25.2 C
Athens
14 C
Washington
26.4 C
Melbourne
14.1 C
London
15 C
New York
15.4 C
Sydney
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Merck Παύει την Παρασκευή Εμβολίων και Παρασκευάζει Φάρμακα: «Η Αποτελεσματικότερη Καταπολέμηση του Covid-19 Είναι η Νόσηση και Ανάρρωση»

Δημοφιλέστερα

Η φαρμακοβιομηχανία και παρασκευάστρια εμβολίων Merck έπαυσε την ανάπτυξη δύο εμβολίων κατά του κορονοϊού, δηλώνοντας ότι τα αποτελέσματα εκτεταμένων ερευνών συμπέραναν ότι τα εμβόλια προσφέρουν λιγότερη προστασία από την απλή μόλυνση του ίδιου του ιού και εν συνεχεία την ανάπτυξη αντισωμάτων.

Η Merck ανακοίνωσε ότι τα εμβόλια V590 και V591 ήταν «καλώς ανεκτά» από τους ασθενείς που τους χορηγήθηκαν, ωστόσο δημιούργησαν μια «κατώτερη» απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος σε σύγκριση με τη φυσική λοίμωξη.

Η εταιρεία δήλωσε ότι αντ’ αυτού θα επικεντρωθεί στην έρευνα για θεραπευτικά φάρμακα με την ονομασία MK-7110 και MK-4482.

Τα φάρμακα στοχεύουν στην προστασία των ασθενών από τη βλάβη μιας υπερδραστηριακής ανοσοαπόκρισης στον ιό.

«Τα ενδιάμεσα αποτελέσματα από μια μελέτη Φάσης 3 έδειξαν μείωση μεγαλύτερη του 50% του κινδύνου θανάτου ή αναπνευστικής ανεπάρκειας σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν με μέτρια έως σοβαρά συμπτώματα Covid-19», ανέφερε η δήλωση της εταιρείας για το φάρμακο MK-7110.

Η Merck πρόκειται να λάβει περίπου 356 εκατομμύρια δολάρια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την ταχεία παραγωγή των πιθανών θεραπειών στο πλαίσιο του Operation Warp Speed.

Ο διευθύνων σύμβουλος μάρκετινγκ Michael Nally δήλωσε πρόσφατα στο Bloomberg ότι η Merck στοχεύει στην παραγωγή περίπου 20 εκατομμυρίων θεραπειών του φαρμάκου MK-4482, ένα αντιικό που λαμβάνεται δια του στόματος και οι ασθενείς θα το παίρνουν δύο φορές την ημέρα για πέντε ημέρες.

Σε σχετικές ειδήσεις, οι Γερμανοί επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι το εμβόλιο του Ηνωμένου Βασιλείου Oxford / AstraZeneca είναι λιγότερο από 8% αποτελεσματικό στους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ωθώντας τους παρασκευαστές εμβολίων να αντιδράσουν απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς.

The Lancet - Έρευνα για το ARR (Απόλυτη Μείωση Κινδύνου / Αποτελεσματικότητα) των Εμβολίων: Pfizer / BioNTech 0,84%, AstraZeneca 1,3%, Moderna 1,2%, J&J 1,2%

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τους ισχυρισμούς, ισχυριζόμενα ότι «επιβεβαιώθηκαν» από «πολλαπλές» ανώνυμες πηγές ανώτερων στελεχών της γερμανικής κυβέρνησης.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν υποβίβασαν τους ισχυρισμούς λέγωντας ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη διαφωνία σχετικά σχετικά με την παράδοση του εμβολίου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της AstraZeneca.

Η ΕΕ, η οποία δεν έχει ακόμη εγκρίνει το εμβόλιο, απείλησε να μπλοκάρει τις εξαγωγές εμβολίων στη Βρετανία, σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε «κακή» από πηγαδάκια της βρετανικής κυβέρνησης.

Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν ότι τα κράτη μέλη της λαμβάνουν το «δίκαιο μερίδιό τους» από τα εμβόλια, η ΕΕ έχει επίσης απειλήσει να εμποδίσει την παράδοση εμβολίων Pfizer στο Ηνωμένο Βασίλειο, απαιτώντας από τις φαρμακοβιομηχανίες να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πότε σκοπεύουν να εξάγουν εμβόλια κατά του Covid-19 σε χώρες εκτός του ευρωπαϊκού μπλοκ.

Δείτε Επίσης:

Το American Journal Of Medicine Προτείνει Τώρα την Υδροξυχλωροκίνη για την Αντιμετώπιση του Covid-19

Το 30% του Πληθυσμού στο Ισραήλ και το 20% στα ΗΑΕ Έχουν Εμβολιαστεί, και Σημειώνουν Νέο Υψηλό Ρεκόρ Κρουσμάτων!

Σουηδία: Σταματάει τις Πληρωμές των Εμβολίων της Pfizer

Ιταλία: Κερδήθηκε η Δικαστική Μάχη των 150 Ιατρών για Χρήση Υδροξυχλωροκίνης Κατά του Covid-19

Εκπρόσωπος Κομισιόν: Συστήνουμε Μηχανισμό Διαφάνειας για τις Εξαγωγές Εμβολίων – Φον Ντερ Λάιεν: “Οι Παρασκευαστές Εμβολίων να Τιμήσουν τις Υποχρεώσεις τους”

Σύμβουλος ΠΟΥ: Η Πανδημία COVID-19 Πιθανότατα Ξεκίνησε Μέσω Διαρροής από το Εργαστήριο της Wuhan και Όχι από την Αγορά που Πωλούνται Ζωντανά Ζώα

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα