26 C
Athens
15.7 C
Washington
20.2 C
Melbourne
10.6 C
London
10.1 C
New York
15.8 C
Sydney
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Θ.Βασιλακόπουλος: Παραδέχεται Ότι οι Εμβολιασμένοι Μπορούν να Παράγουν Μεταλλάξεις του Covid

Δημοφιλέστερα

Read this article in English here.

Να είναι πολύ προσεκτικοί καλεί ο “ειδικός” Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, όσους έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση γιατί αν μολυνθούν σε αυτή την φάση, μπορούν να παράγουν μεταλλάξεις του ιού.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Θ.Βασιλακόπουλος: «Προφανώς έχουν μια μερική προστασία όμως υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να νοσήσουν ενώ υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορονοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορονοϊός υφίσταται την πίεση τη παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορονοϊού. Άρα δεν είναι ότι δεν είμαι πλήρως προστατευμένος είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε».

Σας Ενδιαφέρει: Παν/μιο Rockefeller: Το Εμβόλιο της Pfizer/BioNTech Προκαλεί Μεταλλάξεις του Covid-19 Όπως Αυτές στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία – Η Καταγγελία του Δρ. Αντωνίου (Βίντεο)

Ο κ. Βασιλακόπουλος συνέχισε εξηγώντας: «επειδή την ώρα που πολλαπλασιάζεται ο ιός μέσα του στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, αλλά όχι τόσα ώστε να τον εξουδετερώσουν, οι όποιες τυχαίες αλλαγές γίνονται στον ιό είναι αυτές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα λίγα αντισώματα. Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματά μας άρα θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια. Αυτός είναι ένας κίνδυνος υπαρκτός και πρέπει αυτοί που είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση να συνεχίσουν να προσέχουν και για την υγεία τους καθώς δεν είναι 100% προστατευμένοι αλλά και για τον λόγο που σας λέω. Τα μεταλλαγμένα στελέχη θεωρούμε ότι παρήχθησαν εν πολλοίς σε ανθρώπους ανοσοκατασταλμένους που επί μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν τον ιό μέσα τους κι ενώ είχαν αντισώματα δεν ήταν πολλά έτσι ώστε να μπορέσουν να τον νικήσουν».

Δρ. Εύη Κιαγιά: «Στείλανε Σπίτι μου, με Εισαγγελική Εντολή, Κοινωνικούς Λειτουργούς για να Ελέγξουν τις Συνθήκες Διαβίωσης του Παιδιού μου»

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο κ Βασιλακόπουλος ουσιαστικά μιλάει προωθώντας έμμεσα την τρίτη δόση αφού λέει ότι όσοι δεν έχουν κάνει μονοδοσικό να προσέχουν ιδιαίτερα μέχρι την επόμενη δόση την ώρα που ούτως ή άλλως ετοιμάζουν και τρίτη δόση για τις υφιστάμενες μεταλλάξεις.

Μένει να δούμε την αποτελεσματικότητα του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson για όλες τις μεταλλάξεις (π.χ. την ινδική). Αναμείνατε την στιγμή που θα ειπωθεί ότι χρειάζεται άλλη μία δόση για να αντιμετωπιζει όλες τις μεταλλάξεις και να πάρει μπρος.. και να μπει και αυτό (της J&J) στο γαϊτανάκι των μεταλλάξεων.. Ένα φαύλο κύκλο στο “κυνήγι της… χαμένης μετάλλαξης..”.

Τα ακόλουθα ερωτήματα εγείρονται από την δόλια τοποθέτηση του Θ.Βασιλακόπουλου:

  • Γιατί δεν ενημέρωσαν για την παραγωγή μεταλλάξεων από τους εμβολιασμένους πριν εμφανιστούν τόσες πολλές, αφού οι μελέτες που το υποστηρίζουν υπάρχουν τουλάχιστον από τον Ιανουάριο, όπως η μελέτη του Παν/μίου Rockefeller, παρά μόνο λέγανε ψεκασμένους αυτούς που το υποστήριζαν. Μήπως αρχίζουν οι ειδικοί να νιώθουν στον σβέρκο τους την ανάσα της δικαιοσύνης; Παρατηρείστε ότι στην συνέντευξη μιλάει για επιδημία και όχι πανδημία
  • Τί γίνεται με αυτούς που, όπως οι ειδικοί λένε, μπορεί να μην “πιάσει” το εμβόλιο ή να μην παράγει ικανό αριθμό αντισωμάτων και γι’ αυτό μας εξηγούν ότι μπορεί να νοσήσει κάποιος εμβολιασμένος. Προφανώς και αυτοί είναι ικανοί να παράγουν μεταλλάξεις του ιού αφού τα αντισώματα τους δεν είναι ικανά να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά τον ιό. Άρα πότε εσείς νομίζετε ότι θα τελειώσει η επιδημία;
  • Ποιες ήταν οι επιπτώσεις από την χαμηλής ποιότητας παρτίδα που είχε παραδώσει η Pfizer στην ΕΕ; Για πόσες μεταλλάξεις είναι υπεύθυνη; (Είναι σωστό και ηθικό που δεν υπάρχει νομική ευθύνη για αυτό;)

«Δεν τελείωσε η επιδημία»

Συγκεντρώσεις Κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού και των Μέτρων Απαρτχάιντ σε Όλη την Ελλάδα - Δείτε Που

Παράλληλα, ο Θ.Βασιλακόπουλος είπε: «Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι δεν τελείωσε η επιδημία στην Ελλάδα ακόμα. Είμαστε κοντά στο να τελειώσει, ελπίζουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα το πετύχουμε αυτό, αλλά δεν έχουμε τελειώσει για να πετάξουμε τις μάσκες και να αρχίσουμε να κάνουμε πανηγύρια και πάρτι αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον, δεν είμαστε ακόμα εκεί», είπε χαρακτηριστικά. Εδώ να ξανατονίσουμε ότι μιλάει για επιδημία και όχι πανδημία.

«Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή τα ανοίγματα που γίνονται» πρόσθεσε και εκτίμησε ότι κάποια από αυτά «θα μειώσουν τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους καθώς θα οδηγήσει σε μείωση των συναντήσεων σε σπίτια».

Επίσης είπε επικαλούμενος οδηγίες του CDC ότι οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να φοράνε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους. Οι μη εμβολισμένοι γιατί πρέπει να φοράνε μάσκα; Για να μην νοσήσουν οι ίδιοι και πεθάνουν από τον θανατηφόρο ιό; Γι’ αυτό είναι υποχρεωτική; Για το προσωπικό καλό των μη εμβολιασμένων; Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από τις ΚΥΑ που κουρελιάζουν κάθε λίγο και λιγάκι το Σύνταγμα..

Σε αυτό το σημείο ο δόλιος ειδικός της κυβέρνησης Θ.Βασιλκόπουλος είπε το μεγαλύτερο ψέμα της παρούσας συνέντευξης: Ότι ο εμβολιασμένος έχει πολύ μικρές πιθανότητες να μεταδώσει τον ιό σε σχέση με έναν μη εμβολιασμένο. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία μελέτη που να δείχνει κάτι τέτοιο, αντιθέτως, τώρα ποια και οι ίδιοι παραδέχονται ότι οι εμβολιασμέnοι μπορούν να παράγουν μεταλλάξεις. Δείτε τον Γερουσιαστή Rand Paul να ξεμπροστιάζει τον Fauci στην Γερουσία για το ίδιο θέμα, ή ποιο σωστά για το ίδιο ψέμα..

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα