25.2 C
Athens
14 C
Washington
26.4 C
Melbourne
14.1 C
London
15 C
New York
15.4 C
Sydney
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο Δρ. Δ. Κούβελας Συντάσσεται με τους «Ελεύθερους Άνθρωπους» με Αρχηγό τον Γ. Τράγκα – «Κλείνουμε τους Ανθρώπους και τους Δίνουμε ένα Ξεροκόμματο»

Δημοφιλέστερα

Σε συνέχεια της ένταξη του Νίκου Νικολόπουλου στο νέο πολιτικκό κόμμα του Γιώργου Τράγκα,  ανακοινώθηκε σήμερα και η συμμετοχή του Δρ. Δ. Κούβελα στους «Ελεύθερους Άνθρωπους» ως Επιστημονικός Σύμβουλος τον τομέα της Υγείας και ειδικότερα για τα φάρμακα και τα εμβόλια.

Ο καταξιωμένος καθηγητής έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα από την αρχή της πανδημίας, για την ενημέρωση που παρέχει στο κοινό, στις ζοφερές στιγμές για την δημοκρατία και την ενημέρωση που βιώνουν οι πολίτες στην Ελλάδα, παραπλανώντας τους και εξαναγκάζοντάς τους σε έναν φαύλο κύκλο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, και εφαρμογής αστυνομικών περιοριστικών μέτρων για το.. καλό.. της υγείας των πολιτών της Ελλάδας.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Δρ. Δ. Κούβελα για την επιβολή του νέου σκληρού lockdown 

Καταιγιστικός ήταν στην παρέμβαση του σε τηλεοπτική εκπομπή ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στα lockdown, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρέπει να κρατάμε κλειδωμένους μέσα τους ανθρώπους, ενώ υποστήριξε πως είναι αντίθετος και με το κλείσιμο των σχολείων.

Παράλληλα ο καθηγητής μιλώντας στο Κρήτη TV αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα τα οποία ακολουθεί πιστά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και φυσικά η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας, θεωρώντας πως δεν υπάρχει σε τίποτα αντιπολίτευση παρά μόνο στο ύψος των επιδομάτων που δίνεται.

«Κλείσαμε τα σχολεία ενώ δεν υπήρχαν λόγοι. Χάσαμε δισεκατομμύρια, ενώ με ένα μικρότερο ποσό θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε και την υγεία των μαθητών αλλά και το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα. Δεν το κάναμε!

Έχουμε μία σειρά χαμένων ευκαιριών λόγω covid. To εντυπωσιακό είναι πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση, δηλαδή είναι σύσσωμη η πολιτική σε αυτές τις αποφάσεις σε γενικές γραμμές διαφωνούν μόνο στο ποσό των επιδομάτων που πρέπει να χορηγηθούν.

Δρ. Δ.Γάκης: Και οι 10 Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Δεν Ψήφισαν την Κατάργηση της Πατέντας των Εμβολίων στο Ευρωκοινοβούλιο

Εγώ είμαι κάθετα ιδεολογικά αντίθετος στα επιδόματα. Θεωρώ και πως δεν πρέπει να σταματάμε την εργασία και να κλείνουμε τους ανθρώπους μέσα να τους δίνουμε ένα ξεροκόμματο και να τους κρατάμε σαν υποζύγια τα οποία μου θυμίζουν τη σκλαβιά του Matrix στη γνωστή ταινία που ήταν όλοι σε μία κάψουλα και τους τάιζαν με τα σωληνάκια. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ελευθερία τους και να παίρνουν και τα ρίσκα, γιατί μας αρέσει δεν μας αρέσει πρέπει να έχουμε ελεύθερη βούληση.

Δεν γίνεται να θαφτούμε ζωντανοί για να είμαστε ασφαλείς.

Θα μπορούσα να εκτεθώ σε ένα ρίσκο εμβολιασμού προκειμένου να ξανακερδίσω τις δημοκρατικές και απλές λιτές ελευθερίες».

«Το εμβόλιο είναι ένα προφάρμακο»

Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του παρέμβασης, ο καθηγητής Δ. Κούβελας αναφέρθηκε και στο περιβόητο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, «φώτισε» αρκετές πτυχές που δεν ακούμε από τους «ειδικούς» που καθημερινά βγαίνουν στα κανάλια:

Δείτε Επίσης:

Ο ΚατραΚούλης.. Έφτασε Στις 6 Μονάδες την Διαφορά Ανάμεσα στο.. Μόρφωμα που Έχει Καταντήσει την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νικολόπουλος Συντάσσεται με τους «Ελεύθερους Ανθρώπους»: Είναι για Όσους Διψούν για Ελευθερία, Δημοκρατία και Ανεξαρτησία

Φαρσαλινός για Μητσοτάκη και του Άλλους “Υπέρμαχους” του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού: «Άσχετοι Όσοι Μιλούν για Πιστοποιητικό Εμβολιασμού»

Ποιοι Είναι οι 11 Δεξιοί που Στέλνουν τον Πολιτικό Κλόουν Σπίτι του

Ο Μητσοτάκης Οδεύει Προς Πρόωρες Εκλογές με Όπλα την Βία και την Υγειονομική Δικτατορία

Ο Γιώργος Τράγκας Κατεβαίνει στην Πολιτική Αρένα Ανοίγοντας Δεξαμενή Συσπείρωσης από την Καραμανλική και Σαμαρική Βάση της Νέας Δημοκρατίας ως το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ – Τί Δήλωσε

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα