25.2 C
Athens
14 C
Washington
26.4 C
Melbourne
14.1 C
London
15 C
New York
15.4 C
Sydney
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Υπ. Υγείας Ισραήλ: «Όσοι Δεν Εμβολιαστούν θα Αφεθούν Πίσω» – Τί Πραγματικά Συμβαίνει Με τις Ελευθερίες των Ισραηλινών (Βίντεο)

Δημοφιλέστερα

Τι ισχύει για αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί στο Ισραήλ;

Πολλοί από αυτούς που δεν έκαναν το εμβόλιο διαδηλώνουν στους δρόμους του Ισραήλ διαμαρτυρόμενοι και εξαγριωμένοι για το ότι η κυβέρνηση τους εξαναγκάζει να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 αφού συνεχίζει να τους στερεί ελευθερίες που έχουν επανέλθει για αυτούς που έχουν εμβολιαστεί.

«Το σώμα μου είναι δικό μου και κανείς δεν μπορεί να με αναγκάσει να λάβω οποιοδήποτε φάρμακο που δεν επιθυμώ να έχω στο σώμα μου» λέει η Rona Roth.

Οι διαδηλώσεις στο Ισραήλ εγείρουν ένα ερώτημα που σύντομα θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι περισσότεροι ηγέτες χωρών ανά τον κόσμο: Πώς θα εξισορροπήσουν τις ελευθερίες των πολιτών που δεν θα κάνουν το εμβόλιο, όταν ισχυρίζονται ότι αποτελούν απειλή για την δημόσια υγεία, κάνοντας τους.. “κουφούς” στους ίδιους τους παρασκευαστές που προειδοποιούν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδώσουν τον Covid-19 επομένως δεν τίθεται θέμα απειλής δημόσιας υγείας από το αν κάποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όχι. Θέμα δημόσιας υγείας τίθεται στη σωστή εφαρμογή των σωστών μέτρων.

Ο συνταξιούχος Doron Zicher που βρίσκεται σε θεατρική παράσταση λέει: «Νιώθω αρκετά ασφαλής που έκανα και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Ακόμα και τώρα θα ένιωθα άβολα αν γνώριζα ότι γύρω μου υπάρχουν άτομα που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και θα μπορούσαν να μολύνουν ή και να μολυνθούν από εμένα.»

Δηλαδή ο Doron Zicher, όπως και η κυβέρνηση του Ισραήλ, αφού οι εμβολιασμένοι δεν διατρέχουν κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά από την νόσο, τάσσονται υπέρ του αποκλεισμού των μη εμβολιασμένων πολιτών από την κοινωνία για να τους προφυλάξουν; Ο συνταξιούχος πολίτης Doron Zicher ίσως και να έχει μπερδευτεί, ο Netaniahu (Πρωθυπουργός Ισραήλ) πάντως.. σίγουρα όχι.. 

Το Ισραήλ έχει το παγκόσμιο ρεκόρ σε πλήθος εμβολιασμένων αναλογικά με τον πληθυσμό του και έχει ανοίξει την οικονομία του, αλλά τα γυμναστήρια, τα θέατρα και άλλες εγκαταστάσεις έχουν ανοίξει μόνο για εκείνους που έχουν το «Πράσινο Διαβατήριο (Green Pass)» το οποίο αποδεικνύει ότι έχουν εμβολιαστεί.

Το 30% του Πληθυσμού στο Ισραήλ και το 20% στα ΗΑΕ Έχουν Εμβολιαστεί, και Σημειώνουν Νέο Υψηλό Ρεκόρ Κρουσμάτων!

Ο Πρωθυπουργός Benjamin Netaniahu έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτή η «κίνηση έχει σχεδιαστεί για να δώσει κίνητρο σε περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν», με τον Υπουργό Υγείας να προειδοποιεί ότι αυτοί που δεν κάνουν το εμβόλιο «θα αφεθούν πίσω».

Οι περιορισμοί σε αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο αναμένονται να αυξηθούν στο κοντινό μέλλον. Πολλοί εργοδότες προσανατολίζονται στην αποπομπή αυτών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο από το γραφείο.

Καθώς το κοινοβούλιο πέρασε νόμο που επιτρέπει στο υπουργείο υγείας να μοιράζεται τα ονόματα αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί με τις τοπικές αρχές, ομάδες που αγωνίζονται για τις κοινωνικές ελευθερίες λένε ότι παραβιάζεται η ιδιωτικότητα των ανθρώπων.

Η Sharon Abraham Weiss, Εκτελεστική Διευθύντρια στην Ένωση Πολιτικών Δικαιωμάτων στο Ισραήλ δήλωσε τα εξής: «Το ερώτημα είναι πώς ξανανοίγει η οικονομία, η αγορά και η ζωή χωρίς να βλάψουμε τους ανθρώπους που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Πρόκειται για την ισορροπία και τί είναι η ισορροπία; Επιτρέπεται σε εμάς ως κοινωνία να επιβάλλουμε τον εμβολιασμό στους ανθρώπους; Η απάντησή μας είναι όχι.»

Δείτε το σχετικό Βίντεο:

Δείτε Επίσης:

Δ.Κούβελας για Εμβόλια: «Στο Ισραήλ ο Κόσμος Εξακολουθεί να Νοσεί και να Πεθαίνει – Κανείς δεν Ξέρει Τίποτα»!

Ισραήλ: Με Εμβολιασμένο το 70% του Πληθυσμού Ανακοινώνει 2.241 Κρούσματα και Συνεχίζει τα Περιοριστικά Μέτρα

Στο Δικαστήριο της Χάγης η Κυβέρνηση του Ισραήλ για τους Εμβολιασμούς Κατηγορούμενη για «Ιατρικά Πειράματα»

Ισραήλ: Πώς ο Νετανιάχου Έκανε τους Πολίτες Πειραματόζωα της Pfizer Χωρίς την Συγκατάθεσή τους

Pfizer: Ο Μπουρλά Ακύρωσε το Ταξίδι στο “Παγκόσμιο Εργαστήριο”, Όπως Αποκαλεί το Ισραήλ, Γιατί δεν Έχει Εμβολιαστεί

Ισραήλ: Σχεδόν 4.200 τα Κρούσματα – Κατέληξαν 16 Ασθενείς σε Μία Μέρα – Το 52% Έχει Λάβει την Πρώτη Δόση

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα