21.1 C
Athens
17.3 C
Washington
20.6 C
Melbourne
8.5 C
London
10.8 C
New York
18.7 C
Sydney
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Δρ. Giulio Tarro: «Ο Mullis που Εφηύρε τα PCR Τεστ Είπε: “Μην τα Χρησιμοποιείτε για Διάγνωση”, και Πήρε το Νόμπελ» (Βίντεο)

Δημοφιλέστερα

Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας Τζούλιο Τάρο, βραβευμένος στις ΗΠΑ το 2018 ως ο «Καλύτερος ιολόγος της χρονιάς» κι ένας από τις κορυφές ιολογίας στον κόσμο, υποψήφιος για Νόμπελ Ιατρικής το 2015, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής και βοηθός του Άλμπερτ Σάμπιν, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας, τόλμησε να εκδώσει βιβλίο που ανατρέπει όσα μέχρι σήμερα διαδίδουν οι τρομολάγνοι «ειδικοί» και ΜΜΕ για τον κορονοϊό.

Η επικαιρότητα αυτής της εκδοτικής προσπάθειας συνίσταται στην εγκληματική απόφαση υποχρεωτικής μάσκας στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία, μιας κι ο Καθηγητής Τάρο διατυπώνει καθημερινά στην Ιταλία τους κινδύνους για την υγεία των παιδιών από την υποχρέωση της μάσκας στις σχολικές αίθουσες.

Από την εισαγωγή του best seller βιβλίου του: “Covid-19: Ο ιός του φόβου”

«Η ανάγκη για την συγγραφή αυτού του βιβλίου γεννήθηκε από όλα αυτά που δυστυχώς συνέβησαν και βιώσαμε όλοι. Επίσης από τη πικρία και τον θυμό που ένοιωσα όταν διεπίστωσα τον καιροσκοπισμό των τόσων «Ειδικών» χωρίς να έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση, τώρα φοβούνται ότι θα έχουμε προσεχώς την επιστροφή ενός ολέθριου καταστροφικού κύματος του covid-19. Δηλώνουν επίσης με την διαπιστωμένη δουλοπρέπεια τους, ότι είναι ενθουσιασμένοι και ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της επιδημίας καθώς και πολύ υπερήφανοι για τα νέα κατασταλτικά και άχρηστα επιστημονικώς μέτρα που πρόκειται να πάρουν και για την ενεργοποίηση πρώτα από όλα του υποχρεωτικού αντιγριπικού εμβολιασμού, που είναι ήδη αποτυχημένος για ολόκληρο τον πληθυσμό. Την ίδια πικρία και τον ίδιο θυμό αισθάνομαι για τους τόσους πολλούς ανθρώπους που μεταμορφώθηκαν από τον υπερβολικό τρόμο που έσπειρε η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης και τους κατέστησε υποχονδριακές μαριονέτες, των οποίων τα νήματα κινούν πάλι οι «Ειδικοί» που αναφέραμε πιο πάνω. Πικρία επίσης ένοιωσα για μια υποδούλωση που ολοκληρώθηκε με τα πατριωτικά άσματα που τραγουδιόντουσαν από τα μπαλκόνια κατά του «μεγάλου εχθρού ιού», ένα φαινόμενο διαφωτιστικό για το πόσο επιρρεπής είναι η κοινωνία μας στην χειραγώγηση από ψεύτικη πληροφορία, που διακινεί η εξουσία και η ψευδοεπιστήμη που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να διατηρεί την εξουσία τους. Ένα φαινόμενο δηλαδή που μας στέλνει πίσω σε ένα ανάλογο γεγονός που συνέβη 100 χρόνια πριν».

Ξανά Ψευδή Στοιχεία για τα Κρούσματα Κορονοϊού: «Πλασματικά» 102 Κρούσματα στο Κιλκίς -Ανακοινώθηκαν «Κατά Λάθος»

Επίσης για την χώρα του αναφέρει τα εξής:

«34.561 νεκροί στην Ιταλία
Ο covid-19 έφερε καλό στην Ιταλία:
> κανένας θάνατος από καρκίνο,
> κανένας θάνατος λόγω μεγάλης ηλικίας,
> κανένας θάνατος από σπάνια ασθένεια,
> κανένας θάνατος από καρδιακή προσβολή,
> κανένας θάνατος από ιό νοσοκομείου,
> κανένας θάνατος από λευχαιμία…
μόνον covid-19…
Έτσι, μόλις βρούμε το εμβόλιο, θα είμαστε αθάνατοι..
Σχετικά με τις παρελθούσες και μελλοντικές παραφροσύνες μιας έκτακτης ανάγκης»

Παρακολουθήστε την ομιλία του Δρ. Giulio Tarro, με ελληνικούς υπότιτλους, στο Διεπιστημονικό Συνέδριο “Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας”, όπου μιλάει για τα τεστ, τα εμβόλια, τις μάσκες, την ανοσία και άλλα φλέγοντα θέματα, όπως προκύπτουν από την αναγνωρισμένη κατάρτιση του επιστήμονα.

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα