15.2 C
Athens
23.3 C
Washington
31.4 C
Melbourne
6.9 C
London
12.2 C
New York
10.5 C
Sydney
Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Φ.Πιπιλή: Πρόταση να Φέρνουν οι Ομάδες τις Μητέρες των Χούλιγκαν στα Γήπεδα Πριν Ξεκινήσει ο Αγώνας– «Ο Έλληνας την Μάνα του την Φοβάται»

Δημοφιλέστερα

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή αναφέρθηκε σε μία τακτική μίας ομάδας στην Βραζιλία. Η συγκεκριμένη ομάδα προσλαμβάνει τις μητέρες των χούλιγκανς με πληρωμή για να προσέχουν του γιους του.

Σε επίκαιρη ερώτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας – επικαλούμενη συνομιλίας της στα social media- αναφέρθηκε σε ένα μέτρο που υιοθετείται στη Βραζιλία και θέλει τις ομάδες να φέρνουν μητέρες οπαδών στο γήπεδο πριν τις αναμετρήσεις.

Φωτεινή Πιπιλή – «Τη μητέρα του ακόμη και ο χειρότερος χούλιγκαν τη σέβεται, ενώ στην Ελλάδα την φοβάται κιόλας»

Η πρόταση της κ. Πιπιλή ήταν να εξεταστεί ένα τέτοιο μέτρο, στοχεύοντας προφανώς στο συναισθηματικό κομμάτι, με τον υφυπουργό να απαντά πως δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό του.

Δείτε το Επίμαχο Βίντεο στην Βουλή:

Ο Μητσοτάκης Σύστησε Επιτροπή Εθνικής Στρατηγικής για τους ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας και Αυτοί Βάζουν την Σημαία τους σε Γνωστό Πίνακα της Επανάστασης του 1821

Δείτε Επίσης:

Καθηγητής Ιωαννίδης: Αφού τον.. Έκρυβαν ως… Ψεκασμένο.., Τώρα η “Διαταραγμένη” Κυβέρνηση Προσπαθεί να Υιοθετήσει Αυτά που Λέει

Ο Πρωταθλητής της Βλακείας Ξαναχτυπά: «Η Αριστερά Διαδίδει Σκόπιμα τον Ιό, για να Κρατήσει η Καραντίνα» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης (Βίντεο)

Λέρος: 24ωρη Απαγόρευση Κυκλοφορίας Μέχρι τη Δευτέρα – “Σπίτια – Φυλακές” Όλο το Νησί

Παγώνη: «Να Ανοίξουν τα Καταστήματα με Πρόστιμα για Όσους Δεν Προσαρμόζονται»

Δρ. Tal Zaks από MODERNA: Πώς Ακριβώς Λειτουργεί το mRNA στον Ανθρώπινο Οργανισμό – Γιατί Αποκαλείται “Το Λογισμικό της Ζωής” και Πώς “Χακάρεται” (Βίντεο)

Facebook Comments Box

Παρέμβαση Γεωργιάδη στον Μπακογιάννη για την Παραίτηση της Αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ και τις «κατσαρίδες»

Κόσμος

Viral Έχει Γίνει το Ξεκαρδιστικό Βίντεο στο Οποίο Οφείλει ο Μητσοτάκης τον Τίτλο του.. Mr. Bean - Δείτε το

Υγειονομική Βόμβα στα Ιλίσια: Ο ΕΟΠΠΥ Πετάει τα Ιατρικά Απόβλητα σε Ανοιχτό Κάδο Μπάζων σε Κεντρικό Δρόμο Έξω από τον Λευκό Σταυρό και Καταλήγουν στην Χωματερή!

Αναγνώστης του TGNews καταγγέλλει την ρήψη αποβλήτων και απορριμμάτων των εργαστηρίων Γενετικής και Βιοπαθολογείας του ΕΟΠΥΥ στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στα Ιλίσια σε ανοιχτό κάδο μπάζων! Ο καταγγέλλων έκανε την διαπίστωση ..επ' αυτοφώρω.. την στιγμή που είδε μια εργαζόμενη του ΕΟΠΥΥ να πηγαίνει να αφήνει τα απορρίμματα των εργαστηρίων περί τα 50 μέτρα πιο κάτω από την είσοδο του ΕΟΠΥΥ...
Read this article in English here.Τα εύσημα ανήκουν στον άνθρωπο που ανακοίνωσε την πανδημία πριν από 40 χρόνια. Και αν αυτό το πρώτο κύμα, όπως έχει πει, είναι απλώς μια "πλανδημική" που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να πειθαρχήσουν σκληρά ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την ελευθερία, το επόμενο θα είναι τρομερό και θανατηφόρο επειδή θα συνοδεύεται από ακόμη πιο δρακόντεια...

Δημοφιλέστερα Άρθρα