21.1 C
Athens
17.3 C
Washington
20.6 C
Melbourne
8.5 C
London
10.8 C
New York
18.7 C
Sydney
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Η Προσομοίωση Cyber ​​Polygon 2020 για την Πρόληψη “Ψηφιακής Πανδημίας” Όπου η Ασφάλεια Δικτύων Ονομάζεται “Ανοσία” – Πως τα Κορονοεπιδόματα Αποτελούν το Πιλοτικό Πρόγραμμα για το “The Great Reset”

Δημοφιλέστερα

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία “Cyber ​​Polygon 2020”, η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα άλλαζε τα πάντα στις εργασιακές και οικονομικές σχέσεις,

Όπως και το «Event 201» του Μπιλ Γκέιτς πρόβλεψε τον κορονοϊό της Wuhan (Covid-19) πριν να συμβεί, το Cyber ​​Polygon 2020 προγραμμάτισε το “The Great Reset”, της «μεγάλης επανεκκίνησης» του WEF, που ανακοινώθηκε δημοσίως αρκετούς μήνες πριν ως απαραίτητο ερέθισμα για τη μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του great reset, εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει το βιβλίο προβεβλημένο στο γραφείο του, είναι ο globalist ιδρυτής του WEF Klaus Schwab, ο οποίος φαίνεται να… λαχταρά την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων για να διευκολυνθεί η είσοδος στην επόμενη «χρυσή εποχή», επίσης γνωστή ως η Μεγάλη Θλίψη.

«Νέα οικονομικά συστήματα αποτελούν to βασικό μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του WEF και τέτοια συστήματα θα αποτελούσαν μέρος της απάντησης στον έλεγχο των μαζών των πρόσφατα ανέργων με την παροχή επιδομάτων, υπό τον όρο της υπακοής στους κανόνες της κεντρικής εξουσίας», εξηγεί το άρθρο για την μετάβαση.

«Εάν το άτομο δεν συμμορφώνεται με ορισμένους νόμους, εντολές και κανονισμούς, τότε θα παύει η χορήγηση επιδόματος»!

Το καταλυτικό συμβάν που θα επιφέρει τη μεγάλη επανεκκίνηση θα μπορούσε να απέχει λίγες μέρες.

Με βάση την περιγραφή αυτού του επερχόμενου γεγονότος, φαίνεται ότι το WEF και άλλες οντότητες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση σχεδιάζουν να καταρρίψουν ολόκληρο το σύστημα προκειμένου να το ξαναχτίσουν σε μια εντελώς νέα εικόνα.

Από τα Τελευταία Άρθρα του Γιώργου Καραϊβάζ: «Νέο Σοκ! Διέθεταν την Ασφάλεια Μαμούθ σε Κατηγορούμενο για Απάτες…»

«Όλο αυτό συνδέεται απευθείας με το Universal Basic Income (UBI – Βασικό Άνευ όρων Εισόδημα)», προειδοποιεί ο Robert Wheeler από το blog The Organic Prepper.

Tα γνωστά επιδόματα της πανδημίας ή κορονοεπιδόματα ή πιο απλά τα «500άρικα του κορονοϊού».

«Το πολύ δημοφιλές UBI, που εισήχθη ακόμα πιο έντονα μετά την πανδημία Cοvid-19, προπαγανδίζει τις συνεχείς “πληρωμές τόνωσης” ως τρόπο επιβίωσης από την κρίση. Η ιδέα του UBI μεταφέρεται εδώ και καιρό ως λύση στη φτώχεια».

Παρεμπιπτόντως, τα δομικά στοιχεία αυτού του πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου είναι ήδη διαθέσιμα.

Το WEF αποκαλεί αυτό το νέο μοντέλο «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων». Πρόκειται για ένα σύστημα «πολύ περισσότερο σαν το κορπορατικό στυλ φασισμού του Μουσολίνι από οτιδήποτε άλλο», σημείωσαν οι παρατηρητές, το οποίο βέβαια είναι πολύ κοντά στο ολοκληρωτικό κομμουνιστικό σύστημα, προϊόντα άλλωστε την ίδια εποχής.

Και που στην σημερινή εποχή εκφράζονται από το κινεζικό κομμουνιστικό οικονομικό μοντέλο.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το υπάρχον σύστημα πρέπει να κατακαεί, ώστε να μπορεί να αναζωογονηθεί σε αυτό το νέο παγκοσμιοποιημένο σύστημα.

Με αυτήν την αλλαγή θα έρθει η εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η κατάργηση κάθε ελεύθερης ιδιοκτησίας επιχειρήσεων και προσωπικής ιδιοκτησίας και η απόλυτη μετάβαση στον παγκόσμιο δεσποτισμό.

Το “The Great Reset” στην πράξη πρόκειται για ένα «εγχειρίδιο κινεζοποίησης», που έρχεται να συμπληρώσει τις θεωρίες περί «4ης βιομηχανικής επανάστασης» που θα μετατρέψουν τον άνθρωπο σε «γρανάζι».

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι γραμμένο από τους Τιερί Μαλερέτ και Κλάους Σβαμπ, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής και διευθυντής για χρόνια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Ο πρώτος ήταν για αρκετά χρόνια μέρος της διοικούσας επιτροπής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Ευρωβαρόμετρο - Δημοσκόπηση: Το 71% «Μαυρίζει» την Κυβέρνηση!

Σύμφωνα με τους συγγραφείς του, το βιβλίο αποτελεί έναν οδηγό για οποιονδήποτε θέλει να καταλάβει πώς η πανδημία διέλυσε τα κοινωνικά και οικονομικά μας συστήματα, αλλά και τι αλλαγές θα χρειαστούν προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος κόσμος δίχως τα προβλήματα του παλιού.

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα