19.9 C
Athens
11.3 C
Washington
23.8 C
Melbourne
12.7 C
London
18.6 C
New York
23.5 C
Sydney
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Το Εμβόλιο RNA της Moderna Περιέχει Luciferin Διαλυμένη με 66,6 ml Αποσταγμένου Φωσφορικού – Πώς Συμβάλλει Αυτό στην Λειτουργία του Εμβολίου;

Δημοφιλέστερα

Το εμβόλιο RNA της Moderna περιέχει Luciferin διαλυμένη με 66,6 ml αποσταγμένου φωσφορικού.

Αυτό το δημοσιεύουμε επειδή έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε, και να κάνετε συγκατάθεση εβολιασμού μετά από ενημέρωση. Αμφιβάλλουμε αν ο γιατρός που χορηγεί το εμβόλιο γνωρίζει ή αν θα σας δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για την λειτουργία των συστατικών του εμβολίου. Σας συμβουλεύουμε ότι είναι απαραίτητο να το επιχειρήσετε, και ακόμα καλύτερα να απευθυνθείτε και στο προσωπικό σας ιατρό.

Σήμερα, η βιοφωταύγεια από το Aliivibrio Fischeri χρησιμοποιείται ως φωτοβακτήριο για την παρακολούθηση της τοξικότητας του νερού. Όταν εκτίθεται σε ρύπους, η παραγωγή φωτός από τη βακτηριακή καλλιέργεια μειώνεται, σηματοδοτώντας την πιθανή παρουσία μολυσματικού παράγοντα. Δείτε αναλυτικά εδώ, εδώ και εδώ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις υπερευαισθησίες και αλλεργίες που προκαλούνται από την έκχυση του φωτοβακτηρίου μέσω του εμβολίου.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία από την πατέντα για το εμβόλιο RNA της Moderna παραπάνω, περιέχει Luciferin διαλυμένη με 66,6 ml αποσταγμένου φωσφορικού. Σημειώνεται ότι η Λουσιφεράση είναι η ουσία που διατηρείται στους -70 με -80 βαθμούς κελσίου.

Παραθέτουμε τα ευρήματα επιστημονικών δημοσιευμάτων και πειραμάτων σχετικά με την χρησιμότητα και χρήση της Luciferin (Λουσιφερίνης) που υπάρχουν δημοσιευμένα έως σήμερα.

Η λουσιφερίνη (από τη λατινική λουσιφερίνη, «φωτεινός φορέας») είναι ένας γενικός όρος για την ένωση εκπομπής φωτός που βρίσκεται σε οργανισμούς που παράγουν βιοφωταύγεια. Οι λουσιφερίνες υφίστανται τυπικά μια καταλυόμενη από ένζυμο αντίδραση με μοριακό οξυγόνο. Ο προκύπτων μετασχηματισμός, ο οποίος συνήθως περιλαμβάνει τη διάσπαση ενός μοριακού θραύσματος, παράγει ένα ενδιάμεσο διεγερμένης κατάστασης που εκπέμπει φως κατά την αποσύνθεση στην θεμελιώδη κατάσταση του. Ο όρος μπορεί να αναφέρεται σε μόρια που είναι υποστρώματα τόσο για τις λουσιφεράσες όσο και για τις φωτοπρωτεΐνες. [1]

Ασπρόπυργος: 61χρονη Νεκρή 5 Ημέρες Αφού Έλαβε το AstraZeneca

Αυτό είναι ένα μοντέλο γεμίσματος χώρου της λουσιφερίνης της μύγα. Χρωματική κωδικοποίηση: κίτρινο=θείο, μπλε=άζωτο, μαύρο=άνθρακας, κόκκινο=οξυγόνο, λευκό=υδρογόνο.
Η λουσιφερίνη μπορεί να διαπεράσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, το φραγμό του πλακούντα αίματος και των όρχεων.

Λουσιφερίνη

Η λουσιφερίνη υφίσταται αντίδραση οξειδωτικής αποκαρβοξυλίωσης σε ρΗ 7,75 παρουσία ΑΤΡ, οξυγόνου και λουσιφεράσης πυγολαμπίδας (EC 1.13.12.7), αποδίδοντας οξυλουσιφερίνη, CO2, ΑΜΡ, πυροφωσφορικό και εκπομπή φωτός. Από: Εγκυκλοπαίδεια της Αναλυτικής Επιστήμης (Δεύτερη Έκδοση), 2005

Η Παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει το πώς μπορεί να συλληφθεί από μια CCD κάμερα να  μια μοριακή αλλαγή που θα συμβεί μέσα στον οργανισμό του ποντικιού.

Σχήμα 7.3. Σχηματική παρουσίαση της ανίχνευσης πηγής βιοφωταύγειας από τον εγκέφαλο ζωντανών ποντικών. Παρουσία ATP και μαγνησίου, η λουσιφερίνη θα συνδεθεί με τη λουσιφεράση. Στη συνέχεια, η απελευθέρωση πυροφωσφορικού (ΡΡΙ) μετά τη δημιουργία ΑΜΡ θα παράγει αδενυλικό λουσιφερύλιο. Αυτό το αδενυλικό θα οξειδωθεί σε μια ασταθή μοριακή μορφή μετά από αρκετά ενδιάμεσα στάδια. Για να επιτευχθεί μοριακή σταθερότητα, ένα φωτόνιο φωτός θα απελευθερωθεί και θα συλληφθεί από την κάμερα CCD.

Δοκιμή έκφρασης και ανοσογονικότητας της λουσιφεράσης

Οι ερευνητές, οι οποίοι είχαν προηγούμενη εμπειρία στην ανάπτυξη νέων ιονισμένων λιπιδίων που θα ήταν χρήσιμα για τις συνθέσεις LNP για την επίτευξη της απελευθέρωσης siRNA, εξέτασαν την πιθανή χρήση αρκετών ιονισμένων λιπιδίων σε δοχείο (in vivo). Προσδιόρισαν κατάλληλα λιπίδια που θα επέτρεπαν στο mRNA να διαφύγει από το ενδοσωμικό διαμέρισμα και να εισέλθει στο κυτοσόλιο για μετάφραση.

Επέλεξαν δύο από τα πιο δημοφιλή LNP για τη δοκιμή της συνταγοποίησης εμβολίων τους. Χρησιμοποίησαν έναν δείκτη λουσιφεράσης για να δείξουν την πρόσληψη του mRNA και έτσι αξιολόγησαν την αποτελεσματικότητα της σύνθεσης LNP.

Τα δύο επιλεγμένα σκευάσματα βρέθηκαν να παράγουν έντονη και μακρόχρονη έκφραση λουσιφεράσης, με μια έκρηξη φωταύγειας μετά την προσθήκη λουσιφερίνης. Οι ερευνητές βρήκαν μια περιορισμένη απόκριση αντισώματος μετά από μία ανοσοποίηση, αλλά ένα υψηλότερο επίπεδο κυτταρικής απόκρισης κατευθυνόταν έναντι του αντιγόνου λουσιφεράσης. Και τα δύο LNP προκάλεσαν συγκρίσιμη κυτταρική ανοσία, αλλά η φωτεινότητα με το ένα ήταν πιο παροδική από την άλλη.

Πρόβλεψη Καθηγητή Ιωαννίδη για 10.000 Νεκρούς στην Ελλάδα Μέχρι τον Φεβρουάριο: Το lockdown «Σκοτώνει Περισσότερες Ζωές από ό,τι Σώζει και Αμφιβάλλω αν Σώζει καν».

Το πρότυπο της έκφρασης πρωτεΐνης, επομένως, δεν προβλέπει την ανοσογονικότητα του μορίου. Αντίθετα, αυτό καθορίζεται από την αποδοτικότητα πρόσληψης του αντιγόνου από τα αντιγονοπαρουσιαστικά κύτταρα (APC), τα οποία τα παραδίδουν στα λεμφοκύτταρα στον λεμφαδένα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των Τ κυττάρων και την παραγωγή ανοσοποιητικών μεσολαβητών.

Στο τρέχον πείραμα, η ανοσοαπόκριση φάνηκε να είναι ισχυρή λόγω της κατανομής των κυττάρων και των ιστών. Απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να εξεταστεί πώς εκφράζεται η πρωτεΐνη λουσιφεράσης σε διάφορους ιστούς και όργανα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο επιστημονικό άρθρο: “Σχεδιασμός εμβολίου mRNA SARS-CoV-2 εγκλεισμένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων“.

Θα το εκτιμούσαμε αν οι εταιρίες παρσκευής εμβολίων και ιδιαίτερα οι κυβερνήσεις ενημερώναν το κοινό για τον λόγο ύπαρξης και την λειτουργία και χρησιμότητα της συγκεκριμένης ουσίας στο εμβόλιο που προσπαθούν να επιβάλλουν στον πλανήτη.

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα