25.2 C
Athens
14 C
Washington
26.4 C
Melbourne
14.1 C
London
15 C
New York
15.4 C
Sydney
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Φαρσαλινός για Μητσοτάκη και τους Άλλους “Υπέρμαχους” του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού: «Άσχετοι Όσοι Μιλούν για Πιστοποιητικό Εμβολιασμού»

Δημοφιλέστερα

Ο γιατρός και επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, αναφέρθηκε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα περί «αναγκαιότητας» των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Τις τελευταίες ώρες τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Ελλάδα, αλλά και αρκετά του εξωτερικού, έχουν άρθρα τα οποία προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι είναι αναγκαία τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία πρότεινε πριν από λίγο καιρό ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο γιατρός Φαρσαλινός με ανάρτηση του τονίζει πως ο ίδιος είχε προβλέψει από τις 27 Νοεμβρίου πως «ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός», όμως θα αναγκάσουν τους πολίτες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να εμβολιαστούν, καθώς αν δεν το κάνουν, τότε δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν κτλ.

Λίγους μήνες αργότερα ο Φαρσαλινός δικαιώνεται, καθώς το τελευταίο 24ωρο υπάρχει ένας πραγματικός «βομβαρδισμός» στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την ανάγκη να θεσμοθετηθούν διαβατήρια εμβολιασμού.

Ο γιατρός γράφει μεταξύ των άλλων στην ανάρτηση του: «Συμπτωματικά σήμερα, ο ένας μετά τον άλλον βγαίνουν αξιωματούχοι και αστέρες της πολιτικής ιστορίας της Ευρώπης να μας ενημερώσουν για την ανάγκη των διαβατηρίων εμβολιασμού».

Στη συνέχεια παραθέτει ορισμένα άρθρα και στρέφεται στις δηλώσεις του Τόνι Μπλερ: «Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ της επιστήμης της Δημόσιας Υγείας ΚΑΙ της Δημοκρατίας, γνωστός ειρηνιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων, αριστερών πεποιθήσεων βέβαια, Mr Tony Blair, προφανώς λόγω της αφιλοκερδούς εσώψυχης ανάγκης του να συνεχίσει να προσφέρει στην ανθρωπότητα τη μεγαλειώδη σοφία του, παραδίδει μαθήματα σωτηρίας μας μέσω των διαβατηρίων εμβολιασμού. Προσκυνούμε και ευγνωμονούμε το μεγαλείο της προσφοράς του ανδρός…»

Ενώ τονίζει πως ο ίδιος είχε προβλέψει εδώ και μήνες τ’ ενδεχόμενο να υπάρξει έμμεση επιβολή του εμβολιασμού «Όλα αυτά σήμερα, 14 Φεβρουαρίου 2021.

Τέσσερις Νέες Επιστημονικές Ανακαλύψεις Σχετικά με την Ασφάλεια και την Αποτελεσματικότητα των Εμβολίων Covid-19 (Βίντεο)

Ήρθατε δεύτεροι κύριοι. Όταν αυτά ειπώθηκαν στις 27 Νοεμβρίου 2020, εσείς ακόμη ψάχνατε στα λεξικά να βρείτε τις λέξεις “διαβατήριο” και “εμβολιασμός”…».

“…εξέφρασε την προσωπική εκτίμηση, ότι ο εμβολιασμός ναι μεν δεν θα είναι υποχρεωτικός, αλλά θα είναι έμμεσα υποχρεωτικός για να εργαστείς, να ταξιδέψεις ή να έχεις πρόσβαση στην εκπαίδευση, γεννώντας όμως έτσι πολύ σοβαρά ζητήματα βιοηθικής, όταν η επιτυχία ενός εμβολιαστικού προγράμματος, τελικά κρίνεται από το βαθμό συναίνεσης και γνώσης της κοινωνίας και όχι με την επιβολή , που δημιουργεί έδαφος για θεωρίες συνωμοσίας.”, είχε αναφέρει ο κ.Φαρσαλινός στις 27 Νοεμβρίου του 2020.

«Προβλέψιμοι… Μου αρέσει που έλεγα ότι “διακινδυνεύω την πρόβλεψη”!!!

To ερώτημα αν αυτοί οι άσχετοι με το αντικείμενο κύριοι που τα συζητούν όλα αυτά έχουν επίσης άσχετους συμβούλους, ή αν φροντίζουν να βρίσκουν τους “κατάλληλους” συμβούλους για να δικαιολογήσουν εκ των υστέρων το αφήγημα, το αφήνω στον καθένα να το κρίνει», καταλήγει στην ανάρτηση του ο γιατρός.

Δείτε Επίσης:

Δρ. Φαρσαλινός: «Το Lockdown Προκάλεσε Μεγαλύτερη Βλάβη στη Δημόσια Υγεία»

Ο Δρ. Φαρσαλινός για την Παράνομη και Ανήθικη Πρόταση Μητσοτάκη να Ταξιδεύουν Ελεύθερα Όσοι Έχουν Εμβολιαστεί

Ο Δρ. Κ. Φαρσαλινός Ξεμπροστιάζει τα Άθλια και Επικίνδυνα ellinika hoaxes

Ο Δρ. Φαρσαλινός για την “..Σωτήρια..” Κολχικίνη της Παγώνη, του Τσιόδρα, του Σύψα, του Γώγου, της Γιαμαρέλλου και των Λοιπών

Βουλευτές της ΝΔ Ζητάνε Από τον Μητσοτάκη Κυβέρνηση Ευρείας Αποδοχής – Μητσοτάκης: «Δεν Φεύγω Χωρίς Εκλογές»

Νέα Αθώωση για Πρόστιμα Άρνησης Τεστ, και Προηγούμενη για μη Χρήση Μάσκας και μη Τήρηση Απαγόρευσης Κυκλοφορίας – Η Δικαιοσύνη, Μετά τον Καραμανλή, Σαμαρά και Άλλους Βουλευτές της ΝΔ, Γκρεμίζει το Φασιστικό Όραμα του Υποτελούς Μορφώματος του Μαξίμου Κυριάκου Μητσοτάκη

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα