26 C
Athens
15.7 C
Washington
20.2 C
Melbourne
10.6 C
London
10.1 C
New York
15.8 C
Sydney
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Εθνομηδενισμού Συνέχεια Οδεύοντας στις.. Πρέσπες του Αιγαίου..

Δημοφιλέστερα

Μαζί με την επιστροφή της δήθεν κανονικότητας έπειτα από την άρση της καραντίνας, επέστρεψε κι ο ντροπιαστικός εθνομηδενισμός του μητσοτακισμού.

Οφείλουμε… σύντροφοι κοψοχέρηδες να παραδεχτούμε ότι ο Δένδιας με τους πρόσφατους τσαμπουκάδες του στην Τουρκιά μας ξεγέλασε. Ήρθαν όμως οι χθεσινοί σφιχτοί εναγκαλισμοί (επιεικής ο χαρακτηρισμός), οι οποίοι κατέστησαν σαφές ότι όσα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ελεεινό επικοινωνιακό-παραπλανητικό παιχνίδι για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Οι ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου δηλαδή, που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τότε που ο Μητσοτάκης ασπάστηκε τις… Μακεδονικές, ομολογώντας αναίσχυντα την εξαπάτηση των ψηφοφόρων.

Μέχρι και δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τάχα τους δυο λαούς να προκρίνουν την… ειρήνη, μας σέρβιραν οι άθλιοι του μητσοτακισμού μπας και καταφέρουν να λειάνουν κάπως την επερχόμενη προδοσία.

Δυστυχώς με την επίσκεψη Τσαβούσογλου οι μάσκες της υποκρισίας έπεσαν. Κι όλα συντείνουν στο να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τη διχοτόμηση του Αιγαίου.

Διαφορετικά οι υποτιθέμενοι πατριώτες που μας κυβερνούν, δεν θα δεχόντουσαν τον διασυρμό δια χειρός Μεβλούτ στη Θράκη, όπου συμπεριφέρθηκε λες και ήταν σε τουρκικό έδαφος, επιβραβεύοντάς τον κατόπιν με ένα λουκούλλειο γεύμα αγναντεύοντας αμφότεροι την Ακρόπολη.

Αναμενόμενη εξέλιξη, θα μας πείτε. Διότι όταν εκτελείς άνωθεν εντολές («εταίρων» και «συμμάχων»), που ρητά αναφέρουν… δώστε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους για να προχωρήσουμε στην αρπαγή των κοιτασμάτων, τότε είσαι αναγκασμένος να δεχτείς αδιαμαρτύρητα τα απανωτά τουρκικά εθνικιστικά ραπίσματα γιατί έτσι σου είπαν να κάνεις.

Τις οποίες κατραπακιές, είναι αυτονόητο ότι τα μεμέτια δεν τις ρίχνουν για λόγους εντυπωσιασμού ή για να δείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι. Αλλά για να πάρουν περισσότερα από αυτά που τους δίνουμε. Εκεί οδηγεί η δουλοπρέπεια των… ταγών μας στα δυτικά αφεντικά, την οποία οι Μογγόλοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Από Τουρκία στην Αλβανία Μέσω.. Αθήνας ο Αλβανός Πρωθυπουργός – Είδε Δένδια και Μητσοτάκη

Ελπίζουμε τουλάχιστον, όταν ο Μητσοτάκης δει τον Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, να του ξεκαθαρίσει ότι είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε μόνο το Καστελόριζο.

Μπλέξαμε… σύντροφοι κοψοχέρηδες με τη μακακία που κάναμε το ’19 και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε.

Όχι τίποτε άλλο, ξεμείναμε κι από πολέμιους του εθνομηδενισμού, καθώς οι μέχρι πρότινος μπροστάρηδες του αγώνα για τη σωτηρία του έθνους εγκατέλειψαν την πατρίδα στο έλεος του θεού προς υπεράσπιση της υστεροφημίας τους.

Τώρα πως γίνεται να διασωθεί η υστεροφημία τους αν ακρωτηριαστεί η εθνική κυριαρχία, είναι ένα ζήτημα που καλείται να λύσει η επιστήμη…

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα