25.2 C
Athens
14 C
Washington
26.4 C
Melbourne
14.1 C
London
15 C
New York
15.4 C
Sydney
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα Ρινικά Επιχρίσματα των Τεστ Covid-19 που Περιέχουν Νανοσωματίδια Προκαλούν Βλάβη στον Εγκέφαλο! (Μελέτες)

Δημοφιλέστερα

Η μελέτη από το Trinity College του Δουβλίνου, η οποία επιβεβαιώνει ότι τα νανοσωματίδια μεταβάλλουν το DNA και προκαλούν εγκεφαλική βλάβη. Η μελέτη εμφανίζεται στο δημοφιλές περιοδικό Nature.

Προτρέπουμε τους αναγνώστες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στο ρινικό τεστ. Η πρακτική δεν προσφέρει κανένα πρόσθετο όφελος, αντιθέτως παρουσιάζει μεγαλύτερο κίνδυνο βλάβης.

Η μελέτη από το διάσημο διεθνές επιστημονικό περιοδικό προσθέτει ανησυχίες για την ασφάλεια των ρινικών επιχρισμάτων PCR (ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα), ενώ άλλα αποδεικνύουν ότι τα ρινικά επιχρίσματα δεν προσφέρουν καμία επιπλέον αξία στο τεστ για τον ιό Covid-19.

Βασική αιτία ανησυχίας είναι ότι τα παρεμβατικά μακρά επιχρίσματα έρχονται σε επαφή με το ευαίσθητο κυτταρικό φράγμα στην κορυφή της ρινικής οδού πολύ κοντά στον εγκέφαλο. Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που μπορεί να παραβιαστεί από τα μεταλλικά νανοσωματίδια που αναφέρονται στη μελέτη του Δουβλίνου.

Όταν αυτά τα νανοσωματίδια εισέρχονται στον εγκέφαλο, οι κυτταρικοί αγγελιοφόροι τους απελευθερώνονται και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο DNA των αναπτυσσόμενων εγκεφαλικών κυττάρων.

Μια συγγραφή της μελέτης από την Ιρλανδία στο sciencedaily.com αναφέρει:

«Τα νανοσωματίδια είναι πολύ μικρά σωματίδια μεγέθους μεταξύ 1-100 νανόμετρων. Χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στη διανομή φαρμάκων, στη χημειοθεραπεία, στην απεικόνιση και στη διάγνωση λόγω της ικανότητάς τους να ταξιδεύουν μέσα σε οργανισμούς χρησιμοποιώντας κυτταρικές οδούς. Κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεών τους με τις κυτταρικές μεμβράνες και την εισχώρηση σε κύτταρα, αλλάζουν οι βασικές οδοί σηματοδότησης και οι διαδικασίες. Εκτός από την επίδραση στην υγεία των άμεσα εκτεθειμένων κυττάρων, η εσωτερίκευση των νανοσωματιδίων μπορεί επίσης να επηρεάσει επιζήμια γειτονικά κύτταρα με τρόπο παρόμοιο με το φαινόμενο που προκαλείται από την ακτινοβολία».

Bill Gates: «Τέλη του 2022 τους Εμβολιάζουμε Όλους και Τελειώνει ο Covid-19 – Θα Πρέπει να Γίνουν Επενδύσεις για να Προετοιμαζόμαστε για την Επόμενη Πανδημία»

Αρχικά, η προσοχή εστιάζεται στον πιθανό ύπουλο σκοπό που μπορεί να έχουν αυτά τα ρινικά επιχρίσματα – μια εντελώς περιττή διαδικασία όταν κάθε αρχή επιβολής του νόμου και κάθε γιατρός γνωρίζει ότι τα στοματικά επιχρίσματα είναι απολύτως αποτελεσματικά στη λήψη χρήσιμων δειγμάτων DNA – με το άρθρο του Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί ένα διάγραμμα που δείχνει τον “προτεινόμενο” τρόπο και τον λάθος τρόπο για να πάρετε ένα ρινικό στυλεό όπως δημοσιεύτηκε σε ένα πρόσφατο έγγραφο του CDC σχετικά με τη δοκιμή Covid-19:

Όπως δείχνει η μελέτη από την Ιρλανδία, αυτό είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα ασφάλειας με ακούσιες συνέπειες, εγγενής με την ενδορρινική εισχώρηση τόσο κοντά στο φράγμα αίματος-εγκεφάλου.

Το άρθρο sciencedaily.com συνεχίζει:

«Οι επιστήμονες έδειξαν ότι τα κύτταρα στο φράγμα, επεξεργάστηκαν τα νανοσωματίδια με ένα φυσικό κυτταρικό μονοπάτι, γνωστό ως αυτοφαγία, οδηγώντας αυτά τα κύτταρα να παράγουν μόρια σηματοδότησης. Αυτά τα μόρια σηματοδότησης προκάλεσαν βλάβη στο DNA των αστροκυττάρων και των νευρώνων στα κύτταρα του εγκεφάλου. Αυτό επιβεβαιώθηκε καθώς όταν μπλοκαρίστηκε είτε η αυτοφαγία είτε ο IL-6 (αναγνωρισμένος κύριος αγγελιοφόρος κυττάρων), η ποσότητα της βλάβης του DNA μειώθηκε. Αυτά τα ευρήματα δείχνουν ότι οι έμμεσες επιδράσεις των νανοσωματιδίων στα κύτταρα όπως συμβαίνει σε αυτή τη μελέτη μπορεί να είναι εξίσου σημαντικές με τις άμεσες επιπτώσεις τους κατά την αξιολόγηση της ασφάλειάς τους.»

Οι αποκαλούμενοι «ειδικοί» ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι το ρινικό επίχρισμα δεν ενέχει κίνδυνο. Συχνά ακούμε στην ερώτηση αν «Μπορεί ο έλεγχος της μύτης για το Covid-19 να είναι επιβλαβής;» τον ψευδή και επικίνδυνο ισχυρισμό: «Είναι σχεδόν αδύνατο να έχουν πρόσβαση τα τεστ επιχρίσματος ή να έχουν αντίκτυπο στο φράγμα αίματος-εγκεφάλου».

Covid-19: Τα Εμβολιασμένα Άτομα Είναι Πιθανό να Μολύνουν Άλλους

Οι.. ειδικοί ..στο.. ψέμα.. παραπλανούν τους πολίτες προκειμένου να τους κάνουν να πιστεύουν ότι το ρινικό επίχρισμα είναι «τυπική πρακτική» για τη λήψη «εκκρίσεων», αλλά αποφεύγουν διακριτικά την αναφορά του όρου «DNA» επειδή οι συγγραφείς γνωρίζουν καλά ότι ένα τυπικό στοματικό μάκτρο είναι απολύτως επαρκής για τη συλλογή «εκκρίσεων» που περιέχουν DNA, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε υποβληθεί σε ιατροδικαστικό τεστ επιχρίσματος στόματος.

Ωστόσο, το τεστ DNA χρησιμοποιείται συνήθως για τη μέτρηση του επιπέδου κινδύνου ενός ατόμου για την ανάπτυξη ορισμένων τύπων καρκίνου, για τον προσδιορισμό της πατρότητας και για την έρευνα του οικογενειακού ιστορικού ενός ατόμου. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί σε σκύλους για να καθορίσει τη φυλή και το επίπεδο υγείας τους.

Το παραπάνω γραφικό από το yourdna.com δείχνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε ρινικό στυλεό για να συλλέξετε ένα δείγμα DNA. Ο ιστότοπος εξηγεί περισσότερα για την πολύ κοινή διαδικασία ελέγχου του DNA σας:

Πώς γίνεται η εξέταση DNA (η διαδικασία)

Επειδή το DNA βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα σας, η εκχύλιση είναι διαθέσιμη σε πολλές μορφές.

Οι τεχνικοί εργαστηρίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σάλιο, το αίμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας για να ελέγξουν το DNA σας. Ωστόσο, τα κιτ δοκιμής DNA στο σπίτι χρησιμοποιούν μια μπατονέτα που απλά ακουμπάτε στο μάγουλο ή συλλογή σάλιου για να διατηρήσουν τη διαδικασία απλή.

Το μέρος της διαδικασίας που αντιμετωπίζει ο χρήστης είναι εύκολο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αποστείλει ένα δείγμα για τεστ. Αυτό είναι συνήθως ένα δείγμα του σάλιου ή του αίματός σας.

Ωστόσο, επειδή το DNA βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του σώματός σας, μπορεί να εξαχθεί και από τα μαλλιά, τα νύχια, τα δόντια και το δέρμα. Ως επί το πλείστον, χρησιμοποιούνται δείγματα σάλιου ή αίματος επειδή είναι ευκολότερο να εξαχθεί το DNA και να έχουν όλους τους δείκτες που απαιτούνται για τη διαδικασία δοκιμής.

Αλλά ακόμη και αυτοί οι επιστήμονες που εμπλέκονται ειδικά στην ανίχνευση αυτού του αόριστου πανδημικού ιού θα σας πουν….

Δρ. Κ Φαρσαλινός: Ποιοί και Γιατί Πολεμούν τα Φάρμακα Μονοκλωνικών Αντισωμάτων Στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει τίποτα μοναδικά χρήσιμο για την απόκτηση DNA μέσω ενός ρινικού επιχρίσματος.

Πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος από την ενδορινική εισχώρηση σε περιπτώσεις χαμηλού κινδύνου.

Επιπλέον, ακόμη και το CDC συνιστά εξίσου τη χρήση στοματικού και ενδορινικού δείγματος, ενώ άλλες μελέτες ανέφεραν ότι η ανίχνευση SARS-CoV-2 ήταν παρόμοια μεταξύ δειγμάτων υγρού και ρινικού επιχρίσματος σε σύγκριση με τα δείγματα ρινοφαρυγγικών επιχρισμάτων, δείτε εδώ κι εδώ.

Αλλά πίσω από όλες αυτά τα τεστ PCR, η ανοησία παραμένει αφού το αναπόφευκτο επιστημονικό γεγονός ότι κανένα μάκτρο – είτε χορηγείται μέσω της μύτης ή του στόματος – δεν μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ανίχνευση ενός ιού. Αυτό το γνωρίζουμε επειδή υπάρχουν άφθονα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι το PCR τεστ είναι απλώς ένα τεστ αναπαραγωγής.

Τα επιχρίσματα, είτε από στόματος είτε ρινικά, υποβάλλονται σε διαδικασία εξέτασης PCR η οποία φέρεται να καθορίζει εάν υπάρχει ο ιός. Ωστόσο, το τεστ PCR δεν σχεδιάστηκε ποτέ για το σκοπό αυτό και προορίζεται να χρησιμοποιήται απλώς για «ενίσχυση» ή δημιουργία μεγαλύτερων αντιγράφων ενός μικρού δείγματος. Αυτή ήταν η μόνιμη εξήγηση του εφευρέτη του τεστ, Δρ. Kary Mullis.

Επισημαίνεται ότι Πορτογαλικό Δικαστήριο έχει βγάλει απόφαση για την αναξιοπιστία των τεστ RT-PCR βασισμένο σε μελέτη που αποπδεικνύει ότι το 97% των θετικών αποτελεσμάτων είναι ψευδώς θετικά σε Covid-19 αφού η επεξεργασία τους γίνεται στους 35 κύκλους ενισχύσεως και άνω, όπου επεξεργάζονται τα PCR τεστ τα περισσότερα εργαστήρια, αν όχι όλα.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Γονιδιώματος:

“Μερικές φορές ονομάζουμε την PCR ως «μοριακή φωτοτυπία». Η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (PCR) είναι μια γρήγορη και φθηνή τεχνική που χρησιμοποιείται για «ενίσχυση» – αντιγραφή – μικρών τμημάτων του DNA. Επειδή σημαντικές ποσότητες δείγματος DNA είναι απαραίτητες για μοριακές και γενετικές αναλύσεις, οι μελέτες μεμονωμένων τεμαχίων DNA είναι σχεδόν αδύνατες χωρίς ενίσχυση PCR.”

Εν ολίγοις, τα επιχρίσματα PCR δεν είναι κατάλληλα για το σκοπό, ΔΕΝ ανιχνεύουν λοίμωξη από τοn Covid-19 και αυτό καθιστά ολόκληρο το θέμα του επιχρίσματος ως άσκοπο από άποψη ανίχνευσης και κλινικής αναγνώρισης. Ωστόσο, μπορεί να έχει νόημα αν ο πραγματικός (κρυμμένος) σκοπός του ρινικού επιχρίσματος είναι να εισάγει νανοσωματίδια στους.. συνωμοσιολόγους..

Πώς το Πείραμα Συμμόρφωσης του ASCH Σχετίζεται με τον Covid

Επίσης, και ο Anthony Fauci παραδέχεται ότι οι πιθανότητες λήψης ακριβών αποτελεσμάτων από τα τεστ PCR για τον Covid-19 PCR είναι «μικρές».

Παρακολουθήστε το παρακάτω σύντομο βίντεο, όπου ο Fauci ξεκαθαρίζει ότι όταν το PCR τεστ επεξεργάζεται στους 36 κύκλους ενισχύσεως και άνω, τότε τα τεστ βγαίνουν Ψευδώς Θετικά:

Δείτε Επίσης:

Πανεπιστήμιο Johns Hopkins: Ναι, Μπορεί να Γίνει Εμβολιασμός Μέσω Τεστ Εισαγόμενο Από την Μύτη Και Στοχεύοντας τον Εγκέφαλο

Πόσο Σοβαρά Έχουν Άνθρωποι Τραυματιστεί από Ρινικά Τεστ; Βλάβες και Θάνατοι που Προκλήθηκαν και οι Οδηγίες του Εφευρέτη των PCR Τεστ, Δρ. Kary Mullis, για τον Σκοπό και την Χρήση τους

Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας: «Επικίνδυνα για τους Πολίτες και Αναποτελεσματικά τα Τεστ – Παράνομη η Εκτέλεση Ιατρικών Πράξεων Από Πολίτες ή Φαρμακοποιούς»

Τα Τεστ με Σάλιο Μπορούν να Ανιχνεύσουν Μόλυνση από Κορονοϊό – 5 Έχουν Πάρει Άδεια Έκτακτης Ανάγκης (EUA) από τον FDA

Rockefeller 2010: Η “Επιχείρηση Lock Step” Προβλέπει τα Σημερινά Lockdown και Πολλά Άλλα από Αυτά που Διαδραματίζονται Σήμερα

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα