21.1 C
Athens
17.3 C
Washington
20.6 C
Melbourne
8.5 C
London
10.8 C
New York
18.7 C
Sydney
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Γερμανία: «Φυλακές Covid» σε Διάφορα Σημεία της Χώρας για τους Παραβάτες της Καραντίνας – Βίντεο από την Εγκατάσταση στο Schleswig-Holstein

Δημοφιλέστερα

Διάφορες τοπικές αρχές στη Γερμανία, σύμφωνα με την Deutsche Welle, έχουν ανοίξει «Φυλακές Covid» για τα άτομα που παραβιάζουν επανειλημμένα τους κανόνες καραντίνας.

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις της Die Welt ότι η γερμανική κυβέρνηση “εξαγοράζει” τους επιστήμονες για να τεκμηριώσουν μελέτες που θα δικαιολογούν σκληρά περιοριστικά μέτρα, αποτελεί παράνομο και αντισυνταγματικό πλήγμα στην ελευθερία του γερμανικού λαού.

Παρουσιάζουμε μία από τις εγκαταστάσεις στο Neumünster, στην πολιτεία του Schleswig-Holstein, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο για την διασφάλιση της απομόνωσης των ανυπάκουων στην καραντίνα οι οποίοι ως κρατούμενοι θα είναι υποχρεωτικά απομονωμένοι και θα φυλάσσονται από 40 συνταξιούχους αστυνομικούς ως φύλακες.

«Η απομόνωση ύποπτων μολυσμένων ατόμων στα σπίτια τους είναι ουσιαστικό στοιχείο για να τεθεί υπό έλεγχο ο ρυθμός μόλυνσης», δήλωσε ο Sönke Schulz, εκπρόσωπος του τοπικού περιφερειακού συμβουλίου στο Neumünster στην πολιτεία Schleswig-Holstein, όταν ενεργοποιήθηκε η εγκατάσταση τον Ιανουάριο.

«Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτό θέτει σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους», πρόσθεσε. «Η νομοθετική πράξη προστασίας των λοιμώξεων επιτρέπει σωστά την απομόνωση σε κλειδωμένες εγκαταστάσεις ως έσχατη λύση».

Στο κέντρο οι κρατούμενοι θα έχουν τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, και δυνατότητα πρόσβασης σε ψυχολογική υποστήριξη εάν χρειαστεί.

Ο σύμβουλος Peter Schröder, ο οποίος θα επιβλέπει την εγκατάσταση, είπε ότι στο μυαλό τους το έχουν περισσότερο για να «δίνει παράδειγμα» παρά να χρησιμοποιείται κανονικά.

«Ελπίζουμε ότι σχεδόν δεν θα υπάρχουν [κρατούμενοι]. Μέχρι τώρα, δεν υπήρξαν πολλοί», είπε.

Δείτε το Βίντεο:

Δείτε Επίσης:

ΕΛΛΑΔΑ – ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ το Όνομα του Νέου Πολιτικού Φορέα με Αρχηγό τον Γιώργο Τράγκα – Οι Δηλώσεις του και η Ιδρυτική Διακύρηξη

Αναβάλλεται η Χρήση του Εμβολίου της AstraZeneca στην Νότια Αφρική – Δεν Προστατεύει από Ήπια Νόσο που Προκαλεί το Στέλεχος / Μετάλλαξη που Επικρατεί Εκεί (Β.1.351)

Γαλλία: Οι Αρχές Έβαλαν σε Ψυχιατρική Κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

Τα Επτά Βήματα από την Πανδημία στον Ολοκληρωτισμό

Rockefeller 2010: Η “Επιχείρηση Lock Step” Προβλέπει τα Σημερινά Lockdown και Πολλά Άλλα από Αυτά που Διαδραματίζονται Σήμερα

Η Γερμανική Der Freitag για Ελλάδα: “Παντού Αστυνομικοί, Γιατροί Πουθενά”

Facebook: Καθολική Κατάργηση των Αναρτήσεων Σχετικά με τα Εμβόλια που οι Fact Checkers ή οι Οργανισμοί Υγείας Θεωρούν Ψευδείς

Microsoft: Τέλος η Χρηματοδότηση σε Ρεπουμπλικάνους Νομοθέτες που Αρνήθηκαν την Εκλογή Μπάιντεν

 

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα