21.1 C
Athens
17.3 C
Washington
20.6 C
Melbourne
8.5 C
London
10.8 C
New York
18.7 C
Sydney
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Ο Μόσιαλος Λέει ότι το Εμβόλιο της Johnson & Johnson Κατά του Covid-19 Παρέχει 100% Προστασία Ενώ η Μελέτη που Υποβλήθηκε στο FDA για Έγκριση Δείχνει 66,1% – 66,9%

Δημοφιλέστερα

Ο κύριος Μόσιαλος στις 24 Φεβρουαρίου 2021 στο facebook кαι στις 25 του Φεβρουαρίου 2021 στο ΣΚΑΙ, ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο της Johnson&Johnson, παρέχει στις 28 ημέρες 100% προστασία από νοσηλεία έναντι του Sars-CoV-2. Στη δήλωση του αυτή δεν εμφάνισε καμία πηγή που να πιστοποιεί τα λεγόμενα του. Επίσης, το ίδιο δήλωσε και με την ακόλουθη ανάρτησή σου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στον φάκελο που κατέθεσε η J&J, στον FDA το review Memorandum, για να πάρει την άδεια στη σελίδα 25, παράγραφος 4.2.6 που αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αναφέρει ότι:

As shown in Table 10, in participants ≥18 years of age, VE against moderate to severe/critical COVID-19 with onset at least 14 days after vaccination was 66.9% (a lower bound of the 95% CI of 59.03), and VE against moderate to severe/critical COVID-19 with onset at least 28 days after vaccination was 66.1% (a lower bound of 95% CI of 55.01), which together met the pre-specified success criteria. Vaccine efficacy was similar between the two age groups of participants 18 to 59 and ≥60 years of age.

Μετάφραση:

Όπως φαίνεται στον πίνακα 10, στους συμμετέχοντες άνω των 18 ετών, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου για μέτριες/σοβαρές επιπλοκές, τουλάχιστον 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, έφτανε στο 66,9% και η αποτελεσματικότητα για μέτριες/σοβαρές επιπλοκές τουλάχιστον 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό, ήταν 66,1%. Αυτά τα δύο ποσοστά πληρούσαν τα προκαθορισμένα κριτήρια επιτυχίας. Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, ήταν παρόμοια μεταξύ των δύο ομάδων ηλικιών των συμμετεχόντων, από 18 έως 59 και άνω των 60 ετών.

Κέρκυρα: Με Παράλυση στα Κάτω Άκρα Νοσηλεύεται ο Γιατρός Σ. Σκιαδόπουλος Μετά την Λήψη της 2ης Δόσης Εμβολίου - Εξετάζεται για το Σύνδρομο Γκιγιέ Μπαρέ

To 100% που ισχυρίζεται ο κύριος Μόσιαλος, είναι ένας καθαρά παραπλανητικός αριθμός μάρκετινγκ, που προκύπτει από την μη μεταβολή του 66,9% στις 14 ημέρες με το 66,1% στις 28 ημέρες από το σύνολο των εμβολιασθέντων.

Ο φάκελος εσπευσμένης άδειας χρήσης, κατατέθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2021. Σας προτρέπουν μέσω δημοσιευμάτων να εμβολιαστείτε, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται 5 κλινικές μελέτες της J&J, που είναι από φάση 1 μέχρι φάση 3, στις οποίες εξετάζουν το αν η τελική μορφή του εμβολίου τους θα είναι μονή ή διπλή δόση, στην μία θα χρησιμοποιήσουν και παιδιά όπως αναφέρεται στο Table 1 της σελίδας 13 στο review memorandum.

Σημειώνεται ότι οι εταιρείες Pfizer/BioNTech και Moderna έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εμβολίων κατά του Covid-19 σε εφήβους και παιδιά αγνοώντας το γεγονός ότι κάποια τα άτομα, ιδίως τα νεαρά μπορεί να έχουν προϋπάρχοντα αντισώματα.

Διαβάστε την μελέτη που δείχνει ότι το 43,8% Παιδιών από 1-16 ετών και το 5,3% των ενήλικων έχουν ανιχνεύσιμα επίπεδα αντισωμάτων.

Δείτε Επίσης:

Facebook CEO Mark Zuckerberg: «Μοιράζομαι την Ιδιαίτερη Προσοχή μου σε Αυτό το [Εμβόλιο], Επειδή δεν Γνωρίζουμε τις Μακροπρόθεσμες Παρενέργειες της Βασικής Τροποποίησης του DNA και του RNA των Ανθρώπων» (Βίντεο)

Αυστρία: Οι Αρχές στην Ανέστειλαν Προληπτικά τους Εμβολιασμούς με μια Παρτίδα του Εμβολίου της AstraZeneca Κατά του Covid-19, Καθώς Ερευνούν τον Θάνατο Ενός Ατόμου και τις Παρενέργειες που Εμφάνισε Ένα Άλλο Μετά τον Εμβολιασμό τους

Μπορούν τα Άτομα με Αυτοάνοσα Νοσήματα να Κάνουν το Εμβόλιο Κατά του Covid-19; – Όλες οι Απαντήσεις Σχετικά με την Ασφάλεια, την Αποτελεσματικότητα και τις Φαρμακευτικές Αγωγές για Αυτοάνοσα σε Σχέση με τα Εμβόλια Κατά του Covid-19

Τα Σημαντικότερα Συμβάντα και Παρενέργειες που Έχουν Παρατηρηθεί Έως Τώρα σε Έγκυες που Εμβολιάστηκαν Κατά του Covid-19

Το Ρώσικο Εμβόλιο Sputnik V θα Διατεθεί για 50 Εκατομμύρια Ευρωπαίους – Ξεκίνησε η Αξιολόγηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA)

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα