13.3 C
Athens
8.9 C
Washington
23.6 C
Melbourne
15 C
London
14.4 C
New York
23.3 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

1 Χρόνος Lockdown: Οι Μεγαλύτερες “Δύο Εβδομάδες” στην Ιστορία – Η Πιο Καταστροφική Δημόσια Πολιτική του Αιώνα Μεγαλώνει και Δεν Φαίνεται να Επιβραδύνεται

Δημοφιλέστερα

Lockdown ένα χρόνο και συνεχίζουμε – Δεν λειτουργεί, δεν λειτούργησε ποτέ και δεν θα έπρεπε να λειτουργεί.

και, λοιπόν, ερχόμαστε στα τέλη Μαρτίου και όλοι στην γη κλείνουμε τα πρώτα γενέθλια του lockdown. Ή, όπως το ονομάζουμε εδώ, οι μεγαλύτερες δύο εβδομάδες στην ιστορία.

1 χρόνος. 12 ημερολογιακοί μήνες. 365 ολοένα και πιο εξαντλητικές μέρες.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που «2 εβδομάδες για να ευθυγραμμιστεί η καμπύλη», έγινε ένα προφανές ψέμα. Κάποια στιγμή τον Ιούλιο μετατράπηκε σε ένα άρρωστο αστείο. Η καμπύλη ευθυγραμμίστηκε, και κάποια συστήματα υγείας οργανώθηκαν (π.χ. το NHS στη Βρετανία) και άλλα όχι (π.χ. το ΕΣΥ στην Ελλάδα).

… Και κανένα από αυτά δεν έκανε καμία διαφορά.

Αυτό δεν ήταν μια θυσία για το «μεγαλύτερο καλό». Δεν ήταν μια σκληρή απόφαση με επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Δεν ήταν σενάριο κινδύνου-οφέλους. Οι «κίνδυνοι» ήταν στην πραγματικότητα βεβαιότητες και τα «οφέλη» εντελώς φανταστικά.

Γ.Γεραπετρίτης: «Υποχρεωτικός Εμβολιασμός σε Σώματα Ασφαλείας, ΜΜΜ και Εκπαιδευτικούς - Άμεσα Στους Υγειονομικούς [...] Δεν Υπάρχει Θέμα Αντισυνταγματικότητας» Λέει

Κι αυτό επειδή τα lockdowns δεν λειτουργούν. Είναι πολύ σημαντικό να το θυμούνται όλοι αυτό.

Ακόμα κι αν υιοθετεί κάποιος την πεποίθηση ότι ο “Sars-Cov-2” είναι μια μοναδική διακριτή οντότητα (η οποία απέχει πολύ από την απόδειξη) ή ότι είναι απίστευτα επικίνδυνη (η οποία είναι προφανώς αναληθής), το κλείδωμα δεν έχει λειτουργήσει με κανένα τρόπο στον περιορισμό αυτής της υποτιθέμενης απειλής.

Lockdowns; Όχι. Αντιθέτως εργασία.

Δεν κάνουν καμία διαφορά, οι καμπύλες δεν ευθυγραμμίζονται αποτελεσματικά, ο αριθμός R0 δεν πέφτει και οι ζωές δεν σώζονται (το αντίθετο, όπως όλοι έχουμε δει).

Απλώς κοιτάξτε τα γραφήματα.

Αυτό, συγκρίνοντας τους «θανάτους Covid» στο Ηνωμένο Βασίλειο (με lockdown) και τη Σουηδία (χωρίς lockdown):

ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ - Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!

 

Ή αυτό, συγκρίνοντας τους «θανάτους Covid» στην Καλιφόρνια (με lockdown) και τη Φλόριντα (χωρίς lockdown):

Από τη Λευκορωσία στη Σουηδία στη Φλόριντα, τη Νικαράγουα την Τανζανία, τα στοιχεία είναι σαφή. Ο «Covid-19», ανεξάρτητα από το τι σημαίνει σε πραγματικούς όρους, δεν επηρεάζεται από τα lockdowns.

Η τοποθέτηση ολόκληρου του πληθυσμού σε κατ’ οίκον περιορισμό δεν ωφελεί τη δημόσια υγεία. Στην πραγματικότητα, είναι (μάλλον προβλέψιμα) εξαιρετικά αντιπαραγωγικό.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από το κλείσιμο επιχειρήσεων, τον περιορισμό της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, την αναβολή θεραπειών και διαγνώσεων, την αναβολή χειρουργικών επεμβάσεων, την αύξηση της κατάθλιψης, την αύξηση της ανεργίας και τη μαζική φτώχεια έχει συζητηθεί και εξαντληθεί. Η κλίμακα των επιπτώσεων δεν αποκρύβεται.

Ο Δρ. David Nabarro, ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον Covid-19, δήλωσε για το lockdown του Οκτωβρίου:

Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε τα lockdowns ως το πρωταρχικό μέσο ελέγχου του ιού […] απλά κοιτάξτε τι συνέβη στην τουριστική βιομηχανία… κοιτάξτε τι συμβαίνει στους μικρούς γεωργούς […] φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε διπλασιασμό της παγκόσμιας φτώχειας μέχρι το επόμενο έτος. Μπορεί να έχουμε τουλάχιστον διπλασιασμό του παιδικού υποσιτισμού […] Αυτή είναι μια τρομερή, τρομερή παγκόσμια καταστροφή.”

Μια τρομερή, παγκόσμια καταστροφή. Ο διπλασιασμός του παιδικού υποσιτισμού.

Νορβηγία: Θρόμβωση Υπέστησαν Τρεις Υγειονομικοί που Εμβολιάστηκαν με AstraZeneca

Αυτό δεν το έκανε η «πανδημία» αλλά τα lockdowns. Ποτέ δεν επρόκειτο να επιτύχουν τους δηλωμένους στόχους τους. Και επιπλέον, δεν είχαν ποτέ σκοπό να επιτύχουν αυτούς τους στόχους.

Πολύ συχνά η “απαλή” γλώσσα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μιλάει για «παραλείψεις» ή «λάθη» και μόνο “επιλεκτικά και καθοδηγούμενα” για «ανικανότητα». Οι “υποτιθέμενοι” επικριτές στα ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι οι κυβερνήσεις «πανικοβλήθηκαν» ή «υπερ-αντέδρασαν». Αυτό είναι ανοησία. Η ευκολότερη, πιο τυχαία δικαιολογία που υπήρξε ποτέ. Η πιο εξόφθαλμη συγκάλυψη.

Γηροκομείο «Παναγιά Καθολική» στην Ηλεία: Απολύσεις Δύο Εργαζομένων που Δεν Δέχτηκαν να Κάνουν το Εμβόλιο Κατά του Covid-19

«Ωχ», λένε, με μια έντονη αγκαλιά και χαμόγελο που στάζει.. κόπρανα..: «Υποθέτω ότι υπήρξε μπέρδεμα!». Απίστευτο, αλλά βολικότερο από την αλήθεια.

Επειδή η αλήθεια είναι ότι οι κυβερνήσεις δεν κάνουν τόσα λάθη και για τόσο πολύ καιρό συνεχόμενα, δεν φοβούνται και δεν είναι ηλίθιες… είναι απλά κακοήθεις και ανέντιμες.

Όλη η ταλαιπωρία του lockdown ήταν εντελώς προβλέψιμη και σκόπιμα επιβλήθηκε. Για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το να βοηθήσουν τους ανθρώπους παρά μόνο για να ελέγξουν τους πληθυσμούς.

Είναι περισσότερο από προφανές για τις περισσότερες από τις τελευταίες πενήντα δύο εβδομάδες ότι η ατζέντα των lockdown δεν περιλάμβανε την δημόσια υγεία, αλλά έθετε τα θεμέλια για την «Nέα Kανονικότητα» και την «Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset)».

Μια σειρά προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να υποτιμούν εντελώς τις πολιτικές ελευθερίες σε όλο τον κόσμο, αντιστρέφοντας δεκαετίες (αν όχι αιώνες) κοινωνικής προόδου. Μια επανα-φεουδαρχιοποίηση της κοινωνίας, με το 99% του πληθυσμού να καταστρέφεται πρόθυμα (μετά την πλύση εγκεφάλου και τα δόλια ψεύδη των “ειδικών” και των ΜΜΕ) «για.. να προστατεύσει τους ευάλωτους», ενώ η ελίτ προσηλυτίζει σχετικά με την αξία των κανόνων που ευτυχώς παραδέχονται μέσα από τις δηλώσεις και τις πράξεις τους ότι δεν ισχύουν για αυτούς.

Καταστράφηκαν τόσες ζωές και χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Για το τίποτα. Για το lockdown των.. δύο εβδομάδων που διήρκεσαν 365 ημέρες. Για το τίποτα.

Γερμανία: Αναστέλλει τη Χρήση του Εμβολίου της AstraZeneca

… Ή μάλλον, για τα πάντα. Διότι αυτό που προσπαθούν να πάρουν από τον κόσμο είναι η ελευθερία του.

Ο μόνος τρόπος για να μπει φρένο είναι απλώς η άρνηση στην συγκατάθεση.

Γ.Γεραπετρίτης: «Υποχρεωτικός Εμβολιασμός σε Σώματα Ασφαλείας, ΜΜΜ και Εκπαιδευτικούς - Άμεσα Στους Υγειονομικούς [...] Δεν Υπάρχει Θέμα Αντισυνταγματικότητας» Λέει

Ας μην αφήσουμε το lockdown να κάνει δεύτερα γενέθλια.

Δείτε Επίσης:

ΗΠΑ: Ακαδημαϊκοί από Harvard, Duke, and Johns Hopkins Προειδοποιούν Ότι τα Lockdowns θα Προκαλέσουν στις ΗΠΑ 1+ Εκατομμύρια Περισσότερους Θανάτους

Μελέτη Δρ. Ιωαννίδη – Πανεπιστήμιο Stanford: «Το Lockdown Τύπου Wuhan που Εφαρμόζει η Ελλάδα Είναι από τα Πλέον Αναποτελεσματικά Διεθνώς – Δεν Υπάρχει Καμία Επιδημιολογική Επιτήρηση»

Αργεντινή Covid-19: Παρά το Lockdown, τα Κρούσματα Ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο

Η Κυβέρνηση Συνεχίζει το Lockdown για να Δικαιολογήσει την Οικονομική “Αφαίμαξη” που Επέβαλλε Στους Έλληνες για Ένα Ολόκληρο Έτος

 

Οι Έλληνες σε Lockdown, Aλλά οι Γερμανοί Κάνουν Ήδη Μπάνια στην Κρήτη.. Για Αυτούς Ξεκίνησε Πολύ Νωρίτερα από τις 14 Μαΐου ο Τουρισμός…

Κρεμλίνο: «Είπαμε Όχι σε 2ο Lockdown Για να Μην Διαλύσουμε την Ρωσία» – Κομισιόν: Βάζει «Χέρι» στην Ελλάδα για τον Τουρισμό από το Ισραήλ

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Απηύθυνε Ερώτηση-Ράπισμα Προς την Ελληνική Κυβέρνηση για Αχρείαστη Παραβίαση των Δικαιωμάτων των Πολιτών κατά τη Διάρκεια των Lockdown

Τανζανία: Απεβίωσε ο Πρόεδρος της Χώρας που Απέρριψε Lockdown και Εμβόλια

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box