26 C
Athens
15.7 C
Washington
20.2 C
Melbourne
10.6 C
London
10.1 C
New York
15.8 C
Sydney
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Ο Γιώργος Τράγκας Κατεβαίνει στην Πολιτική Αρένα Ανοίγοντας Δεξαμενή Συσπείρωσης από την Καραμανλική και Σαμαρική Βάση της Νέας Δημοκρατίας ως το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ – Τί Δήλωσε

Δημοφιλέστερα

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, ανακοίνωσε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο  Crash Radio, την ίδρυση νέου κομματικού φορέα κλείνοντας το μάτι στους ορφανούς Νεοδημακράτες, μετά την αποστασιοποίηση του Αντώνη Σαμαρά με την συνέντευξή του στην Καθημερινή και την αποχώρηση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Γ. Τράγκας φιλοδοξεί πως θα αντλήσει ψήφους από την δεξαμενή ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν σενάρια για ένα νέο κομματικό σχηματισμό που θα έχει πατριωτικά και αντισυστημικά στοιχεία, τοποθετούμενο στον πολιτικό χάρτη στην περιοχή από τη λεγόμενη λαϊκή Δεξιά έως τις παρυφές της Κεντροαριστεράς και συγκεκριμένα το πρώην “πατριωτικό ΠΑΣΟΚ”.

Στη συγκεκριμένη πολιτική πρωτοβουλία συμμετέχει ανοιχτά και ο πρώην βουλευτής, μετά από αυτόβουλη παραίτησή του από Υφ. Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ερωτηθείς αν μετάνιωσε που παραιτήθηκε από τη θέση του υφ. Εργασίας της κυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου- Κουβέλη, για την διαγραφή του από το κόμμα στο οποίο ανδρώθηκε αλλά και από τους ΑΝΕΛ με τους οποίους συνεργάστηκε απάντησε: «Κάθε σούρουπο όταν δύει ο ήλιος και πέφτει το σκοτάδι, έντρομοι οι Έλληνες ακούν  το φασιστικό παράγγελμα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν. Με Υπουργικές αποφάσεις και άλλων οργάνων της εκτελεστικής εξουσίας, ο Πρωθυπουργός έχοντας ασπίδα τους λοιμωξιολόγους περιορίζει την ελευθερία και τα ατομικά δικαιώματα του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα μετά την εποχή της δικτατορίας ξαναμπήκε στο γύψο με πρόσχημα τον κορονοϊό … Ο επί μήνες εγκλεισμός της κοινωνίας στα σπίτια της, η επερχόμενη καταστροφή των μικρομεσαίων αλλά και της όλης επιχειρηματικότητας καθώς και των βιοπαλαιστών του λιανεμπορίου, φουσκώνουν το ποτάμι της λαϊκής αγανάκτησης και απόγνωσης. Η κυβέρνηση των αρίστων με τις πολιτικές της θα καταγράφει ως των αχρήστων» συνέχισε και κατέληξε δίνοντας το στίγμα της πολιτικής ρητορικής του νέου κόμματος:

Ελληνικό Σύστημα Υγείας: Το 80% των Χειρουργικών Επεμβάσεων Ακυρώνονται με Κυβερνητική Εντολή

«Θα συνυπάρξουμε και θα είμαστε ιδρυτικά μέλη του νέου κινήματος πολίτες και πολιτικοί από την δημοκρατική πατριωτική λαϊκή δεξιά – όχι κανέναν από την φασιστική Ακροδεξιά και από το γνωστό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και πέραν… Θα συνεχίσουμε την Μετωπική σύγκρουση με εκείνους που θέλουν να μας στερήσουν την ελευθερία την ελπίδα και το όνειρο τους μαλιστάνθρωπους της Γερμανικής κατοχής που είναι πρόθυμοι να υπογράψουν τις νέες Πρέσπες του Αιγαίου εκχωρώντας στην Τουρκία κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος».

Διαβάστε το σχετικό Άρθρο του Γιώργου Τράγκα:

Γ. Τράγκας: Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία θα είμαι παρών στις εκλογές

Ο Μητσοτάκης έγινε περίγελος σε όλη τη Γηραιά ήπειρο και ιδιαίτερα επικίνδυνος για την οικονομία και κυρίως για τα εθνικά θέματα αυτήν την εποχή

“Μόλις επέβαλε τα νέα περιοριστικά μέτρα και έσπρωξε ακόμη πιο βαθιά στην ύφεση τους Έλληνες πολίτες, ξεπόρτισε ο ίδιος και ξεδιάντροπα πήρε μέρος σε ομαδικά γεύματα στην Ικαρία. Όλη η Ελλάδα τον αποδοκιμάζει για τις ακραίες ενέργειές του, τη φτώχεια και το θάνατο που έφερε, και κυρίως για τη βαθύτατη υποκρισία του, χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικογένειας Μητσοτάκη. Όλη η Ευρώπη τον έκραξε για όσα κάνει στην Ελλάδα παριστάνοντας τον «άγγελο- προστάτη» της υγείας των ισοπεδωμένων Ελλήνων. Ο γαλλικός και βρετανικός Τύπος χλευάζει και αποδοκιμάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό, γιατί επιβάλει σε όλους τους άλλους ακραία και φασιστικά μέτρα τα οποία δεν τηρεί για τον εαυτό του.

Πότε στις παραλίες το καλοκαίρι, πότε στην Πάρνηθα και πότε στην Ικαρία, ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου αποδεικνύει ότι είναι ασύστολα ψεύτης, υποκριτής και ασόβαρος πολιτικός. Γιατί ως πρώτος πολίτης της χώρας επιδεικνύει με κραυγαλέο τρόπο ότι «σκοτώνει» τους συμπολίτες του με τα lockdown, τα οποία δεν εφαρμόζει ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ούτε κανένα μέλος της οικογενείας του!

Παντού στην Ευρώπη χαλαρώνουν σταδιακά τα μέτρα για τον κορονοϊό, διότι με το πέρασμα του χρόνου είναι λιγότερο τοξικός και θανατηφόρος. Όλες οι απόψεις του ανεκδιήγητου Κυριάκου Μητσοτάκη απορρίπτονται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων και από την Γερμανική κυβέρνηση. Το Βερολίνο κατάφερε ηχηρό ράπισμα στον πολιτικά ανόητο, με κατηγορηματική ανακοίνωσή του εναντίον του ταξιδιωτικού διαβατηρίου, του υγειονομικού πιστοποιητικού, που εισηγείται και ζητάει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Το ίδιο και τα Ηλύσια Πεδία και άλλες κυβερνήσεις Ευρωπαϊκών κρατών.

Ο Μητσοτάκης έγινε περίγελος σε όλη τη Γηραιά ήπειρο και ιδιαίτερα επικίνδυνος για την οικονομία και κυρίως για τα εθνικά θέματα αυτήν την εποχή. Πρωταγωνιστεί σε έναν θίασο σκιών με υπουργούς που κουβεντιάζουν από πίσω του πόσο γελοίος είναι και πόσο ελλιποβαρής στα σοβαρά κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά θέματα!

Παντού έχουν αρχίσει να λειτουργούν οι χώροι εστίασης τουλάχιστον μέχρι τις έξι το απόγευμα, εκτός από την Ελλάδα στην οποία ισοπεδώνονται εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και πεθαίνουν οικονομικά εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Οι Γάλλοι ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για να απολαύσουν σε ένα εστιατόριο ένα γεύμα ή ένα δείπνο. Στην Ιταλία συμβαίνει το ίδιο. Όλα είναι ανοιχτά μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Παντού γίνονται ανακοινώσεις για εθελοντικό και δωρεάν εμβολιασμό. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει η φραστική βία και η χυδαία πλύση εγκεφάλου των μέσων ενημέρωσης που προωθούν τα σχέδια του Μητσοτάκη και των δυνάμεων της οικονομικής κατοχής.

Σήμερα το πρωί θα μάθουμε τι ανακάλυψε ο ΠΟΥ εκεί στην Κίνα και θα διαπιστώσουμε πόσο δίκαιο είχε ο Τραμπ και ο Μάικ Πομπέο που έλεγαν ότι αυτός ο ιός έχει αποδράσει από κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Κίνας. Αυτό θα συμβεί σήμερα που αρχίζει η δίκη του Τραμπ στη Γερουσία. Την ίδια ώρα ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο κύριος Μπάιντεν, δηλώνει ότι μπορεί να μην υπάρξει σύγκρουση με την Κίνα αλλά πιθανότατα θα πάμε σε ακραίο ανταγωνισμό!

Συμπτωματικά εντελώς, ο άνθρωπος που κέρδισε δισεκατομμύρια, ο Μπιλ Γκέιτς δηλώνει ότι μετά την απειλή του κορονοϊού έρχεται η απειλή της κλιματικής αλλαγής και της βιοτρομοκρατίας, δηλαδή των τρομοκρατών που θα σπέρνουν ιούς σε διάφορες περιοχές. Πιθανότατα κάτι ξέρει ο άνθρωπος που επενδύει στα εμβόλια!

Αρκετά σάιτ γράφουν ότι ετοιμάζομαι να ανακοινώσω κόμμα. Η ελληνική κοινωνία στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης είδε να γεννώνται μια σειρά από κόμματα που στη συνέχεια την πίκραιναν και την απογοήτευσαν. Στη διάρκεια του μνημονίου είδε εκατοντάδες εκπροσώπους της όλων των αποχρώσεων δεξιών και αριστερών να την προδίδουν ψηφίζοντας «ναι» στη Βουλή εναντίον του λαού, της οικονομίας του τόπου και των εθνικών συμφερόντων. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη από παρόμοια κόμματα που ξεκινούν με μεγάλα λόγια και πυροτεχνήματα, και καταλήγουν σε αντιλαϊκούς συμβιβασμούς μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο.

Ο Ελληνικός λαός έχει ανάγκη από μια όρθια κοινωνία, χωρίς πείνα και χωρίς ανεργία. Κυρίως έχει ανάγκη από ελευθερία, πολυφωνία, ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, ενδυνάμωση της Δικαιοσύνης και κυρίως από την πραγματική και ολόψυχη προάσπιση των εθνικών θεμάτων, της Ανεξαρτησίας του τόπου. Η Ελλάδα βαρέθηκε να ακούει συνέχεια τα ίδια λόγια από πλήθος παλαιών και νέων εισερχομένων πολιτικών. Ο λαός της κουράστηκε από τη συνεχιζόμενη κάθοδο του βιοτικού επιπέδου και από την εξάλειψη των ελπίδων για ένα καλύτερο μέλλον. Επί μνημονίου οι Έλληνες μετανάστευσαν μαζικά. Σήμερα επί κορονοϊού και επί Κυριάκου Μητσοτάκη ζούνε τον ενταφιασμό της εθνικής οικονομίας και έναν κυβερνητικό θίασο σκιών. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τη γέννηση ενός παρόμοιου κόμματος. Έχει απόλυτη ανάγκη από μια όρθια κοινωνία που να την εκφράζει ένα παλλαϊκό κύμα ελευθέρων δημοκρατικών πολιτών που ανήκαν ή ανήκουν σε όλες τις γνωστές πολιτικές παρατάξεις. Χωρίς ετικέτες, χωρίς κλισέ.

Όσοι πιστεύουμε στην Ελευθερία, στη Δημοκρατία και στην ιστορία αυτού του τόπου, έχουμε υποχρέωση ,σε όποια ηλικία και αν εβρισκόμεθα, να βοηθήσουμε να ανατραπεί αυτός ο κατήφορος. Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία θα είμαι παρών σε αυτές τις εκλογές. Θα υπάρξουν αργότερα περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εγχείρημα, που δεν είναι αποκλειστικά δικό μου αλλά αποτελεί παρότρυνση και συμμετοχή χιλιάδων πολιτών σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.”

Δείτε Επίσης:

ΕΛΛΑΔΑ – ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ το Όνομα του Νέου Πολιτικού Φορέα με Αρχηγό τον Γιώργο Τράγκα – Οι Δηλώσεις του και η Ιδρυτική Διακύρηξη

Γερμανία: «Φυλακές Covid» σε Διάφορα Μέρη για τους Παραβάτες της Καραντίνας – Βίντεο από την Εγκατάσταση στο Schleswig-Holstein

Αντώνης Σαμαράς για Κυβερνητική Γραμμή Μητσοτάκη και Διερευνητικές με Τουρκία: «Με Πειρατές δεν Κάνεις Διάλογο»

ΝΔ: Ο Κώστας Καραμανλής Δεν θα Είναι Υποψήφιος στις Επόμενες Εκλογές

Μητσοτάκης: «Ακροδεξιοί και Γραφικοί Διαδήλωναν για τις Πρέσπες» – Δηλαδή Ποιοί; Οι Ψηφοφόροι του;

ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου: «Ο Εθνοκεντρισμός Οδηγεί σε Ανελευθερία»!

La Libre: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη Ελέγχει το 80% των ΜΜΕ και τα Χειρότερα Έπονται»

 

Liberation: «Ο Καραϊβάζ Διερευνούσε Υποθέσεις με Εμπλεκόμενα Μέλη της ΝΔ» - Αναφορά και για Φουρθιώτη

 

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα