13.3 C
Athens
8.9 C
Washington
23.6 C
Melbourne
15 C
London
14.4 C
New York
23.3 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Υποψήφιος Διδάκτορας που Πήγαινε στην Εργασία του στο ΑΠΘ Ξυλοκοπήθηκε και Συνελήφθη Μετά την Τεράστια Πανεκπαιδευτική Διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Δημοφιλέστερα

Ένας διδακτορικός φοιτητής του ΤΗΜΜΥ του ΑΠΘ χθες το μεσημέρι πήγαινε στο πανεπιστήμιο για την ερευνητική δουλειά του, ωστόσο αστυνομικοί τον σταμάτησαν αναίτια και τον ξυλοκόπησαν άγρια, ενώ προσήχθη αιμόφυρτος με την κατηγορία αντίστασης κατά της αρχής. Περαστικοί που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό κατέγραψαν, παρά τις απειλές της αστυνομίας, την πραγματικότητα και τους ένστολους να περιπαίζουν τον υποψήφιο διδάκτορα λέγοντάς του πως δεν δέχτηκε επίθεση απ’ αυτούς.

Χθες το μεσημέρι και ενώ σε όλες τις πόλεις πραγματοποιούνταν συγκεντρώσεις ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία, μετά την τεράστια πανεκπαιδευτική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη η οποία ολοκληρώθηκε με μικρής έκτασης επεισόδια, αστυνομικοί είχαν βγει στους δρόμους της πόλης για να «ελέγξουν».

Στο στόχαστρο των αστυνομικών βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου που την στιγμή των επεισοδίων πήγαινε στο πανεπιστήμιο για την ερευνητική δουλειά του. Οι αστυνομικοί των σταμάτησαν αναίτια και τον ξυλοκόπησαν.

Δρ. Luc Montagnier: Πώς Μπορούν τα Δεδομένα DNA που Αποκτούν οι Αρχές Μέσω των PCR τεστ σε Συνδυασμό με το 5G να Επηρεάσει την Ζωή σας. Μαζικά ή στον Καθένα Προσωποποιημένα.

Μάρτυρες βιντεοσκόπησαν το περιστατικό παρά τις απειλές της αστυνομίας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο χτυπήθηκε χωρίς λόγο, παραμένοντας ψύχραιμος, και προσήχθη στην ΓΑΔΘ με κατηγορία αντίστασης κατά της αρχής. Το πρόσωπό του έχει γεμίσει αίματα και όταν λέει στους αστυνομικούς «με κοπανάτε κιόλας» και εκείνοι του λένε «δεν σε χτύπησε κανένας», τους απαντά «σκόνταψα και έπεσα κάτω;».

«Άρχισα να βιντεοσκοπώ λίγο αφού είδαμε μπροστά μας, τον έναν από τους δύο μπάτσους, να ρίχνει στο πεζοδρόμιο τον άνθρωπο – που φαίνεται στο βίντεο μέσα στα αίματα- να τον κλωτσάει, να έρχεται ο δεύτερος, να του ασκεί σωματική βία και τον κοπανάει με το γκλοπ, μέχρι που ο άνθρωπος άρχισε να αιμορραγεί, όπως και φαίνεται στο βίντεο. Συγγνώμη που δεν το έχουμε βιντεοσκοπημένο, έπρεπε να επέμβουμε, χωρίς κινητά τηλέφωνα φυσικά. Εάν δεν μπαίναμε ανάμεσα τους δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί. Ο άνθρωπος πήγαινε στη δουλειά του, στα Πανεπιστήμια. ΥΓ. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ήρθαν κοντά και πήραν θέση» σημειώνει μια γυναίκα η οποία βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό και δημοσιοποίησε βίντεο.

Λαμία: Γιατρός που Απέτρεπε τους Πολίτες σε Εμβολιαστικό Κέντρο να Εμβολιαστούν, Οδηγήθηκε στο Πειθαρχικό - Τί Δηλώνει η Ίδια

Προφανώς οι μαρτυρίες των περαστικών οι οποίοι επέμεναν να καταγράφουν και ζήτησαν τα στοιχεία του διδάκτορα πριν τον πάρει η αστυνομία, παρά το σπρώξιμο των αρχών και τις απειλές, καταρρίπτουν το αφήγημα της ΕΛΑΣ.

Δείτε Επίσης:

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στα Προπύλαια για την Απόσυρση Όλου του Αντιεκπαιδευτικού Πακέτου Μέτρων – Κλειστός ο Σταθμός «Πανεπιστήμιο»

Χρυσοχοϊδης για Απαγόρευση Κυκλοφορίας Από τις 18:00: «Ίσως να Χρειαστεί να Ληφθούν Αυστηρότερα Μέτρα σε Τοπικό Επίπεδο […] Πρέπει να Προλάβουμε Κάποια Πράγματα Πριν Διολισθήσουμε σε Δύσκολες Καταστάσεις»

Politico: Η Κυβέρνηση Απαγορεύει τις Διαδηλώσεις με το Πρόσχημα της Καταπολέμησης του Ιού Αναφέρουν τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης και οι Οργανώσεις Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Μελέτη Οξφόρδης για τις Απαγορεύσεις Λόγω Κορονοϊού στην Ελλάδα: «Επίπεδο Δικτατορίας 84.26 στα 90 για την Ελλάδα»!

La Libre: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη Ελέγχει το 80% των ΜΜΕ και τα Χειρότερα Έπονται»

18 εκατ. Ευρώ το Τίμημα από Space Hellas/ Epsilon Νet για την Εξαγορά της Singular Logic – Υπεγράφη η Συμφωνία Πώλησης

 

Λαμία: Γιατρός που Απέτρεπε τους Πολίτες σε Εμβολιαστικό Κέντρο να Εμβολιαστούν, Οδηγήθηκε στο Πειθαρχικό - Τί Δηλώνει η Ίδια
Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box