοιες με αυτές της σοβαρής εποχικής γρίπης», με ποσοστό θνησιμότητας ίσως 0,1.

27 Μαρτίου: Ο Πρόεδρος Τραμπ υπογράφει το νόμο CARES των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

27 Μαρτίου: Το Children’s Health Defense (CHD) δημοσιεύει το βίντεο και το άρθρο του, «Ο Dr. Fauci και οι προτεραιότητες του COVID-19: Θεραπεία τώρα ή εμβόλια αργότερα;” Λίγο αργότερα, το Mailchimp (πλατφόρμα μαζικής αποστολής email) απενεργοποιεί τον λογαριασμό του CHD χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς παραβίαση των κανόνων του Mailchimp.

Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: Χρεοκόπησε το 50% των Μαγαζιών Εστίασης Λόγω των Lockdown και Kλείνουν Άμεσα - 500.000 Άνθρωποι στον Δρόμο

29 Μαρτίου: Ο Πρόεδρος Trump επεκτείνει τις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές κοινωνικής απόστασης έως τις 30 Απριλίου.

31 Μαρτίου: Οι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου, ο Δρ Deborah Birx και ο Δρ. Fauci αναφέρουν μοντέλα που δείχνουν δυνητικούς 100.000 έως 240.000 θανάτους από κοροναϊούς «ακόμη και αν η χώρα διατηρεί αυστηρές κοινωνικές αποστάσεις.» Ο Fauci περιγράφει την κοινωνική αποστασιοποίηση και το κλείδωμα ως «άβολο» αλλά «την απάντηση στα προβλήματά μας».

Διαβάστε Επίσης: Πορτογάλοι Δικαστές: 97% ή Υψηλότερη η Πιθανότητα Ενός Ατόμου να Βγει Ψευδώς Θετικό στον Covid-19 από τεστ PCR

2 Απριλίου: Ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει ότι το εμβόλιο κορονοϊού «είναι το μόνο πράγμα που θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό».

3 Απριλίου: Το Forbes αναφέρει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna έχει γίνει δισεκατομμυριούχος σε μία ημέρα μετά το λογιστικό κλείσιμο του έτους 2019 της εταιρείας με καθαρή ζημία.

6 Απριλίου: Ο Δρ. Fauci περιγράφει ένα εμβόλιο COVID-19 ως “showstopper (ότι θα σταματήσει το σόου)” και δηλώνει, “Ελπίζω ότι δεν έχουμε τόσο πολλούς ανθρώπους που να έχουν μολυνθεί ώστε στην πραγματικότητα να έχουμε. . . ανοσία αγέλης. ”

9 Απριλίου: Ο Δρ. Fauci δηλώνει ότι ο αριθμός των θανάτων στις ΗΠΑ από τον κορονοϊό “μοιάζει περισσότερο περί τις 60.000 [εύρος] αντί για 100.000-200.000 που είχε υπολογιστεί”, προσθέτοντας ότι “τα μοντέλα είναι ρεαλιστικά και τόσο ακριβή όσο και οι υποθέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτά.”

9 Απριλίου: Ο χρηματοδοτούμενος από τον Bill Gates Σύνδεσμος Καινοτομίας Επιδημιολογικής Ετοιμότητας (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations CEPI), αναφέρει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 115 εμβόλια COVID-19.

9 Απριλίου: Η Άμυνα Παιδική Υγείας  δημοσιεύει την «παγκόσμια ατζέντα εμβολίων του Γκέιτς: μια win-win για φαρμακευτική και υποχρεωτικό εμβολιασμό»

11 Απριλίου: Η Άμυνα Παιδική Υγείας δημοσιεύει «Να γιατί ο Μπιλ Γκέιτς θέλει αποζημίωση… Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο;»

15 Απριλίου: Ο Bill Gates δεσμεύει άλλα 150 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη εμβολίων κορονοϊού και άλλα μέτρα. Δηλώνει, «Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Θα χρειαστεί να εμβολιάσουμε σχεδόν όλους.”

16 Απριλίου: Η Moderna ανακοινώνει χρηματοδότηση 483 εκατομμυρίων δολαρίων από την Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) για να επιταχύνει την ανάπτυξη του εμβολίου mRNA-1273.

18 Απριλίου: Ο καθηγητής Luc Montagnier, αποδέκτης του βραβείου Νόμπελ Ιατρικής του 2008 για την ανακάλυψη του HIV, εμφανίζεται στη γαλλική τηλεόραση και δηλώνει ότι το SARS-CoV-2 έχει «χειραγωγηθεί» για να συμπεριλάβει «προστιθέμενες ακολουθίες» από τον ιό HIV. Ο καθηγητής Montagnier ισχυρίζεται ότι αυτή η «σχολαστική» εισαγωγή θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί μόνο σε εργαστήριο. Άλλοι θέτουν παρόμοια ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2.

18 Απριλίου: Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι οι πρώτες δοκιμές coronavirus της χώρας είναι αναποτελεσματικές λόγω μόλυνσης στα εργαστήρια CDC και παραβίασης των προδιαγραφών παραγωγής των συγκεκριμένων εργαστηρίων.

21 Απριλίου: Η πολιτεία της Ουάσιγκτον ανακοινώνει σχέδια για τη δημιουργία ομάδας παρακολούθησης 1.500 ατόμων έως τα μέσα Μαΐου, σε μια προσπάθεια χαρτογράφησης και ελέγχου της εξάπλωσης του ιού με το ξαναάνοιγμα της οικονομίας.

23 Απριλίου: Οι ερευνητές εκδίδουν ένα προσχέδιο που αναφέρει “άμεσα στοιχεία” τουλάχιστον 30 διαφορετικών γενετικών παραλλαγών SARS-CoV-2.

23 Απριλίου: Τα πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι ο πλούτος των αμερικανών δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε κατά 10% τους πρώτους μήνες του COVID-19.

23 Απριλίου: Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άμυνας Παιδικής Υγείας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο νεώτερος, δημοσιεύει «Το αποτέλεσμα του Bill Gates: Το εμβόλιο DTP του ΠΟΥ σκότωσε περισσότερα παιδιά στην Αφρική από τις ασθένειες που στόχευε».

24 Απριλίου: Το NIH ακυρώνει τη χρηματοδότηση που χορηγήθηκε στην EcoHealth Alliance και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν για έρευνα Οφέλους-Λειτουργίας για κορονοϊούς (χρηματοδότηση που χορηγούταν συνεχώς από το 2015). Το NIH και ο Δρ Fauci αρνούνται να σχολιάσουν.

Διαβάστε Επίσης: «The Great Reset»: Το Βιβλίο-Οδηγός του Κ. Μητσοτάκη Επάνω στο Γραφείο του – Γιατί Λένε ότι Δεν θα Επιστρέψουμε Ποτέ στην Κανονικότητα – Τί Ετοιμάζεται Μετά την Πανδημία – Η Μεγάλη Επανεκκίνηση

27 Απριλίου: Ο πρώην επικεφαλής της FDA Scott Gottlieb (τώρα με την Pfizer) και ο πρώην αξιωματούχος Medicare / Medicaid Andy Slavitt παροτρύνουν την κυβέρνηση Trump να αφιερώσει 46 δισεκατομμύρια δολάρια για την ιχνηλάτηση – εντοπισμό και εθελοντική απομόνωση.

28 Απριλίου: Ένα άρθρο του Newsweek αναφέρει: “Ο Δρ. Ο Fauci υποστήριξε αμφιλεγόμενο εργαστήριο στη Wuhan με Αμερικάνικα δολάρια για επικίνδυνη έρευνα για κορονοϊούς.” Ο Fauci δεν απαντά σε αιτήματα για σχόλια.

29 Απριλίου: Το Bloomberg δημοσιεύει μια ιστορία σχετικά με την «Επιχείρηση Warp Speed» του Προέδρου Τραμπ, μια προγραμματισμένη φαρμακευτική-κυβερνητική-στρατιωτική συνεργασία για τη μείωση του χρόνου ανάπτυξης ενός εμβολίου για τον κορονοϊό.

30 Απριλίου: Ο Μπιλ Γκέιτς γράφει ότι “ο κόσμος θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην κανονικότητα. . . όταν σχεδόν κάθε άτομο στον πλανήτη έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.” Ο Bill Gates δηλώνει επίσης ότι «Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να επισπεύσουν τις συνήθεις διαδικασίες έγκρισης φαρμάκων για να παραδώσουν γρήγορα το εμβόλιο σε πάνω από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους».

30 Απριλίου: Ο Δρ. Fauci δηλώνει ότι είναι «εφικτό» να διαθέτουμε εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κορονoϊού έως τον Ιανουάριο του 2021.

1η Μαΐου: Ο Δρ Thomas Inglesby (διευθυντής του Κέντρου Ασφάλειας Υγείας Johns Hopkins), συζητώντας την έρευνα κέρδους-λειτουργίας, δηλώνει ότι «τα εργαστηριακά συστήματα δεν είναι αλάνθαστα, και ακόμη και στα μεγαλύτερα εργαστήρια του κόσμου, υπάρχουν λάθη.”

1 Μαΐου: Ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Μπόμπι Ρους του Ιλινόις εισάγει το νόμο TRACE («HR 6666: COVID-19 Δοκιμή, προσέγγιση και επαφή με όλους»). Ο εμφανώς ασαφής νόμος θα διαθέσει 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε νομικές και μη οντότητες που προσλαμβάνονται από το CDC για ιχνηλάτηση επαφών και «άλλους σκοπούς», συμπεριλαμβανομένου του χωρισμού της οικογένειας. (Βλέπε επίσης 15 Μαΐου.)

Δρ. Φαρσαλινός για τις Δηλώσεις του Δρ. Αντωνίου Περί των Μεταλλάξεων του Covid-19

4 Μαΐου: Ο Μπιλ Γκέιτς δεσμεύει άλλα 50 εκατομμύρια δολάρια προς το COVID-19, για συνολικά 300 εκατομμύρια δολάρια σε αναλήψεις υποχρεώσεων.

4 Μαΐου: Ο Πρόεδρος Τραμπ δηλώνει ότι οι ΗΠΑ θα έχουν εμβόλιο κορονοϊού έως το τέλος του 2020.

5 Μαΐου: Βρετανοί και Γάλλοι ερευνητές δημοσιεύουν το «Εμφάνιση της γονιδιωματικής ποικιλομορφίας και επαναλαμβανόμενες μεταλλάξεις στο SARS-CoV-2», υποδηλώνοντας ότι οι επαναλαμβανόμενες μεταλλάξεις που εντοπίστηκαν «μπορεί να υποδηλώνουν συνεχή προσαρμογή του SARS-CoV-2 στον νέο ανθρώπινο ξενιστή του».

5 Μαΐου: Ο Neil Ferguson παραιτείται από την επιστημονική συμβουλευτική ομάδα έκτακτης ανάγκης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (SAGE) αφού παραβίασε τους δικούς του κανόνες κοινωνικής απόστασης. Ο Ferguson υλοποιεί τις δοκιμαστικές του εργασίες σε έναν οργανισμό «που συνδέεται “χαλαρά” με τον Bill Gates, μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF)».

5 Μαΐου: Ο Πρόεδρος της Άμυνας Παιδικής Υγείας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο νεώτερος, δημοσιεύει «Redfield and Birx: Μπορούμε να τους εμιστευτούμε για τον COVID;

6 Μαΐου: Ένας ανώνυμος μηχανικός λογισμικού (πρώην Google) προφέρει το μοντέλο υπολογιστή του Neil Ferguson COVID-19 «άχρηστο για επιστημονικούς σκοπούς».

7 Μαΐου: Το Business Insider αναφέρει ότι πάνω από 33 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν υποβάλει αίτηση για ανεργία κατά την περίοδο των επτά εβδομάδων από την έναρξη των περιορισμών COVID-19.

7 Μαΐου: Η NPR αναφέρει ότι 44 πολιτείες και η Περιφέρεια της Κολούμπια σχεδιάζουν να αναπτύξουν μια ομάδα ιχνηλάτησης επαφών με εργατικό δυναμικό άνω των 66.000 εργαζομένων.

8 Μαΐου: Το NBC News δημοσιεύει μια ιδιωτική έκθεση που περιγράφει ένα μη επιβεβαιωμένο κλείσιμο του Ινστιτούτου ιολογίας της Γουχάν τον Οκτώβριο του 2019.

8 Μαΐου: Ο πρόεδρος της Άμυνας Παιδικής Υγείας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο νεώτερος και η Ντάφνα Τάχοβερ (διευθυντής του «Stop 5G and Wireless Harms Project» του CHD) δημοσιεύουν το «Ο γενναίος νέος κόσμος των Bill Gates και Big Telecom».

Διαβάστε Επίσης: Ο Νομπελίστας Dr. Luc Montagnier για τα Εμβόλια mRNA, τον Covid-19 και τον Πόλεμο που Έχει Δεχθεί για την Επιστημονική του Τεκμηρίωση Σχετικά με τον Covid-19 (Βίντεο – Υπότιτλοι)

11 Μαΐου: Ο επικεφαλής ιατρός του Ηνωμένου Βασιλείου Δρ. Chris Whitty (ένας από τους “έμπιστους” που έχει λάβει εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις για έρευνες για την ελονοσία από το Ίδρυμα Γκέιτς και υποστηρίζει το στίγμα ως χρήσιμη παρέμβαση στη δημόσια υγεία) δηλώνει ότι το COVID-19 είναι “ακίνδυνος για την τεράστια πλειοψηφία“.

13 Μαΐου: Αυστραλοί ερευνητές αναφέρουν ότι «ο SARS-CoV-2 είναι μοναδικά προσαρμοσμένος για να μολύνει ανθρώπους, εγείροντας σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το αν προέκυψε στη φύση από ένα σπάνιο τυχαίο γεγονός ή αν η προέλευσή του μπορεί να έγινε αλλιώς»

14 Μαΐου: Η Microsoft ανακοινώνει ότι αποκτά Metaswitch Networks με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο «για να επεκτείνει τη στρατηγική της Azure 5G».

15 Μαΐου: Το Σώμα περνά το νόμο HEROES 1.815 σελίδων, 3 τρισεκατομμύρια δολάρια («Υγεία και οικονομική ανάκαμψη Omnibus Emergency Solutions Act»), κρυφά σε τμήματα του TRACE ACT που θα διοχετεύσει 75 δισεκατομμύρια δολάρια στο CDC για “δοκιμές κορονοϊού, εντοπισμό επαφών και μέτρα απομόνωσης.”

18 Μαΐου: Η Moderna ανακοινώνει προσωρινά αποτελέσματα από τη δοκιμή Φάσης 1 του εμβολίου mRNA-1273 με κοροναϊό. Η εταιρεία αναφέρει ότι 3 στους 15 υγιείς συμμετέχοντες εμφάνισαν συστηματικές ανεπιθύμητες ενέργειες βαθμού 3 μετά από μια δεύτερη δόση. (Το Εγχειρίδιο Merck ορίζει την κατηγορία 3 ως «σοβαρή ή ιατρικά σημαντική αλλά όχι άμεσα απειλητική για τη ζωή. Υποδεικνύεται νοσηλεία ή παράταση της νοσηλείας, απενεργοποίηση, περιορισμός της αυτοφροντίδας».)

18 Μαΐου: Συζητώντας τα προσωρινά αποτελέσματα από τη δοκιμή Φάσης 1 της Moderna για το εμβόλιο mRNA-1273 – που αναπτύχθηκε από κοινού με το NIAID – Dr. Ο Fauci δηλώνει: «Πρέπει να προειδοποιήσω ότι υπάρχει επίσης η πιθανότητα αρνητικών συνεπειών, όπου ορισμένα εμβόλια μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν την αρνητική επίδραση της λοίμωξης».

18 Μαΐου: Αφού περιγράψαμε τα προσωρινά αποτελέσματα της Φάσης 1 ως “πολλά υποσχόμενα”, οι μετοχές της Moderna ανεβαίνουν κατά 25%, σημειώνοντας “το υψηλότερο ρεκόρ” κατά το κλείσιμό της.

19 Μαΐου: Ο Πρόεδρος της Άμυνας Παιδικής Υγείας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο νεώτερος δημοσιεύει το «Πώς ο Μπιλ Γκέιτς ελέγχει τα παγκόσμια μηνύματα και τη λογοκρισία».

20 Μαΐου: Η Microsoft ανακοινώνει τον νέο υπερυπολογιστή της με σκοπό τη δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης «ανθρωποειδούς».

Σταματήστε τη Ζώνη Μεταφοράς

Σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι κατανοούν κατάπληκτοι τις γρήγορες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές αλλαγές που ακολούθησαν από την ημέρα που εμφανίστηκε ο «COVID-19».

Πολλές από αυτές τις αλλαγές συνεπάγονται ολοένα και πιο αυστηρούς περιορισμούς στα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, συνοδευόμενοι από ανυπόφορα μηνύματα – τόσο δημόσια όσο και υποσυνείδητα – ότι το «εμβόλιο για όλους» και η παρακολούθηση και η παρακολούθηση 24/7 είναι η μόνη διέξοδος. Όλο και περισσότερο, ωστόσο, υπάρχουν αισιόδοξες ενδείξεις ότι περισσότεροι συμπολίτες μας αναγνωρίζουν την διπροσωπία και το συμφέρον όσων προσφέρουν ψευδή σωτηρία.

Ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει το χρέος του να αποκαλύψει αυτά τα ζητήματα, υπερασπιζόμενος την ατομική κυριαρχία σταματώντας τη μετάβαση «σε μια ολοκληρωτική μοναδικότητα ανθρωποειδούς μηχανής, πιο δεσποτική από ό,τι ούτε ο Όργουελ είχε φανταστεί ποτέ».

Δείτε Επίσης:

Ο ΔΣ της Pfizer και η Αγοραπωλησία των 5,6 Εκ. Δολαρίων σε Μετοχές Καθώς η Εταιρεία Ανακοίνωσε Δεδομένα Για το Εμβόλιο του Covid-19 Που Εκτίναξαν την Μετοχή της

Προειδοποίηση της Βρετανικής Κυβέρνησης για Εμβόλιο Pfizer: «Να Μην το Κάνουν οι Έγκυες & Όσες Θέλουν να Μείνουν Έγκυες»

Πορτογαλικό Δικαστήριο: Αναξιόπιστα τα Τεστ RT-PCR Βάσει και Έρευνας Όπου 97% των Θετικών Αποτελεσμάτων Είναι Ψευδώς Θετικά σε Covid-19 στους 35 Κύκλους Ενισχύσεως

Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά: Δεν Είμαι Σίγουρος αν το Εμβόλιο της Pfizer του Σταματά τη Μετάδοση του Covid-19

 

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα