31.1 C
Athens
10.8 C
Washington
24 C
Melbourne
13.5 C
London
17.2 C
New York
14.6 C
Sydney
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Πρόγραμμα Μαζικών Εμβολιασμών για τον Covid-19 του Ηνωμένου Βασιλείου Στοχεύει Πολιτικά: Εξαιρούνται οι «Πλούσιοι»

Δημοφιλέστερα

Η βρετανική κυβέρνηση πιέζει μπροστά στην πρόσληψη εκατοντάδων νέων διευθυντών στο NHS για να επιβλέπει την υποχρεωτική διάθεση εμβολίων για τον Covid-19. Οι διαφωνούμενες φωνές στα επιστημονικά και ιατρικά επαγγέλματα αντιστέκονται. Παρακάτω θα βρείτε τις τελευταίες εξελίξεις στον “πόλεμο κατά της ελευθερίας”.

Οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ξεκάθαρα ότι το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού στοχεύει πολιτικά τους φτωχούς και ευνοεί τους πλουσιότερους στην κοινωνία που θα πρόκειται να εξαιρούνται.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποδεικτικά στοιχεία που λάβαμε για πολλές νέες θέσεις για διευθυντές του NHS που επιθυμούν να εφαρμόσουν τη μαζική υποχρεωτική διάθεση εμβολίων (βλ. Εικόνα παρακάτω)

Αυτό που είναι σαφές, από τις τοποθεσίες αυτών των νέων κενών θέσεων NHS, είναι ότι η κυβέρνηση στοχεύει πρώτα τις φτωχότερες κοινότητες και εκείνους άνω των 50 ετών που δεν είναι πλούσιοι. Παρατίθεται ο σύνδεσμος του άρθρου των Sunday Times, «Χωρίς Lockdown για τον κορονοϊό για τις κορυφαίες εκλογικές περιφέρειες των Tory» (04 Οκτωβρίου 2020).

Μιλώντας στους UK Times ο καθηγητής στις Ηνωμένωες Πολιτείες Ντομίνικ Χάρισον, διευθυντής δημόσιας υγείας στο Μπλάκμπερν με τον Ντάργουεν, εξήγησε ότι είχε παραπονεθεί στο DHSC ότι τα μέτρα είναι άδικα και επηρεάζουν άδικα τους φτωχότερους που είναι λιγότερο ικανοί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια στην υπερβολική κυβέρνηση.

Η ρίζα του προβλήματος είναι ότι οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν τώρα ενεργά τη δηλωμένη πολιτική που κατοχυρώνεται στην Ατζέντα 21 του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο των Ηνωμένων Εθνών, το Agenda 21 είναι ένα:

Εισαγγελική Παρέμβαση στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για Αυτά που Εξέθεσε στην Τηλεόραση για την 42χρονη Νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα που Παρέλυσε στα Κάτω Άκρα Μετά την 2η Δόση του Εμβολίου

«Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που πρέπει να αναληφθεί παγκοσμίως, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο από οργανισμούς του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών, την κυβέρνηση και τις μεγάλες ομάδες, σε κάθε τομέα όπου οι άνθρωποι έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον».

Δρ. Γ.Ιωαννίδης: «Κανένας Διαχωρισμός με Βάση τον Εμβολιασμό [...] Είναι Εικασία η Τρίτη Δόση, Δεν Ξέρουμε την Διάρκεια της Ανοσολογικής Απάντησης»

Οι λεπτομέρειες παρατίθενται στη Διάσκεψη Κορυφής του Γιοχάνεσμπουργκ του ΟΗΕ για το 2002. PDF εδώ.

Ο κόμσος πρέπει να κατανοήσει ότι κάθε σημαντικό διεθνές θεσμικό όργανο έχει διαφθαρεί από την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα που στοχεύει στην μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, κάτι το οποίο αναγράφεται ξεκάθαρα στα πλάνα του ΟΗΕ με την Ατζέντα 21.

Πουθενά σε αυτό το έγγραφο δεν βλέπουμε τις λέξεις «δημοκρατία», «ελεύθερες εκλογές», «δημόσια λογοδοσία». Η απουσία αυτών των όρων δεν είναι κάτι το άσχετο από την προτεινόμενη «Μεγάλη Επαναφορά», αλλά ό,τι πιο συμβατό. Επιπλέον, αυτές οι βασικές πτυχές των πολιτικών ελευθεριών είναι το “ανάχωμα” του σχεδίου της Μεγάλης Επαναφοράς.

Το Wikipedia ορίζει την Ατζέντα 21 του ΟΗΕ (γνωστή και ως Ατζέντα 2030) ως «Σχέδιο δράσης των Ηνωμένων Εθνών για την αειφόρο ανάπτυξη». Η «βιώσιμη ανάπτυξη» είναι η φράση που επαναλαμβάνεται στην Ατζέντα και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ατζέντας είναι επίσης και η τεκμηρίωση για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σχετικά με τις αρχές της Μαλθούσας που ισχυρίζονται ότι υπάρχει υπερπλυθυσμός στον πλανήτη.

Το ότι το Σχέδιο είναι ο μαζικός εμβολιασμός και συνδέεται με τον αποπληθυσμό  είναι γνωστό από τα ίδια τα λόγια του πρωτοπόρου δισεκατομμυριούχου εμβολίων για τον Covid-19, Bill Gates, ο οποίος παραδέχεται ότι:

«Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό φτάνει τα εννέα δισεκατομμύρια περίπου. Τώρα αν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά σε νέα εμβόλια, υπηρεσίες υγείας και αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το χαμηλώσουμε κατά 10 ή 15 τοις εκατό». – Bill Gates. Ted talk 2010 (απόσπασμα βίντεο παρακάτω)

Ο Νομπελίστας Δρ. Luc Montagnier Υποστηρίζει την Προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ για Διακοπή του Μαζικού Εμβολιασμού

Επίσης τα παραπάνω συνδέονται με ένα άλλο σχέδιο  του Bill Gates – το έργο ψηφιακής ταυτότητας ID2020 Alliance. Το Bill Gates απέκτησε πρόσφατα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό: WO / 2020/060606.

Δρ. Γ.Ιωαννίδης: «Κανένας Διαχωρισμός με Βάση τον Εμβολιασμό [...] Είναι Εικασία η Τρίτη Δόση, Δεν Ξέρουμε την Διάρκεια της Ανοσολογικής Απάντησης»

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας WO / 2020/060606 καταχωρήθηκε στις 26 Μαρτίου 2020 και κατατέθηκε από την εταιρεία που έκανε τον Bill δισεκατομμυριούχο, Microsoft Technology Licensing, LLC, στις 20 Ιουνίου 2019 και, στις 22 Απριλίου 2020, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έλαβε διεθνή επικύρωση. Ο τίτλος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι «Σύστημα Κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας δεδομένα δραστηριότητας σώματος».

Όπως ανέφερε ο Leonid Savin για το orientalreview.org:

«Εδώ υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ οργανισμών και εταιρειών όπως το Ίδρυμα Rockefeller, η Microsoft, το λόμπι των φαρμακευτικών και το Γκρουπ της Παγκόσμιας Τράπεζας, και άλλους δευτερεύοντες παρόχους υπηρεσιών. Προσπαθούν να παίξουν το ρόλο μιας υπερεθνικής κυβέρνησης εστιάζοντας συνεχώς στο γεγονός ότι, αυτές τις μέρες, οι εθνικές κυβερνήσεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν επιδημίες, ασθένειες, λιμούς κ.λπ.

Στο 2021, δεν αποκλείεται να δούμε τον συνδυασμό του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Bill Gates με το εμβόλιο Covid-19 «μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια..» και να προκαλέσει την κατάργηση όλων των νομισμάτων υπέρ αυτού του εμφυτεύματος (λόγω υπερπληθωρισμού.., γνωρίζετε!).

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι να τοποθετηθούν το νέο εμφύτευμα νομίσματος μαζί με το εμβόλιο Covid-19 και να απαιτείται θα ανανεώνεται κάθε χρόνο. Πολλοί θα είναι σύμφωνοι γιατί έρχεται με ένα τακτοποιημένο τατουάζ κβαντικής κουκκίδας που ανάβει όταν εκτίθεται σε μπλε φως μόνο για να φαίνεται για να δείξετε το ιστορικό εμβολιασμού σας. Αυτό μπορεί να γίνεται ήδη με την βοήθεια της Λουσιφερίνης που υπάρχει ήδη στο Εμβόλιο RNA της Moderna το οποίο περιέχει Luciferin Διαλυμένη με 66,6 ml Αποσταγμένου Φωσφορικού και αυτό δίνει εξήγηση στις αλλεργικές αντιδράσεις του εμβολίου που αποτελούν και την συχνότερη παρενέργεια. Μπορείτε να δείτε λεπτομέριες εδώ.

Η ουσία που ανάβει προέρχεται από τις μύγες και ονομάζεται LUCIFERASE Εικόνα παραπάνω) και η εταιρεία που παράγει το τσιπ RFID είναι η LUCENT Technologies (παρακάτω εικόνα) και στεγάζεται στην 666 Fifth Avenue, στην οποία ο Jared Kushner ως τις αρχές  2017 ήταν ιδιοκτήτης.

Η παγκόσμια ελίτ βάζει τους όρους «βιώσιμος» και «έλεγχος του πληθυσμού» στην ίδια πρόταση, κάτι που η πανδημία φαίνεται να εξυπηρετεί καλά στην επίτευξη των στόχων τους.

Ως Εκεί Φτάνει το Μυαλό του Υπουργού Ανάπτυξης..: "Ένας απ' τους Λόγους που Τηρείται η Καραντίνα Είναι οι Νεκροί που Βλέπουν Κάθε Μέρα και Φοβούνται.."

Η Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, ένα σχέδιο που υπαγορεύει πού μπορεί κανείς να ζήσει και ποια γη πρέπει να οριστεί για ανθρώπινη χρήση για να «σωθεί ο πλανήτης».

Δρ. Α.Λινού: «Να μην Βγάλουν οι Εμβολιασμένοι τις Μάσκες στους Εξωτερικούς Χώρους» - Φόβοι για τις Μεταλλάξεις

Όμως, όσο ο παγκόσμιος φόβος για την βιωσιμότητα του πλανήτη απέτυχε, προκαλέστηκε ο πανικός του ιού. Η παγκόσμια ελίτ κινείται προς ολοταχώς με την Ατζέντα 21, ρίχνοντας όλο το βάρος των προσπαθειών της στο παγκόσμιο «Lockdown». Είτε έτσι είτε αλλιώς, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα: μια καταρρέουσα οικονομία.

Όπως οι φόβοι για την υπερθέρμανση του πλανήτη βασίστηκαν σε “περιορισμένη” επιστήμη αποκλείοντας καθοριστικές σταθερές και μεταβλητές του προβλήματος, το ίδιο ισχύει και για το Covid-19. Δεν υπάρχει ισχυρή επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη τέτοιου θανατηφόρου ιού, διότι κανένα εργαστήριο δεν τον έχει απομονώσει και δεν έχει επιτύχει οποιαδήποτε αναπαραγωγή που να ταιριάζει με τα αξιώματα του Koch.

Στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, ήρθε μια ακόμη νέα δυσλειτουργία όταν ο ΠΟΥ του ΟΗΕ παραδέχτηκε, ότι ακόμη και βάσει των δικών τους αμφιλεγώμενων αριθμών, η τρέχουσα πανδημία είναι λιγότερο θανατηφόρα από οποιαδήποτε από τις τρεις τελευταίες πανδημίες. Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λάβει υπόψη περισσότερα από το ένα δέκατο των θανάτων που είχαν προβλεφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από κυβερνητικά μοντέλα υπολογιστών.

Τώρα μπαίνουμε σε μια περίοδο μαζικής αφύπνισης καθώς το επίσημο ποσοστό μέσης θνησιμότητας είναι μόνο 0,23 τοις εκατό, ή περίπου. Αυτός ο αριθμός θέτει τον «θανατηφόρο» κορονοϊό στο ίδιο επίπεδο επικυνδηνότητας με μια κανονική εποχική γρίπη.

Οποιοσδήποτε, ακόμη και να λάβουμε υπόψη τους αριθμούς στο μισό, μπορεί να δει την απόλυτη υπερβολική αντίδραση των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ του ΟΗΕ, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων αυτοεξυπηρετούμενων ομάδων που έσπειραν φόβο στον μέγιστο βαθμό.

Ελληνική Δικαιοσύνη: Αθώοι 3 Έλληνες Πολίτες για Παραβίαση της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 1/2-1-2021), που Αναφέρεται στην Απαγόρευση Κυκλοφορίας και στη Χρήση Μάσκας!

Σε αντίθεση δεν αφιερώνεται ούτε ένα λεπτό σε χρόνο τηλεοπτικής μετάδοσης στη συζήτηση ή στη συζήτηση σχετικά με μια ανάλυση κόστους / ωφέλειας για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Lockdowns. Ομοίως, δεν υπήρξε ανοιχτή συζήτηση επιστημονικών μέσων σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μαζικού εμβολιασμού με ένα «βιαστικό» εμβόλιο που αφορά όλη την ανθρωπότητα.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι περίπου 700.000 μπορεί να πεθάνουν από το εμβόλιο. Ωστόσο, ακόμη και με την μείωση όλων αυτών των θανάτων που μπορούν να αποφευχθούν, πόσο αποτελεσματικό θα ήταν το εμβόλιο ούτως ή άλλως; Πόσοι είναι οι πραγατικοί θάνατοι από, ή ακόμη, ή με Covid-19;

Νίκαια: Υγιής Υποδιοικητής Νοσοκομείου Εμβολιάστηκε και σε 48 Ώρες Διασωληνώθηκε - Άγνωστοι οι Λόγοι (Βίντεο)

Γνωρίζουμε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν προσπαθήσει για πάνω από 30 χρόνια να αναπτύξουν ένα εμβόλιο κατά των κοινών κορονοϊών και απέτυχαν.

Ωστόσο, η Big Pharma καυχιέται ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες μπορούν να αναπτύξουν με επιτυχία ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο κατά ενός «νέου» ιού, χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία – όχι χρησιμοποιώντας τα ντεμοντέ εξασθενημένα σωματίδια του ιού, αλλά τροποποιώντας το RNA του σώματός σας.

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είχε δίκιο όταν είπε ότι οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνουν στο μυαλό. Οι επιβολείς των Lockdowns διεξάγουν πόλεμο εναντίον του υπόλοιπου πλυθησμού με μια στρατηγική διαίρεσης και κατάκτησης “διαίρει και βασίλευε”, η οποία στοχεύει πρώτα τους φτωχότερους ως ινδικά χοιρίδια στην υποχρεωτική πειραματική τοξική έκχυση εμβολίων. Οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς σε κέντρα φροντίδας, οι άνεργοι, όσοι δεν μπορούν να ξεφύγουν ή να προσλάβουν ακριβούς δικηγόρους θα πάνε πρώτοι. Οι υπόλοιποι θα συναντήσουν παρόμοια μοίρα έως ότου εκπληρωθεί η Ατζέντα 21 και ο παγκόσμιος πληθυσμός μειωθεί στα 500 εκατομμύρια (ο δηλωμένος στόχος για «βιώσιμη» διαβίωση).

Δ.Κούβελας για Εμβόλια: «Στο Ισραήλ ο Κόσμος Εξακολουθεί να Νοσεί και να Πεθαίνει - Κανείς δεν Ξέρει Τίποτα»!

Βρισκόμαστε σε πόλεμο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ζωές μας. Απουσία ανεξάρτητου, αμερόληπτου και ανοιχτού επιστημονικού διαλόγου σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας